Svédország bevándorlásügyi minisztere, Morgan Johansson pénteki nyilatkozatában Magyarországot ostorozta, amiért nem vesszük át “menekültek” tízezreit más európai országoktól. Azt tervezik, hogy az északi országok közösen próbálnának nyomást gyakorolni a magyar kormányra.
Johansson szerint “minden EU-országnak követnie kell a közös szabályokat, ellenkező esetben nem lehetnének az EU tagjai.” A miniszter a TT hírügynökségnek nyilatkozva azt is kijelentette, hogy a jövő hét folyamán behívatja a magyar nagykövetet, emellett egy levelet fogalmaz meg az Európai Bizottságnak, melyben azt kéri majd, hogy “cselekedjen” Magyarország vonatkozásában.
A bevándorlásügyi miniszter attól tenné függővé egy ország EU-tagságának megtartását és az uniós forrásokhoz való további hozzáférést, hogy az adott ország hajlandó-e befogadni több százezer közel-keleti és észak-afrikai migránst, akik miatt utána jelentősen megnő a rablások, gyilkosságok, nemi erőszakok száma, és általánosságban véve csökken a közbiztonság.
A bevándorlást erőltető európai vezetők egy veszélyes játékot űznek: miközben Magyarországon még a lakosság jelentős része támogatja az EU-tagság fenntartását, a multikulturalizmust erőltető politikusok arra kényszerítik Magyarországot, hogy válasszon a közrend fenntartása, és az uniós tagság fenntartása közt.
Azokban az országokban, ahol a vezetők ellenvetés nélkül beengedték az idegen kultúrájú migránsok tömegeit, nagy mértékben csökkent az Európai Unió népszerűsége a lakosság körében, aminek végül egyenes következménye volt a brit kilépési referendum.



http://www.hidfo.ru/2016/08/megdobbento-egy-sved-miniszter-utolagos-feltetelekhez-kotne-a-magyar-eu-tagsagot/