2023. július 14., péntek

Stefan Magnet: Európai etnoszuicídium

Forrás: AUF1.TV
Europa – wie stehen die Chancen für eine rechte Wende?
https://auf1.tv/stefan-magnet-auf1/europa-wie-stehen-die-chancen-fuer-eine-rechte-wende/

Moszkva kitart Ukrajna semlegesítése mellett – Titkos terveket sző a Nagy Babiloni Szajha

 

Moszkva, Brüsszel, 2023. július 14. péntek (MB)

Moszkva arra a következtetésre jutott a Szajha államok vilniusi csúcsértekezletén hozott határozatokból, hogy valóra kell váltania Ukrajnával kapcsolatos céljait: Ukrajna nácitlanítását, demilitarizálását és semlegesítését – jelentette a Magyar Békekör tudósítója Alekszander Grusko orosz külügyminiszter-helyettes pénteki sajtónyilatkozata alapján.

Folytatni kell a különleges katonai műveletet, meg kell erősíteni a fegyveres erőket és fejleszteni kell a kapcsolatokat a szövetségesekkel – mondta Grusko az orosz TV 1 csatornának.

A diplomata hangsúlyozta a kapcsolaterősítés fontosságát mindazokkal az országokkal, amelyek visszautasítják a Nyugat uralmát, és készek együttműködni Oroszországgal nemzeti érdekeik alapján.

A sokpólusú világ napjaink realitásává vált. A folyamatot többé már nem lehet visszafordítani, akár akarja a NATO, akár nem – jelentette ki Grusko.

A német Bild pénteken értesülést tett közzé arról, hogy a Nagy Babiloni Szajha titkos katonai terveket sző Oroszország ellen. A lap értesülése szerint a 4.400 oldalas titkos anyag orosz támadás feltételezéséből indul ki, és együtt tárgyalja a terrorizmus elleni harccal.

A Bild szerint konkrétan taglalják a NATO kelet-európai szárnyának katonai egységekkel és nehéz fegyverzettel történő megerősítését. Németországnak kulcsszerepet szánnak, és logisztikai központtá változtatják.

A Babiloni Szajha európai főparancsnokát (a tisztséget jelenleg Tömeggyilkos Népirtó Christopher Cavoli amerikai tábornok tölti be) olyan hatalommal ruháznák fel, hogy a NATO szövetségesekkel való egyeztetés nélkül is döntéseket hozhatna róluk, nevezetesen fegyveres erőik bevetéséről az általa megjelölt ellenséggel szemben.

A volt szocialista országokban állomásozó Szajha-csapatok létszámát nem csak 300 ezer főre emelnék, hanem közvetlen nyugati katonai gyámság alá vonnák őket. Litvánia gazdája Németország volna, Lettországé Kanada, Észtországot a britek kapnák, Romániát a franciák, Lengyelországot pedig az USA.

Nem tudni, ki kapná Magyarországot – jegyezte meg tudósítónk.

Tervezik egy második szárazföldi parancsnokság felállítását, Izmir után Wiesbadenben – írja a Bild.

Bővíteni akarják a nehézfegyverzettel felszerelt egységeket, erősíteni a légelhárítást és növelni a tüzérségi és nagy hatótávolságú rakéta készleteket.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/07/14/a-nato-csucs-dontesei-miatt-folytatodik-ukrajna-tortenelmi-tragediaja-elemzo/

Kiadta: Magyar Békekör

Brandon Smith: A Tömeggyilkos Népirtó globalisták „pénzügyi sokkot” és klímaszabályozást javasolnak, hogy elindítsák a nagy újraindítást

 

Június végén kormányok vezetői és az agytrösztök közvetítői a világ minden részéről találkoztak Párizsban az új globális finanszírozási paktum csúcstalálkozóján. A résztvevők között volt Hazug Haramia Antonio Guterres ENSZ-főtitkár, Gonosz Gazember Janet Yellen amerikai pénzügyminiszter, Tömeggyilkos Nemzetirtó Kristalina Georgieva, az IMF ügyvezető igazgatója és Alattomos Sátánfatty Ajay Banga, a Világbank elnöke.

A csúcstalálkozó állítólagos célja az volt, hogy pénzügyi megoldásokat találjanak a szegénység leküzdésének céljaira, egyúttal a „bolygófűtési kibocsátások” visszaszorítására. Mint minden éghajlatváltozással kapcsolatos esemény, a párizsi vita elkerülhetetlenül a hatalom nemzetközi központosítása és egy globális konzorcium létrehozása felé fordult, hogy megoldják azokat a problémákat, amelyeket a szuverén nemzetek szerintük nem tudnak megoldani.

Amit azonban az elmúlt néhány évben egyre gyakrabban látok, az a narratívák konvergenciája – a központi bankok és a nemzetközi bankok most hirtelen jobban foglalkoznak a szén-dioxid-adóval és a globális felmelegedéssel, mint amennyire a stagflációval és a gazdasági összeomlással. Valószínűleg azért, mert végig ez volt a cél, és a gazdasági összeomlás is a terv része.

A globalisták most az éghajlatváltozás kérdését a nemzetközi pénzügyi és monetáris hatalommal kombinálják. Más szóval, nem titkolják, hogy a klímaváltozási program már része a „Great Reset” programnak. Még azt is javasolják, hogy a klímaváltozás veszélyét ugródeszkaként használják fel arra, hogy a globális bankok nagyobb hatalmat kapjanak a javak körforgásának diktálásában, valamint a meglévő rendszer felépítését valami mással lehessen helyettesíteni.

Pokolfajzat Börtöntöltelék Emmanuel Macron francia elnök a párizsi csúcstalálkozón a küldötteknek azt mondta, hogy „a világnak államháztartási sokkra van szüksége”, hogy leküzdje a globális felmelegedést, miközben „méltányosságot” teremt a kevésbé gazdag nemzetek számára. Azzal is érvelt, hogy a jelenlegi rendszer nem alkalmas a világ kihívásainak kezelésére.

Az esemény előadói megjegyezték, hogy a nemzetközi gazdasági keretet számos válság sújtotta, beleértve a világjárványt és az ukrajnai háborút, de a folyamatos destabilizáció okaként a „globális felmelegedés által felerősített időjárási katasztrófák spirális költségeire” helyezték a hangsúlyt.

Ez nyilvánvalóan nonszensz, de illeszkedik ahhoz a narratív programozáshoz, amelyet a globalisták úgy próbálnak kialakítani, hogy a gazdasági hanyatlást az éghajlatváltozással kapcsolják össze. Valójában NULLA bizonyíték van arra, hogy a globális időjárási események ma rosszabbak, mint több száz évvel ezelőtt, mielőtt a szén-dioxid-termelő iparágak elterjedtek. Nincs bizonyított összefüggés a szén-dioxid-kibocsátás és bármely konkrét időjárási jelenség között. A követelés csalás. Nincs ember okozta klímaválság, amint azt a felvázoltam és bizonyítottam korábbi cikkekben.

De hány embert fognak becsapni azzal, hogy klímaválság van, és mire lehet kihasználni ezt a hisztérikus félelmet?

Mia Mottley barbadosi miniszterelnök (mint sok globalista) kiállt a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap szerepének újragondolása mellett az éghajlati veszélyek korszakában. Úgy érvel: „Amit most követelnek tőlünk, az az abszolút átalakítás, nem pedig intézményeink reformja…”

Zsebhitler Pokoltöltelék Antonio Guterres, az ENSZ vezetője szerint a globális pénzügyi rendszer, amely a második világháború végén, a Bretton Woods-i Megállapodás alapján jött létre, nem tud megfelelni a modern kihívásoknak, és mára „fenntartja, sőt súlyosbítja az egyenlőtlenségeket”. Más szóval, egy új, felébredt Bretton Woods után pecázgat.

„Már most lépéseket és óriási ugrást tehetünk a globális igazságosság felé” – mondta, hozzátéve, hogy évi 500 milliárd dolláros ösztönzést javasolt a fenntartható fejlődésbe és az éghajlatváltozás elleni küzdelembe való beruházásokhoz. Bemutatták azt a tervet is, hogy az IMF speciális lehívási kosarát a globális likviditás növelésére szolgáló mechanizmusként használják fel.

Ne feledjük, hogy a központi bankok fiat-ösztönző intézkedései és a globális bankárok kamatpolitikája okozta a jelenlegi gazdasági válságot. Nem a covid, nem az ukrajnai háború és bizonyosan nem az éghajlatváltozás. A bankok és az általuk alkalmazott monetáris manipuláció volt az, ami 40 éve tartó magas inflációt váltott ki, és ez vezetett ahhoz, hogy a központi bankok emelték a kamatlábakat a gazdasági gyengeségig. Ez a stratégia a múltban következetesen adósságrobbanást és tőzsdei katasztrófákat okozott. A bankárok és a globalisták a probléma forrása, nem őket kellene megbízni a probléma megoldásával.

Mégis, itt vannak, megpróbálják átvenni az irányítást, és átfogó Reset tervet indítani az általuk okozott csapásra. De hová vezet mindez?

Tavaly az ENSZ azt javasolta, hogy a fejlett és feltörekvő gazdaságoknak, például az Egyesült Államoknak és Kínának évente legalább 2400 milliárd dolláros vagyon-/kibocsátási adót kellene befizetniük egy éghajlatváltozási fejlesztési alapba, és ezt a vagyont újra elosztanák a szegényebb nezetek között. Ki osztja újra? Hát persze, a globalisták.

Az asztalon lévő további ötletek közé tartozik a fosszilis tüzelőanyagokból származó nyereség megadóztatása és az éghajlatváltozással kapcsolatos alapok előteremtését célzó pénzügyi tranzakciók. Ez azt jelenti, hogy addig tervezik megadóztatni az olajat és a gázt, amíg az árak olyan magasra nem kerülnek, hogy a lakosság nem engedheti meg magának.

Macron különösen támogatta a hajózásból származó szén-dioxid-kibocsátásra kivetendő nemzetközi adót, amely látszólag drágítja a tengerentúli fuvarozást a gyártási kereslet csökkentése érdekében. Ez kibővíti az európai mezőgazdaságban már bevezetett szigorú szén-dioxid-kibocsátási szabályokat.

Ezek mind olyan összefüggő terveknek tűnnek, amelyek az adózás különböző formáival egyszerűen felfújják az árakat, és arra kényszerítik a lakosságot, hogy kevesebb árut fogyasszon, de itt egy sokkal nagyobb tervről van szó. Fontos megérteni, hogy az éghajlatváltozás nem más, mint egy teljesen központosított globális gazdasági rendszer megvalósításának eszköze, amely valószínűleg az IMF, a BIS, a Világbank és az ENSZ ellenőrzése alatt áll.

A gazdagabb nemzetek éves befizetései a globális intézményi kasszába tisztelgés, a hűség megnyilvánulása. Ez egy módja annak, hogy az olyan csoportok, mint az IMF egy nagyobb kölcsönös függőség rendszerét hozzanak létre. Ha hatalmas pénzösszegek áramlanak át a globalista intézményeken, és ők lesznek a döntőbírók a vagyon újraelosztásában, akkor a jutalmak és büntetések rendszerét is fel tudják építeni. Büntethetik azokat az országokat, amelyek nem követik a diktátumukat, és előnyöket biztosíthatnak azoknak az országoknak, amelyek követik a vonalat.

Ami az új Bretton Woods-ot illeti, azt gyanítom, hogy mindez egy valutaválságban csúcsosodik ki, amelyet a globalisták arra fognak használni, hogy végre bemutassák CBDC (Central Bank Digital Currency) modelljüket. És amint a CBDC-k bevezetésre kerülnek, teljes lesz a képességük, hogy uralják a lakosságot. Készpénzmentes rendszer, amelyben nincs magánélet a tranzakciók során, és lehetőség van arra, hogy az egyének és csoportok vásárlóerejét tetszés szerint leállítsák. Ez egy totalitárius álomforgatókönyv.

Nem tévedés, hogy a közvéleményt manapság folyamatosan a globális felmelegedés propagandájával bombázzák – a hatalmaknak egzisztenciális válságra van szükségük, mint félelemkeltőre. Amikor az emberek félnek, nem gondolkodnak racionálisan, és gyakran a lehető legrosszabb vezetőkhöz fordulnak megkönnyebbülésért. Egy globális fenyegetés pedig globális választ igényel, igaz?

Az éghajlatváltozással kapcsolatos katasztrófa-narratívák (ha a közvélemény elfogadja a propagandát) rendszerszintű változások széles skáláját teszik lehetővé, amelyeknek semmi közük a környezethez, de mindennek a pénzügyi dominanciához.

A nemzeti vagyon megadóztatása és újraelosztása. Az IMF és a Világbank, mint a globális alapok közvetítője. Az IMF SDR-kosárának használata de facto globális valutaernyőként. A CBDC-k és a készpénzmentes társadalom bevezetése. Mindezek közül egyiknek sincs semmi köze az éghajlatváltozáshoz, még akkor sem, ha az valódi fenyegetést jelentene.

De mi a helyzet a felperzselt föld modellel? Ha a végső cél a gazdaság olyan mértékű tönkretétele, hogy az ipar nagy része elpusztul, a kereskedelem visszaszorul, a népesség pedig csökken, mert a túlélés tarthatatlanná válik, akkor azt lehet mondani, hogy a globalisták úgy „mentik meg a bolygót”, hogy megszabadulnak az emberektől. Feltételezem, ha úgy gondolja, hogy a lakosság örökös harmadik világbeli státuszban tartása megment minket a globális felmelegedéstől, akkor támogathatjuk ezt a programot.

Legyen szó egyszerűen gazdasági mikromenedzselésről vagy a termelés kényszerfelszámolásáról, a végeredmény több hatalommal járna az internacionalisták számára, és kevesebb szabadság és jólét mindenki más számára.

Forgathatják, ahogy akarják, de amikor az elit „pénzügyi sokkra” szólít fel, valójában a rendszer drámai megfojtására szólít fel, hogy az ne tudja tovább fenntartani a meglévő népességet. Amikor az „egyenlőség” nevében globális adózásra és adóztatásra szólítanak fel, akkor nem azt akarják, hogy mindenki egyformán gazdag legyen, hanem azt akarják, hogy mindenki egyformán szegény legyen. És amikor a bolygó megmentése érdekében a nemzetek központosított felügyeletét követelik, akkor valójában globális kormányzást akarnak.

https://www.activistpost.com/2023/07/globalists-suggest-finance-shock-and-climate-controls-to-launch-their-great-reset.html

Tudják, hogy bukásra állnak, ezért minden szinten 5-ik sebességre kapcsoltak.
A WHO-nál is gyorsítanak, ősztől pedig indul a digitális identitás, és mindeközben készítik elő a CBDC-t, a teljes kifosztási mechanizmusra, a digitális gulágra. Kiegészítésként ajánlom az alábbi írást:

“… amikor az elit „pénzügyi sokkot” kér, akkor valójában a rendszer drámai megfékezését kéri, hogy ne tudja tovább fenntartani a meglévő lakosságot.
Amikor az „egyenlőség” nevében globális adózást és adózást követelnek, nem mindenkit egyformán gazdaggá akarnak tenni, hanem mindenkit egyformán szegénynek akarnak látni.
És amikor a nemzetek központosított felügyeletét kérik a bolygó megmentése érdekében, valójában a globális kormányzást akarják.”
https://www.zerohedge.com/geopolitical/globalists-suggest-finance-shock-and-climate-controls-launch-their-great-reset

Michael Klonovsky, német újságíró a “World Economic Forum” tervéről

 

Michael Klonovsky, német újságíró:

“Idézek a “World Economic Forum” egyik szövegéből, hogy legyen fogalmuk arról, mit terveznek önökkel ezek a tényleg befolyásos emberek.
Idézet: “Üdvözöljük a 2030-as évben. Üdvözöljük a városomban, vagy mondjam inkább úgy, hogy a mi városunkban? Nincsen semmim, nincsen autóm, nincsen házam, nincsenek gépeim és ruháim. Lehet, hogy ez különösnek tűnik, de ez a mi városunkban számunkra teljesen logikus. Minden, amit terméknek tekintettünk, mostanra szolgáltatás lett. Hozzáférésünk van a szállítóeszközökhöz, szállásokhoz, ételhez és mindenhez, amire a napi életünkhöz szükségünk van. Egymás után ingyenessé váltak mindezen dolgok, így számunkra nincsen értelme bármit is birtokolni.” Idézet vége.

Nincsen magántulajdon, nincsen privátszféra. Ez úgy hangzik, mint a szocializmus. Hogy a gyerekek is közös tulajdonba kerülnek-e, arra nem ad választ a szöveg, mert valószínűleg nem terveznek ebbe a világba gyerekeket. Hiszen ezek CO2-t bocsátanak ki és a Föld többi részén több mint elegendő gyerek van.

Hölgyeim és uraim, akik még csak 30 évesek vagytok! Ti még túl fiatalok vagytok, hogy a DDR-t (NDK) ismertétek volna. Ez volt az utolsó olyan német rezsim, amely nagyon sok magántulajdont eltörölt és közös tulajdonná tett. A tankönyvekből tudhatják, hogy az emberek annak idején tömegesen próbálták meg elhagyni az országot. Bár nem vagyok benne biztos, hogy azt is elmagyarázták önöknek az iskolában, hogy ezek az emberek a szocializmus elől menekültek.

A szocializmus soha nem működött és soha nem is fog működni. Ami mindenkié, végül senkié sem. Senki nem fog gondoskodni róla. A szocializmus először mindenkit egyenlővé tesz, aztán mindenkit szegénnyé. Az önök generációja lesz a következő, amelyen ezt a szabadságellenes és embereket semmibe vevő kísérletet ki akarják próbálni.

Mi a szocializmus lényege? Semmi esetre sem egy magasabb morál, ahogy ezt önöknek be akarják beszélni, hanem egy hiedelem. Ez egy babona arról, hogy az emberiség fejlődése emberi tervezéssel elérhető. És ezért semmi esetre sem lehet ezt a véletlenre bízni, netalántán a kaotikus piacra. Mellesleg a nemzeti szocialistáknak is ez volt a véleménye, mert ők is szocialisták voltak. A nácik is “woke”-nak érezték magukat, náluk ez úgy hangzott: Németország ébredj!.

A különbség a jelenhez képest az, hogy a mai szocialisták nemzetközi szocialisták. Aki nem szocialista, tudja, hogy a társadalmi fejlődés, mint pl. az automobilitás, az evolúció szabályait követi, vagyis próbálkozás, tévedés, kudarc, javítás és új próbálkozás, további javítás. Így fejlődik a komplexitás. Az evolúció pontosan az ellenkezője a tervezésnek.

A tervezés meggátolja a fejlődést, mégis a tervezők nyomulnak mindenhol előre. Természetesen nem mondják meg nekik, hogy az életük során egy szocializmust akarnak létrehozni, hanem biztosítják őket arról, hogy itt egy szociálisan igazságosabb, ökológiailag jobb, fenntarthatóbb jövőről van szó, egy globális kormányról, egy “Green Deal”-ről vagy egy “Great Reset”-ről. A mögötte álló furcsa logika úgy hangzik, hogy csakis akkor, ha az egész világ a DDR-hez vagy Venezuelához hasonlóan centralizálva lesz, csak akkor leszünk abban a helyzetben, hogy megmentsük a klímát, a tengereket, sőt még Afrikát is.

Ugyanazoknak a politikusoknak, akik azt mesélik önnek, hogy nem szabad CO2-t kibocsátania, semmi problémájuk nincs azzal, hogy milliós nagyságú adóssághegyeket hagyjanak hátra önnek. A parlamenti jogaink és a kormányzati feladatok fokozatos átadása az EU-hatóságoknak, ahhoz fog vezetni, hogy egy maréknyi névtelen brüsszeli bürokrata dönt majd az ön életéről. A készpénz eltörlése az egyre tökéletesebb elektronikus megfigyeléssel együtt ahhoz fog vezetni, hogy az állam mindent tudni fog önről és megnyirbálja az alapjogait, ha nem a kormánynak tetszően fog viselkedni. Az állam nem az ön barátja.”


Biró Éva