ostrom
Donbassz függetlenségi és szabadságharcának kezdete óta még soha nem látott mértékű terrorba kezdett tegnap este a valcmanista fasiszta horda Maradék-Ukrajna délkeleti határvidékének teljes hosszában. Azaz a donbasszi fronton.
Az északi-luganszki-végekről származó információink szerint a luganszki frontszakasz mára virradóan a nyugalom szigetének számított a Gorlovkától délre húzódó, Mariupolig terjedő zónához képest.
ház
Este nyolc órától kezdte a valcmanista latortüzérség minden tűzszerszám bevetésével bombázni Gorlovkával kezdődően a front mentén húzódó donbasszi településeket. Szinte nem lehet említeni az ostromból kimaradt településnevet. Donbassz frontmenti falvai-városai lángolnak.
Gorlovka, Donyeck, Makejevka, Jaszinovataja, Dokucsajevszk, Jelenovka, Telmanovo, Granyitnoje, Talakovka, Szahanka, Oktyrjabju, Kominternovo, Novoazovszk, Sirokino, Primorszk, Novolaszpa, Bjelaja Kamenyka mind-mind ostrom alatt.

A gond ezzel “CSAK AZ”, hogy CIVILEKET PUSZTÍT a kijevi junta martalóchada!
A DNR egységei pedig egyelőre NÉHÁNY HELYEN VISSZALŐNEK! A latorostrom mindezidáig csak infrasrukturális károkat okoz a civilek legyilkolásán túl, viszont a frontvonal megváltoztatása, területnyerés nincs!
A 35. “gumkonvoj” tegnap kirakodott, és már úton van a 36.!
Ma éjfélkor viszont véget ér a hétvége a népköztársaságiaknál!
https://balrad.wordpress.com/2015/08/16/langolo-donbassz/