Brutális merényletsorozat Párizsban - frissül
A tegnapelötti véres párizsi merényletekkel  a háttérhatalom "cionáci", harmadik világháború párti frakciói magasabb fokozatba kapcsolták az iszlám és "keresztény" (európai ateista) világ összeugrasztására tett eröfeszítéseiket. A merényleteket "ISIS-terroristák" követték el a francia elitek és titkosszolgálat, valamint a CIA és Mosszad teljes támogatásával és szervezésében. A végcél nem kevesebb mint összeugrasztani az 1.4 milliárd "keresztényt" (vagy inkább ateistát) és az 1.6 milliárd muzulmánt, hogy aztán egy minden eddiginél véresebb háborúban azok köcsönösen kiirtsák egymást, és az emberiség jelentös részét is, az Albert Pike általi elképzelések szerint, ami aztán a maradék kevéske emberiség "cionáci" frakciók általi totális leuralásával  és a világkormány felállításával végzödne. Létrejönne az "új világ". Az EU és a schengeni rendszer lebontása, az álnemzetállamok látszólagos újrafelállítása Európában  - melyek inkább "drótkerítéses" katonai rezsimekre fognak hasonlítani - valamint a gyülölködö NWO-s fasiszta pártok hatalomra juttatása csak köztes cél, a végcél ettöl jóval sötétebb...

Jól jegyezze meg mindenki az alábbi sorokat, mert már évszázadok óta ez az álmuk a "cionáci" sátánista frakcióknak: a totális hatalomátvétel "minden" felett , s egyáltalán nem számít nekik, hogy közben hány ember pusztul el. Az emberiség 90 százalékának a kiirtása éppenséggel céljuk ... a maradék 10 százalékból pedig megcsipezett, robotizált-kyborgizált rabszolgákat akarnak csinálni.

A magyarországi és szlovákiai elitek ebben a sötét, cionáci Rothschild tervben egyaránt cinkosak.


Albert Pike elképzelése szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét. 1871. augusztus 15-én Pike azt mondta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására. Idézzük most Albert Pike saját megfogalmazását abból a Mazzinihoz írott levélből, amely a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között: „A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát. A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve (...)" (Részlet, Dr. Drábik János - Uzsoracivilizáció c. könyvéből)

De nemcsak a mesterségesen elöidézett terrorizmus, hanem a mesterségegesen kiváltott muzulmán bevándorlás Európába is ugyanezt a cél szolgálja.

A cél a júdeo-keresztény és iszlám világ egymásnak ugrasztása c. írás alá írtam korábban a kommentekbe:

https://en.wikipedia.org/wiki/European_migrant_crisis A wikipédia szerint a következö országokból érkeznek "menekültek":
They come from areas such as the Middle East (Syria, Iraq), Africa (Eritrea, Nigeria, Somalia, Sudan, Gambia), South Asia (Afghanistan, Pakistan, Bangladesh),and the Western Balkans (Kosovo, Albania)
Tessék megfigyelni, hogy még Afrikából is csak olyan országokból hozzák öket, melyek muzulmánok. Ó igen, még Gambiát is az különbözteti meg a többi nyugat-afrikai országtól, hogy a lakosságának 90 százaléka muzulmán!
Gambia - religion
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Gambia#Religion
Islam is the predominant religion, practised by approximately ninety percent of the country's population.
Pakisztán és Banglades szintén muzulmán országok Ázsiában. Albánia és Koszovó a két európai muzulmán ország ... "Ezeregy" más szegény ország van mind Afrikában mind Ázsiában, de onnan érdekes módon nem jön senki se? És vajon az ukránok és a szerbek miért nem kelnek útra? Az érkezö "menekültek" több mint 70 százeléka fiatal, harcképes férfi.
Ebböl az is következik, hogy azok is tévednek, akik azt hiszik, azért engedik be öket Európába, mert munkaeröre van szükség és javítani kell a népszaporulaton, és azoknak sincs igazuk, akik szerint "kevert etnikumú" rabszolga-munkás rasszra van szüksége az oligarchiának az EU-ban, azért hozzák öket, s még azoknak sincs igazuk, akik szerint Európa kulturális és vallási identitását akarják felszámolni (ezen esetben hoznának be hindukat, dél-amerikai indiánokat, törzsi négereket egyaránt, s nem csak muzulmán többségü országok lakóit)

A párizsi merényletek szintén úgy lettek megtervezve, hogy még tovább fokozzák az iszlámellenességet Európa szerte:


A France Info rádiónak egy szemtanú könnyek között azt mondta, hogy az édesanyjával együtt ő is a teremben volt, amikor több fegyveres betört, és lövöldözni kezdett. A sorozatok között azt kiabálták, hogy Allah Akbar.

A CIA, a Mosszad, a francia, a szaúdi valamint a török titkosszolgálat által létrehozott "Iszlám államnak" valójában annyi közve van "Allahhoz" mint Makónak Jeruzsálemhez, mégcsak "muzulmán sátánistáknak" se lehet öket nevezni, mert harcosaiknak jó része külföldi fizetett zsoldos. A párizsi merénylök szintén a nyugati titkosszolgálatok által kiképzett és irányított, valószínüleg elmeirányítás alatt is álló gyilkológépek voltak.


Az egyik támadó, akinék szíriai útlevelet találtak, egy bevándorló volt, aki Görögországon keresztül érkezett.

Ugye mi is a legfontosabb, amikor valaki gyilkolni megy, mint hogy útlevelet vigyen magával.

A merényletek november 13-án történtek, a 11/13 illuminátus ritualisztikus dátum.

A francia elitek minden jel szerint nem nézik semmibe, még csak emberszámba se veszik az ország lakosságát: a merényleteknek több mint 150 halottja és rengeteg sérültje van.

S minden bizonnyal folytatásuk is lesz más európai országokban is.

A merényletek köztes célja az NWO-s gyülölködö fasiszta pártok hatalomra segítése, ez Franciaországan a Nemzeti Frontot jelenti. A tömegek nem sejtik, hogy a Nemzeti Front a Le Pen lány vezetésével globalista árulóvá vált, aki készségesen megengedte még azt is a globalistáknak, hogy idén januárban felgyújtsák az apja házát:

2015. január 19:
A párizsi támadások az idösebb Le Pen szerint a nyugati titkosszolgálatok müve volt
(Paris attacks: Jean-Marie Le Pen says French terror attacks were work of Western intelligence)
A megjegyzéseit Le Pen nem volt hajlandó teljesen visszavonni, ami nagy haragot váltott ki a francia politikusok közt. A kijelentései a lányát, Marie Le Pent is megharagították, aki elhatárolta a Nemzeti Frontot az apja "provokatív kijelentéseitöl".

S ugye mondj igazat (a politikában), és betörik a fejed ...

2015. január 26:
Tüz ütött ki a házában, az idösebb Le Pen megsebesült
(Former French National Front leader Jean-Marie Le Pen injured in house fire)

A globalisták nemrég egy újabb piszkos trükköt vetettek be a franciák ellen azzal a céllal, hogy a következö választásokat a Nemzeti Front nyerje: a Le Pen lányból (hamis) mártírt igyekeznek csinálni azzal, hogy szándékosan a párizsi merényletek elöttre idözítve vádat emeltek a kurva ellen egy még 2010-ben (!)  elhangzott kijelentése miatt (öt évig nem jutott eszükbe, csak most, teljesen véletlenül, két héttel a párizsi merényletek elött), aminek ugye az a rejtett célja, hogy az agymosott, és egyre iszlámellenesebb franciák egyre jobban a Nemzeti Fronttal szimpatizáljanak, s rá szavazzanak a következö választásokon ...

Muzulmán-ellenes kijelentések miatt vádat emeltek Marie Le Pen ellen
(Marine Le Pen goes on trial charged with anti-Muslim hate speech)
http://www.theguardian.com/world/2015/oct/20/marine-le-pen-trial-charged-anti-muslims-hate-speech


Marie Le Pen-hez hasonló jómadár Magyarországon is található: Vona Gábornak hívják. A Jobbik éppúgy globalista áruló NWO-s párt mint a jelenlegi francia Nemzeti Front.



Aki annyit hazudik mint egy gengszter, és annyi eröszakos terrorcselekényt követtet el mint egy gengszter, és úgy öltözik mint a gengszter, az gengszter:

A cionáci Rothschild csicskák színe java együtt mutatkozott a 2015 januári "nagy Charlie Hebdós terrorellenes tüntetésen"



Ne legyen illúziója senkinek se: ha most Vona lenne a miniszterelnök, akkor az lett volna ott a felvételen, nem Orbán.

S azt is tessék megfigyelni, hogy ki NINCSEN ott: Obama (de még a külügyminisztere se), Putyin, senki se a kínai, indiai, brazil (BRICS) vezetésböl, s magasrangú pápai küldöttet se látni, söt, a szlovák miniszterelnök, Fico sincs ott.

Ezek ott a képen a legrosszabbak, a rosszak közül is a legrosszabbak.


2015. október 31:
Az Iszlám Állam szerint ők felelősek 224 orosz haláláért
http://www.origo.hu/nagyvilag/...olott.html

Az orosz gép október 31-én, Putyinék szíriai ISIS ellenes hadjárata miatt lett lelöve bosszúból, s a merényletnek illuminátus-ritualisztikus véráldozat jellege is volt.

Amikor meghallottam, hogy mi történt, sokáig én is arra gyanakodtam, hogy az orosz gépet az Izraeliek lötték le, de nem, egy CIA-MI6-os angol-amerikai titkosszolga-banda állt mögötte a cionáci Rothschild-frakciók megbízásából. A gép egy angol föld-levegö rakétával lett lelöve.

A wikipédiában is megtalálható a következö:

https://en.wikipedia.org/wiki/Metrojet_Flight_9268#Crash
Flightradar24 shows the aircraft climbing to 33,500 ft (10,200 m) at 404 kn (748 km/h; 465 mph) before suddenly descending to 28,375 ft (8,649 m) at 62 kn (115 km/h; 71 mph) approximately 50 km (31 mi) north east of Nekhel, after which its position was no longer tracked



A gép elöször felment 10,200 m tengerszint feletti magasságig, aztán hirtelen süllyedni kezdett 8640 m magasságba, majd ezután eltünt a radarképernyökröl. Valójában az történt, hogy távirányításos-hekkeléses technológiák segítségével a CIA-sok hatalmukba kerítették, majd levitték 8 km tengerszint feletti magasságba. Erre azért volt szükség, mert a föld-levegö rakéták hatósugara nem több 8-9 kilométernél, így viszont egy 1500-2000 m magas hegytetön álló merénylö vígan le tudta löni már egy 6-7 kilométer hatósugarú, vállról indítható föld-levegö rakétával is.

A merénylettel a cionáciknak sikerült megrontani Putyinék és a Pentagon viszonyát is. Az esetröl a legtöbb "alternatív weboldal" szándékosan dezinformált, Izraelre próbálván kenni a merényletet.

A CIA-s terrorsejt egy részét az orosz különleges alakulatok Jemenben elfogták, a többit pedig Obama gyilkoltatta meg Jordániában.

Ennek a whatdoesitmean.com-os írásnak szerintem is magas igazságtartalma lehet ...

Obama Murders Flight 9268 Plotters, Threatens Russia Olympic Ban If Truth Told
http://www.whatdoesitmean.com/index1940.htm

De valójában nem az izraeli hadsereg állt mögötte, hanem azok a sátánista-illuminátus körök, akik Izraelt is létrehozták.


A lelövésnek ritualisztikus jellege is volt, lévén október 31-én, Halloween-kor történt, amit a sátánisták Samhain-ként ünnepelnek, s ez a legjelentösebb véráldozós ünnepük.

http://www.bibliotecapleyades....real20.htm
October 31 - Samhain
Also known as Halloween, or All Hallows Eve as designated by the Catholic Church. This date is the Illuminati's highest day of human sacrifice


(ez ugye az a hiteles írás, ami tartalmazza a Ferenc pápa megválasztásáná használt "13-as" okkult számmisztikát is....)


Lásd itt:
Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“)
.

Október 31-ére, Halloweenre állította be mellesleg a rózsakeresztes-szabadkömüves Luther Márton is a "reformáció napját".



Sokan nem is sejtik, mekkora cinikus kétértelmüség rejlik abban, amikor a hírügynökségek azt állítják hogy:

Az ISIS magára vállalta a támadásokat
http://888.hu/article-az-isis-...amadasokat

(ennek a weboldalnak is amúgy érdekes neve van, pfff)

Az ISIS ugyanis nemcsak a terrorszervezetet jelenti, hanem a "szajhát" is, a sátánista háttérhatalom "föistennöjét", akit az egyiptomi mitológia Isis-nek (Izisznek) nevez.

Mint ahogy
Az elpogányosított kereszténység (melytöl tulajdonképpen még az iszlám is „istenibb“)
c. írásban írtam:
Ishtar a világ különbözö kultúráiban legalább 20 más néven ismert. Ez amiatt van, hogy miután az aldebraniak leverték a babiloni lázadást (Bábel-tornyának története), a lázadókat szétszórták a világ sok más népe közé. Ishtar-Astarót volt a babiloni lázadók egyik fö vezetöje.

Ishtar, Astarót, Szemiramisz, Lilith, Disa, Isis, Shingmoo, Herta, stb. – ez mind ugyanaz a „hölgyike“.

Róla nevezték el a világ sok nyelvében a liliom (mint Lilith) nevü virágot is, ami találó, lévén gyönyörü de eléggé büdös növényröl van szó.

És igen, Ishtar az a bizonyos „asszony“, az allegorikus „nagy babiloni szajha“ is (http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon), akiröl a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szólnak a végsö idökre vonatkozó próféciák!















A médiumok tehát lényegében a "képébe vágják" az ateista-agymosott tömegeknek az igazságot, amikor azt állítják, hogy "ISIS állt mögötte".

Söt, még a Vatikán lapjának, az Osservatore Romanonak a november 16-i száma is ezt lényegében "megerösítette".

Jelenések, 17. fejezet:
4 "Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skarlátba (vagyis lilába és vörösbe – szerzö megj.), és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával"

Lásd a lila pulóvert viselö asszonyt, mely a francia trikolóros táblát tartja, az alsó képen pedig a lila-vörös színkombinációt.

A szöveg az alsó képen: "Pourquoi/Warum/Why"? Vagyis: "Miért" (több nyelven mondva)

Valóban csak extrémül kevesen értik, hogy "Miért".

Forrás: http://vaticanresources.s3.ama...3_1711.pdf



http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=179:2015-11-15-11-19-28&catid=15:egyeb&Itemid=51