Sőt mi több; a lassú kínhalál előidézésével vádolható meg az, aki ily módon fosztja, fosztotta ki az embereket. Mert ez nem más, mint különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság. – Megfejelve a további minősített esetekkel; Az előre megfontolt szándékkal, az aljas pénzvággyal, mely motivációkból kiindulva veszik el, a mesterségesen leszegényített emberek egyetlen otthonát, vagy egyetlen jövedelmét. De leginkább mindkettőt.
Többszörösen halálra ítélve így őket. Hosszadalmas szenvedésekkel, fagyásokkal és éhezéssel terhes kínhalálra.
***
A kilakoltatási moratóriumot két és fél hónappal meghosszabbította a Fidesz-KDNP többségű országgyűlés, (mintegy már a választási propaganda részeként), s így a moratórium 2017 november 15-től, 2018. április 30-ig tart.
Ám a végrehajtási eljárásokra nincs moratórium. A jövedelem letiltása is ebbe a kategóriába tartozik. Tudunk olyan esetről, amikor a falu jegyzője a család szinte teljes jövedelmét vonatta le a végrehajtóval, beleértve a családi pótlékot is, s ott állt az édesanya a három gyerekével karácsony előtt; mindössze 5 ezer forinttal.
De a nyugdíjakat sem kímélik a hiénák. Három végrehajtást eszközöltek rokkantnyugdíjas levélírónkon a végrehajtók és megbízóik a bankok úgy, hogy így tél elején jóformán nem maradt egy fillérje sem. Elsőként a lakását vették el, majd a nyugdíja felét, harmadjára pedig a maradék felét is, – összesen az eredeti nyugdíj 75% vették el, amiből így mindössze 25 % maradt, ami semmire nem elég. Csak az éhezésre és a megfagyásra. (link)
Információink szerint a nyugdíj 50%-át lehet elvonni, (bár meg kell hagyni az adós részére a mindenkori öregségi nyugdíj minimális összegét, – ez 2015-ben 28.500 Ft volt. DE 2017-BEN IS UGYANENNYI! Vajon, ha a felső határt el tudták törölni, az alsó határt miért nem? Miközben az egytagú nyugdíjaskorú háztartás létminimuma: 79.757 Ft)
(Bankmonitor 2015 szeptember: Jövedelem letiltása: Miből és mennyit vehetnek el? (link)
Ezek után nem csodálkozhatunk, ha ez a 25% semmire nem elég, vagyis valóban csak az éhezésre és a megfagyásra.
Nos, de a kilakoltatási moratórium már érvényes. Ám mi lesz azokkal az emberekkel, családokkal, akikre még nem volt az, vagyis, a moratórium bevezetése előtt vesztették el otthonaikat? Erről “bölcsen” hallgat a kormányzati kommunikáció.
És mi lesz majd azokkal, akiket a moratórium lejárta, április 30-a után lakoltatnak majd ki? Mert mint mondottam; a magukra a végrehajtási eljárásokra NINCS moratórium. Az otthonok árverezései tovább folytatódnak, egész télen.
A jövedelmek letiltásai vagy a banki inkasszók a úgyszintén, hiszen azokra soha nem is volt és ma sincs moratórium. Éhezéssel és fagyással halálra ítéltetnek a mesterségesen szegénnyé tett adósok, kiket kiszolgáltatott a pénzéhes hiénáknak a kormányzat teszetoszasága.
És itt a tél.
Mindezidáig egyes bankok, behajtó cégek, egyes közjegyzők, bírók és végrehajtók szándékosan szembe menve a kormányzati akarattal és koncepcióval, (mely akarat lényegében a magyar nép jobb életét szolgálná), – a hiénák szándékosan szembe menvén ezzel, – zsinórban dobták ki otthonaikból az adósokat, (akár deviza, vagy számlaadósokat), zsinórban tiltották le a megmaradt jövedelmüket, (s a letiltásokra, mint írtuk nem vonatkozik a moratórium). – S ezekkel a végrehajtási eljárásokkal olyan társadalmi elégedetlenséget szítva, amit nagyon nem kellene a jelenlegi politikai helyzetben, – amikor hazánkat a közvetett, s közvetlen dzsihádista hódítás veszélye fenyegeti.

Talán nem is véletlenül tették, teszik ezt, mert akarva akaratlanul, is a balliberálisok hatalomátvételének a malmára hajtják a vizet, s így belső ellenséggé, Soros György ötödik hadoszlopává válnak.


Tavaly, 2016-ban, rekord mennyiségű; 3100 kilakoltatás volt. Ebben az évben; 2017-ben, lényegesen kevesebb, (pontos adat még nincs), de úgy 2000 körül lehet, – “köszönhetően” annak, hogy észbe kapott a Fidesz-KDNP, hiszen tavasszal választások lesznek, s nem szerencsés a választási kampány közben, – a szabadban halálra fagyott emberekről beszélni.
De ez a 2 ezer is sok, (sőt egy is az) és, ha ez összeadódik a tavalyi 3100-al, vagy a korábbi évek adataival, – akkor bizony ez a tél sem marad fagyhalálok nélkül.
A nem hivatalos kilakoltatásokat, birtokba adásokat, ingatlan kiürítéseket természetesen nem számolja senki.
Persze a kilakoltatottak közül nem mindenki van az utcán, (mondhatnánk azt is, nem mindenkit látunk), jó részük így, vagy úgy talált valamilyen fedelet maga és családja fölé, ám ez közelről sem nevezhető otthonnak. Ismerősök, barátok, rokonok otthona ez, nem az övék, ahonnan előbb-utóbb menni kell. Vagy jó részük leköltözött falura, mindenféle lepusztult viskókba, présházakba, ahol szinte alig lehet fűteni, már, ha egyáltalán van mivel. Nos közülük kerülnek ki jórészt azok, akik télen a “saját otthonaikban” fagytak meg. Bár ezeket a vityillókat közelről sem lehet már “otthonnak” nevezni.
203-an fagytak a tavalyi kemény télen hazánkban, a Magyar Szociális Fórum szerint. “Többségük saját fűtetlen lakásában hűlt ki, a legfiatalabb áldozat 11, a legidősebb 93 éves volt” írják. – Bár a Szociális Fórum adatainak forrása nem ismeretes, de hivatkozik honlapján a A Központi Statisztikai Hivatal számaira is, melyek szerint még ennél is többen, az „extrém hideg következtében” 2016-2017 telén, 238-an szenvedtek fagyhalált.
A tavalyi időszakban, a Szociális Fórum fagyásokról szóló lehangoló adatait mind a liberális, mind a közmédia átvette. Újabban viszont a közmédia, a Szociális Fórum adatait uszításnak nevezi. Igaz, hogy a Szociális Fórum a jelek szerint közelebb áll a liberálisokhoz, mint a hivatalos kormányzathoz, hiszen például befogadná a migránsokat, “menekültnek” nevezvén őket – ám ettől a tények a kihűléses halálokról, a fagyásokról, még tények maradnak. (Ha csak a fele igaz, még az is katasztrofális).
Ebben az évben viszont, november közepéig 12-en szenvedtek fagyhalált, s erről ugyancsak a Magyar Szociális Fórum tudósított. 6-an a hajléktalanok közül,3-an a saját “otthonukban”, 3-an pedig kórházban.
Ez ugyan nem leellenőrzött szám, de nem kell túlzottan nagy fantázia ahhoz, hogy a tavalyi 3100 és az idei 2 ezer, vagyis az utóbbi mintegy másfél évben történt több mint 5 ezer kilakoltatás mit tett az emberekkel. És ebbe még nem számoltuk bele azokat, akiknek a végrehajtási eljárás elvette szinte minden jövedelmét, s nemhogy tüzelőt, de ételt sem tud venni a télen. Ha a tél megint olyan lesz, mint tavaly, aratni fog éhhalál és a fagyhalál.
.
Úgyhogy a kormányzat akármennyire is festi magát, neki még az időjárás is az ellensége. – Bármennyire is mondja, – de NEM OLDOTTA MEG A KILAKOLTATÁSI VÁLSÁGOT ÉS NEM OLDOTTA MEG A SZEGÉNYSÉGET SEM. Csak félmegoldásokat ért el, ami nem elég minden bajbajutott életben tartásához.
Ha felkelés lesz, annak a KILAKOLTATÁSOK LESZNEK A GYÚJTÓPONTJAI, ÉS A MEGÉLHETÉSI VÁLSÁG, – ERRŐL A LIBERÁLISOK IS GONDOSKODNI FOGNAK. Megfejelve ez az ÉHSÉGLÁZADÁSSAL, mely a szegénységnek, s a mesterséges leszegényítésnek, vagyis a végrehajtási eljárások miatti jövedelem elvonásoknak, pénzletiltásoknak, valamint az alacsony keresetek és magas fogyasztói árak közötti különbségnek “köszönhető”.
Ehhez jöhet még az, hogy ‘bizonyos körök’ a migránsválság mesterséges súlyosbításával, s az iszlamista terrorizmus gerjesztésével okozhatnak káoszt, s ez az előző kettővel összeadódva meg is adhatja Magyarországnak a kegyelemdöfést.
***
Van, azonban a felkelésnél is rosszabb verzió, mert azt még (talán), tudja kezelni a kormány. De, ha Fidesz elveszíti a választásokat, akkor Gyurcsányék, vagy klónjaik kerülnek vissza a hatalomba. Akkor pedig hazánk beolvad az Európai Egyesült Államokba, függetlensége megszűnik, s ezzel egy időben megindul a betelepítés, minek következtében még jobban felpörögnek majd a kilakoltatások. Hiszen a migránsokat, (szerintük; “menekülteket”) is el kell helyezniük majd valahogyan. Ahogyan történik ez most Németországban is. (link)
***
Jó lenne tehát, ha legalább belülről nem tenné ki magát súlyos veszélynek a kormányzat, s beszüntetne minden végrehajtási eljárást, melyek mára már komoly társadalmi feszültségeket okoznak, s ezeket legnagyobb részt az ország belső ellenségei gerjesztik. Hiszen nyilvánvaló, hogy az emberek ilyen szemérmetlen kifosztása a bankok, multiszolgáltatók és bérenceik által nemcsak, társadalmi elégedetlenséget gerjeszt, hanem komoly nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.

Mert, ha ez így folytatódik tovább, akkor az elkövetkező teleken tömeges kínhalál esetek várhatók. Ezért mindenki, akinek része volt (van, lesz), a kilakoltatásokban és jövedelem elvonásokban, – gyilkosságban való részvétellel vádolhat meg az a nép, akinek már piszkosul elege van ebből.

Pénzéhes – bankokat, (devizahitelek), önkormányzatokat, multi szolgáltatókat, (számlaadósság), – és bérenceiket; behajtókat, közjegyzőket, bírókat, végrehajtókat, rendőröket, – tehát ezentúl gyilkosságban való részvétellel vádolhatnak meg a felháborodott emberek. Azok, akik megtapasztalták az éhség mardosását, a tél jeges fogait, saját otthonának falain belül, s azok, akiknek mindezen okok következtében meghaltak szeretteik. Az éhség okozta legyengülés következtében, vagy pedig ‘egyszerűen’ megfagytak a hideg szobában, saját ágyukban egy fehér téli éjszakán. És értük nem szól majd, semmilyen lélekharang.
***

Súlyosbítja a hiénák tetteit az a tény, hogy az emberek kifosztását aljas indokból követték el, vagyis nyereség és pénzvágyból, s különös kegyetlenséggel, hiszen a fagyhalál bekövetkeztét, súlyos szenvedés előzi meg, nem különben maga az éhezés is hosszan tartó kínokkal jár.

A hatósági kilakoltatásba belehalt Stiaszni Éva sírja
Jó lenne ha, a magyarországi egyházak; katolikus, református, evangélikus, zsidó hitközségek, fellépnének a tavasszal újra kezdődő, s kínhalált jelentő kilakoltatások és a túlzott jövedelem letiltások ellen.
Mert a pártok érdemben nem tettek, tesznek semmit. A Munkáspárt és a (régi, még nem néppártosodó) Jobbik kivételével, melyek aktivistái a helyszínen demonstráltak egy-egy kilakoltatás ellen, nem egy otthonvesztést megakadályozván ezzel, – de rajtuk kívül egyik párt sem lépett fel aktívan a kilakoltatások helyszínein a családok otthonvesztése ellen.
A családok utcára dobása népellenes cselekedet. – Erőszakos kilakoltatás a Készenléti rendőrség bevetésével – 2010. június 15. Budatétény
A rendőrségnek pedig nem kellene segédkeznie majd a kilakoltatásokban úgy, ahogyan eddig tette. Nem kellene a népharag célpontjává válniuk. Sokkal fontosabb dolguk van; a terrorizmus elleni küzdelem és a határaink védelme. S nagyon nem lenne jó, ha a nép ellenségesen tekintete rájuk. Ehhez pedig az kell, hogy ne teljesítsenek népellenes parancsot.

Nem a bankok és uzsorások szolgálatában kellene fellépniük, még akkor sem, ha ezek hatékony lobbizással jogszabályokat és törvényeket erőszakoltak ki a maguk profitja érdekében. Mert a családok utcára dobása népellenes cselekedet.

Kilakoltatás a X-ik kerületben, a pénzéhes Kőbányai Önkormányzat megbízásából, 2013 június 11-én. – A rendőrsorfallal szemben a kilakoltatás ellen demonstráló munkáspárti aktivisták.
***

Az otthonvédők pedig; ne üljenek fel a liberálisok lázításának a kilakoltatási ügyekben. Itt nem a kormányt kell (elsősorban) hibáztatni és vádolni, nem a kormány ellen kell elsősorban fellépni, – hanem a bankok (kiemelten a Bankszövetség) ellen, egyes korrupt és túlságosan is jól kereső közjegyzők, egyes megvesztegethető bírók ellen, és egyes korrupt végrehajtók vagyis a magyarországi lakott ingatlanokkal kereskedő lakásmaffia ellen.

Úgy tűnik, hogy a kormány alapvetően jót akar a népnek, s tényleg meg akarja oldani a kilakoltatási és megélhetési válságot, de nem eléggé elszánt, s ez lehet a veszte.
FELHÍVJUK A FIGYELMET ARRA: ha a kormányt leváltanák, azzal a kilakoltatási válság nem oldódna meg, sőt, még súlyosabbá válna, még több kilakoltatás lenne. – Ráadásul a keletkező hatalmi vákuum miatt, az iszlamista hordák beözönlésétől, s a terrortámadásoktól már semmi nem védené az országot. Akadálytalanul nyomulhatna be a sok ezer, sőt több százezer dzsihádista, s hódítaná meg hazánkat, mint Európa kapubástyáját.
“Menekültek”dobálják a magyar határvédelmi egységeket – Röszke 2015.09.16. MTI fotó – Megjegyzés: Ezek szemmel láthatóan katonák és nem menekültek.
Az otthonvédőknek ezért nem a kormányt és az államhatalmat kell közvetlenül támadniuk, mert ezzel az ország védelmi képességeit gyengítik. Éppen ellenkezőleg, azokat kell támadni akik kifosztják a népet, s ezzel súlyos biztonsági kockázatot okoznak az országnak. Ezek a multinacionális bankok, a kilakoltatottak lakásaival kereskedő maffiózók, a behajtók, a magukat degeszre kereső közjegyzők, s egyes korrupt végrehajtók.
Jelenleg tehát moratórium van. Mondhatni vihar előtti csend. De a téli időszakban (dec.1-márc.1.) amúgy is moratórium lett volna, ez a hosszabbítás csak némi haladék. Megismételjük: A moratórium CSAK a kilakoltatásokra vonatkozik, a végrehajtási eljárásokra nem.
Pedig a probléma magja, lényege ott van. Azokat kell leállítani, szüneteltetni és megvizsgálni. És nem csak a devizahitelesekét, hanem minden adósét, a számlaadósságokból és a büntetésekből keletkező adósságokat. Mert manapság egy bliccelés, vagy tilosban parkolás miatt, akár el is vesztheti a lakását az, akit megbüntettek. A büntető kamatok miatt.
Fel kellene pörgetni az Eszközkezelőbe való belépést is, mert tudunk olyan esetekről, amikor ez megvédte a családokat a kilakoltatástól. Hamarosan egy ilyen családot is bemutatunk.
Fort András / Szabad Riport