2021. január 6., szerda

AZONNAL HAGYJÁTOK EL AZ AMERIKÁT!!!

2021.2.24: Készítik elö Trump letartóztatását! A Donáldot ezzel lépéskényszerbe hozták.

Kulcsfontosságú pert veszített el Donald Trump

https://www.portfolio.hu/global/20210222/kulcsfontossagu-pert-

"Az amerikai legfelsőbb bíróság engedélyezte hétfőn Donald Trump előző amerikai elnök adóbevallási és -visszatérítési, illetve egyéb pénzügyi dokumentumainak kiadását."

Tessék megfigyelni a ritualisztikus szabadkőműves dátumot: 2021.2.22. - 22 mint jelentős előrelépés vagy katasztrofális bukás.

2021.2.21: Biden időjárást modifikáló fegyverekkel (HAARP) vetette célba Texast, majd pedig az extrém fagyokban szándékosan kikapcsoltatta az áramot. Texas a Trumphoz leghűebb szövetségi állam, fontolgatja az államszövetségböl való kilépést is. Biden később szándékosan nem látogatta meg a katasztrófa sújtotta Texast.

Több mint 2,7 millió háztartás maradt áram nélkül Texasban a szokatlan hideg miatt

"A Texas elektromos ellátásáért felelős cég (ERCOT) vezetői arra figyelmeztettek, hogy többször is le fogják kapcsolni az áramszolgáltatást az állam egész területén, mert az energiaigény meghaladja a kínálatot."

Ez valójában politikai nyomásra történt!

2021.1.30:

Trump átmenetileg visszavonulót fújt, de meglepetésszerü puccsot tervez. Az amerikai hadsereg egy része Trumppal is tartja a kapcsolatot, ami egyfajta fura kettős hatalmat eredményezett. A vezérkar az egyensúly fenntartására törekszik. Biden és a kongresszusi képviselők csak félve mernek megjelenni a Fehér Házban illetve a Kapitóliumban. A hét "slágere" az interneten a Fehér Házat figyelő webkamerák voltak, amelyek egy teljesen kihalt épületet mutattak. Biden bár hatalmat gyakorol, de nem szeret/mer mutatkozni a Fehér Házban, több videója is, amelyeken állítólag az "Ovális Irodában" ír alá rendeleteket, igazából filmstúdióban készült. Washingtonban továbbra is több mint 25 000 fegyveres nemzeti gárdista állomásozik.

Az áramszolgáltató hálózatok irányító rendszereit valójában Stuxnet-szerü computeres vírusok segítségével "bolondította meg" az amerikai hadsereg Pakisztánban illetve Európában (nem a légierö volt)

 

2021.1.20: Az amerikai hadsereg a helyzet stabilizálása érdekében nem engedelmeskedett a Donáldnak, Bident beiktatták. A helyzet továbbra is feszült. Ráadásul a légierő egyes elemensei hűek maradtak Trumphoz, például Hyten tábornok, a légierő főparancsnoka. Ez az ö müvük volt: Néhány nappal ezelött kis híján összeomlott az európai áramszolgáltatás, meg ez is: Teljes sötétségbe borult Pakisztán egyik pillanatról a másikra. A Donáld csúnyán összekapott az EU vezetőivel, miután kiderült, NATO müholdak és a pakisztáni titkosszolgálat (utóbbi kínai érdeket képviselve) mind-mind részei voltak az elnökválasztási eredmények hi-tech meghamisításának Bidenék javára. A szavazatszámláló gépek bár nem voltak rákötve az internetre, a közelükbe helyezett más eszközök viszont sokszor igen... egészen bizarr esetek is történtek: például egy internetre rákötött, Kínából manipulált termosztát wifin keresztül hozzákapcsolódott - a beépített kiskapukon keresztül - a szavazatszámláló géphez, és manipulálta a választási eredményeket... Detto a szavazatszámláló gépek közelébe helyezett mobiltelefonok is...

2021.1.16: A Donáld állítólag kirúgta az alelnökét, Mike Pence-t, és helyette mostantól kvázi Mike Lindell az alelnök. Továbbá állítólag elrendelte a hadijogot, és letartóztatási parancsot adott ki a kirúgott alelnök Mike Pence és az új "elnök", Joe Biden ellen. Nem nehéz elképzelni, az ilyen helyzet hová fog vezetni, elég fellapozni pár történelemkönyvet.

https://www.theguardian.com/us-news/2021/jan/15/mike-lindell-

Úgy néz ki egyébként, hogy a választók tényleg a Donáldot választották meg elnöknek, de ez most már sajnos lényegtelen ...

2021.1.12: Szükségállapot Washingtonban, fegyveres szélsőségesek tüntetésére számítanak

"... január 16. és 20. között Washingtonban és az Egyesült Államok összes államának fővárosában fegyveres szélsőségesek megmozdulásaira lehet számítani."

2021.1.6: Na elkezdödött! Az amerikai polgárháború és az USA vége

Trumpista tüntetök elfoglalták a Capitoliumot

Ottani magyaroknak: ha tehetitek, AZONNAL HAGYJÁTOK EL AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKAT



Amerika és a szörnyű bűnei a világ ellen... a sok színes forradalom és államcsíny, a non-stop háborúi, a hihetetlenül hazug médiái... az erkölcsi és kulturális pusztítás, amit szerte a világban Hollywood okozott ... a lebutított, lelkileg kiüresedett lakossága ...

Amerikából, a modernkori Babilonból, a legvégén nem fog maradni semmi.

....

Azt gondoltam ,hogy Kanada kivétel lehet a fent említett valós vádak alól ,de úgy néz ki tévedtem. Az egész észak-amerikai kontinens megfertőződött. Olyan családok jönnek haza akiknek elege lett az ottani szép lassan kialakult élhetetlen ,"lebutított, lelkileg kiüresedett lakosságból" harminc év után most telt be a pohár. Bármikor beperelhet a szomszédod vagy egy idegen az utcáról.
Ha várakozol a liftre és egy nő van bent (aki tovább szeretne menni) akkor inkább tovább engedik had menjen egymaga, mert a helyzet az ,hogy ha beszállsz mellé megvan rá az esélye ,hogy nyakadba akaszt egy molesztálásos pert. Nem azt mondom ,hogy ez általános de sajnos van ilyen és aki teheti kerül bizonyos helyzeteket. Ez most Amerika! Valójában beszélhetnénk a dél-amerikai kontinensről is ott másképp de ugyan ez a helyzet.Olyan mértékű a bűnözés ,hogy az fel nem fogható. Kartellek egymás közti rivalizálása ,kiskorúak fegyverrel az utcákon (Escobár idején is). Bármidet ellopják bármikor. Annyi gyilkosság van mind a mai napig ,hogy nem csodálkoznék ha ott kezdődne először az új szodoma és gomora ,csak ezúttal nem városi szinten hanem kontinentális.

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58#comments

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése