2021. december 30., csütörtök

Kísérlet az engedelmességről

Melyik oldalára állsz a történelemnek?

Dries Van Langenhove: A szabadsághoz vezető út a diktatúrához vezető út

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dries Van Langenhove belga parlamenti képviselő leleplezi a politikusok képmutatását a Covid-intézkedésekkel szemben, azt mondja, hogy a flamandok csapdába estek, elveszítették szabadságukat, és hogy a kormány felszámolja a demokráciát a pandémiatörvénnyel.

Dr. McCullough: A védőoltások növelik a szívbetegségek kockázatát

Dr. Peter McCullough elemzi Dr. Aseem Malhotra kardiológiai cikkét, amely szerint az mRNS-vakcinák megduplázzák a szívbetegségek kockázatát azáltal, hogy drámaian megnövelik a gyulladásos endotélmarkereket. Rávilágít továbbá a gyermekek és fiatalok szívizomgyulladásos eseteinek exponenciális növekedésére a vakcinák bevezetése óta.

Ron Johnson. Kerekasztal során emel szót az oltáskárosultakért

Ron Johnson szenátor kerekasztal-beszélgetést szervezett Washingtonban, ahol szakemberek és oltáskárosultak, akiket a hatóságok és a hivatalos szervek teljesen figyelmen kívül hagytak és elhallgattak, szóhoz juthattak, és nyilvánosságra hozhatták az elszenvedett mellékhatásokat és tapasztalatokat, hogy támogassák egymást, és fényt derítsenek mindarra, amit eltitkolnak.

Figyelem! A vakcinák elnyomják a sejtek DNS-javító mechanizmusát

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Hui Jiang és Ya Fang Mei, a Stockholmi Egyetem kínai kutatóinak megdöbbentő tanulmánya feltárja, hogy az mRNS-vakcina által a szervezetben létrehozott tüskefehérje akár 90%-kal is elnyomja a DNS-javító mechanizmust, amely életben tart minket, és megakadályozza, hogy “mutáns genetikai szörnyeteggé” váljunk.

Richard Boutry: Chemtrails, mérgező permetezés és az új Dr. Menguele

Richard Boutry bemutatja, hogy a chemtrails nemcsak az időjárás módosítására szolgál, hanem mindenekelőtt a lakosság tesztelésére is. Ez egy igazi mérgező permetezés, miközben az ember azt képzeli, hogy ez nem más, mint egyszerű vízgőz.
Emlékeztet minket Dr. Menguele doktorra, egy pszichopata, szadista és antiszemita orvosra is, és összehasonlítja őt azokkal az orvosokkal, akik manapság a televíziókban parádéznak, és arra szólítják fel az embereket, hogy oltassák be magukat, és akik napi 1000 euróért oltanak.

FLURONA: Már nevet is kapott az új fertőzés, ami egyesíti az influenzát és s koronavírust

 

Izraelben dokumentálták az első megbetegedést az úgynevezett „fluronával”, amely egyidejű koronavírus- és influenzavírus-fertőzés.

A kettős fertőzést először egy várandós nőnél azonosították ezen a héten a Rabin Medical Centerben (Ichilov), Petach Tikva-ban. A kórház tájékoztatása szerint ekkor készültek a pozitív tesztek. A nőt egyik kórokozó ellen sem oltottak be - viszont jól érzi magát, nem igényel ellátást.

Prof. Arnon Vizhnitser szülész-nőgyógyász szakorvos, a kórház nőgyógyászati ​​osztályának igazgatója az osztályukra érkezett nőről így nyilatkozott:

„Amint megérkezett az osztályra, influenzát és koronavírust diagnosztizáltak nála. Mindkét teszt pozitív lett, még azután is, hogy újra ellenőriztük” – mondta.

Az egészségügyi minisztérium még vizsgálja a viszonylag enyhe esetet, és még nem állapította meg, hogy a két vírus kombinációja okozhat-e súlyosabb megbetegedést.

https://mediaforras.com/flurona-mar-nevet-is-kapott-az-uj-fertozes-ami-egyesiti-az-influenzat-es-s-koronavirust-1285