2021. augusztus 29., vasárnap

Björn Andreas Bull-Hansen: Tömeghipnózis áldozatai vagyunk

Covid és kormányellenes rendezvény a Népligetben

 

Több ezren voltak kíváncsiak az összejövetelre! Hirek 392 1

Becslések szerint legalább 8-10 000 ember jelent meg a Népligetben tartott rendezvényen szombaton, amelyet a covid és a kormányellenes erők tartottak. A felszólalók többek között a politikát okolták a jelen kialakult helyzet miatt, mert a magyar társadalom nem foglalkozott az ország gondjaival. Meglátásuk szerint, az elmúlt 30 év sikertelenségét a politikusok kapzsisága és az idegen hatalmaknak a kiszolgálása idézte elő a magyarok szegénységét és sikertelenségét. A szervezők arra biztatták a tömeget, hogy együtt egységben hajtsanak végre valódi rendszerváltást. Felszólították a katonákat és a rendőröket, hogy ne vegyenek részt tovább a covid terrorban, hiszen az ő gyermekeiket is beoltják majd. Amíg nyugaton hónapok óta erős tüntetések zajlanak, addig Magyarországon ez volt a legnagyobb megmozdulás a járvány és a kormány ellen. A szervezők azt mondták, hogy eltökéltek és minden eszközt bevetnek, hogy a jelenlegi kormányt és államot leváltsák. A jövő hétre útzárakat és sztrájkokat jelentettek be és több nagy vidéki városban szerveznek demonstrációkat.

 

https://press.fmr-europe.com/news.php?extend.392


Jelenleg a hatalom uszítja az oltottakat az oltatlanok ellen. A hatalomnak az egyedüli fegyverük, oszd meg és uralkodj! Szeptembertől egy olyan világot akarnak nekünk, amiben olyan vakcinákat akarnak ránk kényszeríteni, amiről senki nem tud semmit.

Soha nem fog megállni az oltási program, nekünk kell ébredni, össze kell fogni mindenkinek, aki túl akarja élni a kényszert, a zsarolást, a jogaink sárba tiprását, és cselekedni kell.

A teljes cikk és videók a demonstrációról megtekinthetők a napitema.hu weboldalon: https://www.napitema.com/2021/08/bekes-demonstracio-17-honapja-tarto.html

Ivermectin

Hamis narratívára figyelmeztetés

Ez az elképzelés, hogy az ivermektin egy lófertőtlenítő szer, amely halálos kockázatot jelent az emberekre, tiszta lótrágya, amelyet azért lapátolnak elénk, hogy lebeszéljék az embereket egy biztonságos és hatékony gyógyszer használatáról a COVID-19 ellen.

A szándék egyértelmű. Amit az úgynevezett egészségügyi szerveink és a média próbálnak elérni, az az, hogy az embereket összezavarják, hogy az ivermektint "állatgyógyászati gyógyszerként" tekintsék, ami egyszerűen nem igaz. Végső soron azt próbálják alátámasztani a Big Pharma narratíváját, miszerint az egyetlen dolog, ami a rendelkezésünkre áll, az a COVID injekció. Amint azt a HuffPost egy nemrégiben megjelent cikkében megjegyezte:11

"Az egészségügyi szakértők - azok, akik embereken gyakorolnak - egyetértenek abban, hogy a legjobb módja annak, hogy megelőzd a vírus elkapását, ha beoltatod magad, arcmaszkot viselsz, és távol maradsz a tömegtől.".

Egy 2021. augusztus 21-i Twitter-bejegyzésben12 az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal azt írta: "Te nem vagy ló. Te nem vagy tehén. Komolyan mondom. Hagyd abba!", és egy FDA-cikkre hivatkozva, amely arról szól, hogy miért nem szabad ivermectint használni a COVID-19 megelőzésére vagy kezelésére.

A fenti videóban látható MSNBC riport egy újabb tökéletes példája az ivermektin körüli megtévesztő narratívának. A műsorvezető szemérmetlenül összekeveri az adatokat, egyik lélegzetvételben az ivermektin lópasztáról beszél, a másikban pedig az ivermektinre vonatkozó növekvő receptekről, mintha az orvosok most már csak azért írnának fel állatgyógyászati gyógyszereket, hogy megnyugtassák a kétségbeesett betegeket. Ezután "anekdotikusnak" nevezi az orvosok által az ivermektinnel elért sikereket.

Joe Rogan humoristát és podcast házigazdát, aki nemrégiben kifejlesztette a COVID-19-et, és azt ivermektinnel és egy sor más gyógymóddal kezelte, szintén csúnyán lehordják, amiért meg merte osztani a sikertörténetét. Az NPR például így számolt be:13

"Joe Rogan elmondta Instagram-követőinek, hogy ivermectint, egy tehenek és lovak kezelésére kifejlesztett féreghajtó állatgyógyászati készítményt szedett, hogy segítsen a koronavírus elleni küzdelemben. Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal figyelmeztetett a gyógyszer szedésére, mondván, hogy a gyógyszer állati dózisai hányingert, hányást és egyes esetekben súlyos májgyulladást okozhatnak."

Rogan lovaknak való ivermektin pasztát szedett? Nem. Szedett belőle állati adagokat? Ahogy a fenti videón is látható, Rogan beszélt "több orvossal", akik azt mondták neki, hogy szedje, és végül szedte is, és meglepően gyorsan meggyógyult. Az NPR mégis szemérmetlenül összemossa az állatgyógyászati és az emberi felhasználást, mintha azt sugallná, hogy lószintű adagokat szedett belőle.

Érdemes megjegyezni, hogy az FDA nem figyelmeztet az alacsony dózisú, szájon át szedhető ivermektin emberi használatra történő rutinszerű felírására. Az állati dózisok ellen figyelmeztetnek, amelyeket egyetlen engedéllyel rendelkező orvos sem írna fel. Röviden, az orvosok nem írnak fel lovaknak ivermektint, és nem is írják fel ló adagokban.

Az ivermektin alapvető emberi gyógyszer

Bár az ivermektint az állatoknál féreghajtóként használják, az FDA az 1990-es évek közepe óta engedélyezte a folyami vakság kezelésére.14 Az Egészségügyi Világszervezet több parazitás betegségre vonatkozó alapvető fontosságú gyógyszer listáján is szerepel15.

Az ivermektinnek több különböző tulajdonsága van. Amellett, hogy parazitaellenes, erős vírusellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, sőt, kimutatták, hogy védelmet nyújt a SARS-CoV-2 tüskefehérje károsodásával szemben.
Sok más gyógyszerhez hasonlóan az ivermektint is használják off-label más betegségek és állapotok kezelésére. A szisztémás lupust és a papulopustoláris rosaceát16 például néha kezelik ivermektinnel. 2018-ban szabadalmat nyújtottak be bizonyos autoimmun betegségek ivermectinnel történő kezelésére17.

A COVID-19 megelőzésére vagy az akut SARS-CoV-2 fertőzés kezelésére alkalmazott ivermectin nem a címkén feltüntetett módon kerül alkalmazásra, de ebben egyáltalán nincs semmi szokatlan vagy gyanús. Sok gyógyszert használnak "címke nélkül". Tehát amikor a média arra figyelmeztet, hogy "az ivermektint az FDA nem engedélyezte a COVID-19 kezelésére", az lényegében semmit sem jelent. Természetesen nem jelenti azt, hogy a gyógyszer egyáltalán nem engedélyezett az FDA által, vagy hogy csak állatok számára engedélyezett.

Az a helyzet, hogy az ivermektinnek több különböző tulajdonsága van. Amellett, hogy parazitaellenes, erős vírusellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, és még a SARS-CoV-2 tüskefehérje károsodásával szemben is védelmet nyújt.

A kutatások szerint az ivermektin rontja a spike fehérje azon képességét, hogy az emberi sejtmembránokon lévő ACE2 receptorhoz kapcsolódjon.18 A gyógyszer a SARS-CoV-2 spike fehérjéhez kötődve segíthet a vérrögök kialakulásának megelőzésében is. Ez megakadályozza, hogy a spike fehérje a vörösvérsejtek CD147-éhez kötődjön és csomósodást váltson ki.19

Ami a biztonságosságot illeti, 1998 óta több mint 4 milliárd adagot adtak be (emberi) betegeknek, és ez idő alatt mindössze 28 esetben jelentettek súlyos mellékhatást.20 Az FDA most mégis azt állítja, hogy az ivermektint nem szabad használni a COVID-19 esetében, mert a gyógyszer "súlyos károkat" okozhat, "erősen mérgező", és "görcsrohamokhoz", "kómához, sőt halálhoz" vezethet21 - ezek a figyelmeztetések sokkal inkább a COVID injekciókra vonatkoznak.

Ivermectin minden kezelési szakaszban alkalmazható

A Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) már a kezdetek óta próbálja megismertetni az igazságot az ivermektinnel kapcsolatban. Az FLCCC profilaxis és korai ambuláns COVID-19 protokollja I-MASK+22 néven ismert, míg a kórházi kezelés az I-MATH+ nevet viseli.23 Mindegyik tartalmaz ivermektint. Amint azt az FLCCC egy sajtóközleményben megjegyezte:24

"Az adatok azt mutatják, hogy az Ivermectin gyógyszer képes megelőzni a COVID-19-et, megakadályozni, hogy a korai tünetekkel rendelkezők a betegség hipergyulladásos fázisába lépjenek, sőt, még a kritikusan beteg betegek gyógyulását is segíti.

... számos klinikai vizsgálat - köztük szakmailag lektorált, randomizált, kontrollált vizsgálatok - mutatta ki az Ivermectin nagymértékű előnyeit a megelőzésben, a korai kezelésben és a betegség késői stádiumában is. Összességében ... a világ minden tájáról mostanra előkerült több tucat klinikai vizsgálat elég jelentős ahhoz, hogy megbízhatóan értékelni lehessen a klinikai hatékonyságot."

Dr. Pierre Kory, az FLCCC elnöke és főorvosa több COVID-19 bizottság előtt is tanúskodott az ivermektin előnyeiről, többek között a Szenátus Belbiztonsági és Kormányzati Ügyek Bizottsága előtt 2020 decemberében25 és a National Institutes of Health COVID-19 Treatment Guidelines Panel előtt 2021 januárjában26 .

A két protokoll - I-MASK+27 és I-MATH+28 - több nyelven letölthető az FLCCC Alliance weboldaláról. Az I-MATH+ kórházi protokoll klinikai és tudományos indoklását szintén szakértői értékelésnek vetették alá, és 2020. december közepén a Journal of Intensive Care Medicine29 folyóiratban jelent meg.

Erős bizonyíték az Ivermectinre

2021. április 24-25. között Dr. Tess Lawrie, a Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd. igazgatója30 rendezte meg az első Nemzetközi Ivermectin for COVID online konferenciát31 .

Tizenkét orvosszakértő32 a világ minden tájáról - köztük Kory - osztotta meg ismereteit, áttekintve a hatásmechanizmust, a megelőzésre és kezelésre vonatkozó protokollokat, beleértve az úgynevezett hosszú hajszálér szindrómát, a kutatási eredményeket és a valós adatokat. A Zoom segítségével rögzített valamennyi előadás megtekinthető a Bird-Group.org weboldalon.33.

Az ivermektinnel kapcsolatos klinikai vizsgálatok bizonyítékainak egyoldalas összefoglalója az FLCCC weboldalán elérhető,34 míg a c19Ivermectin.com.35 oldalon megtalálható az összes eddig végzett ivermektinkísérlet felsorolása, a közzétett tanulmányok linkjeivel együtt.35 Mit mutatnak tehát a bizonyítékok? Összefoglalva, a vizsgálatok kimutatták, hogy az ivermektin:36

-Csökkenti a vírusterhelést.

-Gátolja számos vírus, köztük a SARS-CoV-2 és a szezonális influenzavírusok szaporodását. Egy bangladesi megfigyeléses tanulmány37 , amely az ivermektint a COVID-19 preexpozíciós profilaxisaként vizsgálta egészségügyi dolgozók körében, azt találta, hogy a négy hónapon keresztül havonta egyszer 12 mg ivermektint szedő 58 önkéntes közül csak négynél alakultak ki enyhe COVID-19 tünetek, szemben a 60 egészségügyi dolgozó közül 44-nél, akik elutasították a gyógyszeres kezelést.

-Gátolja a gyulladást több útvonalon keresztül, és véd a szervkárosodástól.

-Megakadályozza a SARS-CoV-2 átvitelét, ha az expozíció előtt vagy után szedik.

Gyorsítja a gyógyulást és csökkenti a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát a COVID-19-es betegeknél - A 18 vizsgálat alapján a halálozás átlagos csökkenése 75%.38 A WHO által támogatott felülvizsgálat39 szerint az ivermektin akár 83%-kal is csökkentheti a COVID-19 halálozást.

Ki követi valójában a tudományt?

Amint azt a New Microbes New Infections 2021. augusztus 3-i, "Ivermectin: A Multifacteted Drug of Nobel-drize Honored Distinction With Indicated Efficacy Against a New Global Scourge, COVID-19" (Egy Nobel-díjjal kitüntetett, sokoldalú gyógyszer jelzett hatékonysággal egy új globális csapás, a COVID-19 ellen):40

"2015-ben a Fiziológiai vagy Orvosi Nobel-bizottság a hat évtizeddel ezelőtti egyetlen, fertőző betegségek kezeléséért odaítélt díjjal az ivermektin (IVM) felfedezését, a világ néhány legpusztítóbb trópusi betegsége ellen bevetett sokoldalú gyógyszer felfedezését díjazta.

2020 márciusa óta, amikor az IVM-et először alkalmazták egy új globális csapás, a COVID-19 ellen, több mint 20 randomizált klinikai vizsgálatban (RCT) követték nyomon az ilyen fekvő- és járóbeteg-kezeléseket. Az IVM-kezeléssel végzett RCT-k 2021-ben jelentett hét metaanalízise közül hatban a COVID-19 halálesetek számottevő csökkenését találták, átlagosan 31%-os relatív halálozási kockázattal a kontrollokhoz képest.

A perui tömeges IVM-kezelések során 30 nap alatt átlagosan 74%-kal csökkent a többlethalálozás a legnagyobb kiterjedésű kezelésekkel rendelkező tíz államban. A halálesetek csökkenése mind a 25 államban korrelált az IVM-terjesztés mértékével, p < 0,002 értékkel.

Az IVM alkalmazásával a megbetegedések számának erőteljes csökkenése két állatmodellben is megfigyelhető volt, a SARS-CoV-2 és egy rokon béta-koronavírus esetében. Az IVM jelzett biológiai mechanizmusa, a SARS-CoV-2 tüskefehérjéhez való kompetitív kötődés, valószínűleg nem epitóp-specifikus, ami valószínűleg teljes hatékonyságot eredményez az újonnan megjelenő vírusmutáns törzsek ellen.".

A bizonyítékok ellenére az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA), az Amerikai Gyógyszerész Szövetség (APhA) és az Amerikai Egészségügyi Rendszergyógyszerészek Társasága (ASHP) most összefogott, és felszólítja az orvosokat, hogy a klinikai vizsgálatokon kívül azonnal hagyják abba az ivermektin felírását COVID-re.41

Remélhetőleg az orvosok maguk fogják értékelni a bizonyítékokat, és azt teszik, ami ésszerű és a legjobb a betegeik számára, ahelyett, hogy a Big Pharma kedvében járnának. Valójában, miközben az Egyesült Államok meg akarja szüntetni az ivermektin teljes használatát, más országok egyre többet kezdenek használni belőle. India például a COVID-19 esetében az ivermektint felvette az alapvető gyógyszerek listájára.

A Tokiói Fővárosi Orvosi Szövetség 2021. augusztus 13-án szintén felvette az ivermectint az otthoni kezelési protokolljába, Indonézia kormánya pedig nemcsak engedélyezte a gyógyszer használatát, hanem egy olyan weboldalt is létrehozott, amely valós időben mutatja a gyógyszer elérhetőségét. Az indonéziai kórházak 2021. július 22-én kezdték el használni az ivermektint. Augusztus első hetére a megbetegedések és a halálesetek száma ugrásszerűen csökkent.42

A "Delta-változat" az oltás okozta sérülések, állítja az iformátor

Informátor! Egy nővér lerombolja a "Delta" narratívát, VAKCINÁLT betegek töltik meg a kórházat! (Videó)

Egy nemrégiben készült Stew Peters-műsorban egy ápolónő több, általánosan elterjedt hiedelemmel szemben fújja ki a biztosítékot. Rámutat, hogy kórháza soha, még a 2020-as világjárvány csúcspontján sem volt túlterhelve a COVID betegek miatt. Aggasztó módon megjegyzi, hogy a kórházi személyzet nagy része még mindig nincs tisztában azzal, hogy a PCR-teszt teljesen megbízhatatlan, és az ellátás teljes egészében ezen a teszten alapul.

Még ha nincsenek is COVID-tünetei, a pozitív teszt alapján a COVID osztályra kerül, ahol a szokásos protokoll szerint Remdesivir-t kell adni, és ha alacsony az oxigénszintje, lélegeztetőgépre kell kötni. Azt mondja, hogy a legtöbb betegnek rosszabbul esik a Remdesivir, amely bizonyítottan szív- és veseproblémákat okoz. Rámutat, hogy egy rövid ideig a gyógyszert ivermectinnel kombinálva adták, és ez idő alatt a betegek eredményei sokkal jobbak voltak. Az ivermektint ezután kivették a protokollból.

Ami a Delta-változatot illeti, nincsenek olyan kereskedelmi tesztek, amelyek azonosítanák a variánsokat, bár egy kutatólaboratóriumban végzett genetikai szekvenálás képes lenne megkülönböztetni őket. Az ápolónő hangsúlyozza, hogy soha nem látta a "Delta" megjelölést egyetlen beteglapon sem - ez az állítás felveti a kérdést, hogy a tisztviselők hogyan állíthatják, hogy a legtöbb COVID-19-es beteg most a Delta-változattal fertőzött.

Arról is beszámolt, hogy jelentős számú vakcinasérülést látott, de egyetlen olyan esetről sincs tudomása, amikor a sérülést jelentették volna az Egyesült Államok Vakcinák Mellékhatás Jelentési Rendszerének (VAERS). Valahányszor orvoshoz fordult a gyanújával, mindig elutasították, és az oltóanyaggal való összefüggést elutasították.

Az interjú legmegdöbbentőbb tanulsága az, hogy a Delta-ügyek feltételezett megugrása a bejelentő szerint valójában félrecímkézett vakcinasérülések.

"A Delta-változat a vakcinasérülések" - mondja Petersnek. "Ez köztudott a személyzet körében, akik tisztában vannak azzal, hogy mi folyik, [akik] odafigyelnek [és] nem tagadják".

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/09/13/horse-dewormer-ivermectin.aspx

Források és hivatkozások

Videó