2016. június 12., vasárnap

Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek

Az év másik fele már nem lesz annyira unalmas, eseményszegény mint 2016 elsö hónapjai voltak. Mindenki figyelmébe ajánlom a redefininggod.com legutóbbi írásait. Újból nagy összecsapás lesz az EU-t szétrobbantani óhajtó NWO-s frakciók és az azt ellenzö érdekcsoportok között. Tavaly júniusban végülis nem tudtak megegyezni egymás közt, így Görögország átlépése a BRICS-hez az utolsó pillanatban meghiúsult. A görög átlépés az EU szétbomlasztásának a kezdete lett volna (lásd. BRICS vs. USA-EU - eseményfigyelö-t 2015-böl). Az ezévi kísérlet az EU szétbomlasztására a BREXIT-el, Nagy-Britannia EU-ból való kilépésével kezdödhet, amennyiben hivatalosan is az lesz bejelentve, hogy a június 23-i népszavazáson a kilépés mellett szavazók voltak többségben. Ha a britek kilépnek, júliusban a globalisták szándékosan detonálhatják a görög bankrendszert is, ami aztán detonálhatja magát az EU-t is. Egy esetleges brit kilépés után az év végére az euró is "halott" lehet. Putyin, a Le Pen lány, Donald Trump és a többi NWO-s cionáci köcsög már alig várja, hogy színre léphessen!

Ha Trump gyöz, akkor az USA-ban és az EU-ban is fel fogják áldozni a jelenlegi rend(szer) számos képviselöjét, állítólag még magát Obamát is, hogy azt a bizonyos "gonosz fellép megmentöként" imidzset biztosíthassák az "új eröknek". A Trump körüli képet még bezavarhatják a balos-kommunista erök, élén a Vatikánnal, akik Bernie Sanders-et támogatják. Hillary Clintonra még sok mocsok lesz (megérdemelten) kiteregetve, mivel öt se a balosok, se a Trump mögött álló kriminális-szabadkömüves (de Bush-Clinton ellenes) cionáci erök nem támogatják. Az USA-ban az elnökválasztás közeledtével szakadhat mind a demokrata mind a republikánus párt (s ezzel akár maga az USA is).
Ha az EU felbomlik és az NWO-s erök hatalomra kerülnek, különösen ezek a fasiszta cionáci sleppek (mint Trump), az sajnos azt is jelentheti, hogy a Közel-Keleten képesek lesznek életre hívni a nagy "Góg és Magóg" konfliktusukat (lásd Pénzügyi összeomlás, globális háború, majd Antikrisztus és hamis UFO-k c. írást) valamiféle nagy muzulmán-keresztény világkonfliktus "bestartolásán" keresztül - amit Trump is támogat. Trump-nak sokat segíthet a megválasztásához, ha a nyáron sikerülne nekik összehozni egy jó nagy false-flag támadást, amit az ISIS-re és a "muzulmánokra" kennének. Trump a kezdetektöl a muzulmán-ellenességre építi a kampányát. A redefininggod.com weboldal írója például afelöl spekulál, hogy a legvalószínübb "áldozat" a Jézus szobor lehet Rio de Janiero-ban, amit az olimpia idején fog levegöbe repíteni a "muzulmán ISIS". Én ebben nem lennék annyira biztos, a legvalószínübb célpont szerintem ismét New York lehet, a mostani ENSZ székház lehet felrobbantva a nyáron. Az új ENSZ torony tervei Fumihiko Maki japán építész vezetésével már 2013-ban elkészültek, s 2018-ra maga az épület is kész lehet:

Fumihiko Maki reveals UN tower for New York

S ha már ez a helyzet a készülö új ENSZ toronnyal (ami a világkormány székhelye lesz) miért ne repíthetnék nyugodt szívvel levegöbe a régit?!

Ez a "Trump gyerek" is amúgy érdekes helyen lakik, a saját maga által megterveztetett és felépíttetett new yorki felhökarcoló, a Trump-torony ... 66.-ik emeletén

PICTURE EXCLUSIVE Inside Donald Trump's $100 million penthouse
"Donald and Melania Trump's 66th floor penthouse in Trump Tower offers stunning views of Central Park and Manhattan skyline and is valued at $100 million"

Vad, vad, fenevad ... ugyanaz a cionáci szar ezüstpapírba csomagolva. Trump még februárban hajba kapott a pápával, így a Vatikán még sok homokot szórhat neki a fogaskerekek közé az elnökválasztás közeledtével!

2016. 2. 18:
Ferenc pápa: Donald Trump nem keresztény
2016. 2. 19:
Botrány! Trump szerint Ferenc pápa szégyentelen!

Röhögögörcs, röhögögörcs
Csak aztán nehogy Clintonné legyen a nevetö harmadik.

Ha a britek most június 23-án megszavazzák az EU-ból való kilépést, akkor nyitni fogok itt egy új, 2016-os eseményfigyelöt is, mivel akkor nagy dolgok fognak történni.

Egyelöre ennyit.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=193:2016-06-12-20-51-17&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Pénzügyminiszter: azért engedjük be a migránsokat, hogy közösüljenek az európaiakkal

Wolfgang Schäuble hidfo.ru
A német pénzügyminiszter szerint az Európai Unió határainak lezárása vérfertőzéshez vezetne; azért kell beengedni a migránsokat, hogy Németország lakossága ne legyen beltenyésztett.
Meglepő kijelentést tett a német pénzügyminiszter, akinek hivatásából adódóan az lenne a feladata, hogy gazdasági szempontból értékelje a bevándorlás következményeit: Wolfgang Schäuble a Die Zeit német lapnak adott interjú során azzal védelmezte a kormány bevándorlás-politikáját, hogy – szó szerint – kijelentette:
“az elszigeteltség a vesztünket jelentené. Vérfertőzéshez vezetne.”
Schäuble a lapnak nyilatkozva furcsa megszállottsággal beszélt a népek keveredéséről, és olyan módon beszélt az emberekről, mintha csak tenyészanyagként tekintene rájuk. Azt mondta: “a muszlimok gazdagabbá teszik a mi nyíltságunkat és sokszínűségünket. […] Nézzék a németországi törökök harmadik generációját – különösen a nőket. Ebben hatalmas lehetőség rejlik az újításra.”
Schäuble szerint, ha Európa lezárja határait, és nem enged be senkit más népcsoportokból, akkor a német férfiak “elkerülhetetlenül saját lányaikkal és nővéreikkel fognak paráználkodni”.
Valóban léteznek olyan kutatások, melyek azt vizsgálják, hogy minimálisan milyen méretű kell legyen egy emberi társadalom ahhoz, hogy elkerülje a beltenyésztést. Ezek a számítások azonban tízezerre teszik azt a létszámot, ahol egy társadalomban már nem merül fel a “beltenyésztettség” veszélye. Németország lakossága jelenleg 80 millióra tehető, az Európai Unió összlakossága pedig mintegy 508,2 millió fő. Schäuble kijelentésének emiatt semmi köze a tudományossághoz, sokkal inkább ideológiai meggyőződésnek tekinthető: egy olyan ideológia, ami a más népcsoportokkal keveredést tartja kívánatosnak.
Schäuble kijelentése emellett egyértelművé teszi, hogy Németország egyik vezető politikusa nem gazdasági, hanem faji alapon ítéli meg a bevándorlást, és amiatt akarja beengedni az afrikai és arab migránsok millióit, hogy a fehér európai lakosság keveredjen velük.
A pénzügyminiszter kijelentése a német sajtóban is felháborodást váltott ki. A Der Tagesspiegel szerint Schäuble török nőkre vonatkozó kijelentése (innovációs potenciálként hivatkozik rájuk) semmibe vesz mindent, amit egyénként elérhetnek, ehelyett egyszerű biológiai anyagként, tenyészpopulációként tekint rájuk, akik létezésének egyetlen értelme, hogy közösüljenek az európai férfiakkal. A lap maga is említi, hogy a pénzügyminiszter kijelentése és a fajkeveredés ilyen fokú kívánatosnak tartása egy totalitárius politika megnyilvánulása lehet.


http://www.hidfo.ru/2016/06/penzugyminiszter-azert-engedjuk-be-a-migransokat-hogy-kozosuljenek-az-europaiakkal/