2017. február 19., vasárnap

Ukrajna nem tudja ellenőrzés alatt tartani a félkatonai szervezeteket

Az ukrán hatóságok elveszítették az ellenőrzést a kijevi forradalommal szabadjára engedett félkatonai szervezetek felett. Fegyveres aktivisták blokád alatt tartják a kereskedelmi útvonalakat, a kormány egy erőtlen törvényjavaslattal próbál úrrá lenni a helyzeten.
Petro Porosenko ukrán elnök aláírt egy rendeletet, mely szerint semlegesíteni kell az ország energiaszektorát fenyegető tényezőket. A Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács korábban elfogadott egy határozatot, ami előírja a szén beszerzési források diverzifikálását, emellett határozott biztonsági széntartalék felhalmozásáról. A Tanács arról is döntést hozott, hogy ellenőrzés alá kell vonni a Donbassz régióban a szállítmányozást.
A Tanács határozata alapján a kormány helyre kell állítsa a kérdéses területen folytatott katonai műveletek során megrongálódott szállítmányozási útvonalakat.
Porosenko pártja korábbi közleményében elítélte a Donbassz régió ellen érvényben lévő kereskedelmi és gazdasági blokádot, és emiatt kezdeményezte a Nemzetbiztonsági és Védelmi Bizottság összehívását. Az orosz külügyminiszter szintén felszólította Ukrajnát a blokád beszüntetésére, emellett a G7 országok nagykövetei szorgalmazták a blokád beszüntetését. Az úgynevezett Normandiai Négyek tagjai szintén felszólították Ukrajnát a blokád félreállítására.
December 16-án a kijevi puccs idején felfegyverzett félkatonai szervezetek kereskedelmi és gazdasági blokádot hirdettek a Donyecki Népi Köztársaság és a Luganszki Népi Köztársaság ellen. A fegyveres csoportok ellenőrzés alá vonták a régióba tartó vasúti szállítási útvonalakat és illegálisnak minősítettek minden, az elszakadó régiókkal folytatott kereskedelmet.
Az ukrán hatóságok február 15-én kihirdették a rendkívüli állapotot az ország energiaszektorában, mert korábban a két kérdéses területről érkeztek az ország erőműveinek működtetéséhez szükséges antracit szállítmányok – amennyiben a hatóságok nem tudják felszámolni a nacionalista félkatonai szervezetek által kezdett blokádot, az energiaügyi miniszter szerint Ukrajnában áramkimaradások várhatóak és 15-45 napon belül leáll az áramtermelés.
Amennyiben az ukrán hatóságok nem képesek ellenőrzés alá vonni a helyzetet, további alternatívát jelenthet, hogy elektromos áramot importáljanak Oroszországból: egy tavalyi, hasonló válsághelyzet során is így oldották meg a problémát, ám ezt nyugati hitelből tették, és a jelenlegi helyzetben Kijev nem rendelkezik elegendő szabad pénzforrással ahhoz, hogy azonnali fizetéssel külföldi importtal kezelje az előállt válsághelyzetet.

http://www.hidfo.ru/2017/02/ukrajna-nem-tudja-ellenorzes-alatt-tartani-a-felkatonai-szervezeteket/

Duterte úr a Fülöp-szigeteken NWOs-cionáci népirtást "tesztelget"

Olyat amire Orbán úr a stadionokat építteti.
Hogyan lehet egy népirtást levezényelni úgy, hogy azt a közvélemény lényegében elfogadja? Úgy hogy a kiirtandó elemenseket - akik útjában állnak a cionáci NWO-s globális rendszernek - drogfogyasztóknak, antiszociálisoknak meg hasonlóknak bélyegzi. A receptet már Hitler úr is ismerte.

2016. okt. 1:
Rodrigo Duterte 3 millió drogfogyasztó kiirtását tervezi, és Adolf Hitlerhez hasonlította magát
(Rodrigo Duterte vows to kill 3 million drug addicts and likens himself to Hitler)

Dutertén keresztül a ciók bizony NWO-s népirtást "tesztelgetnek" a Fülöp-szigeteken, azt, hogyan reagál rá a (világ)közvélemény. Elöször csak a kábítószer-kereskedöket gyilkoltatták, aztán már a "drogfogyasztókat" is, aztán bárkit akire bizonyítás kényszere és bírósági ítélet nélkül egyszerüen rámondják, hogy "fogyasztó" (aka rendszer-ellenes)
Bizonyíték nélkül bármelyik rendszerellenes-beállítottságú emberre rámondják, hogy "fogyasztó", és azonnal agyonlövik.

Hitleri...

2017. febr. 4:
A katolikus egyház megelégelte Dutertét
"A szegények körében sok helyen rettegés uralkodik. Véleményük szerint sok embert nem is a drogok miatt öltek meg" – áll az egyház pásztorlevélben." ...
Egyes hírek szerint a rendőrség drogellenes akcióinak 97 százaléka a gyanúsított halálával végződik, ami arra utal, hogy a rendőrök egyszerűen meggyilkolják az embereket.

Duterte úr bizony náci és tele van szarral.


Még szerencse, hogy a balos kommunista frakció (Ferenc pápa az egyházon keresztül és korábban az Obama adminisztráció) valamennyire féken tudta/tudja tartani Duterte urat. De most már tényleg csak Ferenc pápa és az egyház maradt, már Obama is kinn van a képböl.


2016. 12. 2: Donald Trump fehér házi hivatalos látogatásra hívta meg Rodrigo Dutertét
(US President-elect Donald Trump invites Philippines' Rodrigo Duterte to 'visit White House next year)

US President-elect Donald Trump shared a telephone call with Rodrigo Duterte and invited him to visit the White House next year during

Trump telefonon beszélt a fülöp-szigeteki elnökkel, majd washingtoni hivatalos látogatásra hívta meg.

Cigó, te még nem hívtad meg Magyarországra Duterte urat?

A tisztelt olvasó pedig ne feledje, globális népirtás készül azokban a gomba mód szaporodó, fránya stadionokban, bevásárlóközpontokban stb. Az emberiség 90 százalékának iparszerü kiirtása. Igen, igen, az a fránya Tesco-bevásárlóközpont a szomszédságban is haláltáborrá változhat. A terv szerint nem is igazán munkatáborként fognak müködni ezek, hanem azonnali, gyors, "iparszerü" kiirtás lesz bennük kivitelezve. Villámgyorsan és tömegesen. A technológiák meg vannak hozzá.

Utálok ilyen horror-szerü dolgokkal "ijesztgetni", de leleplezés céljával mégis meg kellett tennem.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=209:2017-02-19-11-45-18&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Négy NATO-tagállam inkább orosz katonai védelmet akar

Négy NATO-tagállam lakossága inkább Oroszországgal akarna katonai szövetséget kötni, egy NATO-tagállamot pedig inkább tartanak biztonsági fenyegetésnek mint szövetségesnek – derül ki a Gallup friss közvélemény-kutatásából.
A Gallup globális viszonylatban végezte el ezt a felmérést, összesen 66 országban. Az eredményekből kiderült, hogy Bulgária, Görögország, Szlovénia és Törökország szerint Oroszország a biztonság fő garanciája. Ezekben az országokban a lakosság többsége azt akarja, hogy egy háború esetén országuk katonai szövetséget kössön Oroszországgal.
A Gallup felmérésének eredményei annak viszonylatában sokatmondóak, hogy James Mattis amerikai védelmi miniszter megfenyegette az európai NATO-tagállamokat: az amerikai haderő nem védi meg Európát egy háború esetén, ha azok nem fizetnek be eleget a NATO költségvetésébe.
Említésre méltó, hogy Bulgáriában és Görögországban az emberek többsége Törökországot – a NATO egy tagállamát – nevezte meg elsődleges biztonsági fenyegetésként.
A kutatás során kiderült, hogy bár az emberek többsége egy háború esetén szövetségben akar állni az amerikaiakkal, azzal is tisztában vannak, hogy Washington már nem tölti be azt a globális vezetői szerepet, mint évtizedekkel ezelőtt.
A Kínában folytatott felmérésből kiderült, hogy a helyi lakosság Oroszországot tartja fő szövetségesnek, az oroszok pedig előnyben részesítik a kínaiakkal együttműködést (az euro-atlanti országok helyett). A WIN / Gallup International alelnöke, Kuncso Sztojcsev a kutatás eredményeit kommentálva azt mondta, az USA elmúlt 20 évben folytatott politikája megindította a közeledést Oroszország és Kína közt.
Az európai országok azonban vallási alapon is megosztottságban léteznek; a görögök és bolgárok ortodox keresztény kötődésük miatt megkérdőjelezhetetlenül előnyben részesítik az orosz katonai szövetséget.

http://www.hidfo.ru/2017/02/negy-nato-tagallam-inkabb-orosz-katonai-vedelmet-akar/