2020.8.11: És most! A sikertelen láncreakció után:
Alaposan elbántak a nemesfémekkel, zuhan az arany és az ezüst ára
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200811/alaposan-elbantak-a-nemesfemekkel-zuhan-az-arany-es-az-ezust-ara-444510




Hatszáz történelmi épület rongálódott meg a bejrúti robbanásban
https://168ora.hu/kulfold/libanon-robbanas-epulet-bejrut-188925¨

A libanoni fővárosban 601 történelmi épület rongálódott meg az augusztus 4-i hatalmas robbanásban, közülük 70 összedőlhet, ha nem állítják helyre őket gyorsan – jelentette a libanoni nemzeti hírügynökség.


Kisebb atombomba erejével robbant fel Bejrút városa
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200806/kisebb-atombomba-erejevel-
Nem "atombomba erejével" robbant fel Bejrút, hanem egy izraeli vadászgépröl kilött taktikai atomrakéta robbantotta fel kishíján Bejrútot.


Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=hp-n-ghagok (teljes videó, nagyfelbontású)
A robbanás lelassítva itt:  https://youtu.be/rlvnsecLRmM?t=173

1. Villanás



2. Tüzgolyó ("fehér" színü, extrémül magas hömérséklet)



3. Robbanás



4. Párakicsapódás (a hirtelen támadt, extrém légnyomáskülönbség okozza)



Ez ugye egy atomrobbanás négy fázisa. Az ammónium nitrát nem így robban fel.

Az elsö robbanást (és tüzet) egy izraeli, hajóról kilött, (állítólag) Gabriel tipusu rakéta okozta. Ez egy fegyverraktárba csapódott. A második robbanás nukleáris volt, egy izraeli (állítólag) Delilah tipusú rakéta juttatta célba az atomtöltetet.

Ezen a színinvertált videón, mely a robbanás átellenes oldaláról készült, egy nagyon rövid pillanatra  látszódik a becsapódó rakéta is (0:07-nél):
https://twitter.com/DarrenPlymouth/status/1291422036443660288

Az elsö robbanás figyelemfelkeltö volt. Eleve azt akarták, hogy minden szem (okostelefon kamera és tévéstáb kamerája) a bejrúti kikötöre legyen fókuszálva, amikor a nagy robbanás bekövetkezik. Az elsö robbanás helyi idö szerint 17:35-kor történt, a másik 18:20-kor, idöt adva a tévéstáboknak, hogy a kameráikat a bejrúti kikötöre fókuszálják.
A sugárzás nem nött meg jelentösen, ezek a mostani modern nukleáris fegyverek amúgy se okoznak erös sugárszennyezést.
Olyan információk vannak, hogy a nukleáris láncreakció részleges csödöt mondott.
Ha ez tényleg így van, akkor egész Bejrútnak kellett volna levegöbe repülnie, méghozzá "élö adásban", az egész világ szeme láttára! A világ egy nukleáris armagedon szélére sodródott volna. Jöttek volna "megmentöként" a hamis földönkívüliek, a hamis próféta is színre lépett volna, meg hasonlók. Egy szóval: színre lépett volna az NWO. Az egész világ nem pusztult volna el, csak halálra rémisztették volna, hogy jöhessenek a "megmentök".
Kb. egy héttel ezelött a luciferiánus bankhatalom megszüntette az arany és ezüst árának lefele manipulálását is, ez szintén annak a jele, hogy már "nem védik" a jelenlegi, fiát valutákra épülö pénzügyi rendszert, s kezdenek utat adni az új, NWO-s, nemes fémekre épülö, digitális pénzügyi rendszernek.


Nem hasonló a tiencsin-i robbanáshoz,kisebb is volt,a silók is besegítettek,de ez a sok szabálytalanul tárolt vegyi anyag kezd gyanús lenni.
Tiencsin-i jacuzzi mint a WTC tornyok alatt,amit a tűzoltók az istennek se tudtak eloltani.
https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2016/08/19/15/tianjin-crater.jpg?w968h681

Nem rég Észak-korea-ról volt hír a miniatűr nukleáris bombák kísérlete,előállítása. Terelés vagy sem,valaki rendezkedik.

Hát akkor hogy került oda az a nukleáris töltet, hacsaknem hordozórakétával? Tán csak úgy becsempészték a kikötöi raktárba smilies/smiley.gif Azt látják a kémmüholdak, a sugárlenyomata alapján, meg a sugárszintmérök a nagyvárosokban is, épp ezért nukleáris tölteteket nem lehet csak úgy észrevétlenül csempészgetni, anélkül, hogy az összes nagyhatalom titkosszolgálata vagy katonai vezérkara látná, vagy a helyi hatóságok a nagyvárosokban ne vennék észre.

Mondom: rakéták voltak. Pont. Izraeliek. Pont.

Így néz ki egy sikeres kísérleti atomrobbantás:





Ez pedig a bejrúti robbanás. Olyan hatalmas volt, hogy felment a légkör felsö rétegeibe is.



A DIA (amerikai katonai titkosszolgálat, defense intelligence agency) által üzemeltetett veteranstoday.com is ugyanazt a véleményt osztja: az elsö robbantás csak figyelemfelkeltés volt, hogy a másodikra minden szem odafigyeljen, amikor bekövetkezik!

https://www.veteranstoday.com/2020/08/07/beirut-massacre-for-a-missile-lebanon-president-and-italian-military-expert-said-thermal-rings-the-proof/
The first may have been launched outside the warehouse to cause the bang, the fire and the first giant cloud of smoke. The second was thrown into the warehouse to create the disaster. Because? To enable the whole world to make videos.

If there had been a single gigantic explosion, there would have been no time to film the explosion and therefore the terrorist effect would not have been effective

Azt hiszem, ezt a bejrúti incidens miatt hozták pont most nyilvánosságra:

2020.8.7.
Orosz vezérkar: Rakétatámadásra atomcsapás lesz a válasz


https://nepszava.hu/3087520_orosz-vezerkar-raketatamadasra-atomcsapas-lesz-a-valasz

Oroszország működésbe hozza nukleáris potenciálját egy területe ellen intézett rakétatámadás esetén – figyelmeztetett az orosz védelmi minisztérium hivatalos lapjában, a Krasznaja Zvezdában pénteken közölt cikkében Andrej Sztyerlin vezérőrnagy, az orosz vezérkar operatív főcsoportfőnökségének vezetője és Alekszandr Hrjapin, a vezérkari akadémia katonai-stratégiai kutatóintézetének munkatársa.
Bármely támadó rakéta nukleáris robbanótöltettel felszerelt rakétaként lesz pozícionálva. A rakéta indítására vonatkozó információ automatikusan Oroszország katonai-politikai vezetése elé kerül, amely a kialakult helyzet függvényében állapítja meg a nukleáris erők válaszlépésének nagyságrendjét”
http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=346:2020-08-07-13-06-23&catid=15:egyeb&Itemid=51#comments