Mint egy méhkaptárt, úgy zúdították fel szabadkömüves hálózatai a múlt héten Amerikát. De a polgárháború kirobbantása nem sikerült, bár "Néró" elnökké választásának 888.-ik napján (okkult számmisztika) probléma nélkül fel tudta gyújttatni Párizsban a Notre Dame-ot, múlt szombat este, helyi idö szerint este hatkor, vagyis 2020/06/06/.06-kor - lásd a 22-es szabadkömüves mesterszámot és a 666-ot - már nem tudta a tüntetö martalócai által lángra lobbantatni a Fehér Házat.
Hiába segített be neki még Soros György is a szélsöbalos martalócai által, hiába volt minden. A Donáld az elmúlt években egyszerüen túl sok ellenséget szerzett magának, túl sok nagyon befolyásos embernek tett keresztbe durván, túl sok nagyon hatalmas embert tett csúffá (néha egyébként jogosan is). Ezért próbálták jogi felelösségrevonás útján is kimozdítani az elnöki székböl. Trump nem kockáztathatja meg, hogy a 2020-as elnökválasztást elveszítse, inkább szétrobbantja Amerikát, semmint ö kerüljön esetleg börtönbe. Ebben közös az érdeke Soros Györgyel is, akinek rejtett célja szintén az USA tönkretétele, faji zavargások által, a fehérek és a négerek egymásnak ugrasztása által.
Az eredeti tervük az volt, hogy szombat este hatkor a fegyveres martalócaik megtámadják a Fehér Házat, Trump pedig parancsot adott volna az amerikai hadseregnek a legéppuskázásukra. Hatalmas mészárlásra készültek, nemcsak a martalócok, de sok ártatlan civil tüntetö lemészárlására is,  ami megadta volna a "startlövést" az óhajtott polgárháborújuknak. Csakhogy az ellenségei, közte a korábbi védelmi minisztere, korábbi vezérkari fönökök, titkosszolgálati vezetök és tábornokok közbe léptek, az amerikai hadsereg nemcsak megtagadta a parancsot, hanem a helyzet éppenséggel a viszájára fordult: amennyiben bármi történt volna aznap este Washingtoban, készen állt arra, hogy megrohamozza a Fehér Házat, és a cionáci patkányt likvidálja.

Joe Bidenre, a demokraták elnökjelöltjére fog szavazni a novemberi elnökválasztáson, jelentette be a CNN "State of the Union" című vasárnapi műsorában Colin Powell nyugalmazott négycsillagos tábornok, George W. Bush kormányának egykori külügyminisztere. Powell hazugnak nevezte Trumpot, aki szerinte "eltávolodott" az alkotmánytól. Az elmúlt napokban nem ő az első magas rangú katonatiszt, aki nyíltan szembeszáll Trumppal, aki a George Floyd halála miatt kirobbant tüntetéseket a hadsereggel akarta leveretni. Trump volt védelmi minisztere, a szintén nyugalmazott, szintén négycsillagos Jim Mattis, illetve egykori kabinetfőnöke, John Kelly nyugalmazott háromcsillagos tábornok is bírálta ezért Trumpot, Mattis egyenesen az alkotmány támadásával vádolta.

Hal Turner papa ijedten tudósít róla, hogy szombat délután Washingtonban ki lett kapcsolva az összes térfigyelö kamera, s hogy Washington légterében egy baljós, hadmüveletek irányítására használt Boeing E-6B-os kering ... A martalócok aznap már mutatkozni se mertek, állítólag több százat az amerikai hadsereg agyonlövöldözött közülük, még mielött elérték volna Washingtont. Ezért van az, hogy szombat óta eltüntek mindenhonnan, egyetlen amerikai nagyvárosban se mertek azóta rabolni, randalírozni. Ezért tartottak szombaton már csak békés, rasszizmus elleni tömegtüntetéseket több nagyvárosban az amerikai hadsereg védelme alatt. Eltüntek az utcákról a tüntetöket korábban elöszeretettel bántalmazó rendör-martalócok is, melyek titokban besegítettek a balhét csináló civil martalócoknak az eröszak terjesztésében.
Némelyek szerint a tábornokok közbelépése is a "polip fejének" forgatókönyve szerint történt, én nem volnék biztos benne.