A németek szerint egyetlen ember lenne képes megmenteni Németországot a politikai káosztól, a migránsok beözönlésétől, és a korrupt, közmegvetés tárgyává vált kormánytól: Vlagyimir Putyin. Orosz zászlókkal tüntetnek Drezdában, a saját vezetőikben már nem bíznak.
Drezdában, Szászország fővárosában minden hétfő este több ezer tüntető gyülekezik az Operaház előtt, főként a menekültek beengedése ellen tiltakozva. A bevándorlás elutasításánál azonban jóval mélyebb politikai válságról árulkodik a tüntetők tömege: nem csak német zászlókkal követelik Merkel lemondását, hanem rengeteg orosz zászlót látni a tömegben, miközben számos transzparens feliratából egyértelműen kiderül, hogy Angela Merkelt szívesen “elcserélnék” Vlagyimir Putyinra.
A jelenség olyannyira szembeötlő, hogy már a Die Welt is beszámolt róla. Michael Pilz, a lap helyszíni tudósítója sorba vette a drezdai tüntetéseken gyakran látott feliratokat: “Békét Oroszországgal – soha többé háborút Európában!”. “1945: az oroszok jönnek – 2015: oroszok, jöjjetek!”. Pilz beszámolója szerint a tömeg gyakran azt kántálja, hogy “Putyint Berlinbe, Merkelt Szibériába”.
A lap szerint Szászország lakosságának egy része Vlagyimir Putyintól várja, hogy megmentse az országot a politikai káosztól, a migránsok beözönlésétől, és a korrupt, népszerűtlen kormánytól.
Valami végleg eltörött Németországban. Ha a lakosság egy része egy másik nemzet vezetőjét inkább látná kormányon, mint a legnépszerűbb német politikusokat, az arról árulkodik, hogy a jelenlegi társadalmi-politikai berendezkedés visszafordíthatatlanul megbukott. Hét évtizeddel a második világháború után, több generációnyi bűntudatkeltést és liberális oktatást követően a németek Kohl és Schwartz nevű politikusok helyett szőke, kék szemű erős vezetőt látnának az ország élén. Már az sem baj, ha nem német. A multikulturalizmus támogatóit pedig Szibériába küldenék.


http://www.hidfo.ru/2016/02/putyint-berlinbe-merkelt-sziberiaba-uj-vezetot-varnak-a-nemetek/