Az Alternatíva Németországnak párt képviselője szerint az Európai Unió nem tudja megvédeni Németországot a terroristáktól, mert a migránsok befogadását képviseli, miközben biztonsági okokból százezresével kellene deportálni a már beengedett bevándorlókat.
Georg Pazderski, az Alternatíva Németországnak párt elnök-helyettese kedden ismét figyelmeztette az Európai Uniót, hogy hagyjon fel a migránsok befogadásával kapcsolatos követeléseivel, mert a bevándorlók közt terroristák is érkeznek az EU-ba.
“Nem csak azt kell célként kitűzni, hogy megnehezítsük a terroristák hamis dokumentumokhoz jutását. A cél az kell legyen, hogy megtaláljunk, azonosítsunk és visszaküldjünk több százezer bevándorlót a származási országába. Ehhez az országba érkezett összes menedékkérő adataira szükség van” – áll az AfD sajtóközleményében.
Pazderski szerint az EU digitális ujjlenyomat rendszere nem lesz elég ahhoz, hogy az uniót megvédje a terroristáktól és bűnözőktől, emiatt záró toleranciát kell hirdetni az illegális bevándorlással szemben.
“Akik nem tudnak érvényes személyigazoló okmányt felmutatni a határon, azokat azonnal vissza kell utasítani. A záró toleranciának azonban az EU határain belül is érvényesülnie kell. Mindenki büntetéssel kellene szembenézzen, aki nem tudja igazolni személyazonosságát a schengeni övezetben” – tette hozzá.
Pazderski szerint, bár az Európai Unió átvett bizonyos jogköröket a tagállamoktól a határellenőrzésre vonatkozóan, mindeddig alkalmatlannak bizonyult arra, hogy megakadályozza a terroristák belépését Európa területére.

http://www.hidfo.ru/2018/04/az-eu-nem-tudja-megvedeni-nemetorszagot-a-terroristaktol/