2021. október 21., csütörtök

KÍNA KOMMUNISTA PÁRTFŐNÖKEI MEGVITATJÁK A VAKCINA HATÁSÁT AZ USA KATONAI ERŐKRE ÉS AZT MONDJÁK: "MINDENKI, AKI BEVETTE A VAKCINÁT, HALOTT"

 

Hírszerzési források lehallgattak egy Kínán belülről készült, borzalmas videokonferenciát (lenti videó), amelyen a Kínai Kommunista Párt (KKP) főnökei az Egyesült Államok jövőjéről beszélgetnek a vakcina terjesztése után: "Mindenki, aki bevette a vakcinát, halott" - mondják.

A lehallgatott videokonferencia kiszivárgott része azzal kezdődik, hogy a KKP főnöke, aki a videokonferenciát szervezte, azt mondja a többi KKP-s résztvevőnek: "Amit a KKP leginkább akar, az az, hogy az amerikai csapatokat beoltsák".

A beszélő így folytatja:

"Amint beoltják őket, az amerikai hadsereg összeomlik, és a KKP diadalmaskodni fog".

 

A beszélgetés azzal folytatódik, hogy az elsődleges beszélő azt mondja: "Miután az amerikai csapatokat beoltják, mondom nektek, a KKP vírus elleni oltás alapvetően a végéhez közeledik".

Majd így folytatja: "Amikor az amerikai elit társadalom, a félelem, a halálfélelem, a hit hiánya miatt, és mert ezek a gazember, alacsony szintű politikusok, opportunisták, akik a felelősség alól akartak kibújni; különösen, amikor a Wall Street, a hollywoodi hírességek, a Fehér Ház és a csapatok be vannak oltva, biztosíthatom önöket, hogy nem lesz oltási probléma".

Majd így folytatja: "Azoknak az embereknek, akik az oltást végrehajtják, hamarosan vége. Azok, akik a színfalak mögött erőltetik az oltást, valószínűleg elérték a céljaikat."

Aztán megdöbbentő módon ugyanebben a videóban, alább, beszélnek arról, hogy . AZ ELLENSZERRŐL?!?!?!?!?!??

"Az oltást többé nem fogják erőltetni, és az ELLENMÉRGET biztosan fel fogják ajánlani."

Ezen a ponton a videokonferencia egyik résztvevője megdöbbenve félbeszakítja és megkérdezi: "Az ellenszer fel fog bukkanni?" Egy másik pedig közbevág és megkérdezi: "Mire lesz az ellenszer?".

A videokonferencia főelőadója válaszol: "Nem az oltások által okozott károkat gyógyítja, hanem a vírus továbbadásának megakadályozását szolgálja, ahelyett, hogy az oltások ellenszere lenne".

Ezután közli a nyers tényeket: "Akiket beoltottak, azokat halálra ítélték. Az oltóanyagok ellenszere még mindig a KKP kezében van. Mivel a KKP azt akarja, hogy (önök) meghaljanak, hogyan ajánlanák fel az ellenszert önöknek, Lao Baixing of China?".

A kiszivárgott részlet itt hirtelen véget ér.

A kiszivárgott videót Jarome Bell tette közzé.

A republikánus Jarome Bell, Virginia második kongresszusi körzetében indul. Pénteken ezt tweetelte: "Ellenőrizzük mind az 50 államot. Tartóztassunk le minden érintettet. Állítsanak bíróság elé minden érintettet. Elítélni minden érintettet. Végezzenek ki minden érintettet. #MaricopaCountyFraud."

Bell, aki 27 évig szolgált a haditengerészetnél altisztként, konzervatív "Amerika az első" jelöltként indul a Virginia Beach területét magában foglaló külvárosi ingadozó körzetben, kampányának honlapja szerint. A körzetet jelenleg a demokrata Elaine Luria képviselte.

Bell a videót a Twitterre töltötte fel. Szó szerint perceken belül a Kínán belülről lehallgatott videokonferencia felfedése után Bell Twitter-fiókját végleg felfüggesztették.

A Twitteren belüli hírszerzési kapcsolat képes volt hozzáférni a fiókhoz a Twitteren belülről, és képernyőfelvételt készített a tweetről és a videóról, amit titokban elküldött nekünk.

Videó: https://www.bitchute.com/embed/dE6hNd6kjtLr/

Harvard Egyetem tanulmánya szerint a legátoltottabb országokban van a legtöbb Covid-19 megbetegedés

 

Kedves általunk megválasztott politikai vezetők, ha ez nem érthető, cseréljék le a magyarul sem értő tolmácsaikat.

“A Harvard Egyetem tanulmánya szerint a legátoltottabb országokban van a legtöbb Covid-19 megbetegedés egymillió emberre, ami azt sugallja, hogy a vakcina nem működik.”

Harvard University study finds most vaccinated countries have highest number of Covid-19 cases per million people suggesting the jabs do not work

The mass injection effort has failed to stop the pandemic, and a study published in the European Journal of Epidemiology has released bombshell data showing that increases in COVID-19 are unrelated to levels of vaccination in 68 countries worldwide and 2,947 counties in the U.S….

The Expose (https://theexpose.uk/2021/10/21/harvard-study-finds-most-vaccinated-countries-have-highest-rate-covid-19/)

https://t.me/c/1391307669/4750

https://civilekatisztanlatasert.hu/harvard-egyetem-tanulmanya-szerint-a-legatoltottabb-orszagokban-van-a-legtobb-covid-19-megbetegedes/

Temetkezési Vállalkozó: SOSEM Volt COVID Járvány "Az igazság az, hogy NINCS COVID járvány, és én vagyok ennek az élő bizonyítéka."

Az NIH megerősítette a Wuhan Gain-of-Function kutatás finanszírozásának tényét, most Tömeggyilkos Fauci akár 5 évet tölthet börtönben

 

Ezt már nem lehet tagadni. Dr. Anthony Fauci hazudott a Kongresszusnak arról, hogy a Nemzeti Egészségügyi Intézet részt vett a kínai Wuhanban – a COVID-19 járvány kitörésének forrásában – folytatott gain-of-function kutatásban.

Miután az úgynevezett “szakértők” hónapokig azt állították, hogy az új koronavírust nem lehetett laboratóriumban kifejleszteni, kiderült, hogy egy wuhani kutatólaboratórium – a Wuhan Insitute of Virology – egereken kísérletezett módosított denevérkoronavírusokkal, ami végül azt eredményezte volna, hogy a vírus az emberek között is átvihetőbbé vált.

A baloldal kedvenc “szakértője” a COVID-ügyekben, Dr. Anthony Fauci azonban a Kongresszus előtt tagadta, hogy az NIH valaha is finanszírozta volna az ilyen, a funkcióbővüléssel kapcsolatos kutatásokat.

A baloldali elitből mások – újságírók, demokraták, tudósok és más közegészségügyi szakértők – támogatták Fauci játékát.

Számukra mindazok, akik azt merészelték sugallni, hogy az NIH-nak köze lehetett a koronavírus teszteléséhez és kifejlesztéséhez, összeesküvés-elméleteket terjesztettek.

Trending:

Az NIH megerősítette, hogy finanszírozta a Wuhan Gain-of-Function kutatást, most Fauci 5 évet tölthet börtönben

Nos, most már tudjuk az igazságot. Mint kiderült, a “szakértők” tévedtek.

Szerdán Lawrence Tabak, az NIH főigazgató-helyettese levelet küldött a képviselőház felügyeleti bizottságának rangidős republikánus képviselőjének, James Comernek, amelyben elismerte ezt – jelentette Just theNews.

Tabak levele rámutatott, hogy a wuhani laboratóriumban fejlesztés alatt álló denevérkoronavírusok “nem SARS-CoV-2 vírusok, és nem is válhattak azokká”, a vírusok szekvenciáinak genetikai különbségei miatt.

A Just the News arról számolt be, hogy az NIH azért támogatta a WIV-et, mert “megállapította, hogy a javasolt kutatás nem felel meg a “fokozottan veszélyes, világjárványt okozó kórokozókra” vonatkozó szabványnak, mivel nem volt bizonyított, hogy ezek a denevérkoronavírusok képesek lennének megfertőzni az embert”.

Az NIH azonban “óvatosságból” megkövetelte az EcoHealth-től (a WIV-vel együttműködő szervezettől), hogy “azonnal” jelentse “a növekedés egy naptári napra való növekedését”, ha ez megtörtént volna.

Tabak szerint az EcoHealth ezt elmulasztotta, és most öt napja van arra, hogy átadja a NIH-nak a kutatásaikból származó “minden nem publikált adatot”.

Lehetséges, hogy amikor a javasolt kutatás először került az NIH elé, Fauci nem tudta, hogy a kutatás funkciónyerővé válik. Miután azonban a COVID-19 elterjedt az emberi populációban, elképzelhetetlen, hogy Fauci ne rakott volna össze kettőt és kettőt.

Kapcsolódó:

Ez a 30 szakértői véleményezett cikk megerősíti, hogy Biden figyelmen kívül hagyja a természetes immunitásról szóló tudományos ismereteket

A levélből kiderül, hogy ilyen kutatások folytak, és Fauci közvetlenül vagy közvetve hazudott a Kongresszusnak.

Továbbá a képviselőház külügyi bizottsága által augusztus 1-jén közzétett jelentés megállapította, hogy a WIV biztonsági protokolljai megkérdőjelezhetőek voltak, és úgy tűnik, hogy a járvány kitörésének idején a létesítményben több karbantartási és javítási projektet hajtottak végre.

Tehát, bár sok szakértő – köztük Tabak – most azt állítja, hogy a vírus nem származhatott a WIV-ből, a rendelkezésre álló tények nem állnak össze.

És miután egy éven keresztül megfordult aCOVID-politikákról és hazudott a COVID-19-rőlmagáról, hogyan bízhatnánk meg ezekben az úgynevezett “szakértőkben”?

Anthony Fauci-t a legmegbízhatóbbnak hirdette mindannyiuk közül az establishment média, és most már tudjuk, hogy hazudott egy törvényhozó testület előtt. A CNBC szerint bárki, aki “szándékosan és az esküjével ellentétesen olyan lényeges dolgot állít vagy ír alá, amelyet nem tart igaznak”, hamisan tanúskodik, és pénzbírsággal vagy öt évig terjedő szabadságvesztéssel, vagy mindkettővel büntethető.

Sajnos, elit státuszának köszönhetően nem valószínű, hogy Fauci szembesül a szükséges következményekkel.

a szabályok egyszerűen nem vonatkoznak a felelősökre, függetlenül attól, hogy a COVID-19-re vonatkozó álláspontjuk továbbra is mennyire téves.

Forrás: Michael Austin
https://www.westernjournal.com/nih-confirms-funded-wuhan-gain-function-research-now-fauci-spend-5-years-jail/

https://civilekatisztanlatasert.hu/fauci-akar-5-evet-is-kaphat-es-ez-csak-a-kezdet/

A kabbalista összeesküvés a Covid mögött

 

Ez az újraközlés azoknak az újoncoknak szól, akik most ébrednek rá a csúnya igazságra a világról, amelyben élünk

 

Harold Rosenthal, balra, Walter Mondale-lal. "Még egy "bűntudatkomplexust" is beléd ültetünk, ami miatt félsz nyíltan kritizálni a zsidóságot."

Rabszolgasorba taszításunk oka, hogy a nemzetek megengedték a kabalista bankároknak, hogy a csereeszközöket (valuta, hitel) adósság formájában hozzák létre maguknak, miközben a kormányok ezt könnyen megtehetnék, adósság- és kamatmentesen. A "siker" az ebben a hatalmas csalásban és az általa képviselt öngyilkos sátáni napirendben való bűnrészességtől függ.

1976-ban a bennfentes Harold Rosenthal felfedte, hogy ez a felforgató sátáni napirend már a nyugati élet minden területére kiterjedt. A kovis átveréssel és a kötelező védőoltásokkal levették a maszkot.

A láthatatlan zsarnokság címmel ez a megdöbbentő 17 oldalas interjú Benjamin Freedman és C.G. Rakovsky felfedezéseivel együtt emlékeztet a világ eseményeit irányító valódi dinamikára: vagyis a kabbalista hitelmonopólium kiterjesztésére a világ minden szegletére és az élet minden területére, vagyis a kommunizmusra.

Videó: "A zsidó vírus" -- Ha, Isten ments, a kovászos vakcinák egyfajta népirtást eredményeznek, a haragot az elkövetőkre és a bábukra kell irányítani, akik közül sokan, mint Doug Ford, szabadkőművesek és nem zsidók. Az egyszerű zsidókat nem kérdezik meg ezekben az ügyekben, és gyakran ugyanúgy szenvednek, mint a nem zsidók.

 

1976-ban a Cion véneinek jegyzőkönyveiben felvázolt "zsidó világuralom" terve nagyrészt megvalósult. A 29 éves Harold Wallace Rosenthal, Jacob Javits New York-i szenátor személyes asszisztense úgy érezte, hogy a zsidó hatalom olyannyira megdönthetetlen, hogy némi pluszpénzt kereshet azzal, hogy ezt a történetet elmeséli ifjabb Walter White-nak, a Western Front című konzervatív havilap szerkesztőjének.

 


"Túl sok zsidónak nincs mersze elmondani, hogyan élünk és tervezünk, de engem semmi és senki nem ijeszt meg" - mondta Rosenthal a baloldali White-nak.

"A keresztény híveidnek már túl késő, hogy védekezzenek. Ez az idő már régen elmúlt. Réges-régen nekünk kellett agresszorokká válnunk! Kétségtelenül ez az egyik nagy életcélunk. Mi vagyunk az agresszorok!"

A láthatatlan zsarnokság címmel ez a megdöbbentő 17 oldalas interjú már egy ideje elérhető az interneten. Benjamin Freedman és C.G. Rakovsky kinyilatkoztatásai közé sorolható, mint a világot irányító valódi erők leírása.

Rosenthalnak szerencsejáték-pénzre volt szüksége, de őszintesége az életébe került. 1976. augusztus 12-én egy meghiúsított isztambuli repülőgép-rablásban vesztette életét. Walter White arra a következtetésre jutott, hogy az incidens csak álca volt Rosenthal meggyilkolásához.

Egy Rosenthal-emlékérem, a "nemzetközi kapcsolatok ösztöndíja" diszkréten támogatja az általa indiszkréten leleplezett munkát. Furcsa módon Rosenthalról nincs kép a honlapjukon.

A Wikipedia szerint a Cambridge-i Egyetemen és a Harvard Graduate Schoolon végzett, mindkettőt ösztöndíjjal. Miután Hugh Carey (D-NY) kongresszusi képviselőnek dolgozott, Walter Mondale (D-MN) szenátor irodájába került, ahol a szenátor törvényhozási programját irányította. A Rockefeller Testvérek Alapítványnál töltött idő után Harold visszatért a szenátusba, hogy Jacob Javits szenátornak dolgozzon. Határozottan "bennfentes" volt.

Rosenthal azt mondja: "A legtöbb zsidó nem szereti beismerni, de a mi istenünk Lucifer... és mi vagyunk az ő választott népe. Lucifer nagyon is él."

Ez a kijelentés az egész modern kultúrára érvényes. Nem szeretjük beismerni, hogy "szekuláris" társadalmunk alapja az Isten elleni kozmikus lázadás. Igazi sátáni jellege napról napra nyilvánvalóbbá válik.

 

 

BETEKINTÉSEK

Rosenthal szerint a "zsidók" részben azzal építettek földi birodalmat, hogy elutasították Krisztusnak a testvéri szereteten alapuló szellemi királyságról szóló vízióját. Harcos királyt akartak, nem pedig a béke fejedelmét.

"Krisztus idejében a zsidók anyagi és földi királyságot kerestek, de Krisztus szellemi királyságot ajánlott a zsidóknak. Ezt azonban nem tudták megvenni, ezért elutasították Jézus Krisztust, és keresztre feszíttették."

A zsidó bankárok azt tervezik, hogy Jeruzsálemből irányítják a világot saját érdekeik szerint. Szerinte a zsidó vallás lényegében egy faji imperatívusz álcája. "Úgy élhetünk más népek és államok között, [hogy] meggyőzzük őket arról, hogy a zsidók nem egy különálló nép, hanem egy vallási hit képviselői...".

A "zsidó" hatalmat a pénzrendszer feletti ellenőrzés megszerzésével érték el. "Sikeresen megosztottuk a társadalmat önmaga ellen azáltal, hogy a munkásokat szembeállítottuk a vezetőséggel. Ez volt talán az egyik legnagyobb bravúrunk, mivel a valóságban ez egy háromszög, bár látszólag mindig csak két pont fordul elő. A modern iparban... a tőke, amely erőt mi képviselünk, a csúcs. A menedzsment és a munkaerő egyaránt ennek a háromszögnek az alján áll. Folyamatosan szemben állnak egymással, és figyelmük soha nem irányul a probléma csúcsára."

"Nemzeti bankunkon, a Federal Reserve-en keresztül a semmiből létrehozott könyvhitelt nyújtjuk minden helyi banknak, amely tagbank. Ők viszont könyvhitelt nyújtanak az iparnak. Így többet teszünk, mint Isten, mert minden vagyonunkat a semmiből teremtjük. Megdöbbentőnek tűnsz! Ne legyen az! Ez igaz, mi valóban többet teszünk, mint Isten."

"Ezzel az állítólagos tőkével az ipart, a menedzsmentet és a munkaerőt adósságunkba vonjuk be, amely adósság csak növekszik, és soha nem kerül felszámolásra. Ezzel a folyamatos növekedéssel képesek vagyunk a menedzsmentet a munkássággal szembeállítani, hogy soha ne egyesüljenek és ne támadjanak meg minket, és elhozzuk az adósságmentes ipari utópiát."

A bankok ellenőrzése révén a "zsidók" teljes monopóliumot szereztek "a filmiparban, a rádióhálózatokban és az újonnan fejlődő televíziós médiában... átvettük az összes iskolai anyag kiadását.... Még a zenét is! Mi cenzúrázzuk a kiadásra kiadott dalokat, jóval azelőtt, hogy azok a kiadókhoz eljutnának... elég hamar a gondolkodásotok teljes ellenőrzése a miénk lesz". Azt mondja, hogy a T V műsorokat gondosan úgy tervezik, hogy "az érzéki érzelmekre apelláljanak, soha nem a logikusan gondolkodó elmére. Emiatt az embereket arra programozzák, hogy a mi diktátumaink szerint reagáljanak, nem pedig az észérvek szerint. "

Azt mondja, hogy a "zsidók" irányítják a keresztény egyházakat, és arra használják őket, hogy olyan eszméket vezessenek be, mint a faji egyenlőség.

"Soha egyetlen törvényt sem fogadnak el, ha annak érdemeit előzőleg nem tanították a szószékről. Erre példa a faji egyenlőség, amely az integrációhoz és végül a keveredéshez vezetett. A hiszékeny papság egyik lélegzetvételben arra oktatja a híveit, hogy mi egy különleges, kiválasztott nép vagyunk, míg a másik lélegzetvételben azt hirdeti, hogy minden faj egyforma. Következetlenségükre soha nem derül fény. Így mi, zsidók különleges helyet élvezünk a társadalomban, míg az összes többi faj a faji egyenlőségre redukálódik. Éppen ezért mi írtuk az egyenlőségi hoaxot, és ezzel mindenkit alacsonyabb szintre süllyesztettünk."

Azzal dicsekszik, hogy a bűntudat segítségével irányítják az amerikaiakat. "Az önök népének nincs bátorsága. Megalapozzuk a gondolkodásotokat - még egy 'bűntudatkomplexust' is elhelyezünk bennetek, ami miatt féltek nyíltan kritizálni a zsidóságot".

"Mi, zsidók kérdésről kérdésre állítottuk az amerikai nép elé. Aztán a kérdés mindkét oldalát népszerűsítjük, miközben zűrzavar uralkodik. A szemüket a problémákra szegezve nem látják, hogy ki áll minden jelenet mögött. Mi, zsidók úgy játszunk az amerikai közvéleménnyel, mint macska az egérrel."

Rosenthal azt állítja, hogy a társadalom csak erőszakos fellépéssel, nem pedig neveléssel szabadulhat ki ebből a halálos szorításból. "A történelmet vérrel írták, nem tintával. Soha egyetlen levél, vezércikk vagy könyv sem gyűjtötte össze az embereket, vagy állította meg a zsarnokságot. Mi megértjük ezt az elvet, és örökké propagáljuk az embereket, hogy írjanak levelet az elnöknek, a kongresszusnak... Jaj nekünk, ha valaha is belátják ennek hiábavalóságát, leteszik a tollat, és a kardot alkalmazzák."

De Rosenthal nem aggódik. A feminizmus és a homoszexualitás népszerűsítésére utalva azt mondja:

"Félelemmel és megfélemlítéssel kasztráltuk a társadalmat. A férfiassága csak nőies külsőségekkel együtt létezik. Mivel a lakosságot így kasztrálták, engedelmes és könnyen irányíthatóvá vált. Mint minden herélt... gondolataikat nem a jövő és az utókor gondjai foglalkoztatják, hanem csak a jelen és a következő étkezés."

Rosenthal beszél arról, hogy egy "zsidó" láthatatlan kormány irányítja az SZSZK-t is.

"Oroszországban két különböző kormány van, az egyik látható, a másik láthatatlan. A láthatót különböző nemzetiségek alkotják, míg a láthatatlant AL L ZSIDÓK alkotják. A hatalmas szovjet titkosrendőrség a láthatatlan kormánytól kapja az utasításokat. Szovjet-Oroszországban körülbelül hat-hét millió kommunista él, 50%-uk zsidó és 50%-uk nem zsidó, de a nem zsidókban nem bíznak. A kommunista zsidók egységesek és bíznak egymásban, míg a többiek kémkednek egymás után. Körülbelül öt-hat évente a titkos zsidó tanács tisztogatásra szólítja fel a pártot, és sokakat likvidálnak.

Amikor megkérdezték, hogy "miért"? "Mert kezdenek túl sokat érteni a zsidó titkos kormányzatból. Az orosz kommunistáknak van egy titkos csoportos rendjük, amely csak zsidókból áll. Ők uralkodnak minden felett, ami a látható kormányhoz tartozik. Ez a hatalmas szervezet volt felelős azért, hogy a kommunizmus központját titokban Tel Avivba költöztették, ahonnan most minden utasítás származik".

Azt mondja, hogy zsidók irányítják az ENSZ-t, amely "nem más, mint egy csapóajtó a Vörös Világ hatalmas koncentrációs táborába". Azt mondja, hogy ez a láthatatlan hatalom felelős az elmúlt 200 év háborúiért és forradalmaiért.

HITELESSÉG

Az interjú időnként szinte túlságosan is elítélőnek tűnik, és elgondolkodunk azon, vajon hiteles-e. Miért rögzítene valaki, aki országos ismertségre törekszik, egy ilyen interjút? Nem lehet, hogy megzsarolták? Sok hízelgő és valótlan általánosítást tesz a zsidókról, ami szintén hiteltelennek tűnik. Időnként az arroganciától a bizonytalanságig terjed. Egyszer azt állítja, hogy a zsidók azt tervezik, hogy összepakolnak és elmenekülnek.

2005. november 29-én telefonbeszélgetést folytattam Des Griffin úttörőkutatóval, A gazdagok negyedik birodalma című könyv szerzőjével. Griffin elmondta, hogy meghívták Walter White kaliforniai házába, és meghallgatta az interjú felvételét. Az interjúban Rosenthal karaktere úgy hangzott, mint egy rossz színész, aki forgatókönyvből olvas fel. Bizonyos szavakat ismételgetett. Szerinte az információ teljesen hiteles, de az összeesküvés valós, és nem kell csalással szépíteni.

(Voltaire kijelentése - Úgy tűnik, inkább a szabadkőművességre alkalmazható. Hallottad már őket kritizálni az MSM-ben?)

Nem tudom megmagyarázni ezt az ellentmondást. Végső soron önök majd eldöntik maguknak. Az interjú sok olyan meglátást tartalmaz, amivel csak egy bennfentes rendelkezhet, pl. a Luciferre, a vallásra/rasszra és az erőszakos változásra való utalások. Kétlem, hogy egy olyan keresztény konzervatív, mint White, ilyesmire vetemedne, amiért elítéli a zsidókat.

A faji arrogancia hangneme is jól cseng. Rosenthal hitetlenkedését fejezi ki az amerikai nép gerinctelensége és hiszékenysége miatt. Azt mondja, hogy egy zsidó zsidó marad, akár áttér egy másik vallásra, akár nem. Az én szememben az igazság soha nem átverés.

KÖVETKEZTETÉS

Ezen információk bemutatásával arra próbálom ösztönözni a zsidókat és a nem zsidókat egyaránt, hogy vegyék le a média szemellenzőjét, és ismerjék fel, hogy a kabbalisták (sátánisták) eltérítették az emberiséget. A modern kultúra nagyrészt ezt a tényt tükrözi. Ez napról napra nyilvánvalóbbá válik.

Az igazi kultúra alapja a vallás, azaz a spirituális eszmék, mint például az abszolút igazságosság, a szeretet, a szépség és az igazság iránti kollektív elkötelezettség. "Isten Lélek, és mi Lélekben és Igazságban imádjuk őt" - mondta Krisztus. (János 4:24)

A keresztény kultúra alkonyát éljük. Nincsenek valódi eszményeink, amelyek átvehetnék a helyét. Az elit orwelli kettős beszédmódja (a szelektíven alkalmazott "szabadság", "tolerancia", "sokszínűség", "emberi jogok" és "egyenlőség") az elmekontroll és a kisajátítás eszköze. De ha megértjük a szabadkőműves zsidó mátrixot, kiszabadulhatunk a rabságából.

-------------

Az igazság az, hogy a hozzám hasonló "kisebb testvéreknek" szép közhelyeket mondanak Istenről és Mózesről, és én ezt választottam, hogy higgyek. A júdeai egyszerű emberek többnyire örömmel fogadták el Krisztust. Bár a luciferianizmus kétségtelenül átvette a judaizmust, a legtöbb zsidó még mindig nem imádja Lucifert, és még csak nem is hisz benne.

 

https://fenevadjele.hu/illuminatus/a-kabbalista-osszeeskuves-a-covid-mogott

Az EU parlament október 20.-ai sajtótájékoztatóján több képviselő felszólalt az ésszerűtlen oltási rendeletek ellen.

Az Unesco 33. általános konferenciáján hozott határozat, amelyet Párizsban 2005.okt.19-én valamennyi tagország elfogadott, hogy :
3. cikk
(1) az emberi méltóságot, az emberi jogokat és az alapvető szabadságjogokat teljes mértékben tiszteletben kell tartani.
(2) az egyén érdeke és jóléte elsőbbséget kell, hogy élvezzen a tudomány vagy a társadalom kizárólagos érdekével szemben