2023. augusztus 3., csütörtök

Polgárok bankszámláit megszüntetik, ami egyenértékű a modern kiátkozással vagy a száműzetéssel

Neil Oliver régész és író szerint, ha nem rendelkezhetünk szabadon saját pénzügyeink felett, akkor ki leszünk rekesztve a társadalomból, és ez nem túlzás. Modern nyugati világunkban a tranzakciók szabadsága óhatatlanul összekapcsolódik a bankszámlával való rendelkezés jogával. A múlt héten, kollégája, Nigel Farage elmondta a GB News-ban, hogy az a bank, amelynek évtizedek óta ügyfele, közölte vele, hogy megszünteti a számláit, és többé hallani sem akar róla. Ami egyvalakivel megtörténhet, az előbb-utóbb mindannyiunkkal megtörténhet, - mondta.

Az MI-t arra találták ki, hogy eltávolítson a természet rendjétől, egy vallás része

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Nathan Reynolds egy hatalmas sátánista család túlélő tagja miközben ezt felfedi, megpróbálja megadni a lehetőséget mindenkinek, hogy kiválassza, miben kíván részt venni és valójában mik szeretnénk lenni. Azt mondja, hogy a Mesterséges Intelligencia a technokrácia felé hajt, egy körülöttünk lévő láthatatlan börtönrendszerbe helyez minket. A dolog akkor működik, ha engedelmeskedünk és ha lemondunk akaratunkról, ám ha nem egyezünk bele, vége szakad. Az a lényeg, hogy találjuk meg, ragadjuk meg, és halálunkig őrizzük az igazságot. A sötétség uralma mindig elenyészik.

Florida kormányzójától minden mRNS vakcina betiltását kérik, lévén biológiai fegyverek

Stew Peters üdvözli, hogy a Republikánus Párt Brevard megyei (Florida) szervezete is számonkérést követel a Covid-19 injekciók, mint biológiai fegyverek címen. Egy petíciót küldtek Ron DeSantis kormányzónak, amelyben arra kérik a kormányzatot, hogy tiltsanak be minden mRNS vakcinát, mivel azok illegális biológiai fegyverek. Ez a petíció nagy nyilvánosságot kap a médiában. Kijelentik, hogy a Mély Állam megdöntésére irányuló mozgalom ereje kezd kibontakozni.

Erőszak a sportban: a vakcinák erőszakot szítanak és megosztják a társadalmat. VII. Rész

Az erőszak ellenőrizhetetlenül terjed a beoltott játékosok, szurkolók és menedzserek között. Amit látunk, az az elit napirendjének következménye, amelynek célja, az egészségkárosítás mellett, káosz, és erőszak kiváltása, és ezáltal az emberek szembeállítása és megosztása.

Virginie Joron EP képviselő: Új Pfizer-szerződés: 2,6 milliárd dózis 8 év alatt

Virginie Joron francia EP képviselő szerint a WHO bejelentette, hogy a pandémia véget ért, de a Pfizer új szerződést tárgyalt meg, melyben 8 éven keresztül évi 325 millió adagot vállal. El akarja árasztani Európát és Afrikát a vakcinákkal, amikor nem akarnak belőle. Úgy véli, hogy a Transzparencia Parlamenti Bizottság egy vicc.

Robert F. Kennedy Jr.: Európa totalitárius rezsim felé halad. A cenzúra antidemokratikus

Robert F. Kennedy Jr. Az Európában bevezetett cenzúra teljességében demokrácia-ellenes. Ha egy kormány elhallgattatja az ellenzékét, akkor felhatalmazást kap mindenféle szörnyűség elkövetésére és a végén el is követi azokat.

Az adrenokróm valós, kínzásnak kitett gyerekekből nyerik ki, az elitnek köze van hozzá

Dr. Shiva Ayyadurai a Massachusetts Institute of Technology (MIT) biológiai mérnöki karán szerzett PhD fokozatot. Kiadott egy videót, amely vírusként terjedt el az adrenokrómról, arról, hogy hogyan lehet egy gyermek szervezetét, stressz és szorongás által ennek létrehozására késztetni, és arról, hogy miért akarná valaki, hogy mások adrenokrómot szedjenek. Hollywood, a Vatikán és a központi bankok is benne vannak ebben.

Dr. Carrie Madej: A vakcina-technológiával az emberek a szintetikus és az organikus között lesznek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Madej 2014-ben hallott először arról, hogy a testbe helyezett hidrogéllel és egy mobiltelefonon lévő alkalmazással, a hazugságot paraméterként használva, irányítani tudják az embereket. Kiborgokká akarnak változtatni minket, mivel a hidrogél a beoltás után rengeteg dologra képes.

Híres emberek a vakcinák ellen. CXIII. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan is kijelentik, köztük van: Hugh Grant, Tina Arena, Roseanne Barr, Ice Cube, Ralph Babet szenátor, Joana Amaral Dias és mások.

David Icke: Az elit nem mindenható vagy intelligens, annyi hatalmuk van, amennyit mi adunk nekik

David Icke, aktivista és író, arra hívja fel a figyelmet, hogy nem szabad abba a csapdába esnünk, hogy elhisszük, az elit mindenható és nagyon okos - mert nem az. Ne adjuk nekik olyan hatalmat, amivel nem rendelkeznek, mert ha ezt tesszük, akkor azt a hatalmat adjuk nekik, amivel mi rendelkezünk.

A világjárványban a szabadságjogokat korlátozó intézkedések jogellenességét elismerő ítéletek

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Kezdenek megszületni a hamis világjárvány során elkövetett visszaéléseket elmarasztaló ítéletek, a bírák rehabilitálják a felfüggesztett dolgozókat, és arra kényszerítik a kormányokat, hogy kártalanítsák azokat, akiket nem oltottak be.

Titkolják a WHO világjárványokról szóló globális megállapodásának tárgyalási dokumentumait

James Roguski arra figyelmeztet, hogy az emberek összekeverik a hatalmat a tekintéllyel. A WHO-szerződés szerinte kereskedelmi vita a szellemi tulajdonról és a haszon elosztásáról. Felháborítónak tartja a transzparencia hiányát, és a WHO ellenében a jogászokban és az európai parlamenti képviselőkben bízik. Megerősíti, hogy mi emberek jelentjük a tekintélyt, amely a Teremtőnktől származik.

Dr. Ana Maria Mihalcea: A Pfizert és a médiát hazugságon érték a grafénnel kapcsolatban

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Ana Mihalcea kijelenti, hogy a vérben önszerveződő kvantumpont-szerű molekulákat fedezett fel, és azt is felfedezte, hogy a vérrögök egy gumihoz hasonló polimerből állnak, amely semmiben sem oldódik, és hogy a hidrogél egybeolvad az élő sejtekkel, és szintetikus biológiát állít elő, ami azt jelenti, hogy az embereket részben géppé alakítja át, ami viszont a halál után is növekszik, mint a zombivér. Azt állítja, hogy a gyógyszeripar megpróbál megölni minket.

Digitális pénz - Hossó Andrea

Ladóczki Éva: MI KÖTI ÖSSZE TRIANONT AZ ÚJ VILÁGRENDDEL?

 

Minden célzatosan és az új világrend létrehozását célozva valósult meg, a Pike-tervet követve.
Albert Pike amerikai szabadkőműves nagymester 1871 augusztus 15.-én Giuseppe Manzininak írt levelében arról értekezik, hogy három nagy háborúnak kell lezajlania ahhoz, hogy az új világrend kialakuljon.
Pike említett levelében kifejti, hogy a világot átformáló első nagy háborúban Oroszországot és a Romanov dinasztiát kell felbomlasztani. A felbomlasztásra pont valamiféle belső elégedetlenséget, forradalmat kell felhasználni. A terv erre vonatkozó része meg is valósult. A második nagy háborúban Németország bukását és erkölcsi megsemmisítését jósolta cionista erőkkel, ami szintén létrejött. És most itt állunk a harmadik világháború előszobájában.

TRIANON RÓCSILD CSALÁDI ÖSSZEJÖVETEL VOLT
Trianon nem volt békekötés, még csak békediktátum sem, hanem 20 éves olyan tűzszünet, amely a pike tervének megfelelően szándékosan és tudatosan megágyazott a 2-ik világháborúnak.

Kik vettek még részt ezen a találkozón?
-Jeroboam Rócsild például, aki átvette Franciaország pénzügyi irányítását, Georges Mandel néven, és a Clemenceau-kormány belügyminisztere volt, és aki Clemenceau elnökkel együtt a versailles-békeszerződésen Franciaország hivatalos képviselője volt.
– Az Egyesült Államok képviseletében az ország elnöke, Woodrow Wilson (a rócsildok engedelmes bábja) hivatalos tanácsadóival, Mandel House ezredessel és Bernard Baruch-fel (a Rócsild Kerekasztal ügynökei), valamint a Dulles testvérekkel és P. Warburggal, aki szintén Rócsildok embere volt.
– Az angol oldalt Lloyd George miniszterelnök, Alfred Milner (a Rócsild Kerekasztal vezetője) és Sir Philip Sassoon (Mayer Rócsild. leszármazottja) képviselte.
– Az már csak hab a tortán, hogy a német megbízásban Max Warburg bankár, az ellenoldalon, Woodrow Wilson amerikai elnök mellett Paul Warburg testvére is részt vett.
A slusszpoén pedig az, hogy a békeszerződés házigazdája is Rócsild volt: Edmund de Rothschild báró.

A globális pénzügyi elit úgy gondolja,, hogy ők a kiválasztottak, és csak ők képesek megfelelően irányítani az emberiséget, és hogy minden egyénre rákényszeríthessék akaratukat.
Hogy irányíthassák az egész világot, kitalálták a jelenlegi adósság-pénz rendszerét. Ma már tudjuk, hogy a kamatos kamat a világ legnagyobb szélhámossága, és a fedezetlen pénz, mint adósság visszafizethetetlen.

A BRIT BIRODALOM BUKÁSA, AZ USA FELEMELKEDÉSE
Minden nagyobb háború birodalomváltással jár. A brit birodalom romjain, annak hátszelével a globális elit átmenti hatalmát az Egyesült Államokba, és ott hozza létre az új, 100 évre tervezett világméretű kifosztási mechanizmusát.

A második az USA került ki a legerősebb gazdasági és katonai hatalomként. 1944-45-re a világ leggazdagabb és gazdaságát tekintve az USA a legnagyobb hatalma lett. A kapitalista világban meglévő megkérdőjelezhetetlen fölényét is erősítette, hogy a világ aranykészleteinek 80%-át tartotta birtokában, és nem csupán ütőképes hadsereggel hanem már atombombával is rendelkezett.
Ezzel szemben ott hevert Európa és Ázsia (gazdasági és katonai értelemben is) romokban.
A II. világháború végére az USA nagyhatalmi pozíciója révén kezdeményezte a II. világháborút követő pénz és hitelrendszer egységes rendszerét, egy konferencia keretében,amelyet 44 szövetséges állam 1944-ben és aláírta a Bretton Woods-i Egyezményeket, amely keretében létrehozták az aranydeviza-rendszert.

Ennek lényege az volt, hogy az USA garantálta a dollár aranyra való korlátlan átválthatóságát, mégpedig rögzített árfolyamon, míg a többi állam a dollárhoz (így közvetve az aranyhoz is) köti nemzeti valutájának értékét.
A központi bankok aranytartalékai csökkenni kezdtek, az USA krónikus fizetési mérleg hiánya aláásta a dollárba vetett bizalmat. Végül 1971-ben a további nagyarányú dollárkiáramlások megfékezésére az USA kormánya felfüggesztette a dollár aranyra való átválthatóságát, ezt követően felemelték az arany árát, ami gyakorlatilag a dollár leértékelését jelentette. Az átválthatóság megszüntetésének hírére a legtöbb ország áttért a saját valutájának szabad lebegtetésére.

A JELENLEGI PÉNZRENDSZER BUKÁSA=ÚJ VILÁGREND BEVEZETÉSE
A fedezetlen pénz problémái már a nyolcvanas évek végén kezdődtek, amelyet monetáris eszközökkel sikerült világszinten normalizálni. A 2008-as megrázkódtatás már jelezte, hogy a fedezetlen pénzkibocsátásnak hamarosan vége van.
Az államok általi feltőkésítéssel még a bankrendszer kapott egy utolsó lendületet, amit kamatcsökkentéssel, és a pénznyomda csúcsra járatásával tudtak felszínen tartani. Ez a lendület 2019 őszéig tartott, amikor egy mestertervvel kellett előjönni, és ez volt a koronavírus fedősztori, aminek árnyékában a beomló és értéktelenedő pénzt anyagi javakba, ingatlanokba, kastélyokba, szigetekbe, tönkrement vállalkozások felvásárlásába forgatták.

Ez a folyamat jelenleg is zajlik, aminek végjátékát éljük.
A globális elit a fedezetlen dolláron keresztül rabolta ki a világot, és adósodott el a világ és Kína felé. Ma az USA és mögötte a deep state adóssága több, mint a világ javainak összértéke. Ugyanakkor a világ javainak 90%-át ők birtokolják, és ők bitorolják.
Ez a 22-es csapdája, és ebből a helyzetből csak egy módon tudnak előre menekülni, ha totális káoszt idéznek elő, és teljes politikai-gazdasági-pénzügyi-társadalmi összeomlást.
Akkor nemcsak, hogy törlődik az összes adósságállományuk, hanem az Új Világrendnek nevezett tervük szerint minden céljukat meg tudják valósítani. (depopuláció, totalitárius állam és kontroll, transzhumanizmus)
Az ehhez vezető út nagyon fájdalmas lehet az emberiség számára, mert járványok, éhínség, hiperinfláció, tömeges népirtás szerepel a sátáni terveik mögött.

A világ minden nemzetét és állampolgárát olyan válságos állapotba akarják hozni, hogy azt gondolják, nincs más lehetőségük, mint elfogadni a Világkormány csodamegoldását, hogy megmentsék őket a katasztrófától, úgy mint: – teljes központosítást, – totalitárius államot, – egységes világvalutát,vagyis digitális jegybanki pénzt.

Ma az adósság 325 billió dollár kvázi adósság + a származékos termékek lufija 2 kvadrillió dollár.
Ha végiggondoljuk, hogy mi volt az Egyesült Államok birodalmának alapja, egy szóval jellemezhetnénk: A HAZUGSÁG.
A II. világháborúban Hitlerrel összerabolt aranyra, a fedezetlen és hazug pénzre épített hatalom, amit a kamatos kamat visszafizethetetlen rendszerével a világ átverésére, és kifosztására építettek.
Hogy ez tudjon működni, erre kitalálták a médiát, a Hazugságipari Művek világméretű dezinformációs rendszerét, és létrehozták Hollywoodot. Minden többi szemfényvesztés és hazugság volt, ami hamarosan kipukkan.
Nagy kérdés, hogy mi marad a világból?

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-bogar-laszlo-a-jarvany-a-penzugyi-valsag-fedosztorija/

Ian Plimer geológus professzor seperc alatt felvázolja a Net Zero politika katasztrofális következményeit:

"Van ez az elképzelés, hogy az emberi szén-dioxid-kibocsátás okozza a globális felmelegedést. Ezt soha nem bizonyították... az egész klímaváltozás agenda egy feltételezésre épül".

Dr. Drábik János: Elkezdődött a III. Világháború ?

Egy kemény tényszerű vélemény Kínából

Ami itt zajlik az vicc

Holland EP képviselő: "Ne támogassák a WHO új pandémiákról szóló szerződését"

Rob Roos EP képviselő: "A pandémiákról szóló új globális szerződés túl nagy hatalommal ruházza fel a WHO-t, olyan országok érdekeit szolgálja, mint Kína, és a gyógyszergyártó óriáscégek érdekeit nézi. Az ilyen szervezet demokratikusan nem ellenőrizhető, és egy adott járvány esetén a legjobb kezelési mód nem lehet mindenhol ugyanaz."

Dr. Peter McCullough: tanulmány megerősítő, hogy a halálokok 73,9%-a a vakcina volt

Dr. Peter McCullough elmondja, hogy az egyik tanulmányban olyan halálesetek boncolási jegyzőkönyveit vizsgálták, amelyek valószínűleg a vakcina miatt következtek be. Az esetekkel kapcsolatban arra a megállapításra jutottunk, hogy 73.9%-uknál a halál közvetlen oka a vakcina volt, vagy jelentős mértékben hozzájárult ahhoz. A halálesetek az utolsó injekció felvétele után 1-2 héttel következtek be. A legfeltűnőbbek azok az esetek voltak, amikor teljesen egészséges, semmilyen egészségügyi problémával sem küzdő emberek haltak meg, akiknek az életében egyetlen újdonság a vakcina volt. Ezek az emberek olyan nyilvánvaló szindróma miatt hunytak el, mint például vérrög, szívizomgyulladás vagy szívsérülés.

Német EP képviselő: A WHO nem választott szerv, multimilliomosok vezetik és ellenőrzik

Christine Anderson európai képviselő, az Új Európai Polgári Kezdeményezésben, NEM-et mond arra, hogy kormányzati hatalmat ruházzanak a WHO-ra, erre a nem választott antidemokratikus testületre, amelyet multimilliomosok kontrollálnak és vezetnek, a nép teljes megvetése közepette. A világ polgárainak milliói: „Meg fogjuk őket buktatni és nem adjuk fel, amíg ezt meg nem tesszük”.

Sokan felébrednek! A független médiumok hatása nagyobb, mint a fősodratúaké

Glen Jung Jemma Cooperrel beszélgetett a "Bright Light News"s című műsoráról, amelyet független médiumként Kanadában indítottak útnak, hogy a nyilvánosság rendelkezésére bocsássanak olyan adatokat és szakértői hangokat, amelyeket a kormánytisztviselők és a nagyobb fősodratú médiumok elfojtottak és cenzúráztak, amikor felismerték a világjárványról szóló egész színjátékot. Megállapítja, hogy az általuk elért hatás jóval nagyobb, mint a fősodratú médiáé.

Dr. Sucharit Bhakdi: a tételek 50%-a nem okozott mellékhatásokat Szerencsénk van, a folyamat hibás

Dr. Sucharit Bhakdi, egy Dániában készült tanulmány alapján elmagyarázza, hogy az, hogy nem jelentkezik mellékhatás az injekció beadása után, azért van, mert hála Istennek a burok gyártási folyamata annyira rossz, hogy újra és újra meghibásodik, úgyhogy a burok megmérgezését tudták csak elérni, de a génét nem.

Ausztrál politikus: csalódottság a Covid alatt elfogadott kormányintézkedések miatt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

"A liberális – állami és szövetségi – kormányok 4 dolgot tettek, amelyek miatt bedobtam a törölközőt. Az első a Covid következtében kialakított autoriter rendőrállam volt: mindezt egy rossz influenza miatt. A második csalódás az oltásokkal zajló extremitások. A történelem legrémesebb atrocitásai nem szárazság, árvíz, dögvész vagy pestis következményei voltak, hanem egy nagy kormányéi, amely olyan erővel tört magának utat, mint ahogy egy elefánt eltapossa a hangyákat – mondta.

Dr. Chinda Brandolino képviselőként indul a 2030-as menetrendet szolgáló reformok elkerülésére

Dr. Chinda Brandolino bejelenti, hogy parlamenti képviselőnek jelölteti magát, hogy megakadályozza a tartományi alkotmányok reformját, ami a 2030-as menetrendet szolgálná.

Transzneműek, pedofília, Covid 19, népességcsökkentés, totális ellenőrzés... valami közös ebben

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Reiner Fuellmich ügyvéd úgy véli, hogy a transzneműség programja, a pedofília és a Covid-19, több közös vonást mutat, mint gondolnánk. A Covid "pszichológiai terrorizmus, amely a tömeges agykontroll és a népességcsökkentés kísérleti programja volt", most pedig a gyermekek szexualizálása következik. Ez emberiség ellen elkövetett bűncselekmény.

Híres színészek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól vagy meg is halnak CXII. rész

Olyan híres színészek, mint Kesha, Tionne "T-Boz" Watkins, Deion Sanders, Giannis Floriniotis, Jackie Miller James, Jo Linder és még sokan mások szenvedték el a toxikus vakcinák hatásait, és néhányan meg is haltak. Ha ez történik a híres színészekkel, akkor vajon hány névtelen ember érinthet még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is tartják számon őket?

1 millióval kevesebb csecsemő Európában, és az oltás után, több a halvaszületés, mint valaha

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Peterson szerint a gyulladás és a vérrögök szörnyű hatást gyakorolnak a terhességre. A Covid vakcina után jelentősen megnőtt a magzati halálozási arány, a születések száma pedig csökkent. De a Nőgyógyászok Kollégiuma, sajnos még mindig azt ajánlja, a terhes nőknek, hogy oltassák be magukat.

Egy ügyvéd azt mondja Walensky-nek, hogy elvárja, hogy tanúskodjon amerikai ezrek megölése ügyében

Ivan Raiklin ügyvéd, miközben kezet fogott Rochelle Walenskyvel, azt mondta, hogy valóban azt várja tőle, hogy tanúskodjon a 38 ezer amerikai meggyilkolásában való részvételéről, akik az injekciók miatt haltak meg. Miért 38 ezer? A számok egy része a VAERS rendszerből származik, de feltételezzük, hogy tévesek, mert minden másról is hazudtak, és emberek milliói haltak meg ettől a "dologtól" - mondta a beszélgetőpartner.

Catherine Austin Fitts: Mi magunk rakjuk le zsarnoksághoz vezető vonat vágányait

Austin Fitts asszony kifejti, hogy az elit terve a 24 órás digitális felügyelet és ellenőrzés, valamint a digitális technológia testünkbe való integrálása. Nem lesz többé magánélet, ezzel szemben minden, amit mondtunk és tettünk, digitálisan rögzítve lesz. Meg kell semmisíteniük a családot, mert eddig a szülők nagyon erős védelmet nyújtottak a gyermekeiknek. De amint az emberek meglátják, hogy kik a rosszfiúk, a bojkott működni fog.

Népirtás és globális sterilizáció. Az Európai Parlamentnek le kell váltania az Európai Bizottságot

Nicolas Lefèvre ügyvéd és sárga mellényes, úgy véli, hogy amit itt látunk, az tömeges népirtás, globális, kémiai sterilizáció. Azok, akik ezt teszik velünk, pszichopaták, és meg kell állítanunk őket. A félelemnek oldalt kell váltania. Fontos lenne, hogy Európa jelenlétében felkerüljön a netre minden egyes személy neve és címe, aki részt vesz ebben a népirtásban.

A boncolásokról szóló 'The Lancet' tanulmány megállapítja, hogy a halálesetek 74%-át a vakcina okozta

A Covid vakcina kapcsán végzett boncolásokról szóló ’The Lancet’ tanulmány megállapítja, hogy a halálesetek 74%-át a vakcina okozta. A folyóirat 24 órán belül visszavonta a tanulmányt. Dr. Peter McCullough áll1totta, hogy ez mindenkihez eljutott, és az emberek elítélik a ’The Lancet’ általi gyakorolt egészségügyi cenzúrát. A kérdés szerinte az: "Ki hívta fel a ’The Lancet-et? Ki tiltakozott annyira, hogy a ’The Lancet’ egyik napról a másikra ezt megtette?" - tette fel a kérdést.

Oknyomozó újságíró: Gyermekhalálozások nagymértékű növekedése a Covid-vakcinák miatt

Sonia Elijah újságíró átvizsgálta a Pfizer gyógyszerfelügyeleti dokumentumait, a beadott vakcinák következtében bekövetkezett gyermekhalálesetekre összpontosított. A sok esetben szívizomgyulladás miatt történt halálesetek nagy fokú növekedését tapasztalta. Kiemelte, hogy nem végeztek sok boncolást vagy az azokról szóló jelentéseket nem összes1tették, és ezek szerint nem vizsgálták a halál okát.

A mesterséges intelligencia nem intelligencia, hanem szoftver az ellenőrzés növelésére

Alessandro Meluzzi, pszichiáter és kriminológus kijelentette, hogy nem létezhet intelligencia öntudat nélkül, és ezért a mesterséges intelligencia egyszerűen nem félelmetes, mert nem létezik. Vannak egyre bonyolultabb informatikai rendszerek, amelyeket fel lehet használni az ember ember általi ellenőrzésének a növelésére. Ez az, ami igazán félelmetes.

Richard Boutry: Egy készpénz nélküli társadalom a tulajdonhoz való jog megszűnését tételezi fel

Richard Boutry francia újság1ró szerint egy készpénz nélküli társadalom megteremtése valójában szentes1tené egy abszolút elemi és alapvető jog, a tulajdonhoz való jog megszűnését: olyan jogét, amelyet a pénzzel jogszerűen megszerzett és materializált tulajdont jelenti – állapítja meg.

Dániában a hatóságok tudták, hogy az oltakozás kísérleti volt, ennek ellenére engedélyezték

Dániában elemezték a beadott vakcinák tételeit és az egyes tételek káros mellékhatásait. Egy tételben nem volt mellékhatás, és azt a következtetést vonták le, hogy placebót fecskendeztek be a beoltott személyek 30%-nak. Később német tudósok felülvizsgálták a tanulmányt, és megállapították, hogy a szabályozó hatóságok nem elemezték a placebót tartalmazó tételeket, így arra a jutottak, hogy már előbb tudtak erről, és még így is beleegyeztek a kísérletbe.

Dr. Carrie Madej: Szakadjunk el ettől a rendszertől és hozzuk létre saját közösségeinket

Dr. Carrie Madej azzal érvel, hogy abban a pillanatban, amikor vére összefogunk és közösségként nemet mondunk, hatalmas dolog lesz, még akkor is, ha csak három százaléknyian vagyunk. A közösségek fontosak. Kezdjük el megtermelni a saját magvainkat. Ez működni fog.

Dr. David Martin: A Covid gyilkosság, nemzetközi terrorizmus és biológiai hadviselés volt

Dr. David Martin úgy véli, hogy a Covid az emberi faj ellen elkövetett, előre megfontolt biológiai és vegyi háborús cselekmény volt. Ezt a kijelentést tette az Európai Parlamentben, a Brüsszelben megtartott ’Nemzetközi Covid Csúcstalálkozó 2023’ alkalmából. Eddig a pillanatig még egyetlen ügyész sem volt, aki jogi eljárás megind1tására használta volna fel a bűncselekmény beismerését, sem Ausztráliában, sem Kanadában, sem az Egyesült Királyságban, sem az EU-ban, jelentette ki.

A vakcinák alumínium és glifozát tartalma, felelős az autizmusért és más neurológiai problémákért

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Stephanie Seneff arról számol be, hogy sok oltóanyag tartalmaz alumíniumot, és ez összefügg az autizmus esetszámának növekedésével. A glifozát lehetővé teszi, hogy az alumínium bejusson a vérbe és az agyba, és ott károsodást okozzon. Számos neurológiai rendellenességet okozhat, például autizmust, Alzheimer-kórt, demenciát, depressziót, Parkinson-kórt és szklerózis multiplexet.

A "szexuális jogok" ideológiája felér a bántalmazással és támadás a gyermek méltósága ellen

Virginie de Araujo Recchia francia ügyvédnő elítéli a lakossággal szembeni csalárd visszaéléseket a Covid-intézkedések végrehajtása kapcsán. Elítéli továbbá a "szexuális jogok" ideológiájának behatolását, ami bántalmazás, a méltóság elleni támadás, felháborító, és a kiskorúak erkölcsi jogainak egyértelmű megsértése.

Az ENSZ a leggonoszabb szervezet, ők az emberiség árulói, és ezért felelősségre kell vonni őket

Dr. Vernon Coleman elítéli az ENSZ-t, mint a leggonoszabb szervezetet, amelyet ember valaha is kitalált. A renegátok serege pedig, akik neki dolgoznak - hatalmas fizetésekkel és alacsony adókkal - az emberiség árulói, és egy napon meg fognak fizetni mindezért

Bizonyítékok a transzhumanista napirendhez kapcsolódó geotechnikai klímamanipulációról

Nikki Florio és Reinette Senum aktivisták szerint ötödik generációs, csendes háborúban élünk, és minden oldalról támadásnak vagyunk kitéve. Célunk, hogy egyetlen, egységes csapatot hozzunk létre az emberekből, szerte a világon. A történelem azt mutatja, hogy mindössze 3,5% aktív részvételére van szükség ahhoz, hogy a történelem örökre megváltozzon.

A WHO ártani akar az emberek egészségének és megsérti az emberi jogokat

Philipp Kruse ügyvéd kifejti, hogy a WHO-nak, eredetileg, nem volt olyan hatásköre, ami lehetővé tette volna, hogy új normákat állapítson meg, csak ajánlásokat tehetett. Most, az új szerződések aláírásával ezek kötelezettségek lesznek, nem ajánlások, és a WHO-t nem a népek egészségügyi érdekei vezérlik.

Dr. Ryan Cole: A vakcinák előtt nem létezett turbórák, és most, egyszerre mindenhol megjelent

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Cole a ritka rákos megbetegedések, a limfómák és a többi, gyakori rákos megbetegedés eseteinek növekedéséről számol be. A CDC manipulálja az adatokat, de a 0-54 éves korosztályban megnőtt az agresszív rákos megbetegedések száma, és ez a Covid-oltás után történt. Felbukkant a turbó rák, ami korábban nem létezett, és most, hirtelen mindenütt ott van.

Tömeggyilkos Népirtó Gates szúnyogok és más vektorok által terjesztett oltóanyagokkal kapcsolatos programokat támogat

Thomas Renz ügyvéd kijelenti, hogy a Gates Alapítvány oltás nélkül beadható vakcinákon dolgozik. A Wellcome Trusttal, a Rockefeller Alapítvánnyal együtt nagy összegekkel finanszírozzák és támogatják ezeket a kutatásokat. A szúnyogok génjeinek átszerkesztéséről van szó, és ezeket a szúnyogok akarják bizonyos populációk beoltásának elősegítésére felhasználni.

Dr. Peter McCullough: Tudták, hogy a vakcinák, működnek, és hazugságokon alapulnak

Az R. Walensky és az NIH közötti levelezés azt mutatja, hogy tudtak az oltás utáni fertőzésekről, és hogy a CDC is ismerte ezeket az adatokat. Mindannyian kezdettől fogva tudták, hogy a vakcinák csúfos kudarcot vallottak, de továbbra is azt állították, hogy hatékonyak és megakadályozzák a fertőzés továbbadását. Az oltási kötelezettségek hazugságokon alapultak.

Ladóczki Éva: A LÉNYEG, AZ A BIZONYOS TUDOMÁNYTALAN NARRATÍVA, AMIVEL KÉPESEK VOLTAK MEGHÜLYÍTENI TÖBB MRD EMBERT!

 

Már korábban is “beszélgettünk” arról, hogy a COVID nagy tanulsága, hogy el kell felejteni a tudósokba és a tudományba való vakhitet.
Túl azon, hogy mi történt a COVID-során, ami nyilvánvalóan a világ legnagyobb átverése volt, és a világ egyik legnagyobb vagyonátruházása is egyben, amelyben 5 billió dollár cserélt gazdát, és vándorolt a leggazdagabbak zsebébe.
De a lényeg nem ez, egy sokkal fontosabbról nem esett szó, hogy mi történt a tudománnyal, és mi történt a tudósokkal?
Mert a jövő szempontjából az a legfontosabb kérdés, hogy kaphattak teret hazug, és minden alapot nélkülöző tudománytalan narratívák, amelyekkel meg lehet hülyíteni több MRD embert?

A történet valamikor a francia forradalom előtti időszakban kezdődött azzal, hogy a leggazdagabbak megtervezték az új világrendet, azok megtervezték a régi, szakrális világ lebontásának folyamatát, az un. látványparlamentáris demokráciával, amelyben mindkét oldalon az ő fizetett embereik ülnek, átvették az oktatást, felügyelik az egészségügyet,és minden mást is, amellyel megszerezték az emberek feletti mindennemű hatalmat. Legfőképpen az elme feletti hatalmat, amit a médián keresztül gyakorolnak, és ezen keresztül manipulálják a közgondolkodást, közízlést. A média befolyása vált meghatározóvá az életünkben, annak egyoldalú volta miatt.

A természet alapvető törvényeit egyszerűen zárójelbe tették, és átvették helyüket a statisztikai, valószínűségszámításon alapuló, vagy számítógépes zárt rendszerekben modellezhető elméletek, amelyeknek semmi közük sincs a valósághoz.
Mert a valóság egy komplex, folyamatosan változó, megújulni képes élő rendszer, amit nem lehet előre megtervezni.
A számítógépes szimulációk pedig egy eleve zárt rendszert feltételeznek, és annak eredménye irányítható, mert attól függ, hogy mi az input, az határozza meg az outputot is. Szemét be, szemét ki….

Így megrendelésre gyártanak le minden területen olyan narratívákat, amelyek hamisak, vagy részigazságokat tartalmaznak.
Hogy ennek hitelt adjanak, a tudósokat kilóra megveszik, vagy megfenyegetik, hogy álljanak be a sorba, hirdessék a hazugságokat, a többiek megszólalását elnyomják.Tipikus nyájszellem mentalitás, és ennek meg van a tömegmanipulációs szisztémája, technikája.

Mementóként újra felrakom ezt az anyagot, hogy soha többé ne essünk áldozatul ennek a végtelenül gonosz és aljas manipulációnak, ami több millió ember, köztük rengeteg gyermek mentális problémájához vezetett:

A TÖMEGPSZICHÓZIS – A PSZICHOLÓGIAI KÍNZÁS 7 SZABÁLYA
• 1. Az elszigetelés (lockdown, karantén)
Az elzárás okozta monotonitás az élet értelemvesztését, apátiát okoz.
Célja az egészséges lélek megtörése.
• 2. Az információ monopolizálása (az összes hivatalos média ugyanazt mondja).
Az elzárás következtében a kínzott észlelési ingereit ellenőrizni lehet. Az alternatív híreket elzárják, cenzúrázzák.
• 3. Az áldozat kifárasztása. A szellemileg fáradt embert jobban lehet manipulálni, doktrinálni, agymosásnak kitenni. A pszichológiai kimerültség a józan ész működését is fékezi.
• 4. Fenyegetés (drákói büntetés, anyagi vagy egzisztenciális, akár egészségügyi). Célja a félelemben tartás. A félelem elől az ember párhuzamos világba menekül. Ha a valóság félelmet jelent, akkor ezzel nem akarunk szembenézni.
• 5. Időnként a terror feloldása /szigorítások enyhítése
Az intézkedések lazítása fontos része a modern pszichológiai kínzásnak, mert ha minden remény teljesen elhal az emberben, akkor már nem tud azonosulni a manipulátor világával sem.
Ha a zsarnokság elkövetője néha “rendes” is, akkor emocionális kapcsolatot is ki tudunk alakítani irányába. Ez a Stockholm szindróma.
Ha az áldozat nem lát már semmi reményt, akkor fennáll a lehetősége, hogy teljes ellenállásba, netán ellentámadásba, lázadásba kezd. Ugyanakkor a lazítási intézkedéseknek semmi logikája nem szabad, hogy legyen, hogy a szellemi zűrzavar megmaradjon, hogy az áldozat érezze az önkényességet, a kínzótól való függőséget .
• 6. A teljes önkény demonstrálása. (A tüntetők brutális bántalmazása, házkutatás).
Az autoritás, a nyers erőszak fontos, hogy az áldozat lássa, mi mindent megtehetünk.
Mi azt csinálunk veletek, amit akarunk. A célja ennek, hogy a teljes megalázást el kell tűrniük.
A lázadókat könyörtelenül meg kell büntetni demonstratív céllal.
• 7. Triviális mozzanatok ismétlése. (A maszk hordása). Olyan cselekedetek rákényszerítése az áldozatra, amiknek semmi értelme, logikája nincs.
Célja, hogy aki hibás döntéseket követ, az ezt később még annál jobban meg fogja védeni, netán magának is szégyelli bevallani, hogy ennyire könnyen manipulálható.
Ez a “Sunk Cost” effektus.

Neves, és tekintélyes embereket fizettek le hatalmas összegekkel azért, hogy a globális elit által kitalált egységes narratívát az emberekkel elfogadtassák. .A gondolkodó szkeptikusokat pedig, akik megkérdőjelezték a hivatalos narratívát, azt kiközösítették, vagy pellengérre állították.

Mindenki hazudott nekünk. A plakátokon szereplő celebek 10 millió Ft-ot kaptak ezért a hazug kampányban való részvételért.
A legdurvább pedig az, hogy azok az emberek, akik cselédként szolgálták az elit propagandáját, nem kérnek bocsánatot, hanem áldozati szerepben tetszelegnek, mossák kezüket, és minden felelősséget Brüsszelre hárítanak
Elfogadhatatlannak tartom ezt a kifogást, és szégyenletesnek tartom.

És most ugyanazok, akik a COVID-hisztit tolták, most a klima vonatkozásában kezdik újra a propagandát.
Ideje megérteni azt, hogy hazudnak nekünk minden szinten rendületlenül, és folyamatosan hülyének néznek bennünket.
Nincs klimaválság, és nincs semmi alapja az ezzel kapcsolatos hisztériának, és szigorításoknak.
Soha többé nem szabad bedőlni egytelen propagandának sem.
A legjobb, ha semmilyem mainstream médiát nem olvasunk, és a poltikai propagandából is maradjunk ki.
Meg kell őrizni józan ítélőképességünket, és gondolkodásunkat, amelynek képességét Istentől kaptuk, és soha többé nem szabad engedelmeskedni semmilyen ember, élet és szabadságellenes, tudománytalan hatalomgyakorlásnak!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-godeny-gyorgy-meghurcoltak-aki-nem-az-o-narrativajukat-tolta/

Dr. Ana Maria Mihalcea: A Covid vakcinákban nanotechnológia van, lásd az univerzális nanorészecske-vakcinákat

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Mihalcea, hogy egy bebalzsamozott személy vérében, nanotechnológiára bukkant, amely 8 hónappal a személy halála után is jelen volt: ez az úgymond zombi nanotechnológia. Egy amerikai kormányzati dokumentum azt állítja, hogy a Covid-19 injekciókban már létező nanotechnológia van, és ki akarnak fejleszteni egy univerzális nanotechnológiai vakcinát.

Gyerekeknél soha nem észlelt kórképek az oltás után. Ez a történelem legbetegebb generációja

A csecsemők és gyermekek a Pfizer mRNS "vakcináját" 7 hónappal a gyermekgyógyászati jóváhagyás előtt kapták meg. 71%-uk szenvedett súlyos mellékhatásoktól. Ezen túlmenően, amióta a statisztikák rendelkezésre állnak, a tapasztalhattuk a születések számában történelmi méretű csökkenését, és ez a Covid-19 vakcina hatásaihoz kapcsolódik.

A társadalom, a gazdaság, az egészség már odavan, most a gyerekeink jönnek. Mikor ébredünk már fel?

Max Igan kutató szerint úgy tűnik, mintha a tömegek alvajáróként mennének a haláluk felé. Az emberekbe mélyen beépült a program. Ennek ellenére kezdenek ébredezni, mert most már minden itt van, a szemük előtt. Sok mindent megpróbálnak majd, hogy az embereket kordában tartsák, de ő, Igan, mindezt a szabadság lehetőségének látja, és óriási hite van az emberi szellemben - mondta.

Richard Boutry: A gonosz elleni fellépéshez a letargia helyett, inkább a bátorságunkra lesz szükség

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Richard Boutry szerint szokásaink rabjai vagyunk, a rutinban, a megszokott dolgokban keressük a kényelmet, ő pedig a szokások ellen van. De amikor az élet a feje tetejére áll, alkalmazkodnunk kell. Ahhoz, hogy a gonosz ellen indulhassunk, fel kell ébrednünk és össze kell szednünk a bátorságunkat. Boutry örül ennek a változásnak, és amikor úgy dönt, hogy elindul, nincs többé visszaút.

Karen Kingston: A nanotechnológia fémei károsítják az idegrendszert és sterilitást okoznak

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Karen Kingston, Stew Petersnek adott interjújában azt állítja, hogy nincs olyan szabályozás vagy jogszabály, amely megvédi a Pfizert amiért az elektromágneses nanotechnológiai eszközök használt, amelyek kárt okoznak az embereknek. Ez az a fegyver, amelyet jelenleg az emberiség, valamint minden biológiai életforma ellen használnak.

Kanada igazságszolgáltatása halott, és minden orvosi egyetem is, amely a WEF-nek engedelmeskedik

Dr. Mark Trozzi azt állítja, hogy a kanadai igazságszolgáltatási rendszerben és az orvosi társaságokban vannak olyanok, akik annyira korruptak, hogy képesek büntetőeljárás alá vonni azokat az orvosokat, akik nem értettek egyet az egészségügyi hatóságok által, a világjárvány idején meghatározott irányelvekkel, képesek visszavonni a működési engedélyüket, súlyos bírságokat szabnak ki rájuk, és költséges bírósági eljárásokra kényszerítik őket, amelyeket nekik maguknak kell fizetniük.
Állítja, hogy aki ebben részt vesz, azért, hogy továbbra is fiat pénzekre tegyen szert - melyek hamarosan amúgy is eltűnnek -, annak tényleg fel kell ébrednie, és csatlakoznia kell a jó oldalhoz - mondta.

Ne bízzunk az ENSZ-ben: ellenőrizni akarja az egészségügyet, az klímát, a békét, az igazságosságot..

Chris Kenny politikai kommentátor azt mondja, hogy a nemzeti ügyek, a politikai viták és a jó kormányzás ésszerű megközelítésének egyik aranyszabálya, hogy erősen gyanakodjunk minden multilaterális, globális fellépésre és a nemzetek feletti kormányzásra, különösen az ENSZ-re, de a többi multilaterális szervezetre vagy rendeletre is. Például a Világgazdasági Fórum Nagy Visszaállítására, még az Európai Unióban is, és minden másra, amit csinálnak - mondta.

Dr. Tess Lawrie: A "Nagy Újraindítás" felnyitotta a szemünket, most felszabadulhatunk

Dr. Tess Lawrie szerint az egyetlen módja, hogy szembeszálljunk a Nagy Újraindítással, amely az emberiség irányítására összpontosít azáltal, hogy hackelhető állatokká alacsonyít le minket, az, hogy köszönetet mondunk, amiért felnyitották a szemünket, mert ez egy nagyszerű lehetőség. Valóban, felszabadíthatjuk magunkat, kitörhetünk abból a ketrecből, amit ők terveztek a számunkra, és újra szuverén emberi lényekké válhatunk, akik önmagunkat irányítjuk, saját magunk gondolkodunk, követjük a szívünket és a lelkiismeretünket - mondta.