„Oszd meg és uralkodj!”
Napjainkban előszeretettel hangoztatják a demokratikus értékeket. Dicsőítik a demokrácia csodálatos eredményeit. Hogy mindenki maga választhatja meg, hogy kik irányítsák országát. Az emberek beleszólhatnak az életük alakulásába. Szabadok, mert szabadon dönthetnek. De valójában tényleg olyan csodálatos is ez az egész rendszer, mint ahogy elénk vetítik a tévékben?

A demokrácia életképtelenségét három egyszerű példán keresztül meglehet érteni:
-        Mikor halad egy szekér a leggyorsabban? Akkor, ha a négy ökör négy ellenkező irányba húzza? Vagy akkor, ha a négy ökör egyesített erővel egy irányba húzza? Az első esetben a szekér szétszakad, vagy tönkre megy, de haladni rendesen biztos, hogy nem fog!
-        Mi történik egy szervezettel, ha bizonyos részei úgy döntenek, hogy pártoskodni kezdenek? Nem az egész test működését veszik figyelembe, hanem szűklátókörűen, csak önös érdekeket kezdenek követni, mert felbomlott az egység és a rend. Ilyenkor rákosodási folyamat indul, aminek következménye a leépülés és a halál.
-        Mi történik akkor, ha egy embernek két, három, vagy akár több személyisége lesz? A különböző személyiségek folyamatosan harcban állnak, hogy kinek az akarata érvényesüljön. Egy ilyen emberre egyáltalán nem mondhatjuk, hogy egészséges. Ilyenkor általában megkezdődik a tudati leépülése és az életének a tönkremenetele.
Ami nem a természet rendjét követi, az hosszútávon halálra van ítélve. A fenti három példa jól elmagyarázza, hogy a demokratikus berendezkedés miért is életképtelen felállás hosszútávon.

Több oka is van neki:
-        egy folyamatos ellenségeskedést tart fent a nemzeten belül, amelynek eredménye a megosztottság. Ilyenkor egy nép nem képes egységes erővel, összehangoltan működni, a saját sorsát megfontoltan irányítani, hanem részekre bomlik és az egymás segítése helyett a háborúskodás és az utálkozás uralkodik. Melyik ország a sikeresebb? Amelyikben folyamatosan mesterséges polgárháborút tartanak fent, vagy amelyiknek a vezetése rendezett és az egész nemzet sorsát tartja szem előtt a pártviszályok helyett? Ki az életképesebb az olimpián? Egy egészséges, rendben lévő ember, vagy egy rákos beteg, akinek a szervezete saját magával küzd?
-        a nemzetnek rengeteg ideje, ereje és anyagi forrása megy el arra, hogy folyamatosan megválasztgassa, hogy vajon ki legyen az ország irányítója. Ez is a hatékonyságot és az életképességet, válaszidőt rontja egy nép életében.
-        4 évre választják meg a vezetőket, amelynek következménye, hogy nem is bírnak hosszútávon, nemzedékekre előre tervezni, mert az újabb választás után, lehet már nem ők lesznek hatalmon. Az újonnan megválasztott vezetés pedig, lehet pont azt fogja leépíteni, amit az előzőek elindítottak egy irányba. Így a nemzet, csak egyhelyben toporog, de értékelhető haladás nem lesz… Mint a több személyiséggel rendelkező ember, aki nem tudja eldönteni, hogy most lépjen, vagy ne lépjen. Természetellenes, és leépüléshez vezet az ilyen felállás! Valamint sok párt ilyenkor nem azt nézi, hogy mit tegyen az országért, hanem azt, hogy gyorsan megszedi magát, míg le nem váltják.
-        „Ha nincs otthon a macska, cincognak az egerek.” Mivel nincs egy egységes, rendezett, nemzeti érzelmű irányító erő, amely a politikai visszaéléseket elszámoltatná, így a különböző pártok szabadon garázdálkodhatnak és a betyárbecsület összetartja őket, mert mindenkinek van vaj a füle mögött. Így mindannyian a zavarosban halászhatnak. Ha nem köpsz a levesembe, én sem köpök a tiedbe, elve alapján.
-        szerinted egy sejt képes átlátni az egész szervezet működtetését, mint például az agy teszi? Nem, mert nem az a feladata. Ugyanez igaz a választópolgárokra is. Egy ország irányítása külön tudományág. Egy egyszeri, tévénézésben kiteljesedett embernek szerinted mennyi rálátása lesz arra, hogy mi a jelenlegi helyzet a külpolitikában, belpolitikában, gazdaságban, oktatásban, egészségügyben, rendvédelemben, hadseregben, titkosszolgálatban, médiában, stb.? Halvány értesülései lesznek, de az édeskevés ahhoz, hogy megtudja választani azokat az embereket, akik a legtehetségesebbek a nemzet vezetésében. Rálátása a rejtett dolgokra semmi igazándiból. Így a véleménye is korlátolt, mikor leadja a szavazatát. A választás illúziója ez! Kenyeret és cirkuszt a népnek talán? Cirkusz az van! Kenyér az nem mindig!
-        a jó szakemberek a különböző pártok között vannak elosztva. Így az értelmiségiek közül nem biztos, hogy a legtehetségesebb fog érvényesülni, hanem az, akinek a pártja elhitette a néppel a médián keresztül, hogy ők a legragyogóbbak.
-        Mit tud az átlag szavazó a pártokról? Azt, amit a médián keresztül hallott róluk. A médiában pedig az érvényesül, akinek több pénze, nagyobb hangja és jobb mondókája van. Ez pedig még egyáltalán nem elég egy párt becsületességéhez és jó képességeihez, hogy az országot megfelelő irányba vezessék. Így nem a szaktudás, hanem a nagyotmondás, a pénz és a különböző színjátékok határozzák meg, hogy melyik pártoskodó párt lép hatalomra. Ez sem a leghatékonyabb megoldás, mert nem a tehetség érvényesül, hanem a sunyiság és a számítás. Ennek is a nemzet issza meg a levét, akinek az élete felett bohóckodnak!

De, ha ennyire életképtelen és káros a demokrácia, akkor mégis kinek áll érdekében működtetni ezt a színjátékot, ezt a cirkuszt? Ki húz ebből hasznot? Mindig tedd fel magadnak ezt a kérdést, ha a világpolitikai eseményeket nézed! Kell, hogy legyen egy csoportosulás, akik nem csak nálunk, hanem az egész világon, számtalan helyen bevezették a demokráciákat a különböző országokban. Sokszor aljas és gyilkos módszerekkel, forradalmakkal terjesztették el a népek között ezt a rákos megbetegedést. Nem véletlenül terjedt el, hanem tudatos szervezés áll mögötte, hogy a népeket demokratikus berendezkedés vezeti, vagyis inkább megvezeti…
Sokan felhördülhetnek, hogy jajj ez is egy ilyen összeesküvés elmélet. Van egy rossz hírem, hogy ez nem elmélet, hanem már gyakorlat. Aki, csak egy kicsit is tájékozott, az tisztában van vele, hogy a különböző titkosszolgálatok, politikai csoportok, vagy gazdasági érdekkörök összeesküvéseket szőnek folyamatosan az ellenfeleik ellen. Így aki azt mondja, hogy nincsenek összeesküvések, az csak a saját tudatlanságáról tesz tanúbizonyságot!
„Oszd meg és uralkodj!”
Tehát az, hogy az egész világon elterjedhetett az országokban ez a rákos, önpusztító demokrácia, ez egy összeesküvés, egy szervezett folyamat eredménye. Egy csoport, egy érdekkör kellett ehhez a globalista változáshoz.
„Kenyeret és cirkuszt a népnek.”

A helyzet viszont az, hogy a cirkuszi színdarab meg van rendezve egy hatalmas pénztőke és egy érdekkör sok embere által. A különböző pártok, csak szerepeket játszanak. Az igazi irányító pedig maga a rendező. Az az érdekcsoport, aki a pénzügyi hatalmát és befolyását arra használta fel, hogy a demokráciát a világon elterjessze. Sokszor erőszakkal és forradalmakkal. A királyok és uralkodóházak polgárháborúkon , háborúkon, világháborúkon keresztüli megbuktatásával.
Magyarországon ilyen volt az Őszirózsás Forradalom, valamint a mesterségesen kierőszakolt második világháború után a judeokommunizmus munkássága, aminek nyomán rengeteg barbárságot és a nemzetünkre káros tevékenységet kényszerültünk elviselni. Sajnos napjainkban is azon érdekcsoport irányítja az országunkat demokrácia néven, akik a judeokommunizmussal igyekeztek tönkretenni a nemzetünket és a magyarságból világpolgárt globalizálni. Ma is ugyan az a módszer, csak most globalizmus néven fut. Judeoglobalizmus ez valójában. Az elv ugyanaz, csak köpenyeget váltottak! Napjainkban sem érvényesülhet a nemzeti érdek. Hangzatos álnemzeti pártok vannak, de ezek mind a globalista erők irányítása alatt állnak.

Mellesleg a családokat is a demokrácia megosztottságával tették tönkre, melynek következménye a nemzet fogyása és életképtelenné válása. A feminizmussal és a nemi szerepek tudatos felborításával gondolatilag mérgezték meg a nemzetet felépítő sejteket, a családokat. A világ alakulása nem véletlenek sorozata, hanem jól átgondolt haditerv szerint zajlik.

Mit gondolsz? Ahhoz, hogy egy párt országos szervezetté váljon, hány milliárd forint és milyen hatalmas médiatámogatás szükséges? Megsúgom, hogy nem kevés! Ahhoz pedig, hogy ez bekövetkezhessen, szükség van arra, hogy a globalista erők a pénzeikkel és médiájukkal támogassanak egy pártot. Mikor fognak támogat egy ilyen szervezetet? Akkor, ha az ő embereik állnak az élükön. Ha ez nem így lenne, akkor a vezetőket vagy így, vagy úgy kiiktatnák, hogy még csak létre se jöhessenek olyan országos pártok, akik nem az ő kezükben vannak és veszélyt jelentenének hatalmukra. Ezért is hazugság a demokrácia, mert egyeduralom van. A globalista erők kezében összpontosul a pénz, a pártoskodás pedig színjáték, hogy a nép számára biztosítsák a cirkuszt. A mócsingot, amin lehet rágódni.

Szavazz ránk, vagy szavazz ellenünk! Azok is mi leszünk!
Bárki is győzzön, akkor is a judeoglobalizmus kerül hatalomra. Bármelyik párt is irányít, akkor is az igazán lényeges témakörökben ugyanaz a döntés fog születni és megvalósulni. Az, amit azok irányítanak, akik a pártokat a pénzeiken, médiájukon és embereiken keresztül létrehozták.
A természet hierarchikusan épül fel. A demokrácia valódi irányítása is hierarchikus, csak a pártokon keresztül a nemzet egységét egy lázas megbetegedéssel, a pártoskodással teszik tönkre! Oszd meg és uralkodj, mert így egy önmarcangoló helyzettel gyengíted le azt, akit uralni akarsz! Valamint a zűrzavar, politikai műcirkuszok és a viszály miatt nem is képesek az emberek átlátni a helyzetet, hogy kik is mozgatják a szálakat láthatatlanul.
Régen a királyságok voltak azok a működő vezetési formák, amelyek a természet mintáját követték. Amíg nemzetünket magyar királyok irányították, addig országunk megfelelően és hatékonyan működött. Nem kis szerepet játszottunk addig Európa történelmében. 500 éve megszállás alatt élünk. Gyarmattá váltunk és még ma is azok vagyunk a globalizmus kezében. Gazdasági, politikai és kulturális megszállás alatt sínylődünk! A mi eredeti államformánk a királyság. A Szent Korona Alkotmánya még ma is életben van és felülírja az elmúlt évszázadok minden törvényhozását és döntését. A magyarságnak ehhez a szakrális királysághoz kell majd visszatérni, mert ez lesz az a rendszer, amely alkalmas arra, hogy hazánkat ebből az áldatlan állapotból kiszabadítsa, amibe a globalizmus lökte.

Nem véletlenül vagyunk Szűz Mária Királysága!
A negatív erők akkor tudnak érvényesülni, ha a jók hagyják nekik, hogy érvényesüljenek. Ezért imádkozz, hogy az Isten akarata teljesedjen ki a nemzeted és az emberiség sorsára!
Azzal mindent meg fogsz változtatni, ha közbenjársz Istennél, hogy a világ sorsa jobbá váljon! Szent Pio Atya, a múlt század stigmatizált szentje is azt mondta, hogy a rózsafüzér imádság a fegyver, amellyel az igazság győzedelmeskedhet!
Ő ezt jövendölte hazánkról:
"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra.”
Pietrelcinai Szent Pio



http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/3792-a-demokracia-metelye-azaz-egy-nemzet-tudatos-megosztasa-megvezetese-es-kifosztasa