2014. augusztus 5., kedd

Évek óta embereket mérgezek

Remegő kéz, karikás, kialvatlan szemek, ideges körbetekintgetés, lehalkított beszédhang. Ilyen állapotban volt az a pilóta, akivel egy kis XVIII. kerületi kocsmában találkoztunk. Telefonon jelentkezett nálunk azzal, hogy olyan története van, ami biztosan érdekel majd minket: évek óta Chemtrail-pilótaként mérgezi az embereket, de nem bírja tovább. Valakinek el kell mondania, még ha az életét kockáztatja is.

Figyelem: cikkünk a világot érthetetlenül komolyan vevők megzavarására alkalmas állításokat tartalmaz. Az összeesküvés-elméleti napra készült többi cikkünket itt találja. (Ezt a közleményt felsőbb erők utasítására, utólag illesztettük a cikkbe.)

Mikor kezdődött ez az egész?

2003-ban végeztem a Nyíregyházi Főiskolán pilótaként. Rá egy évre kezdtem dolgozni mezőgazdasági pilótaként ott Nyíregyházán. Egy ősrégi Ancsával repültem (An-2-es). Két évvel később, 2006-ban kezdődött az egész. Egyik este, munka után egyedül voltam a hangárban, amikor megjelent két öltönyös férfi azzal, hogy fiatal pilótákat keresnek egy fapados légitársasághoz.

Nem volt furcsa, hogy néhány év mezőgazdasági repülés után egy légitársasághoz hívják, hogy utasszállítót vezessen?

Dehogynem, először nem is értettem az egészet, azt hittem csak valami vicc. De elmondták, hogy olcsó, tehetséges fiatal pilótákat keresnek, akikkel aláírhatnak több évre szerződést. A főiskolán érdeklődtek, hogy kiket ajánlanak, és valamiért engem is beajánlottak. Igazából jól esett a megkeresés, és ki az, aki ne mondott volna azonnal igent.

Ehhez gondolom Budapestre kellett költöznie?

Költöznünk. Akkor még együtt voltam a feleségemmel, aki éppen terhes volt. Nem volt kérdés, hogy Budapesten folytatjuk az életünket. Akkor még nem gondoltam, hogy ez az új munka a családomba és a lelkiismeretembe fog kerülni.

Mikor csinálta először? Egyáltalán hogy működött a dolog?

Néhány hónapig semmi különös nem történt, végeztem a munkámat. Aztán megkerestek egy ajánlattal. Plusz pénzért heti egyszer-kétszer kellene vezetnem olyan gépeket, amiket meteorológiai mérésekre és kísérletekre használnak fel. Legalábbis nekem azt mondták. Azt hittem, sínen van az életem, új munka, előléptetés, és a kislányom is megszületett.

Fotó: Barakonyi Szabolcs / Index

Mit mondtak pontosan, mik ezek a kísérletek?

Nekem nem ez a szakmám, nem is kíváncsiskodtam nagyon. Egyszer leültek velem, és elmagyarázták részletesen, milyen kísérletről is van szó. Nem az én szakmám, nem igazán értettem, de valami páráról, esőképzésről beszéltek, és rémlett is, hogy olvastam ilyen kísérletekről. Ami kicsit ijesztő volt, hogy aláírattak velem egy titoktartási kötelezettséget, de azt mondták ez teljesen normális.

Mi volt a dolga?

Először csak heti egyszer-kétszer, később egyre sűrűbben fel kellett szállnom egy utasokat nem szállító, átalakított géppel, amit amikorra én megérkeztem, már előkészítettek. Felszállás után 6000 méter magasan kellett egy adott útvonalon repülnöm. Ez legtöbbször Románia, vagy Horvátország irányába történt. A folyadékot, amivel feltöltötték a gépet mindig a magyar légtérben kellett kiengednem. Egyszerűen meghúztam egy kart és figyeltem a mérőket, hogy milyen ütemben távozik a folyadék. Körülbelül 30 percig tartott a folyamat, a repülés pedig másfél-két óra.

Mikor lett gyanús a dolog? És miért?

Egy alkalommal hamarabb értem ki a repülőtérre, hajnal 5 körül lehetett, elvileg hétkor repültem volna. Ekkor láttam, hogy mi történik a gépemmel, mielőtt felszállok vele: a tartályokat teljes védőfelszerelésben, maszkokban katonák pakolták fel a gépre. A teherautójukon veszélyes sav jelzések voltak, illetve le tudtam olvasni az aluminiumszulfid és báriumoxid feliratokat. A műveletet az a két öltönyös ember felügyelte, akik anno engem megkerestek Nyíregyházán.

Mit tett ezután? Ugyanúgy felszállt gondolom aznap is.

Igen visszamentem a váróba, megvártam az indulásom időpontját, kimentem a géphez és felszálltam. De már volt bennem egy nagy adag rossz érzés. Egyszerűen éreztem, hogy valami nincs rendben, mert amiket akkor már évek óta szórtam az égből, lakott területek felett is, azok veszélyes anyagok. Aznap egyáltalán nem tudtam aludni. Másnap nem dolgoztam, és rákerestem.

Előtte nem hallott a chemtrailről?

Pletyka szinten igen, de ugyanúgy nevettem rajta, ahogy a legtöbben. Soha nem vettem komolyan. Többek között ezért is határoztam el, hogy beszélni fogok erről. Utánanéztem, beleástam magam. Az anyagokba, a hatásukra az emberi szervezetre.

Csak abból, hogy katonákat látott valamilyen anyagokat pakolni a gépére, rögtön azt a következtetést vonta le, hogy ez chemtrail?

Nem azonnal. Egy hétig bírtam cselekvés nélkül, majd leültem a főnökeimmel és rákérdeztem, pontosan mi is ez az anyag, amit szórok már hosszú ideje. Először tereltek, magyarázták, amit korábban is mondtak, de amikor elmondtam, hogy utánanéztem ezeknek az anyagoknak, és nagyon komoly dolgokat találtam, akkor vált félelmetessé a történet. Először finoman figyelmeztettek a papírra, amit aláírattak velem. Aztán jelezték, hogy ha tovább kérdezősködöm, akadékoskodom nagyon rosszul fogok járni. Egy életre elintézik, hogy ne kaphassak munkát a szakmámban, de leginkább sehol sem.

Nem tudta megbeszélni a problémát mással?

A feleségemnek elmondtam. Ő ragaszkodott hozzá, hogy feljelentsem őket, én viszont csapdába kerültem, mert ha ezt megteszem, akkor nem tudtam volna eltartani a családomat. A feleségem ebbe nem tudott belenyugodni, fokozatosan megromlott a kapcsolatunk, majd elköltöztek a gyerekkel, vissza Nyíregyházára. Azt mondta képtelen együtt élni valakivel, akinek az a munkája, hogy embereket mérgez, olyan kisbabákat is, mint a miénk.

De hát ez már két éve lehetett, ha jól számolom. Azóta is folytatta a munkát?

Szörnyű, de kénytelen voltam. Minden nap gyomorgörccsel mentem a munkahelyemre, már nem voltam önmagam. Eleinte olyanokkal próbálkoztam, hogy kevésbé lakott területeken repültem, illetve szórtam, de ezt nem tudtam sokáig titokban csinálni, hamar rájöttek az útvonalkövető rendszer és az anyag szórását mérő műszerek adatainak segítségével. Amikor ez kiderült, akkor már halálosan megfenyegettek, sőt azt is elmondták, hogy én elképzelni sem tudom, hogy milyen emberek állnak e mögött a dolog mögött. Azt mondták, meg se próbáljak hősködni, mert én fogom húzni a rövidebbet.

Mégis megkeresett minket. Nem fél, hogy rájönnek, ki nyilatkozott nekünk? Nem sok ilyen pilóta lehet az országban.

Csak azt hiszi. Nem én vagyok az egyetlen, akit vagy zsarolással kényszerítettek, vagy visszautasíthatatlan ajánlattal környékeztek meg. Azóta különböző fórumokon keresztül, több pilótával is felvettem a kapcsolatot. Senki nem gondolná, nagyon durva lesz, amit mondok, de van olyan légitársaság, amelyiknek minden gépe szórja a mérget. Azért kerestem meg mégis önöket, mert már eljutottam arra a szintre, hogy nem tudok tükörbe nézni, és már kevésbé fontos, hogy ha életemben nem lesz munkám, mint hogy ezrek életét tegyem tönkre. És olvastam a mai furcsa híreiket, és arra gondoltam, hogy ez egy jel: itt az idő, elő kell állnom.

Miért nem mondott fel már korábban?

Itt nem lehet felmondani, megfenyegettek, hogy elintéznek, ha megpróbálom. Tudják, hogy aki felmond, az gyengeségből teszi, és nem bírná ki, hogy ne hozza nyilvánosságra ezeket a dolgokat. Félelmetes emberek ezek, és nem tudni, hogy ki áll a hátuk mögött. Az a német repülőgépmérnök még jól is járt, akit kirúgtak, és azóta nem kap munkát. Azért mesélem el ilyen részletesen, hogy ne járjak úgy, mint ő, aki nemrég, részletesen mutatta be bizonyítékokkal alátámasztva, hogy mi folyik, mégsem vette komolyan szinte senki.

A német mérnök, itt beszél a tapasztalatairól:
Chemtrails: German Aerospace Worker Sacked For Revealing Installation of Devices

Itthon ön lesz az első beavatott ember, aki erről beszél?

Itthon még nem volt arra példa, hogy valaki olyan tálaljon ki, aki testközelből részt vett az eseményekben. Amennyire követtem, 2012-ben egy volt jobbikos képviselő kérdéssel fordult Kövér Lászlóhoz, hogy meddig permetezik vegyszerekkel a lakosságot, mint a csótányokat. De kézzel fogható bizonyítékai neki sem voltak, ráadásul Hende Csaba honvédelmi miniszter a kérdést egy mondattal elutasította: kizárt, hogy mérgező permetezés folyna Magyarországon. Meg azt hiszem egy ilyen Chemtrail-ellenes tüntetés is volt a Petőfi csarnokban. Eljutottam odáig, ha már belekezdtem, végigcsinálom, hajlandó vagyok tanúskodn i. Ennek egyszer és mindenkorra véget kell vetni.

Kapcsolódó:
Amikor a konteóról kiderül, hogy valóság
Breaking!!! Chemtrail scientist murdered after going on National Radio
A chemtrail összeesküvés-elmélet
A chemtrail nem összeesküvés elmélet, hanem valóság!
Mégis igaz a chemtrail elmélet!

IZRAEL HAZUGSÁGAI KÖZISMERTEK






IZRAEL HÁBORÚS CÉLJAI KUDARCOT VALLOTTAK
Az Anonymous hekkercsoport az utolsó Gáza elleni támadáskor  netes támadásokat csinált Izrael ellen 2012-ben. Ezzel kapcsolatban azt állítják, hogy akkor 3 milliárd USD értékű kárt okoztak Izraelnek. A mostani izraeli gyilkolásokban 1867 palesztint öltek meg, köztük körülbelül 430 gyermek halt meg, és több mint 9500 ember sérült meg.  Tel-Aviv szerint 64 izraeli vesztette életét a háborúban, míg a palesztin ellenállási mozgalom, a Hamasz szerint ez a szám több mint 150. (pressTV részlet)
MEGJEGYZÉSÜNK
Mi inkább a Hamas adatainak hiszünk, mint a zsidók csalásaiban. Csak egy jellemző szemléletes példa. Ma a zsidó szájtépő azt mondta a cionrádióban, hogy közel 3 ezer Hamas rakétát lőttek Izraelre ezen idő alatt. Azt persze nem mondta, hogy ebből a híres „vaskupola” rakéta hányat szedett le? Ma azt mondta ez a hivatásos hazudozó, hogy a Hamas rakétái, idézzük „súlyos károkat okoztak”. Akkor most gondolkodjunk! Ha a zsidó épületekben súlyos károkat okoztak a rakéták, akkor azoknak nem voltak személyi sérülései, halottai? Ugyanis eddig csak 3 civil halálát jelentették be. A zsidók saját érdekükben a legvadabb hazugságokra is képesek. De érvényes az a régi mondás is, hogy sohase hazudnak többet mint, háború előtt, háború közben és háború után. Azt is mondták a hírekben hogy azok a zsidók akiknek lerombolták a Hamas rakéták az épületeit, azok most kártérítést kérnek Netanyahu kormányától. Attól tartunk, hogy ez nem fog simán menni...Izrael csak tömeggyilkolásokat követett el, de politikai célokat nem ért el, hiszen a Hamast és a palesztinokat nem tudták megtörni. És a világ közvéleménye a palesztinok mellett van, a gyilkosokra pedig elszámoltatás vár. A zsidó csalókra még egy szemléletes példa. Napokkal korábban azzal vádolták a Hamast, hogy elraboltak egy zsidó katonát és Amerika, maga Obama is a CNN-en keresztül is fölszólította őket, hogy azonnal engedjék szabadon a támadó katonát. Aztán eltelt több nap és Izrael bejelentette, hogy ezt az eltűnt katonáját – úgymond - halottnak nyilvánították. Akkor most mi van? Alaptalanul vádaskodtak napokig? Vagy a zsidók azt sem tudják hogy milyen katonájuk halt meg?
Kép: a hazai hírekben elhallgatták, hogy a BBC előtt tüntettek, mert a zsidók hazugságait fújták és a BBC-t Izrael hangjának nevezték. Persze ezt a hazai cionrádióról (MR) is elmondhatjuk. Másik képeken
palesztín apa gyerekeivel és a meghalt apa a lányával, a DW képen kivonulnak a patkányok
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/izrael-hazugs%C3%A1gai-k%C3%B6zismertek

Orosz gazdasági előretörés - új szövetségi rendszer a Közel-Keleten?

Oroszország az elmúlt években sikeresen akadályozta meg mind a vallási extrémista előretörést, mind a szövetségesei kivégzését célzó nyugati előretöréseket a Közel-Keleten; Szíria, Irán átsegítése a legnehezebb időszakokon, majd a ISIL előretörésének megakadályozása Irak új támogatásával, - a kurdok támogatása pedig évtizedeken keresztül is meghozza a gyümölcsét.
Láthatóan az Egyesült Államok képtelen megbirkózni a saját maga generált válságterületekkel. Afganisztán egy befejezhetetlen háborúvá vált, Irakot is otthagyták, Izraelt sem bírják normális mederbe terelni. Az általuk felforgatott Líbiát is kényszerűen elhagyta az USA, Egyiptomban is bajok vannak.
Eközben Oroszország kiválóan helyezkedik a szír-kurd-iráni vonalon, és mostanra Irak is közeledni próbál Moszkvához. Mivel az USA nem látta el megfelelő fegyverzettel, Oroszországhoz fordultak, amely azonnal segített. Repülőgépeket, rakétás egységeket szállítottak le pillanatok alatt. A kurdok fegyverellátását is Moszkva biztosítja régóta. Most a Gazprom bejelentette, hogy Irak kurd többségi lakosságú területein megkezdi a próbafúrásokat. Megállapodás született az iraki és kurd vezetőkkel.
A nyugat Nabucco tervének egyik ellátó területe lett volna ez az észak-iraki vidék, amelyet az Amerikából pénzelt ISIL próbált meg fennhatósága alá keríteni. Mivel a szír háború egyre inkább bukni látszik, a terroristák célja ezeknek a szíriai és iraki vidékeknek a megkaparintása volt. Most már nem csak a szírek, hanem az irakiak is szorítják vissza az ISIL csapatokat - újonnan moszkvai segítséggel.
Látva, hogy Moszkva pillanatok alatt eladta a kért eszközöket Iraknak, az USA is azonnal elkezdte leszállítani azokat az eszközöket, melyeket egy évtizede ígérget - a pénz mégis csak pénz. A látszat azonban azt mutatja, hogy Irak Moszkvával tárgyal az eddigi feltáratlan, még jelentős gázmezők feltárásában. Egy lépéssel közelebb kerül a megvalósításhoz a közel-keleti hatalmi tömb megalakulása (Szíria-Kurdisztán-Irán-Pakisztán, esetleg most már Irakkal is kiegészülve).
Kemény Gábor

Közel az ukrán siker - ábrándozás az atlantista médiában

Az ukrán média világgá kürtölte, hogy lényegében nyerő pozícióban vannak, hiszen a négy hónapja tartó fegyveres konfliktusban már jelentős eredményeket értek el.
"Az ukrán hadsereg 16 várost és falut szabadított fel Donyeck és Luhanszk megyében". "Erőink a művelet támadó szakaszában vannak".  "Száz százalékig meg vagyok győződve arról, hogy győzni fogunk, mégpedig rövidesen" – jelentette ki Valerij Heletej ukrán védelmi miniszter. A mai napra már a hazai atlantista médiatermékek is ezzel a hírrel voltak tele.
A hír annyiban igaz, hogy a korábbi ukrán "Luhanszk" (Luganszk ukrán neve) és Donyeck megyék összesített területének két harmada továbbra is ukrán fennhatóság alatt van. Ezeknek a területeknek a nagyobb része sosem volt a háborús zóna része, valamint a májusi függetlenségről szóló népszavazás sem terjedt ki a két megye teljes területére.
A polgárháború kezdeti szakaszában, - azaz közel három hónapig - lényegében csak Szlavjanszk, Kramatorszk és vonzáskörzete volt katonai akciók célpontja. Ennyi idő volt szükséges ahhoz, hogy az ukrán hadsereget mozgósítsák és megfelelő pénzügyi fedezetet könyörögjenek ki az IMF-től és a nyugati államoktól, hogy a háború ne jelentsen automatikusan államcsődöt. A felkelők elleni akciót pedig antiterrorista műveletnek nyilvánították, hiszen a Nemzetközi Valuatalap nem hajlandó háborút vívó országokat a pénzével támogatni - saját szabályai legalábbis ezt rögzítik. Július 5-én a szlavjanszki és kramatorszki városvédők kitörtek és visszavonultak Donyeck városába. Ezzel egy sor kisebb, a központi ipari területtől távolabbi város került az ukránok kezére, lényegében harc nélkül. Kétségtelen, ez is eredmény. Az innen visszavonuló Milícia csapatai pár nappal később megkezdték támadó hadmozdulatukat, az ukrán déli korridor felszámolását, mely közel egy hónapja tart és ezen a héten várható a felkelők hadműveletének győztes befejezése, mely során három, - részlegesen feltöltött - ukrán dandárt vertek szét.
Az ukrán propagandacsatornák próbálják palástolni azt a tényt, hogy ugyan támadólag lépnek fel a csapataik az Új-Oroszországot alkotó Donyecki és Luganszki Népi Köztársaságok ellen, de stratégiai céljaikat nem voltak képesek eddig sem elérni. A legsűrűbben lakott területeket, a központi donyecki iparvidéket nem tudták elfoglalni. Nem sikerült a felkelők leválasztása az orosz-ukrán határtól sem, de nem tudták kivitelezni a felkelők központjai közti belső utánpótlás felszámolását sem. Mindezért jelentős haditechnikai és élőerőbeli veszteségekkel fizettek meg. A frissen mozgósított ukrán katonaságot ágyútöltelék módjára vetették be, lényegi kiképzés, szükséges továbbképzés nélkül. Ebben a módszerben nem állt be semmilyen változás azóta sem.
Az ukrán hadvezetés úgynevezett "győzelmei" keserűbbek egy vereségnél is.
A kijevi junta legnagyobb tűzerőt képviselő nehéz rakéta-sorozatvetőit és ballisztikus taktikai rakétáit is bevetni készül a felkelők uralta városok és ipari létesítmények ellen. Nem tudnak mást tenni, támadó hadműveletük kifulladt. Most legalább a civil lakosság alapvető életfeltételeit jelentő közműveket megpróbálják megsemmisíteni.
Az ukrán védelmi miniszter szerinti, rövidesen bekövetkező győzelem jelenleg csupán az ábrándok szintjén létezik. A jelenlegi hadi helyzet szerint elképzelhető, hogy a tél beálltáig sem tudnak győzelmet kicsikarni Kijev erői. Akkorra azonban Ukrajnának már késő lesz, gazdasági és társadalmi feszültségei addigra valószínűleg már kezelhetetlenek lesznek.
http://www.hidfo.net/2014/08/05/kozel-az-ukran-siker-abrandozas-az-atlantista-mediaban


Ma reggel újfent kudarcot vallott, és rettenetes károkat szenvedett a valcmanista horda Donbasszban.
A DNR közleménye szerint Dmitrovka-Sznyezsnoje térségében a latorhorda harckocsik és egyéb páncélozott járművek garmadájával inditott támadást ma reggel. Elképzeléseiket még valószinűleg tegnap esti információik alapján akarták megvalósitani, de a milicia az éjszaka folyamán átrendezte pozicióit.

A páncélosroham kezdetén a DNR áttelepült tüzérsége egyszerűen ledarálta az általa kiüritett területre beözönlő kijevi erőket. A Kozsevno falu irányából támadó milicista lövészek már csak befejezték a művet.
Donyecktől nyugatra – Marinkánál – viszont a milicia kezdeményezett harcot. Rövid tüzérségi előkészités után már itt sem sok tennivalójuk akadt a lövészeknek.
Csak ebben a “mellékütközetben” három tankot, egy BMP-t, és egy lőszerszállitó “Ural” került a kijevi havárialistára. A zsoldlistáról 32 nevet végleg ki lehet radirozni. A huszonnégy foglyul ejtett valcmanista közül mindössze kettő úszta meg ép bőrrel.
(B-R)

Milyen gyorsan reagált például az érpataki polgármester hétvégi jelképes igazságtételére.

"Megdöbbenéssel fogadtuk Érpatak polgármesterének hétvégi akcióját - írja hétfői közleményében a Külgazdasági és Külügyminisztérium." Arra a szombati eseményre gondolnak, amelyen Orosz Mihály Zoltán úgy tiltakozott a gázai népirtás ellen, hogy megtaposta a megszálló Izrael zászlóját, és felakasztatott egy hóhérral két, izraeli politikusokká maszkírozott bábut. Az egyikre a gázai mészáros, Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök, a másikra a nagy felvásárló, Simon Peresz államfő arcképe volt ragasztva.

Volt egyszer egy 2006 évi munkaszolgálatos kárpótlási törvény, amellyel kapcsolatban kiderült, hogy Magyarországon elképesztő módon a magyar munkaszolgálatosokra nem vonatkozott a törvény. Később az is kiderült, hogy magyar termőföldre licitáltak a zsidó munkaszolgálatosok a kapott kárpótlási jegyekkel.

Simon Perez, Izrael köztársasági elnöke 2007-ben ki is jelentette, hogy többek között a mi hazánkat is felvásárolják, csak arról nem beszélt, hogy a saját pénzünkön. A felvásárlásunkba bőven besegítünk anyagilag a különböző kártérítésekkel, 100 százalékkal megemelt nyugdíjakkal, holokauszt járadékokkal és emlékévekkel. Mindezen anyagi terhek azokat a magyar generációkat sújtják, akik 1944/45-ben még a világon sem voltak!

A Simon Perez-i kijelentés után a magyar külügy néma maradt, és bizony nagyon sokszor az marad, ha Izrael olyat mond vagy tesz, aminek nincs köze sem a demokráciához, sem az együttélés bármilyen szabályához. És bizony rengetegszer tesz ilyet...

Navracsics úr mielőtt kimenne uniós biztosnak a haladó unióba havi 24 ezer eurós (nagyjából 8 milliós) jövedelemmel felvértezve (plusz költségtérítések) ellenében, jó lenne, ha rákérdezne Simon Perez-re, hogy is gondolta a felvásárlásunkat?

Aki esetleg elfelejtette volna a Simon Perez-i vérlázító szózatot, az itt megnézheti:
http://www.youtube.com/watch?v=PzG3TwPqXms
(F.I.)