Ahogy 1956-ban, Magyarország napjainkban is a nemzetköziség és globalizmus elleni harc bástyájává vált. Most dől el, sikerül-e visszaszereznünk a régi, multikulturalizmus előtti nagyszerű Európát – mondta Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszéde során.
Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Terror Háza Múzeum előtt rendezett október 23-i díszünnepségen a Szovjetunió és napjaink európai bürokráciája közt vont párhuzamot. A kormányfő hangsúlyozta; az 1956-os forradalom nemzeti forradalom volt, ami a nemzetköziséggel és globális feloldódással szembeni ellenállásból mutatott példát a világ országainak. A nyugat nem értette a magyarok szabadságharcát, emiatt nem értik ma sem, miért nem akar a magyar nemzet feloldódni a globális olvasztótégelyben, elveszítve saját identitását és keresztény kultúráját.
“Nem értették, miért harcolunk olyan túlerővel szemben, amelyet emberi számítás szerint aligha győzhetünk le. Nem értették, hogy azért küzdünk, mert a végsőkig ragaszkodunk a saját kultúránkhoz és életformánkhoz, és nem akarunk föloldódni senkinek az olvasztótégelyében”mondta, hozzátéve, hogy a gyárakban dolgozókról egy csapásra kiderült, hogy nem nemzetközi proletárok, hanem magyar munkások.
A kormányfő kijelentette; a szovjet uralom meg akarta semmisíteni a múltunkat, a kultúránkat, és bár reménykedhettük abban, hogy a történelem nem ismétli önmagát, ma ugyanezzel a törekvéssel kell szembesüljünk az európai bürokraták részéről.
Elmondása szerint
pénzügyi spekulánsok kidolgoztak egy tervet, amellyel Európát kevert földrésszé akarják alakítani.
A miniszterelnök szerint ma minden választás sorsdöntő Európában, mert az országgyűlési választások ma arról szólnak, hogy az európai népek visszaveszik-e saját nemzeti életük politikai irányítását a gazdasági elitekkel összefonódott európai bürokratáktól. Miközben a nemzetközi spekulánsok Nyugat-Európát már kevertté tették, Közép-Európa az ellenállás központjaként lép fel ezzel a tervvel szemben, mert ide még nem tudtak betelepíteni elegendő migránst ahhoz, hogy a folyamat visszafordíthatatlanná váljon.
“Most dől el, sikerül-e visszaszereznünk a régi, multikulturalizmus előtti nagyszerű Európánkat” – mondta. “A tét nagy, semmit sem vehetünk félvállról. Nem ringathat minket tétlenségbe és kényelmességbe a mai erőnk. Sohase becsüljük le a sötét oldal erejét.”
A kormányfő értékelése szerint lehetséges a népvándorlás megállítása, a globalizáció fékentartása, és az Európai Egyesült Államok létrehozásának megakadályozása, de ehhez arra van szükség, hogy Közép-Európában a lengyelek, a csehek, a szlovákok, a románok és a magyarok összefogjanak.

http://www.hidfo.ru/2017/10/sohase-becsuljuk-le-a-sotet-oldal-erejet-az-ellenallas-kozpontjava-valt-kozep-europa/