2017. április 17., hétfő

Halálkultusz: így örültek a liberálisok a nagy amerikai bombának

A liberálisok örömmámorban törtek ki, miután az amerikai hadsereg ledobott Afganisztánban egy hatalmas bombát, melynek eredményeként sokan meghaltak.
Látványosan örültek a liberálisok annak, hogy az amerikai hadsereg ledobott egy bombát Afganisztánban, és ennek eredményeként rengeteg ember meghalt. A felvilágosult nyugati újságok részletekbe menően magyarázták a bomba technikai sajátosságait, a pusztítás módját, és az áldozatok számát. A liberális sajtó emellett meg is indokolta, miért jó, hogy az amerikai hadsereg ledobott egy szokatlanul hatalmas bombát. Kiderült: a gyilkoláson keresztül a korábban a fejlett világ ellenségének tartott Donald Trumpot is meg tudják érteni ők, a felvilágosult nyugatiak.
A több mint tíz tonnás, GPS-irányítású bomba az amerikai hadsereg legnagyobb pusztító erejű nem nukleáris bombája, amit most vetették be először harcban, az ország keleti részén. Célpontja az Iszlám Állam barlang- és alagútrendszere volt, illetve az abban fellelhető raktárak és rejtekhelyek. A küldetéshez egy MC-130-as katonai szállítógépet használtak.” – írja az Index.hu.
A liberális újság ezután rátér arra, hogy a gyilkoláson keresztül a korábban mérsékelt lelkesedéssel szemlélt Donald Trump személyével is azonosulni tudnak. Hiszen Trump végre megmutatta, hogy mégsem szakít a katonai beavatkozások politikájával, hanem hajlandó jókora bombákat ledobni oda, ahol az emberek nem akarnak nyugati liberális demokráciát.
„a hadművelet “egy újabb sikeres munka” volt. Ez volt Trump elnökségének harmadik komoly katonai akciója: Amerika először Jemenben ütött rajta az al-Káidán, majd Szíriára dobott bombákat„ – írja az Index.hu, egyformán lelkesedve a Szíriában és Afganisztánban ledobott bombák iránt.
Egy másik, Soros György pénzén működő sajtóorgánum, a 444.hu szintén külön fotókat és GIF-eket közölt arról, ahogy a nagy amerikai bomba felrobban és a nyugati liberális demokrácia számára nem kedves embereket gyilkol. A mások halálának örvendést azzal indokolta a liberális lap, hogy ezek az emberek nem civilek voltak.

http://www.hidfo.ru/2017/04/halalkultusz-igy-orultek-a-liberalisok-a-nagy-amerikai-bombanak/

Megmondta a német államfő, kire ne szavazzanak a franciák

Németország elnöke, Frank-Walter Steinmeier arra kérte a franciákat, hogy ne szavazzanak a szélsőjobboldali jelöltre április 23-án, mert ha Marine Le Penre voksolnak, széteshet az Európai Unió.
Steinmeier szombaton figyelmeztette a francia választópolgárokat, hogy a szélsőjobboldali Nemzeti Front vezetője, Marine Le Pen a kampány során számos alkalommal kijelentette; megválasztása esetén fennáll annak lehetősége, hogy Franciaország kilépne az Európai Unióból.
Le Pen korábban azt mondta, újratárgyalná az uniós csatlakozási szerződést, kiléptetné Franciaországot a schengeni övezetből, és helyreállítaná a nemzeti határellenőrzést.
Steinmeier ezekre a kampányígéretekre hivatkozva szombaton azt mondta, „nem szabad, hogy a francia választópolgárok hallgassanak erre a szirénénekre”, mert a jobboldali vezető által ígért erős Franciaországgal “megszabadulnának mindentől, ami ma Franciaországot jelenti”. Szerinte az Európai Unió a halmozódó problémák ellenére is értéket jelent, ami naggyá teheti az európai országokat.
Le Pen népszerűsége a migrációs válság közepette emelkedett, a friss közvélemény-kutatások szerint ő és a volt pénzügyminiszter Emmanuel Macron a legnépszerűbb jelöltek.

http://www.hidfo.ru/2017/04/megmondta-a-nemet-allamfo-kire-ne-szavazzanak-a-franciak/