Mi mindenről ülésezett és tudott a Robert Koch Intézet a PLAN-démai kapcsán? Egy kis ízelítő abból a protokollból, amit a Multipolar magazin perelt ki és amelynek kb. 1/3 része ki van takarva.


Ülés 2020. január 14-én:

Ekkor 41 pozitív eset volt Kínában, közülük egyetlen végződött halállal.
A kérdés: Miért volt szükség már ekkor kríziscsoportra Németországban? Egy 1,4 milliárd lakosú ország egyetlen halálesete miatt?


Ülés 2020. január 22-én:

“Egyéb lehetőségek az orvosok érzékenyítésére: Információ: folyamatábra, orvosi folyóirat, weboldal” + jó sok feketeség.
Mi lehet itt kitakarva? Mivel “érzékenyítették” az orvosokat? Csak nem a tesztenként fizetett kb. 25 euróval?


Ülés 2020. január 27-én:
“A maszk viselésének nincsen értelme a tünetmentes betegek számára. Nincs bizonyíték arra, hogy hasznos megelőző intézkedés lenne a lakosság számára.

Hasznos: tünettel rendelkező betegek számára (ha tolerálják) és a gondozó hozzátartozóknak, akik szoros kapcsolatban állnak velük.”


Ülés 2020. február 5-én:
Esetdefiníció (kovid-eset)

“Elfogadásra került az RKI “Légúti Fertőző Betegségek” részleg javaslata: Nem specifikus általános tüneteket mutató vagy bármely súlyosságú légúti tüneteket mutató személyek, illetve az igazolt kovid-esetek kontaktkapcsolatai”.
Tehát az esetszámhoz sorolták azokat is, akik tesztpozitív személlyel kapcsolatba kerültek= esetszám-hamisítás.


Ülés 2020. március 16-án:
“2. Ismeretek a kórokozóról: Nincsen semmi jelentenivaló

3. Aktuális rizikóértékelés: Hétvégén egy új rizikóértékelés lett előkészítve. Ezen a héten fokozni kell. A rizikóértékelés akkor lesz nyilvánosságra hozva, ha XY. megadja a jelet. “
Miért takarták ki a nevét annak, aki megadta a jelet?!

“A kovid-19-et nem kéne összehasonlítani az influenzával, A NORMÁLIS INFLUENZAHULLÁMBAN TÖBB EMBER HAL MEG , azonban a kovid más okokból aggasztó.”


Ülés 2021. január 15-én:
“Az FFP2 viselése üzemorvosi megítélést igényel (egészségügyi-orvosi kockázatértékelést) és kockázatokkal járhat (dermatózisok stb.).”

Na, nem mondják? Akkor milyen jogon erőltették?

“A Lockdown-oknak indirekt negatív hatásai lesznek a tuberkulózis kezelések kihagyása, a rutinoltások elmaradása miatt. A gyermekelhalálozás emelkedése várható. A lezárások következményeinek egy része súlyosabb, mint maga a kovid.”


” ▪️ Bizonyíték :
o A vakcina hatása még nem ismert
o A védelem időtartama sem ismert
o Jelenleg nincs elegendő bizonyíték az újrafertőződésre és a kiválasztódásra vonatkozóan (kiválasztódás alatt gondolom az oltóanyag szervezetből való kiürülését értik) (a gyógyultaknál és az oltottaknál)”


Ülés 2021. február 19-én:
” AstraZeneca vakcina

o 800 000 adag áll rendelkezésre
o A média egyre gyakrabban számol be mellékhatásokról, ez egyáltalán nem meglepő, a mellékhatás-profil ismert

o Több fiatalabb felnőttet oltanak be, ezek igen gyakran reaktogénebbek, mint az idősebbek”

Egyik ámulatból a másikba esek. Ez az iromány nem maradhat következmény nélkül!!!


Innen letölthető a kiperelt protokoll: https://t.me/MAHUMO21/7598, https://t.me/ayawasgeht/3717


Biró Éva