2021. január 6., szerda

AZONNAL HAGYJÁTOK EL AZ AMERIKÁT!!!

2021.2.24: Készítik elö Trump letartóztatását! A Donáldot ezzel lépéskényszerbe hozták.

Kulcsfontosságú pert veszített el Donald Trump

https://www.portfolio.hu/global/20210222/kulcsfontossagu-pert-

"Az amerikai legfelsőbb bíróság engedélyezte hétfőn Donald Trump előző amerikai elnök adóbevallási és -visszatérítési, illetve egyéb pénzügyi dokumentumainak kiadását."

Tessék megfigyelni a ritualisztikus szabadkőműves dátumot: 2021.2.22. - 22 mint jelentős előrelépés vagy katasztrofális bukás.

2021.2.21: Biden időjárást modifikáló fegyverekkel (HAARP) vetette célba Texast, majd pedig az extrém fagyokban szándékosan kikapcsoltatta az áramot. Texas a Trumphoz leghűebb szövetségi állam, fontolgatja az államszövetségböl való kilépést is. Biden később szándékosan nem látogatta meg a katasztrófa sújtotta Texast.

Több mint 2,7 millió háztartás maradt áram nélkül Texasban a szokatlan hideg miatt

"A Texas elektromos ellátásáért felelős cég (ERCOT) vezetői arra figyelmeztettek, hogy többször is le fogják kapcsolni az áramszolgáltatást az állam egész területén, mert az energiaigény meghaladja a kínálatot."

Ez valójában politikai nyomásra történt!

2021.1.30:

Trump átmenetileg visszavonulót fújt, de meglepetésszerü puccsot tervez. Az amerikai hadsereg egy része Trumppal is tartja a kapcsolatot, ami egyfajta fura kettős hatalmat eredményezett. A vezérkar az egyensúly fenntartására törekszik. Biden és a kongresszusi képviselők csak félve mernek megjelenni a Fehér Házban illetve a Kapitóliumban. A hét "slágere" az interneten a Fehér Házat figyelő webkamerák voltak, amelyek egy teljesen kihalt épületet mutattak. Biden bár hatalmat gyakorol, de nem szeret/mer mutatkozni a Fehér Házban, több videója is, amelyeken állítólag az "Ovális Irodában" ír alá rendeleteket, igazából filmstúdióban készült. Washingtonban továbbra is több mint 25 000 fegyveres nemzeti gárdista állomásozik.

Az áramszolgáltató hálózatok irányító rendszereit valójában Stuxnet-szerü computeres vírusok segítségével "bolondította meg" az amerikai hadsereg Pakisztánban illetve Európában (nem a légierö volt)

 

2021.1.20: Az amerikai hadsereg a helyzet stabilizálása érdekében nem engedelmeskedett a Donáldnak, Bident beiktatták. A helyzet továbbra is feszült. Ráadásul a légierő egyes elemensei hűek maradtak Trumphoz, például Hyten tábornok, a légierő főparancsnoka. Ez az ö müvük volt: Néhány nappal ezelött kis híján összeomlott az európai áramszolgáltatás, meg ez is: Teljes sötétségbe borult Pakisztán egyik pillanatról a másikra. A Donáld csúnyán összekapott az EU vezetőivel, miután kiderült, NATO müholdak és a pakisztáni titkosszolgálat (utóbbi kínai érdeket képviselve) mind-mind részei voltak az elnökválasztási eredmények hi-tech meghamisításának Bidenék javára. A szavazatszámláló gépek bár nem voltak rákötve az internetre, a közelükbe helyezett más eszközök viszont sokszor igen... egészen bizarr esetek is történtek: például egy internetre rákötött, Kínából manipulált termosztát wifin keresztül hozzákapcsolódott - a beépített kiskapukon keresztül - a szavazatszámláló géphez, és manipulálta a választási eredményeket... Detto a szavazatszámláló gépek közelébe helyezett mobiltelefonok is...

2021.1.16: A Donáld állítólag kirúgta az alelnökét, Mike Pence-t, és helyette mostantól kvázi Mike Lindell az alelnök. Továbbá állítólag elrendelte a hadijogot, és letartóztatási parancsot adott ki a kirúgott alelnök Mike Pence és az új "elnök", Joe Biden ellen. Nem nehéz elképzelni, az ilyen helyzet hová fog vezetni, elég fellapozni pár történelemkönyvet.

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jan/15/mike-lindell-

Úgy néz ki egyébként, hogy a választók tényleg a Donáldot választották meg elnöknek, de ez most már sajnos lényegtelen ...

2021.1.12: Szükségállapot Washingtonban, fegyveres szélsőségesek tüntetésére számítanak

"... január 16. és 20. között Washingtonban és az Egyesült Államok összes államának fővárosában fegyveres szélsőségesek megmozdulásaira lehet számítani."

2021.1.6: Na elkezdödött! Az amerikai polgárháború és az USA vége

Trumpista tüntetök elfoglalták a Capitoliumot

Ottani magyaroknak: ha tehetitek, AZONNAL HAGYJÁTOK EL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKAT



Amerika és a szörnyű bűnei a világ ellen... a sok színes forradalom és államcsíny, a non-stop háborúi, a hihetetlenül hazug médiái... az erkölcsi és kulturális pusztítás, amit szerte a világban Hollywood okozott ... a lebutított, lelkileg kiüresedett lakossága ...

Amerikából, a modernkori Babilonból, a legvégén nem fog maradni semmi.

....

Azt gondoltam ,hogy Kanada kivétel lehet a fent említett valós vádak alól ,de úgy néz ki tévedtem. Az egész észak-amerikai kontinens megfertőződött. Olyan családok jönnek haza akiknek elege lett az ottani szép lassan kialakult élhetetlen ,"lebutított, lelkileg kiüresedett lakosságból" harminc év után most telt be a pohár. Bármikor beperelhet a szomszédod vagy egy idegen az utcáról.
Ha várakozol a liftre és egy nő van bent (aki tovább szeretne menni) akkor inkább tovább engedik had menjen egymaga, mert a helyzet az ,hogy ha beszállsz mellé megvan rá az esélye ,hogy nyakadba akaszt egy molesztálásos pert. Nem azt mondom ,hogy ez általános de sajnos van ilyen és aki teheti kerül bizonyos helyzeteket. Ez most Amerika! Valójában beszélhetnénk a dél-amerikai kontinensről is ott másképp de ugyan ez a helyzet.Olyan mértékű a bűnözés ,hogy az fel nem fogható. Kartellek egymás közti rivalizálása ,kiskorúak fegyverrel az utcákon (Escobár idején is). Bármidet ellopják bármikor. Annyi gyilkosság van mind a mai napig ,hogy nem csodálkoznék ha ott kezdődne először az új szodoma és gomora ,csak ezúttal nem városi szinten hanem kontinentális.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments

Stacey Rudin: Mi is a baj a Nagy Újraindítással (Great Reset)?

 

Minden lezárás-elleni tiltakozáson láthatóak a „Stop the Great Reset” ("Állítsuk meg a Nagy Újraindítást") feliratú táblák. A New York Times ezt a kifejezést „alaptalan titkos összeesküvés-elméletnek” nevezi. És itt van a probléma, mert egyáltalán nem titkos. Vannak könyvek, amelyeket elolvashatunk róla, és részletes weboldalak, amelyek leírják. A Time Magazine még egy borítólap-hírt is készített. Ez a Világgazdasági Fórum (WEF) vezetőjének, Klaus Schwabnak a lezárásokról és a jövőről szóló könyve, amely 2020. július 9-én jelent meg, és máig már csaknem 900 értékelés jelent meg róla az Amazonon.

A „Nagy Újraindítás” hívei azzal érvelnek, hogy a járvány bebizonyítja, hogy a korábbi társadalmunk „nem működik”, ezért a technológiákra összpontosító, „fenntartható” jövőre van szükségünk a széndioxid-kibocsátás csökkentése és ezáltal a "bolygó megmentése" érdekében. A Nagy Újraindítás az ENSZ évtizedek óta tartó „Fenntartható fejlődés” programjának („Agenda 21”) átdolgozott, szigorított változata. Ugyanezt a politikát és ötleteket tartalmazza az "Új Zöld Megállapodás" („The Green New Deal”) is, amelyet 2019-ben buktattak meg az Egyesült Államok Kongresszusában.


Klaus Schwab, A Világgazdasági Fórum feje, a "Nagy Újraindítás" pápája

És a történelem megismételi önmagát: Hat hónappal azelőtt, hogy Kína felfedezte volna a „SARS-CoV-2” -t, az ENSZ és a WEF „Stratégiai Partnerséget” írtak alá, kifejezetten a „Fenntartható fejlődés” menetrend előmozdítása érdekében, amelyet ma „Nagy Újraindításnak” neveznek. Erről a partnerségről online minden elolvasható.

Schwab évtizedek óta nyíltan „harcol” (saját szavaival élve) a Milton Friedman-féle közgazdaságtan ellen, mióta Friedman publikálta híres 1970-es esszéjét: Az üzleti élet társadalmi felelőssége növeli a nyereségét. Schwab most azt jósolja, hogy a „COVID19 járvány” - amely szerinte legalább 2022-ig tart - a „neoliberalizmus” végső halálát fogja jelenteni, amelyet ő „azoknak az ötleteknek és politikának az összességeként határoz meg ... amely a versenyt favorizálja a szolidaritással, a kreatív rombolást a kormányzati beavatkozással és a gazdasági növekedést a szociális jóléttel szemben".

Mások a neolberalizmust „decentralizált hatalomnak és gyengébb kormánynak”, Schwab preferált rendszerét pedig „a Xi Jinping alatti Kínának” írnák le.

Mióta tudja Schwab, hogy a világjárvány felhasználható eszméinek előmozdításához? A publikációi és tervezési gyakorlatai alapján már egy jó ideje. COVID-19: a Nagy Újraindítás című könyve hosszas beszámolót tartalmaz arról, hogy a járványok hogyan befolyásolják a fő társadalmi változásokat. Felteszi a kérdést: "Miért kellene a COVID-19 esetében ennek másként lennie?"


Bill Gates, a davosi WEF egyik szponzora

Aztán ott van az a tény, hogy Schwab szervezete „magas szintű járványgyakorlatot” tartott 2019 októberében, kevesebb mint öt hónappal a „Covid-19 ″ megjelenése előtt. A WEF szponzora ennél az eseménynél a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központja, valamint a Bill és Melinda Gates Alapítvány volt, amelyek mind aktívan támogatták a pandémiára 2020-ban adott választ - amint azt a londoni Imperial College londoni tagja, Neil Ferguson nemrégiben kifejtette, a bezárásokat senki sem javasolta mindaddig , amíg Xi Jinping „meg nem változtatta azt, amit lehetett” azzal, hogy kijelentette: "nálunk Kínában ez működött".

Ezen egyedülálló módon váratlanul időzített járványtervezési gyakorlat miatt Schwab valami orákulumnak tűnik. Valóban, nyíltan dicsekszik előrelátásával:

„Évek óta olyan nemzetközi szervezetek, mint az Egészségügyi Világszervezet (WHO), az olyan intézmények, mint a Világgazdasági Fórum (WEF) és a Járványügyi Készenléti Innovációs Koalíció (CEPI - a 2017. évi davosi éves találkozón alakult), és olyan személyek, mint Bill Gates, figyelmeztettek minket az elkövetkező járványok kockázatáról, még azt is meghatározva, hogy: 1) egy sűrűn lakott helyen alakulnak ki, ahol a gazdasági fejlettség az embereket és a vadvilágot együttélésre kényszeríti; 2) gyorsan és csendben elterjednek az emberek utazási szokásainak és a kereskedelmi hálózatoknak a kiaknázásával; és 3) több országba eljutnak az elszigetelés megakadályozásával. ”

2017-ben Anthony Fauci is hasonlókat jósolt, kijelentve, hogy „kétségtelen”, hogy Donald J. Trump „mandátumának lejárta előtt„ pandémiával fog szembesülni. Schwabhoz hasonlóan Fauci is aktívan támogatja a lezárásokat. Schwabhoz hasonlóan kijelenti, hogy soha többé nem térhetünk vissza a normális élethez - ha mégis megtesszük, akkor arra kell számítanunk, hogy a betegségek folyamatosan átterjednek az állatokról az emberekre (mert járványok csak 2020-ban fordultak elő, amikor a világ „túl iparosodott”). Önmagunk megmentéses érdekében a természettel összhangban kell átalakítanunk a társadalmat.

Fauci és Schwab szövege is egyaránt tele van olyan kifejezésekkel, mint a „fenntarthatóság”, „befogadás”, „zöld”, „természet” és „harmónia”. Azokkal a kifejezésekkel, amelyekkel nehéz nem egyetérteni, bár amelyeket az állítólagosan népszerűsítő módszerek miatt nehéz eladni. Schwab „Nagy Újraindítás” című könyvében elárulja, hogy új bacilus-kerülő magatartásunk optimálisnak tekinthető a „környezet szempontjából”:

„A lezárások során sok olyan fogyasztó, aki korábban nem volt hajlandó túlságosan támaszkodni a digitális alkalmazásokra és szolgáltatásokra, szinte egyik napról a másikra kénytelen volt megváltoztatni szokásait ... Számos olyan technikai magatartás, amelyet kénytelenek voltunk alkalmazni a lezárások során, az ismeretség révén természetesebbé válik. Ha az egészségügyi [azaz: a baktériumoktól való félelem] szempontok elsődleges fontosságúvá válnak, akkor például úgy határozhatunk, hogy az otthoni képernyő előtt egy kerékpáros tanfolyam ... biztonságosabb (és olcsóbb!).

„Ugyanez az érvelés vonatkozik sok más területre is, mint például elrepülni egy értekezletre (a Zoom biztonságosabb, olcsóbb, zöldebb és sokkal kényelmesebb), elautózni egy távoli családi összejövetelre a hétvégén (a WhatsApp családi csoport nem olyan szórakoztató, de megint biztonságosabb, olcsóbb és zöldebb), vagy akár eljárni egy tudományos tanfolyamra (nem olyan kielégítő, de olcsóbb és kényelmesebb). ”


Fauci, a "Nagy Újrakezdés" fő támogatója

Ezt megfogalmazva azok számára, akik túlságosan meg vannak döbbenve: ez egy nyílt beismerés, miszerint Schwab és Fauci politikai menetrendje számára előnyös, ha a lehető leghosszabb ideig folytatják a lezárásokat. Ugyanazok, akik véget nem érő lezárásokat akarnak - figyelmen kívül hagyva a már meglévő immunitásról, a tünetmentes terjedés téveszméjéről és és a hibás PCR-vizsgálatokról szóló tudományt - úgy vélik, hogy a lezárások tökéletesen alkalmasak a vágyott változások bevezetésére. Vajon sikerülni fog nekik? Akát halványan is igazolható a viselkedésük? A világjárvány valóban bebizonyítja, hogy társadalmunk végzetesen hibás? Miért nem használják fel a politikai kereteket többségi szavazatok megszerzésére, ha a napirendjük ennyire jó?

A Covid-19 az első nagyobb járvány hat évtizede. Rosszabb járványok voltak 1918-ban, 1957-ben és 1968-ban, amikor a népesség exponenciálisan kisebb volt (1,8 milliárd; 2,8 milliárd; illetve 3,6 milliárd) , és a szén-dioxid-kibocsátás még sehol sem volt. Mivel járványok mindig előfordultak, nincs logikus alapja - még csak gyenge sem - annak a következtetésnek, hogy a „népesség növekedése”, a „klímaváltozás” vagy az „iparosítás” okozta őket.

Az emberek egyetértenek vagy sem Schwab-bal abban, hogy a Zoom-értekezletek előnyösebbek, mint a személyes munka, hogy jobb a hét minden napján ugyanazon házban ülni, mint irodába ingázni, hogy a helyi szórakozás jobb, mint a nemzetközi utazás, hogy a számítógép képernyőjén keresztül végzett testedzés ugyanolyan jó, mint egy stúdióban. De van egy dolog, amellyel a legtöbb ember egyetért: Ha azt mondják nekik, hogy a „bacilusok” veszélyeztetik a létüket, miközben valójában nem, az visszaélés.

Az emberek bezárása a házaikba, elijesztése a saját családjuktól és barátaiktól, a sebezhetőségük növelése, társadalmi létük széttörése - különösen, ha ezt tudatosan teszik annak érdekében, hogy állandóvá válhasson - ez körülbelül ugyanolyan rossz, mint az emberi viselkedés.

Épp olyan rossz, hogy Schwab és társai tudják, hogy a bezárások bizonyos iparágakat „padlóra visznek”, miközben másokat kímélnek: dióhéjban a hatalmasok túlélik. Bárki, aki rendelkezik ezzel az ismerettel és képes befolyásolni a lezárás időtartamát, elképzelhetetlen méretű hatalommal rendelkezik, és korlátlanul képes még többet felhalmozni az egész globális pénzügyi rendszer manipulálásával. Mindezt kiválóan látják előre azok az emberek, akik ösztönzik, támogatják és bevezetik a korlátozó parancsokat.

„Az [éttermi] tevékenységi szektort olyan drámai mértékben sújtotta a világjárvány [lezárás], hogy soha sem áll már talpra. Franciaországban és az Egyesült Királyságban számos iparági hang úgy becsüli, hogy a független éttermek akár 75% -a sem élheti túl a lezárásokat és az azt követő szociális távolságtartási intézkedéseket.

"A nagy láncok és a gyorséttermi óriások túl fognak élni. Ez viszont azt sugallja, hogy a nagyvállalkozások nagyobbak lesznek, míg a legkisebbek összezsugorodnak vagy eltűnnek. Például egy nagy éttermi lánc nagyobb eséllyel tud működőképes maradni, mivel több forrásból származik a bevétele, és végül a csődök következtében csökken a verseny a kisebb társaságok között. ”


Svédországban nem voltak lezárások [szerk. megj.: ma már ott is vannak] és nem történtek tragédiák; a gazdaság ugyanolyan erős, mint volt

A kisvállalkozások tudatos kiiktatása - amelyek a szólásszabadság és a függetlenség egyik utolsó bástyái, megkülönböztethetőek a szigorúan ellenőrzött nagyvállalati világtól - gonosz. Nehéz elhinni, hogy bárki megtenné, ha el tudná kerülni. Ugyanakkor ugyanolyan nehéz figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy Florida, Georgia, Dél-Dakota, Texas és Svédország (sok más mellett) teljesen nyitott gazdasággal és átlagos halálozással rendelkezik.

Mind a közegészségügyi etika , mind Siracusa-alapelvek előírják, hogy a „legkevésbé korlátozó eszközöket” kell használni, amikor a „közegészségügyet” mint az alapvető emberi jogok, például a megélhetéshez való jog korlátozásával igazolják. Pedig Schwab és Fauci mindketten figyelmen kívül hagyják Svédországot és Floridát, és azt állítják, hogy a Covid-19 elzárási korlátozásokat 2022-ig (vagy még tovább) folytatni kell. Ugyan mivel tudják ezt igazolni?

Úgy tűnik, azt mondják maguknak - és még valóban el is hihetik -, hogy „megmentik a bolygót”, ezért a célok igazolják az eszközöket. Schwab könyvében retorikai kérdést tesz fel: „Rendben van-e hazudni a közönségnek valami nagyobb jó érdekében?” - Nos - válaszolnám -, kiben bízzunk annak eldöntésében, hogy mi a nagyobb jó? Soha nem lesz egységes megállapodás arról, hogy melyik rendszer éri el ezt a célt. Vannak, akik Milton Friedman-ra, mások Klaus Schwab-ra fognak szavazni. A legtöbben azonban egyetértenek abban, hogy olyan trükköket, mint a járványok kihasználása, nem szabad használni, még a „saját” oldalon sem.

A gondolkodó emberek hihetnek Schwab „részvényes gazdaságának” az értékeiben. De kétségtelenül arra számítanak, hogy meggyőzik őket ezekről az értékekről, és nem arra, hogy a rendszer trükkösen rájuk erőlteti magát. A demokratikus folyamat létezik, így az ötleteket a nyilvánosság nyíltan megvitathatja és minden embernek egy szavazata van. Schwab teljesen nyíltan elismeri, hogy szeretne eltekinteni ettől a folyamattól - ez nem eredményezi a vágyott eredményt. Messze nem: az utóbbi időben az USA-ban („Make America Great Again” "Tegyük újra naggyá Amerikát") és az Egyesült Királyságban („Brexit”) a populista mozgalmak kifejezetten elutasították a kollektivista eszméit:

„Nagyobb együttműködés nélkül nem leszünk képesek megoldani azokat a globális kihívásokat, amelyekkel együtt szembesülünk. A lehető legegyszerűbben fogalmazva: ha emberként nem működünk együtt, hogy szembenézzünk egzisztenciális kihívásainkkal (többek között a környezetvédelem és a globális kormányzás szabad bukása), akkor végünk van."

Schwab A Nagy Újraindítás marketingkönyvében azzal fenyeget, hogy a nacionalizmus emelkedő hulláma „összeférhetetlennek” bizonyul az Egyesült Államok dollárának „globális tartalék valuta státusával”. Azt javasolja, hogy alternatív valutára lesz szükség, hogy globális digitális valuta fog megérkezni, és hogy Kína „évekkel megelőzi a világ többi részét” annak kifejlesztésében.

Bár nem mondja ki ilyen direkten,de Schwabnak és társainak kétségtelenül nem tetszik, amit Trump tett a dollár védelme érdekében . A Schwab Barry Eichengreenet és az Európai Központi Bank képviselőit a következőképpen idézi: „Csökkenhet az amerikai dollár által élvezett biztonsági prémium”, mert „az Egyesült Államok elszakad a globális geopolitikától az önállóbb, befelé forduló politikák érdekében”.


A lezárások Nyugaton a kínai modellt követik és a WEF támogatja

Előreláthatólag Schwab azzal érvel, hogy a nacionalista politikák katasztrofálisnak bizonyultak a „járvány” alatt. Visszhangozva a WHO dicséretét Kína wuhani kollektivista fellépéséről - amelyet Xi Jinping büszkén állít "a vírus felszámolásáról" Kína egész nemzetében - Schwab azt írja, hogy az országok jobban jártak a világjárvány idején, amikor "valódi szolidaritási érzésben részesülnek, előnyben részesítve a közös jót az egyéni törekvésekkel és igényekkel szemben. ”

"A kedvező társadalmi jellemzők [magukban foglalják] az inkluzivitás, a szolidaritás és a bizalom alapvető értékeit, amelyek erős meghatározó elemek és fontos járulékok a járvány megfékezésének sikeréhez."

Ezeknek a koncepcióknak a támogatása nem új érzés Schwab számára. Ez számára a járványból nem váratlanul bukkant fel, mint egy sugallat. Ez az utópisztikus életművének régóta fennálló elképzelése. Évtizedek óta beszél róla:


Friedman napjaink kapitalizmusát képviseli, és Schwalb támadásának fő célpontja. (A kép felirata: Azt gondolom, hogy az állami beavatkozás egy problémába rendszerint ugyanolyan rossz, mint maga a probléma és nagyon gyakran még rosszabbá teszi a problémát.)

„Ez év elején Schwab a Financial Timesnak elmondta, hogy célja Friedman visszaszorítása volt. „Ami számomra mindig zavaró volt, hogy Milton Friedman erkölcsi indoklását adta a részvényes kapitalizmusnak - [szerinte] az üzlet szerepe az volt, hogy az üzlet minél több profitot termeljen, és akkor a pénz visszafolyna a vállalattól a kormányhoz adók formájában. Harcolnom kellett ez ellen a hullám ellen."

Röviden összefoglalva: Schwab-nal és társainak küldetése van. A küldetés a társadalom megváltoztatása. Csodálják Kína és Új-Zéland kormányzását. Gyakoroltak egy járványra. A tudományt hónapokra szélnek eresztették, elburjánzott a cenzúra, Svédországot és Floridát figyelmen kívül hagyják, a jogállamiságot felfüggesztették, és bizonyos kormányzók úgy tűnik, eltökéltek abban, hogy soha nem szabadítanak fel bennünket a kihirdetett „szükségállapot” alól.

Ezek a körülmények kedveznek Schwab-nak és hatalmas szövetségeseinek, beleértve a technológiai vállalatokat, milliárdosokat, a médiát, Kínát, az ENSZ-t és másokat. Károsak a kevésbé hatékony, kevésbé szervezett emberek és a kisvállalkozások milliárdjai számára. Sok mindent nem tudunk, mert nem mondják meg nekünk.

Schwab és ideológiailag összehangolt szövetségesei úgy gondolják, hogy megmentik a világot. Nem összeesküvés-elmélet, ha elolvassuk könyveiket és meghallgatjuk saját szavaikat, amelyek olyan alapvető szabadságjogokat és jogokat céloznak meg, amelyeket a Nyugat már régóta természetesnek tekint. Egy ponton nem ésszerűtlen megfigyelni, hogy ez már nem a közegészségügyről szól. Új politikai elképzelésről van szó, amelyet néhány magánszemély talált ki annak érdekében, hogy uralkodjon a többség felett. Valószínűtlen, hogy ezt az elképzelést az emberek többsége osztja, ezzel előrevetítve egy valószínűleg hősies csata képét 2021-ben.

Az írás eredetileg az American Institute for Economic Research - AIER-en jelent meg 2020. január 6-án.

http://eucharisztikuskongresszus.hu/hit_428.html


Viganó érsek írásai ugyanerről:

Viganò érsek a katolikus-honlap.hu-n: Eladták magukat a Sátánnak

Viganò érsek a katolikus-honlap.hu-n: A Deep Church és a Deep State szoros szövetsége a keresztényellenes társadalom megvalósításának érdekében

Viganò érsek a katolikusvalasz blogon: Nyílt levélben reagált Viganò érsek Ferenc pápának a homoszexuális élettársi kapcsolatokat támogató szavaira

Lockdown - Civilizáció lezárása: első és második szakasz

 

Az 50 millió állampolgár Kína egyik napról a másikra történő lezárása kulcsfontosságú elem volt az emberiséget érintő hamis világjárvány elleni küzdelem régóta fennálló tervében.

Ez a lezárás biztosította a modellt a világ többi részéhez.

Most vagyunk a Lockdown Civilization első szakaszában.

A „tudományos” indoklás? A VÍRUS. A vírus, amely nincs meg. A vírus, amelynek létezése nem bizonyított.

A történet azonban így működik: „Kínai mintát kell követnünk, mert a világjárvány végigsöpör az egész világon ...”

Ennek a csalás mentén állunk a második fázis bevezetőjével: „A jövőbeni járványok kezeléséhez új bolygói parancsnoki és ellenőrzési rendszert kell telepítenünk; az emberi viselkedést módosítani kell. ”

Fordítás: faltól falig megfigyelés olyan szinten, amelyet még soha nem értek el; minden ember számára garantált egyetemes garantált jövedelem, amely minden állami irányelvnek engedelmeskedik; megsértik ezeket az irányelveket, és a jövedelem csökken vagy megszűnik; nano eszközök telepítése a testbe, amelyek élettani változásokat közvetítenek a központi parancsra, és utasításokat kapnak, amelyek módosítják a hangulatot és a reakciót…

Az első fázis lezárásai felkészítik a polgárokat a második fázis elfogadására.

Más szavakkal, az első fázisnak semmi köze a vírushoz. A technokrata forradalom része volt.

Felhívom a figyelmét a The Atlantic cikkére. „A Panoptikum már itt van” (9/20), Ross Andersen.

Itt vannak a fontos részletek:

„A mesterséges intelligencia szinte minden emberi területen alkalmazható, a beszélt nyelv azonnali fordításától kezdve a vírusos járványok korai felismeréséig. De Hszi [Hszi Jinping, Kína elnöke] az AI fantasztikus elemző erejét is fel akarja használni, hogy Kínát a felügyelet élvonalába taszítsa. Fel akarja építeni a társadalmi kontroll mindent átfogó digitális rendszerét, amelyet precog algoritmusok irányítanak, amelyek valós időben azonosítják a lehetséges másként gondolkodókat. "

„Kínában már több száz millió megfigyelő kamera van telepítve. Xi kormánya reméli, hogy hamarosan teljes videófelvételt érhet el a legfontosabb nyilvános területekről. A kínai kamerák által összegyűjtött felvételek nagy részét algoritmusok elemzik, ilyen vagy olyan biztonsági fenyegetésekre. A közeljövőben minden olyan személyt, aki belép egy nyilvános térbe, azonnal azonosítani lehetne azáltal, hogy az M.I. hozzáigazítja őket a személyes adatok óceánjához, beleértve minden szöveges kommunikációjukat és testük egyedi fehérje-konstrukciós sémáját. Idővel az algoritmusok képesek lesznek összefűzni a források széles skálájából származó adatpontokat - úti nyilvántartások, barátok és munkatársak, olvasási szokások, vásárlások -, hogy megjósolják a politikai ellenállást, még mielőtt ez megtörténne. Kína kormánya hamarosan soha nem látott politikai fojtogatást érhet el több mint 1 milliárd embernél. ”

„Kína már most új, hatékony megfigyelési eszközöket fejleszt, és exportálja azokat a világ tényleges és leendő autokráciáinak tucatjaiba. Az elkövetkező néhány évben ezeket a technológiákat finomítják és integrálják a mindent átfogó felügyeleti rendszerekbe, amelyeket a diktátorok csatlakoztathatnak és játszhatnak. ”

„A kínai kormány ekvivalens kínai termékekből gyűjthette be a felvételeket. Koppintson a megosztott autókhoz rögzített kamerákra, vagy az önvezető járművekre, amelyek hamarosan felválthatják őket: Az automatizált járműveket számos érzékelő fedi le, köztük olyanok is, amelyek a 2-D videónál sokkal gazdagabb információkat vesznek fel . Egy hatalmas flotta adatait össze lehet összerendelni, és kiegészíteni más City Brain-patakokkal, hogy elkészítsék a város 3D-s modelljét, amelyet másodpercről másodpercre frissítenek. Minden frissítés naplózhatja minden ember helyét a modellen belül. Egy ilyen rendszer az azonosítatlan arcokat prioritássá tenné, talán drónrajok küldésével a pozitív személyazonosság megszerzése érdekében. "

 

„Egy tekintélyelvű állam, amelynek elegendő feldolgozási ereje van, arra kényszerítheti az ilyen szoftverek készítőit, hogy a polgárok idegi tevékenységének minden egyes részét egy kormányzati adatbázisba táplálják. Kína nemrég egy propaganda alkalmazás letöltésére és használatára késztette az állampolgárokat. A kormány érzelemkövető szoftverrel ellenőrizheti az alkalmazáson belüli politikai ingerre adott reakciókat. A mémre vagy a Xi beszéd klipjére adott csendes, elfojtott válasz értelmes adatpont lenne egy precog algoritmushoz. "

„Mindezek az idő-szinkronizált földi adatok táplálékai kiegészülhetnek drónok felvételeivel, amelyek gigapixeles kamerái egész városképeket rögzíthetnek olyan kristályos részletességgel, amely lehetővé teszi a rendszámtábla olvasását és a járásfelismerést. A „kémmadár” drónok máris lendülnek és köröznek a kínai városok felett, galambnak álcázva. A City Brain hírcsatornái szintetizálhatók más városi területek rendszereinek adataival, hogy többdimenziós, valós idejű beszámolót alkossanak szinte minden emberi tevékenységről Kínában. A kiszolgáló farmok Kínában hamarosan képesek lesznek nagy felbontású felvételek több szegletét megtartani minden kínai ember életének minden pillanatáról. "

„A kormánynak hamarosan gazdag, automatikusan kitöltött adatprofilja lehet az összes 1 milliárd plusz állampolgár számára. Minden profil millió adatpontot tartalmazna, beleértve a személy minden megjelenését a megfigyelt térben, valamint az összes kommunikációját és vásárlását. A párt hatalmát fenyegető veszélye folyamatosan, valós időben frissülhet, részletesebb pontszámmal, mint amit Kína kísérleti „szociális hitel” rendszereinél használnak, amelyek célja már, hogy minden állampolgár olyan társadalmi hírnévi pontszámot kapjon, mint például a szociális -média kapcsolatok és vásárlási szokások. Az algoritmusok folyamatosan figyelemmel kísérhették digitális adatainak pontszámát, a többiekkel együtt, anélkül, hogy valaha is érezték volna a késői műszakban dolgozó Stasi-tiszteket. A hamis pozitívakat - valakit ártalmatlan magatartás fenyegetésének tekintve - ösztönözni kellene a rendszer beépített hűtőhatásainak fokozása érdekében, hogy éles szemeit a saját viselkedésére fordítsa, hogy elkerülje a nézeteltérések legkisebb megjelenését. "

„Ha kockázati tényezője felfelé ingadozott - akár mozgásainak gyanús mintája, társadalmi társulásai, propaganda-fogyasztási alkalmazásra fordított elégtelen figyelem vagy valamilyen, csak az AI által ismert összefüggés miatt -, egy tisztán automatizált rendszer korlátozhatja mozgását. Ez megakadályozhatja, hogy repülő- vagy vonatjegyet vásároljon. Megtagadhatja az ellenőrző pontokon való áthaladást. Távvezérelheti az „intelligens zárakat” a nyilvános vagy a magántereken, hogy korlátozza őt a biztonsági erők megérkezéséig. ”

„Minden alkalommal, amikor egy személy arcát felismerik, hangját rögzítik vagy szöveges üzeneteit lehallgatják, ezeket az információkat azonnal hozzá lehet csatolni a kormány azonosító számához, a rendőrségi nyilvántartásokhoz, az adóbevallásokhoz, az ingatlan-bejelentésekhez és a foglalkoztatási előzményekhez. Összehasonlítható az orvosi dokumentációival és a DNS-sel, amelyek közül a kínai rendőrség azzal dicsekedhet, hogy a világ legnagyobb gyűjteményével rendelkezik. ”

„Az ország [Kína] ma a világ vezető Mesterséges intelligencia-meghajtású megfigyelő berendezésének eladója. Malajziában a kormány Yitu, egy kínai mesterséges vállalkozással dolgozik annak érdekében, hogy az Alibaba City Brain platformjának kiegészítéseként arcfelismerő technológiát juttasson el Kuala Lumpur rendőrségéhez. Kínai cégek arra is licitáltak, hogy Szingapúr 110 000 lámpaoszlopát arcfelismerő kamerákkal szereljék fel.

Dél-Ázsiában a kínai kormány felügyeleti berendezéseket szállított Srí Lankának. A régi Selyemúton a kínai Dahua cég Mongólia fővárosának utcáit szegélyezi mesterséges intelligencia által támogatott térfigyelő kamerákkal. Szerbiában nyugatabbra, a szerbiai Huawei segíti a „biztonságos város rendszer” felállítását, kiegészítve arcfelismerő kamerákkal és a szerb és a kínai rendőrség által lefolytatott közös járőrökkel, amelyek célja a kínai turisták biztonságban való tudása. "

„A korai időszakban a kínai telekommunikációs titán, a ZTE eladott Etiópiának egy vezeték nélküli hálózatot, beépített hátsó ajtó-hozzáféréssel a kormány számára. Egy későbbi megtorlás során a másként gondolkodókat brutális kihallgatásokra hívták össze, amelyek során hangot játszottak le nekik a legutóbbi telefonhívásokból. Ma Kenya, Uganda és Mauritius a nagyobb városokat kínai gyártmányú felügyeleti hálózatokkal látja el. ”

„Egyiptomban a kínai fejlesztők egy új főváros építését kívánják finanszírozni. Úgy tervezik, hogy a City Brainhez hasonló „intelligens város” platformon működik, bár egy eladót még nem neveztek meg. Afrika déli részén Zambia beleegyezett abba, hogy több mint egymilliárd dollár távközlési berendezést vásárol Kínától, beleértve az internetes megfigyelési technológiát is. A kínai Hikvision-nak, a világ legnagyobb mesterséges intelligencia-képes megfigyelő kamerák gyártójának irodája van Johannesburgban. "

„2018-ban a CloudWalk Technology, egy Guangzhou-i alapító vállalkozás, amely a Kínai Tudományos Akadémiáról jött létre, megállapodást kötött a zimbabwei kormánnyal egy felügyeleti hálózat felállításáról. Feltételei megkövetelik, hogy Harare küldjön képeket lakóiról - gazdag adatkészlettel, tekintettel arra, hogy Zimbabwe elnyelte a migráció áramlását Afrika egész Szaharától délre - vissza a CloudWalk kínai irodáiba, lehetővé téve a vállalat számára, hogy finomhangolja szoftverének képességét a sötét bőrű arcok felismerésére, amelyek korábban trükkösnek bizonyultak algoritmusai szempontjából. ”

„Miután Ázsiában, Európában és Afrikában tengerparti fejeket telepítettek, a kínai mesterséges intelligencia-vállalatok most Latin-Amerikába nyomulnak, egy olyan régióba, amelyet a kínai kormány„ alapvető gazdasági érdeknek ”nevez. Kína finanszírozta Ecuador 240 millió dolláros megfigyelő-kamerarendszerét. Bolívia is megfigyelő berendezéseket vásárolt egy pekingi kölcsön segítségével. Venezuela nemrégiben bemutatta egy új nemzeti személyi igazolvány rendszerét, amely a ZTE által felépített adatbázisban naplózza az állampolgárok politikai hovatartozását ... ”

Ez hidegrázós vázlatot ad a Lockdown második fázisáról.

A lezárások soha nem vírusról vagy járványról szóltak.

A Lockdown Civilization hosszú ideje a tervezési és fejlesztési szakaszban van.

Az emberek azt mondják: „Miért? Miért csinálják ezt?

A rövid válasz az, mert akarják és tudják.

A technokraták nem tekintik az életet életnek. Rendszerként tekintenek rá, és ez az eddigi legátfogóbb rendszerük.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/lockdown-civilizacio-lezarasa-elso-es-masodik-szakasz.html

Egyszer Már Megpróbálták, De Nem Sikerült (Sertésinfluenza)