2024. január 1., hétfő

Ladóczki Éva: ÚJ HAMIS PANDÉMIA- SZÍVELÉGTELENSÉG

Mivel a COVID-vakcinák elsősorban a szívet célozzák, statisztikailag megugrott a szívbetegségek száma, aránya.
Ezt elleplezendő, most új olyan COVID-változattal rémísztgetnek, ami a szívet támadja meg.
De ez hazugság! Nem szabad oltakozni!
Mert minél több a szúrás, annál nagyobb a probléma, mivel a vakcinák az emberi szervezetet tüskefehérjegyárrá alakítják, amely egyre súlyosabb helyzetet idéz elő. Ez egy ördögi kör.
Nemet kell mondani minden vakcinára!
https://www.infowars.com/posts/new-covid-strain-will-cause-global-heart-failure-pandemic-claim-experts/

Kína demokratikus egypártrendszere demokratikusabb, mint Nagy Britannia

Forrás: Jerry's Take on China
China is more democratic than the US or UK
https://youtu.be/SBqNnGhiHMc

Tíz tagra bővült a BRICS, Argentína a Nagy Babiloni Szajha melléállt

 

Johannesburg, 2024. január 1. hétfő (MB)

Január 1-én tíz tagra bővült a BRICS, Brazília, Oroszország, India, Kína és a Dél-Afrikai Köztársaság együttműködési csoportja – jelenti a Magyar Békekör.

A johannesburgi augusztusi csúcsértekezleten felvételt nyert a közösségbe Egyiptom, Irán, Szaúd-Arábia, Etiópia és az Egyesült Arab Emirátusok.

Argentína az utolsó pillanatban visszalépett, új elnöke, Javier Milei úgy döntött, hogy a nyugati szövetségi rendszerben keresi boldogulását. A Buenos Aires-i új kormány külügyminisztere, Diana Mondino tudatta, hogy döntésükben együtt tükröződnek gyakorlati és ideológiai megfontolások, nevezetesen az, hogy az új argentin vezetés a liberális demokráciákhoz kíván igazodni.

Jelenleg 30 ország érdeklődik felvétele iránt a BRICS-be, mely szerepet vállalt az amerikai hegemóniára épülő világrend sokpólusú világrenddel történő felváltásában.

Putyin orosz elnök hétfőn kezdeményezte, hogy a közösség tevékenységében erősítsék a külpolitikai koordinációt, különös tekintettel a biztonsági kérdésekre. A BRICS elnöki tisztségét 2024-ben Oroszország tölti be.

A közösségben aktívan foglalkoznak a közös valuta megteremtésének kérdésével, addig is részben leépítik a dollárelszámolást, és nemzeti valutában számolják el egymás közti kereskedelemi forgalmukat. A kínai-orosz kereskedelem 90 százalékát 2023-ban rubelben és jüanban számolták el.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Richard Vobes: Nesze semmi, fogd meg jól

Forrás: Richard Vobes @ YouTube
The push to owning nothing
https://youtu.be/SPMAryM4Kuw