A COVID-vakcinák - FENEVAD BÉLYEGE - belülről törik fel az embert, ahogy Pokolfajzat Antikrisztuskövető Harari megjósolta.
Csendben megváltoztatja az embereket, anélkül, hogy tudnánk, mi történik odabenn a testünkben.
Lehet, hogy az oltottak szervezete a testében lévő nano-rendszeren keresztül kívülről vezérelhető.

“Mit mondott Ray Kurzweil a nanorobotokról és a szingularitásról?
Könyvében az emberek és a gépek egyesítésének lényeges lépéseit tárgyalja.
Ez magában foglalja a DNS genetikai szekvenálását és a DNS tetszés szerinti módosítását célzó biotechnológiai alkalmazásokat. Beszélt az emberi agy reverse engineeringéről, a génchipekről, az emberi klónozási technológiáról, az agyfeltöltésekről és a mesterséges intelligencia fejlődéséről.
Ennek a mérföldkőnek a neve: Szingularitás. Különféle módon történhet.
– Az egyik lehetőség az, hogy az emberek a számítógép feldolgozási teljesítményét adják hozzá saját veleszületett intelligenciájukhoz, és önmaguk feltöltött változataivá válnak.
– Vagy talán a számítógépek olyan bonyolulttá válnának, hogy valóban képesek lennének gondolkodni, létrehozva egy globális agyat.
Az ebből eredő változások mindkét esetben drasztikusak, exponenciálisak és visszafordíthatatlanok lennének.
Egy öntudatos emberfeletti gép gyorsabban képes megtervezni saját fejlesztéseit, mint bármely tudóscsoport, ami az intelligencia robbanását okozza. Az áttörés történhet évek vagy akár hónapok alatt is. A Szingularitás egy katapult a jövő felé.

A „Sejtmag frissítése nanoszámítógéppel és nanobottal” című fejezetben ezt írja:
A 2020-as években a teljes körű nanotechnológia megjelenésével lehetőségünk nyílik arra, hogy a biológia genetikai információs tárházát a sejtmagban lecseréljük egy nanotechnológiás rendszerre, amely fenntartja a genetikai kódot, és szimulálja az RNS, a riboszóma és a riboszóma működését. a számítógép egyéb elemei a biológia assemblerben.
Egy nano-számítógép fenntartaná a genetikai kódot és megvalósítaná a génkifejezési algoritmusokat.
Egy nanobot konstruálná meg az expresszált gének aminosavszekvenciáját.

Több billió nanobot önreplikációját tárgyalja:
…egy összeszerelő ( azaz önálló összeszerelő ) egyetlen nanobottal nem tud jelentős mennyiségű terméket előállítani.
A nanotechnológia alapkoncepciója azonban az, hogy több billió nanobotot fogunk használni, hogy jelentős eredményeket érjünk el . Ennek a sok nanobotnak ésszerű költséggel történő létrehozásához bizonyos szinten önreplikációra lesz szükség, ami a gazdasági kérdés megoldása közben potenciálisan súlyos veszélyeket rejt magában…

Az ellenőrizetlen önreplikáció veszélye a gazdaszervezet kiirtása, legyen az fizikai test vagy bioszféránk. Jelenleg a micelláris nanogömbök kontrollálatlan önreplikációja látható az emberi vérben, és bemutattam, hogyan megy végbe a filamentumok és a mezogén DNS-szenzorok önreplikációja.

Ha az immunrendszer szoftverét egy hacker módosítja úgy, hogy egyszerűen bekapcsolja annak önreplikációs képességét a vég nélkül.
Long Covidnak nevezzük azt, ami valójában egy lassan önterjedő nanobetegség, amelyet nanorobotok hoztak létre, amelyeket a C19 biofegyver-injekció álcája alatt fecskendeztek be az emberiségbe, és amelyek önszerelődnek, replikálódnak és terjednek.
Szóval kik azok a hackerek, akik irányítják ezeket a robotokat? Az 5G rendszer hackelési jeleket küld az embereknek az okoseszközeiken keresztül?”

A Pfizer együttműködik az Ido Bachelet-tel a DNS nanorobotokon
Tehát ebben a fecskendőben ezermilliárd robot van, ezek a robotok egyenként 50 nm-esek. Annak érdekében, hogy ne veszítsük el az irányítást a nanobotok felett, miután befecskendezték őket, csapatom antennákat hordozó nanorobotokat fejlesztett ki. Ezek az antennák fém nanorészecskékből készülnek, hogy reagáljanak a külsőleg alkalmazott elektromágneses mezőkre.
https://anamihalceamdphd.substack.com/p/astonishing-darkfield-live-blood?utm_source=substack&utm_medium=email
Valószínű az mrns megtévesztés, az a fedősztori.
Csak a hidrogél az, ami számít, abban vannak a több mrd-nyi önösszeszerelő nanorobotok.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-totalis-kontrollhoz-kellett-a-covid/