Sokan a csúnya szájáról ismerik, én viszont Magyarország legsablonosabb propagandistájának tartom, aki mint pénzszerető ember a forgatókönyvet a lehető legpontosabban, a legnagyobb odaadással és odafigyeléssel követi. A tegnap elhangzott propagandisztikus elöadását fogom elemezni, és a propaganda legmélyebb, csak kevesek által sejtett szintjeit fogom leleplezni.

Bayer Zsolt: A nyugati civilizációt megfosztották vallásától

Elöször is, ha meg akarod téveszteni az embereket, az elején mondj el egy adag igazságot is, hogy megszerezd a hallgatóságod bizalmát:
Az európai embert az elmúlt száz évben először megfosztották vallási identitásától, és most készülnek elvenni nemzeti és nemi identitását is – mondta Bayer Zsolt publicista
Aztán kezdd el bemérgezni a mondanivalódat a szabadkömüvesség évszázados célkitüzésével: uszítani egymás ellen a keresztény és a muzulmán világot:
Az újságíró kitért arra: eközben az identitását vesztett Európára „rázúdul egy másik, megingathatatlan vallási, nemzeti és nemi identitású tömeg”, és nem nehéz kitalálni, hogy a két tömeg küzdelméből ki kerül majd ki győztesen
A közönségéböl ezzel Bayer azt a kívánt reakciót óhajtja elöhívni, hogy "jaj jaj,  hatalmas a muzulmán veszély".
Csakhogy, nézzünk csak meg, melyik erönek is volt évszázados célja a muzulmánok elleni kereszteshadjárat már a középkorban is:
A templomos lovagrend feloszlatása
"A lovagrend elsődleges célja volt a keresztények hitének és a Szentföldre zarándoklóknak a megvédése a muzulmánokkal szemben".
http://www.delmagyar.hu/szeged...r/2258861/

Péntek 13-án aztán Európa szerte feltörték a pecséteket, és elolvasták a levelek tartalmát. A levelek döbbenetes „tényeket" állítottak! Kelemen pápa azt állította, hogy isteni látomása volt, amely arra figyelmeztette, hogy a templomos lovagok a sátánimádás, a homoszexualitás, a kereszt megszentségtelenítése, a bálványimádás és más eretnek cselekedetek bűnében vétkesek.

A szabadkőművesség története
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadkőművesség..A9nete

A társaság eredetét illetően számos mitikus ...
... bölcsességét a templomos lovagrend, a katedrális-építő céhmesterek, majd a rózsakeresztesek közvetítik a szabadkőműveseknek.

--------------------------------------

Teljesen mindegy, hogy most minek hívják, szabadkömüveseknek v. másnak, a lényeg az, ez ugyanaz a sátánszeretö buzibanda, amelyik a 12. században az allahi(isteni) elvekhez akkor még nagyon közel álló iszlám ellen szervezte a kereszteshadjáratokat a Szentföldön(persze sajnos azóta, föleg a wahábista-szaudi-ISISes irányzatnak köszönhetöen, maga az iszlám is elfajzott).
Nem csoda, hogy a "náci-homoszexuális" szabadkömüvesség (sötét hatalom) jelenlegi fö célja is az iszlám és az ateista-keresztény világ egymásnak hangolása a rengeteg hamis-zászlós merényleten keresztül

Egy kis epével hozzátehetném, hogy a sablon tulajdonképpen száz százalékos, mivel tudomásom szerint Bayer még rejtett homoszexuális is. De legföképp: ö is szabadkömüves.
Arra viszont senki nem tudja a választ, mi lesz, ha majd nem naponta öt-hatszáz ember próbál meg „átevickélni lélekvesztőkön a Földközi-tengeren”, hanem több millió ember indul el.
Itt "elfelejti" hozzátenni, hogy a muzulmán migrációt Európába a szabadkömüves hálózatok szervezik, ugyanaz az erö, melynek ö maga is tagja.
Bayer Zsolt arról is beszélt: 500 éve, 1517-ben Luther Márton és a reformáció gyökeresen változtatta meg Európa szellemiségét és arculatát. A reformációval magára találó ember kikövetelte magának, hogy megkapja a saját nemzeti nyelvén a szentírást, és hogy templomaiban a tiszteletesek a saját nyelvén szóljanak hozzá.
Ez önmagában ismét igaz, de a továbbiakban következni fog egy kapitális átverés, mely a hallgatósága történelmi tudatlanságára épít:
Arra hívta fel a figyelmet, hogy a reformáció máig ható pozitív folyamat... A publicista szerint a Luther óta eltelt ötszáz év folyamatait két évszámban lehet összesűríteni: 1717-ben London külvárosában megalakult az első szabadkőműves nagypáholy, a liberalizmus első kézzelfogható szervezete, 1917-ben pedig kitört a bolsevik forradalom és Európa eljutott a kommunizmusig.
Lassan a testtel Zsolti bátyám, hogyan is van ez valójában a szabadkömüvességgel és a rózsakeresztesekkel?
A szabadkömüvesség a rózsakeresztes tanokra épült (lásd fentebb) . S milyen is az összefüggés a rózsakeresztesek és a protestánsok között?
"A protestantizmussal szorosan összefonódott rózsakeresztes mozgalom politikai céljának tekintette "az egész világ megreformálását", és ennek részeként a Katolikus Egyház és a Habsburg-ház császári hatalmának megdöntését."
protestanizmus == rózsakeresztesek == szabadkömüvesség == kapitalizmus == kommunizmus == a régi királyi családok hatalmát megdönteni kívánó mozgalom, melynek valódi rejtett célja a sátán globális világkormányának (Babilonjának) a kiépítése.
Ugyanaz a szar mind.
Bayer tehát úgy riogat az állítólag Londonban 1717-ben megalakult "liberális szabadkömüvességgel", hogy az általa a problémák megoldására felkínált reformáció szintúgy szabadkömüves!
Az elmúlt 600 év történelmén keresztül például ott büzölög a valójában kabbalista-sátánista-okkult vonalat követö titkos társaság, a rózsakeresztesek hatása, mely a manicheista és templomos lovagredi okkult tanokból is merített. Ezek álltak valójában a reformáció és a protestanizmus mögött is, már Luther is az "övék" volt a Luther-rózsával együtt. Sok generáción keresztül a rózsakeresztesek ott legyeskedtek a Rákóczi család körül is. Lorántffy Zsuzsanna, II. Rákóczi Ferenc dédnagyanyja hívta meg elöször Sárospatakra a rózsakeresztes guru Comeniust (vagy Ján Ámos Komenskyt, ahogy itt Szlovákiában nevezik)

Comenius Patakon
https://hu.wikipedia.org/wiki/Lorántffy_Zsuzsanna#Comenius_Patakon

Rózsakeresztesek
https://hu.wikipedia.org/wiki/Rózsakeresztesek

Comenius, Christian Rosenkreutz, Nostradamus , Francis Bacon ... John Dee ...
A rózsakeresztes testvériség például október 31.-re, Halloween-ra állította be a "reformáció" napját, ami a katolikus Mindenszentek is, s amely valójában kelta-druida eredetü, és a legnagyobb véráldozós sátánista ünnep, eredetileg a druidák embereket tüzön feláldozó ünnepe.
Bayer elöadása teljes terjedelmében is sablonosnak tekinthetö, ez a "sablon" pedig nem máshol mint "Cion bölcseinek jegyzökönyveiben" található. Eredetileg a Megkezdödött a katolikus egyház szétbomlasztása c. írás alá írtam:
Hogy küszöbön áll az antikrisztusi világkormány ideje, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az illuminátus sötét hatalom kezdi lapátra tenni saját gyermekét, a liberalizmust.

Egészen az elmúlt évekig ez volt a helyzet:

http://www.freepress-freespeec...s1.htm#r07
Magunkra fogjuk ölteni az összes párt, az összes irányzat liberális arculatát, s ezt a liberalizmust szónokainkkal annyira agyon fogjuk csépeltetni, hogy ki fogják meríteni hallgatóink türelmét és meg fogják utáltatni velük a szónoklást.
Hogy kézben tartsuk a közvéleményt, azt össze kell zavarnunk oly módon, hogy addig és annyi egymásnak ellentmondó nézetnek adjunk hangot a legkülönbözőbb oldalakról, amíg a gójok el nem veszítik fejüket ebben a labirintusban és arra a meggyőződésre nem jutnak, hogy legjobb, ha az embernek egyáltalában nincs nézete politikai ügyekben

Most viszont már kezdik lapátra tenni a liberalizmust:

2018.7.29.
Századvég: Orbán Viktor támadásba ment át a liberális nem-demokrácia ellen

http://www.origo.hu/itthon/201...racia.html

http://www.freepress-freespeec...s1.htm#r15
Amint a nép egyre inkább elszokik attól, hogy gondolkozzék és önálló véleményt alkosson, ugyanazt a hangot kezdi majd megütni, mint mi, mert csak mi fogunk neki új irányt mutatni a gondolkozásban - oly személyeken keresztül természetesen, akikről nem sejtik, hogy velünk tartanak.
Mihelyt elismerték majd uralmunkat, a liberálisok, az utópisták, az álmodozók végképp eljátszották kisded játékaikat. Addig is azonban még jó szolgálatokat tesznek nekünk. Ezért továbbra is le fogjuk kötni gondolataikat új és látszólag haladó fantasztikus elméletek mindenfajta hiú ötletével: mert addig csavarjuk el teljes sikerrel az ostoba gójok fejeit a haladásról szóló frázisokkal, amíg nincs közöttük egy sem, aki képes felfogni, hogy ez a szó az igazságtól való eltérést takar ...

--------------------------------

"oly személyeken keresztül természetesen, akikről nem sejtik, hogy velünk tartanak."

Igen, igen, ezek az illiberális, "jobboldali konzervatív" (fasiszta) pártok is mind velük tartanak!
Kevesen sejtik, hogy az elmúlt két-három évszázadban a liberalizmus térnyerésének tolerálása arra szolgáló háttérhatalmi trükk volt, hogy a liberalizmussal mint mumussal megriasszák az emberiséget: lássátok, itt van ez a gonosz erö, mely el akarja venni nemcsak a vallási és nemzeti identitástokat, de még a nemi identitástokat is, szét akarja verni a családokat is, hogy aztán teljesen kiszolgáltatott, nemtelen-biorobot-konzumidióta rabszolgákká züllesszen titeket. Szavazzatok inkább a "megmentöitekre", akik családbarátok, nemzetben gondolkodnak, "krisztusiak" és ellenszerei a liberális arculatú globalizációnak. Holott... és itt az átverés ... igazából épp ök lesznek a jövöbeni valódi,  orosz-centrikus globális világkormány képviselöi!! A gonosz megmentöként lép fel, mert úgy többen elfogadják, erröl van szó. A "liberális világkormány" csak ijesztgetésnek szánt kamu volt, a valódi világkormány "nemzetpárti"(valójában álnemzeti), "krisztusi" (magát ennek álcázó antikrisztusi) és "családbarát" lesz!
Az aljas terv végrehajtásával viszont gond van: akárcsak Ceaucescu 1989-ben, úgy a liberálisok se hajlandóak jelenleg eltünni több országban a történelem süllyesztöjébe. Fellázadtak a "gazdájuk" ellen, ami nem vetít elöre semmi jót, a háttérhatalom ugyanis ilyenkor az eröszakos elmozdításukra kényszerül, ami forradalmak, polgárháborúk kirobbanásához vezethet több országban.  Ennek kezdetét látjuk most Franciaországban, ahol trumpista-fasiszta szabadkömüves elemensek próbálják megpuccsolni a liberális Macront, ezt látjuk az USA-ban is, ahol nemrég Trump le akarta tartóztatni, majd Guantanamóra szállíttatni és kivégeztetni a kompromittálódott liberális vakolókanalosak, ami polgárháborús helyzetet vetít elöre, de ezt látjuk "fordított elöjellel" Magyarországon is, ahol a liberális vakolókanalasok aktív ellentámadásba merültek az Orbán-rezsim ellen. A nem beavatottak szemében ez úgy látszódhat mint a világelit kommunista-liberális és fasiszta-konzervatív szárnya közti harc ...
Mely egyébként a Bayer elöadásra is begyürüzött:
Az este elején hat Soros György-maszkot viselő fiatal vonult a színpad elé, többükről egy ember leszedte a maszkot. Később, az előadást megszakítva a hallgatóságból egy csuklyás, majd egy másik férfi kiabálni kezdett, Bayer Zsoltot szidalmazta. A biztonsági őrök mindannyiukat kikísérték a teremből.
http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=264:2019-01-24-07-43-13&catid=22:magyarorszag-altalanos&Itemid=59