Megj: Nem fogom kommnentálni, hogy személy szerint mit gondolok róla, csak közzé teszek egy rövidebb összefoglalót. A redefininggod.com tavalyi görög helyzetröl kiszivárogtatott információi és jóslatai meglepöen pontosnak bizonyultak, de persze ez nem garancia arra, hogy az ideiek is azok lesznek. A háttérhatalom bármikor úgy dönthet ill. belekényszerülhet abba, hogy ideiglenesen feladja a terveit, vagy változtasson azokon.

Az alapötletük az illumiknak az, hogy mivel már túl sokan tudnak a muzulmán-keresztény világ közti tervezett nagy háborújukról, ezért "csavarmenetek", további megtévesztések lesznek a háború menetébe "belekomponálva", a tömegek által nem várt módon, hogy aztán az egészböl az Antikrisztus-jelölt Putyin kerülhessen ki "világmegmentöként", Izraelt pedig a végsö idei Góg és Magóg próféciáknak megfelelöen megszálhassa az antikrisztusi nemzetközi haderö.

A szeptemberre tervezett nagy háború a redefininggod.com szerint:

1. Rövid ideig - mindössze két hétig - fog tartani.
2. Pusztító lesz, milliók halhatnak meg napok leforgása alatt.
3. Egy hatalmas, világot sokkoló "ISIS merénylet" lesz a kiváltója a nemzetközi haderö Közel-Keletre küldésének, hogy az a lehetö leggyorsabban "tegye tönkre az ISIS-t".
4. A nyugati országok és a BRICS országok egyaránt fognak katonákat küldeni, rengeteg katonát.
5. A nyugati haderö viszont a Közel-Keleten valamiért összetüzésbe kerül a BRICS haderövel, és egymásnak esnek.
6. Az ellenségeskedés nagyobb világkonfliktusba csap át a Nyugat és a BRICS államok (Oroszország és Kína) közt, a fegyveres konfliktus átterjedhet a többi válsággócra is, mint Ukrajna, Dél-kínai tenger stb.
7. A harcok és repkedö ballisztikus rakéták leple alatt összeomlasztják a világ bankrendszerét, bezár szinte az összes nagybank.
8. A médiumokban eközben a sötét erök eljátszák, hogy kiderítették, az ISIS mögött valójában Izrael áll, s hogy 2001. szept 11-et is Izrael csinálta.
(ami jórészt igaz is, de azért mégse teljesen, mivel az ISIS és 9/11 mögött több más nyugati titkosszolgálat is állt...)
9. Az egyre duzzadó igazság-cunamival szinte egyidöben a másik meglepö esemény az lesz, hogy Oroszországban a háttérhatalom eljátssza, hogy a nyugatbarát Medvegyev puccsot szervez, és megdönti Putyin hatalmát és "megölik Putyint"
(mint ahogy Krisztust is megölték, a hamis Krisztust v. Antikrisztust is "hamisan megölik")

De ez még akkor lesz, amikor tart az intenzív fegyveres harc a Nyugat és a BRICS államok között.

10. Egy nappal Putyin "halála" után, a leleplezések hatására, a Nyugat és a BRICS leállítja a harcokat, inkább összefognak és azonnal megtámadják Izraelt.
(Góg és Magóg haderö)

11. Izrael azonnal a rettegett "Sámson opcióval" fog válaszolni, vagyis megpróbálja beindítani az atomrakétáit a megszálló hatalmak ellen.

12. Háttérhatalmi "angyali" UFO-k jelennek meg, s megsemmisítik az összes kilött atomrakétát, "kamerák elött".

13. Alig két napos harc után az izraeli hadsereg kapitulál, a harcban viszont a földdel teszik egyenlövé a Sziklamecsetet a jeruzsálemi Templomhegyen.

14. Az UFO-k megjelennek a Templomhegyen, s ekkor indul be a terv "paranormál része": egy (hamis holografikus) csillagkapuból kilép Putyin, "feltámad a halálból" (három nap után mint Krisztus is)

15. A világmegmentö "angyali" UFO-k igazolni fogják, hogy ö az a világvezetö, akivel a kezdetektöl fogva szövetségben voltak, ö a "gonosz erök" fö ellensége, ezért "támasztották fel a halálból", mert ö a Messiás. Mindezt természetesen Ferenc pápa is igazolni fogja ...

16. Putyin és a BRICS az ENSZ-en keresztül átveszik a világ irányítását, színre lép a világkormány, a Templomhegyen pedig belekezdenek az antikrisztusi "ökumenikus templom" építésébe.

17. A világ ezután teljesen megváltozik, látszólag úgy fog tünni  - legalábbis az elején - hogy eljött a "földi paradicsom".


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=196:2016-07-23-17-48-54&catid=15:egyeb&Itemid=51