Az új rendszer, az NWO a próféciák szerint totalista lesz. Még egyszer utoljára, egy rövid idöre, kinyújtja majd ocsmány csápjait a már a huszadik század elsö felében is megtapasztalt totalizmus: aki nem ért egyet az új rendszerrel, azt nem fogják hagyni nagyon még élni se:

Jelenések 13

16
Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
17
És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

.................................

Valós tervek vannak a készpénz világszintü megszüntetésére az "új rendszerben", így sokan ezt a próféciát úgy magyarázzák, hogy aki nem nyilvánít majd lojalitást az új rendszernek, annak egyszerüen meg lesz szüntetve a bankszámlanyitási joga, és ezzel kvázi tönkre lesz téve az élete.

Hasonló már volt a kommunizmus korai szakaszaiban és a nácizmus ideje alatt is: akit rendszerellenesnek tekintettek, az gulágban, koncentrációs táborban végezte.

Már most is készen állnak a stadionok, az ablak nélküli nagy Tesco-pavilonok meg hasonlók, melyeket bármikor megsemmisitö táborrá alakíthatnak át.

Az új pénzügyi rendszer "aranyalapú" lesz de ez is olyan huncutság... a legtöbb országnak nincs kellö aranytartaléka, így mit gondolsz, honnan fogják majd (el)szedni a sok aranyat az államkincstárakba?

A lakosságtól! Mint ahogy Roosevelt is tette 1933-ban, amikor törvényellenessé tette befektetési és nagyobb mennyiségü ékszerarany birtoklását a lakosságnak!

Az NWO rövid életü lesz. Az NWO rendszerének behódoló "királyok" egymást is gyülölni fogják (a rossz emberek általában egymást is gyülölik), egymásnak mennek és egy katasztrofális világkonfliktusban a tönk szélére sodorják a világot, a kipusztulás szélére sodorják azt. Mindig ez van, amikor egy civilizáció magas technológiai szintre kerül, a morális-spirituális szintje viszont a béka segge alatt marad: elöbb-utóbb tönkre teszi saját magát, vagy a kipusztulás szélére sodorja magát. Ez szinte galaktikus szintü törvényszerüség.

Így szóla: A negyedik állat negyedik ország lesz e földön, amely különb lesz minden országnál, és megeszi az egész földet, és eltapodja és szétzúzza azt.
/Dániel 7:23/


Ez teremtöi beavatkozást tesz majd szükségessé (Jézus második visszatérése).

Máté 24
21 Mert akkor nagy nyomorúság lesz, amilyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha.

22 És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek majd azok a napok.


A világot tönkre vágó birodalom a próféciák szerint az oroszok lesznek, de ök is úgy lesznek kiprovokálva. Eme birodalom akkori feje az "antikrisztus".


Még több részlet a Kilátások: rövidtávon türhetöek, hosszútávon rosszak c. írásban

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=305:2019-09-23-19-15-58&catid=15:egyeb&Itemid=51#comments