2023. november 21., kedd

Transzhumanista Endlösung

"Akár tudomásul vesszük, akár nem, egy hipervezérelt mátrixban élünk, ahol a valóságérzékelésünket aprólékosan megtervezik, irányítják és végrehajtják annak érdekében, hogy irányítsanak bennünket, és abba az irányba tereljenek, amelyikbe ők akarnak. Az irány pedig egy poszthumán világ."

Katolikus családba született, cionista báb lett az új argentin elnök

 

Javier Milei büszke rá, hogy zsinagógába jár, a Tórát tanulmányozza, rabbiktól kér tanácsot és a 8 milliárdnyi "haszontalan evő" földlakó kiirtásán dolgozó Klaus Schwab egyik legjobb WEF-es tanítványa.

Családja olasz származású, egyszerű hátterű szülei katolikus iskolába járatták fiukat. Milei később magánegyetemeken tanult, nem tudni, hogy a taníttatás költségeit kik és milyen terveket szövögetve állták. Az iskolában az El Loco ("Az őrült") néven híresült el dühkitörései és agresszív retorikája miatt - írja róla a Wikipédia.

A World Economic Forum honlapja bizonyítja, hogy Javier Milei a WEF-es "elit" egyik házikedvence... Csakúgy, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnöke is. A magyar miniszterelnök WEF-es bemutatkozó oldalát ugyanitt találjuk. A WEF-ről annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy ők az az "elit", amelyik a nyugati államok vezetőivel bábozott a "világjárvány" alatt és amelynek egyik fő ideológusa, Yuval Noah Harari következetesen "meghackelhető állatoknak" nevezi a Föld bolygó 8 milliárd lakóját.

Milei sok vitatott kijelentést tett az elmúlt években, például, hogy az embereknek képesnek kell lenniük arra, hogy eladják szerveiket, vagy hogy nemzetének valutája "még trágyának sem jó". Ferenc pápát "imbecilisnek" és "a gonosz földi helytartójának" nevezte. Azt is mondta, hogy a pápa "mindig a gonosz oldalán áll", mert támogatja az adókat és hogy a pápa "vonzódik a gyilkos kommunistákhoz" és megsérti a Tízparancsolatot.

A gazdasági sokkterápiát ígérő eszelős kesztyűbáb győzelmét, aki a gyűléseken láncfűrésszel szokta szemléltetni a tervezett megszorításokat és mielőbb meg akarja szüntetni az egészségügyi és az oktatási tárcát Argentinában, tűzijátékokkal és utcai zenével ünnepelték támogatói Buenos Airesben - írja az Index. (Nahát, milyen érdekes, hogy Magyarországon sincs se önálló oktatási, se önálló egészségügyi tárca...)

Akik kételkednek a Milei által kínált receptben, azok azt hangsúlyozzák, hogy az új elnök a populizmust és a csodavárást hozza vissza, amit az Evita jelenség révén lett világhírű - írja a hetek.hu. Ugyanitt olvashatjuk, hogy Milei egyáltalán nem hisz a házasságban, kifejezetten irtózik "az örökké tartó papírtól", mondván így az ember "ugyanazt a terméket fogyasztja" egy életen át. Az LMBTQ mozgalmak és a nemi átalakító műtétek ellen sincs semmi kifogása, feltéve, hogy "nem neki kell fizetni a számlát".

Argentina új, WEF-es bábelnöke nemzetközi szinten is Izrael barátjaként ismert. Ígéretei közé tartozik, hogy a beiktatása utáni első útja Izraelbe vezet majd, a külképviseletet pedig Tel Avivból Jeruzsálembe költözteti.

"Az Oroszországgal és Kínával való együttműködés és a BRICS-tagság lelkes ellenzője. A teljes privatizáció, a sokkterápia és a peso helyett az amerikai dollár bevezetésének támogatója. Amikor megkérdezték tőle, hogy bevezetne-e szankciókat Oroszországgal szemben, ha ő lenne az elnök, azt válaszolta: "Természetesen". Azt is megígérte, hogy segít Ukrajnának. Így veszi át az Egyesült Államok az egész országok irányítását." - írja Fimmy Sobak.

Javier Milei a választási kampány alatt Ferenc pápát rendszeresen "mocskos baloldalinak" nevezte. Azt is olvashatjuk róla, hogy Argentina 18 minisztériumából nyolcat készül megszüntetni (köztük az oktatási és az egészségügyi tárcát), a nemzeti bank "felgyújtását" ígéri, megszünteti az argentin pesót és az USA dollár lesz a hivatalos argentin fizetőeszköz.

Ugyanitt írják, hogy a szintén olasz gyökerekkel rendelkező, szintén argentin születésű Ferenc pápát rendszeresen egy "rosszindulató jelenlétnek" (a malignant presence on earth) nevezte a Földön, egyik alelnökjelöltje pedig a Vatikánnal való kapcsolatok megszakításáról beszélt.

Pedig egyre világosabban látszik az is, hogy Ferenc pápa, a "vaccini per tutti" kampány legfőbb kampányarca, a homoszexuálisok, transzneműek és bármilyen típusú paráznák nagy barátja, Jézus tanításainak kiforgatója szintén Klaus Schwab és az "elit" kottájából játszik.

https://gloria.tv/post/JbpYaVXnHnM93yw2HLLmKyBvn

Jó étvágyat a virslihez