2015. augusztus 16., vasárnap

A németek megkezdik a deportálást

Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter követelte, hogy a hatóságok gyorsított eljárásban gondoskodjanak az országba érkező illegális bevándorlók deportálásáról.
A külügyminiszter a Bild napilapnak adott interjúban kijelentette, hogy az országba érkező illegális bevándorlók többsége értelemszerűen nem kapja meg a menekültstátuszt, emiatt teljesen fölösleges hónapokon át az országban tovább várakoztatni őket, inkább a lehető legrövidebb úton kiutasítani és deportálni kell, hogy a kormány a lehető legkisebb kiadással tudja rendezni az illegális bevándorlók ügyét.
Steinmeier szerint a bevándorlók befogadása helyett arra kell ösztönözni az embereket, hogy maradjanak otthon, a saját hazájukban. Amennyiben háború vagy gazdasági okok miatt ez nem lehetséges, az Európai Unió abban az esetben sem a tömeges befogadással kell foglalkozzon, hanem a fokozódó migrációs nyomás miatt a népvándorlás kiinduló országaiban kell rendezést folytatni. Szükséges esetben katonai úton, de Steinmeier hangsúlyozta, hogy Európa a lerombolt országok gazdasági növekedését kellene ösztönözze, hogy onnan ne akarjanak az emberek elvándorolni.
“A bevándorlás segítése helyett az Európai Unió inkább részt kellene vegyen a kiinduló országok helyzetének rendezésében, gazdasági lehetőségeik javításában.”
A Németországba érkező bevándorlók száma duplázódott a tavalyi év azonos időszakához képest, és olyan migrációs nyomás nehezedik az országra, hogy mostanra számos, a bevándorlást támogató politikus is kénytelen volt felülbírálni korábbi álláspontját. Steinmeier szerint eközben az illegális bevándorlók 30-40%-a a Balkánról érkezik, vagyis balkáni országba fogják deportálni őket.
Hazánk számára ez nagy vonalakban azt a csapdahelyzetet eredményezi, amivel a kormány indokolta a déli határon készülő határzár építését. Németország tömegesen fogja visszaküldeni a bevándorlókat a Balkán-félszigetre. Néhány év leforgása alatt több százezer ember kerül majd olyan helyzetbe, hogy a nyugati országokból kiutasítják, de a háború sújtotta térségbe nem utazhat vissza, emiatt a Balkán területén próbál majd boldogulni. Azt pedig be kell látni, Magyarországon még az elmúlt 25 év rombolása után is több lehetőség van, mint a balkáni országok egy részében, vagyis a nyugati országokból deportált bevándorlók tekintélyes része nálunk próbál majd boldogulni.
Steinmeier szerint Németország gazdasági okokból nem engedheti meg, hogy a jelenleginél több bevándorlót befogadjon. Az ország “megtelt”, a Bundestag a határellenőrzés szigorítását javasolta, az illegális bevándorlás leállítása érdekében akár teljes határzárról is döntés születhet.

Lángoló Donbassz

ostrom
Donbassz függetlenségi és szabadságharcának kezdete óta még soha nem látott mértékű terrorba kezdett tegnap este a valcmanista fasiszta horda Maradék-Ukrajna délkeleti határvidékének teljes hosszában. Azaz a donbasszi fronton.
Az északi-luganszki-végekről származó információink szerint a luganszki frontszakasz mára virradóan a nyugalom szigetének számított a Gorlovkától délre húzódó, Mariupolig terjedő zónához képest.
ház
Este nyolc órától kezdte a valcmanista latortüzérség minden tűzszerszám bevetésével bombázni Gorlovkával kezdődően a front mentén húzódó donbasszi településeket. Szinte nem lehet említeni az ostromból kimaradt településnevet. Donbassz frontmenti falvai-városai lángolnak.
Gorlovka, Donyeck, Makejevka, Jaszinovataja, Dokucsajevszk, Jelenovka, Telmanovo, Granyitnoje, Talakovka, Szahanka, Oktyrjabju, Kominternovo, Novoazovszk, Sirokino, Primorszk, Novolaszpa, Bjelaja Kamenyka mind-mind ostrom alatt.

A gond ezzel “CSAK AZ”, hogy CIVILEKET PUSZTÍT a kijevi junta martalóchada!
A DNR egységei pedig egyelőre NÉHÁNY HELYEN VISSZALŐNEK! A latorostrom mindezidáig csak infrasrukturális károkat okoz a civilek legyilkolásán túl, viszont a frontvonal megváltoztatása, területnyerés nincs!
A 35. “gumkonvoj” tegnap kirakodott, és már úton van a 36.!
Ma éjfélkor viszont véget ér a hétvége a népköztársaságiaknál!
https://balrad.wordpress.com/2015/08/16/langolo-donbassz/