2014. december 14., vasárnap

A CIONBIRODALOM ROSKATAG ÉS BOSSZÚT FORRAL

Feltételenül érdemes meghallgatni a hittudós mondanivalóját, mert sok olyan összefüggést tár föl, amit nálunk elhallgatnak, s egyben rámutat arra is, hogy jelenleg  mi a helyzet. OROSZORSZÁG-IRÁN-AMERIKA-IZRAEL

A HITTUDÓS ELMONDJA MI AZ ÁBRA UKRAJNÁBAN
Kár hogy nálunk egyetlen elemző vagy politikus sincs aki ilyen egyértelműen, ilyen világosan, ilyen egyszerűen és érthetően mondja el, mi volt a történelem és milyen dolgok terhelik a cionistákat és miben törik most a fejüket. Hogy mennyire időszerű ez a téma, nem kell messzire menni, mert itt van a mi helyzetünk Goodfriend nevű CIA ügynökkel, akinek mostanában kicsit letörték a szarvát, de nem eléggé. Kiváncsian várjuk, hogy Amerika mit fog válaszolni Kövér László figyelmeztető szövegére. Nem fajultak volna el ennyire a dolgok Amerikával, ha a kormány sokkal korábban és sokkal keményebben lépett volna föl az amerikai ügynökkel szemben. Más országokban, mint pl. Dél-Amerika összes országában, de másutt is, az ilyen figurákat mint ez a zsidó pojáca, úgy vágtak volna ki mint macskát ...ni. Itt meg? Hónapokig könyörögtek neki és alázkodtak előtte. Reméljük, hogy a fejlemények addig haladnak, hogy a kormány visszaveri a következő támadásokat is. Most az imám videójából magunkra ismerhetünk. A magyar kormányt és a közvéleményt akarják megtörni, hogy Amerika Ukrajna-politikáját ne ellenezzük, hanem támogassuk. Ez a támogatás magyar részről egyenlő lenne az öngyilkossággal. Sajnos a közvélemény túlnyomó többsége nem veszi észre, hogy a hazai terrorista banda mennyire összejátszik az amerikai cionista érdekekkel.
https://kuruc.info/r/34/137067/

Cigány családok csaptak össze egy menyasszony miatt

A csetepaté okáról egyelőre nem közölt részleteket a rendőrség.

Tíz járőrcsapatot kellett bevetni, hogy a feldühödött családokat megfékezzék. A rendőrségi fellépés során személyi sérülés szerencsére nem történt, de a két család közti verekedés közben többen is megsérültek, s valószínűleg néhány autó is megrongálódott - tájékoztatott Martina Kredatusová, a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ügyben eljárás indult.


SITA

Nagy a jövés – menés Donbasszban!

Igen nagy a helyezkedés ma Donbasszban. Nyalókakirály latorhada és a népköztársasági erők is olyan áttelepülési akciókba fogtak, mintha holnap döntésre akarnák vinni Donbassz ügyét.
Zaporozzsje repülőterén ma hat darab, az amerikai légierő kötelékébe tartozó “Hercules” óriás szállító repülőgép landolt.
herc
Ugyanilyen látványosságban van részük Dnyepropetrovszk és Harkov lakóinak is. A légikikötőket egyébként a kijevi junta parancsára holnap éjfélig lezárták a polgári légiforgalom elől. Dnyepropetrovszkban “könnyű NATO – járművek kirakodását” figyelték meg.
Persze a földi események is zajlanak, még ha visszafogottan is. (A Bal-Rad pontosítást kért az “Izvarino – üggyel” kapcsolatosan. Megerősítették. Izvarinoról van szó, oda telepítettek nagyjából háromszáz sorozott újoncot!)
Donyeck északi – északnyugati határvidékén ma napközben is szórványos lövöldözés volt. A város viszonylag csendes, mint ahogyan a repülőtér is.
tömb
osztás
Dzserzsinszknél a valcmanisták lelőttek három villanyszerelőt, akik a sérült elektromos vezetéket akarták helyreállítani.
Nyikisinonál megint kitörhetnékjük volt a pribékeknek. Két latortank leolvadt, négy lator fűbe harapott.
Makejevka mellett kora délután volt ma pozícióharc – kézifegyverekkel.
A szinte teljesen megnyugodott Gorlovkát délután egy óra tájban hirtelen aknavetőkkel kezdték lőni Valcman pribékjei.
Krasznyüj Limany – Kramatorszk – Szlavjanszk térségében tüzérségi lövöldözés kezdődött délután kettő óra körül, és még mindig zalik.
Összességében véve minden jel arra utal, hogy a közeljövőben drámai módon gyorsulhatnak fel az események Donbasszban. Vannak viszont akik úgy látják, hogy a népköztársaságiak erők által Mariupol blokkolását követően összeül Minszkben a fegyverszüneti bizottság. Megint mások szerint viszont a kocka el van vetve, és a donbasszi háború eszkalálódása elkerülhetetlen.

https://balrad.wordpress.com/2014/12/14/nagy-a-joves-menes-donbasszban/

A termőföld, mint nemzeti kincsünk is a zsidóvám martaléka lesz


A kormány a tulajdonosi, valamint haszonbérleti problémákat orvosló törvényjavaslatot tárgyaló ülését követően tájékoztatást adott ki, miszerint rendeződhet a zártkertek, hobbikertek helyzete, de hogyan? Arról beszélnek, hogy az önkormányzatok 2015-től földadót vethetnek ki a földtulajdonosokra - ami nyílván rontaná a mezőgazdaság teljesítményét. Hát ez gyönyörű! A földadó kivetésének alapjául az adótörvényt módosító csomag szolgál. Ez többek között lehetővé teszi, hogy a profitérdekelt önkormányzatok újfajta helyi adót vethessenek ki a magánszemélyek eddig adóval nem terhelt tulajdonaira, köztük a termőföldre is.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy

a földtulajdonosokat terhelő adó bevezetése tovább rontaná a mezőgazdaság teljesítményét,
így például a vidék népességmegtartó képességét is.


Az illetékeseknek soron kívül kellene intézkedniük annak érdekében, hogy a termőföld kikerüljön a települési adó hatálya alól. de hogyan, Hiszen az állampárti kényszer és persze a pozicióba helyezett polgármesteri/településjegyzői bérenceik mocskos keze is benne van a karvajkodásban.
A visszajelzések alapján mintegy félszáz település tervezi a földadó kivetését. Az érintett önkormányzatok nem egységes elvek mentén állapítanák meg földadót, a legtöbb esetben hektáronként vagy aranykoronánként határoznák meg az adó mértékét.
A földadó több szempontból is aggályos. Az adót a földtulajdonosok előbb-utóbb továbbháríthatják a földhasználókra, így fennállhat az az eset, hogy a földhasználóknak közvetlenül az iparűzési-, közvetve pedig a földadót is meg kell fizetniük. További problémát jelent, hogy a földadó forrást von ki a mezőgazdaságból.

A mintegy 2 millió földtulajdonost érintő adónak negatív következményei lennének. A vidéki életnek, a vidék megtartó képességének, a felemelkedésnek számos helyen a föld az egyetlen záloga, a megélhetés alapja. Félő, hogy a legrászorultabb önkormányzatok, ahol nincs más vagyon, a föld megadóztatásához nyúlnának. Éppen ott, ahol a föld a megélhetést és a helyben maradást jelentő jövedelmet biztosítja. Illetve közvetve érinti az állat- és élelmiszertermesztés, azok feldoldozóiparának szegmenseit is. Magyarán drágulást hozhat az élelmiszerpiacon, nekünk, kisembereknek...


Hernád Völgye Hungarista Háztáji Közösség

Ukrán nemzeti tragédia készülődik Donbasszban!

Legutóbbi donbasszi összefoglalónkhoz képest a helyzet nem változott. Az eddigi csatatereken viszonylagos a csend, amit azért néhány helyen (a Bal-Rad – hoz beérkező jelentések szerint kizárólag Nyalókakirály brigantijai) sértenek meg.
domb
A “csendes üzemmód” leple alatti valcmanista készülődés viszont Ukrajna történelmi tragédiáját vetíti elő.
Tegnap késő délután – kora este Donyeck északi – északnyugati peremeire kézi és mesterlövész fegyverekkel lövöldöztek Valcman latorjai.
Peszkinél tüzérségi tüzet lőtt a latortüzérség tegnap délután. Ezt követően kézifegyverektől volt hangos a vidék. Azotnüj mellett ugyancsak lövöldözés tört ki.
domb1
Nyikisinonál ismét kisérletetgettek a pribékek. Miután három kinyúlt – visszakoztak.
Sztanyica Luhanszkaja nyugati részét aknavetőkkel lőtte a valcmanista horda késő délután. Szerencsére csak anyagi károkat okoztak.
Bahmutkánál, Frunzénál csatározások törtek ki tegnap délután.
Szcsasztyjétól a népköztársaságiak tüzérsége ismét “Grad” sorozatvetőkkel volt kénytelen féket vetni a valcmanisták terjeszkedő hangulatának.
domb2
Krjatovo – Muratovo között, és Kolesznyiko – Valujszk között sem akartak helyben maradni a latrok. Vándorlási hajlamukért tucatnál több latoregyeddel fizettek. Tíz egyedüket a milicisták gyűjtöttek be Valujszknál. Ezeket most stoppolják valami ispotályban.
Jenakijevoban egy korábban fel nem robbant tözérségi lövedék lépett működésbe. A körülmények nem ismertek, viszont három civil meghalt a robbanásban. Az eset késő este történt. Kora este Szmelora lőttek ki a pribékek aknavető – tüzet.
Este hat óra körüli időben Szokolnyikit lőtték Kijev zsoldosai, szintén aknavetőkkel.
A népköztársaságiak hírszerzése szerint valódi ukrán nemzeti tragédia bekövetkezte körvonalazódik Donbasszban. A “csendes üzemmód” lehetőségét kihasználva a kijevi junta erőfrissítésre használja fel a “fegyvernyugvást”.
Gyjebalcsevo, Zolotoje és Popasznaja térségében az utóbbi napokban megtörtént a valcmanista erők rotációja. CSUPA FIATAL, FRISSEN ALIG – ALIG KIKÉPZETT FIATAL SRÁCOKKAL VÁLTOTTÁK A “FÁRADT” ZSOLDOSOKAT.
Szcsasztyje környékén Nyalókakirály 92. gépesített lovészbrigádjának állománya 80 százalékban szintén az iskolapad helyett a donbasszi frontra vezényelt fiatal fiúkra cserélődött!
A népköztársasági hírszerzés szerint a kijevi hadvezetés ÍRD ÉS MOND: GYEREKMŰSORT SZERVEZETT AZ “IZVARINOI KATLANBAN” – az oda beküldött “gyerekkatonák” számára. A DNR és az LNR hadvezetését rendkívüli módon aggasztja a jelenség. A népköztársasági erőkkel szemben a háború kitörése óta először – az ukrán nép sorozott fiataljait vonultatja fel az eszement kijevi junta.
A Harkov – régióbeli Csugajevben tegnap egy ötven fős lengyel különítmény felbukkanásáról kapott jelentést a népköztársasági hírszerzés. Négy helyi lakos – akik mobiltelefonjaikkal fényképezték a “jelenséget” – azonnal “lekapcsoltak”.

https://balrad.wordpress.com/2014/12/14/ukran-nemzeti-tragedia-keszulodik-donbasszban/

A globális valuta újraindítást 100%-ban megerősítették, működésbe hozták és végrehajtják

Bank of China pénzek érkeztek be a mesterszámlákra világszerte, de még nem bocsátották ki azokat privát csoportoknak, vagy a nyilvánosság számára hétfő estig USA keleti időszámítás szerint.

Az Egyesült Államok Kincstárát zár alá helyezték, hogy megoldják a fenyegető kormányzati leállást ezen a héten csütörtökön. De a megmaradt összeesküvés vezetők, élükön David Cohen-el még mindig foggal-körömmel harcolnak az új valuta nyilvánosságra hozatala ellen. Azonban a késleltető próbálkozás hiábavaló, mivel azt hiszik vagy sem, az összeesküvés már képtelen egy újabb háború vagy tömegpusztító esemény (lásd 911 vagy 311) elindítására.

http://www.inquisitr.com/1661566/u-s-could-face-another-government-shut-down-this-week/#XJ5OdBpfps5JExbz.99

Az Obama adminisztráció azt akarja, hogy úgy tűnjön, mintha a republikánusok gátolnák a 2015-ös állami finanszírozást, így a demokraták léphetnek, és létrehozhatnak egy aranyfedezetű deviza megoldást.

Azt reméli, hogy ez biztosítja az elnöki örökségét, mielőtt bíróság elé állítják, vagy eltávolítják a hivatalából egyéb intézkedésekkel.

Barack Obama ismét egy átlagos polgár, már nem az Egyesült Államok elnöke. Az Ázsiai Vének könyörületesek vele, hogy lehetővé teszik számára, hogy végrehajtsa utolsó és végleges feladatait.

Az 1871-es USA Vállalatot fizetésképtelenné nyilvánította egy nemzetközi világbíróság, hogy csendben szabályozza a szuverén nemzetek ügyeit. Vagyis az USA Vállalat összes tartozása és vagyona visszakerült az eredeti fedezet kibocsátóihoz, melyek az ősi Ázsiai Királyi Családok. Ők voltak azok, akik finanszírozták a Brit Lázadókat, és tették fel az aranyat az USA elindításához 1776-ban, és akik tiszteletére minden július 4-én fellövik a tűzijátékot. Igaz történet.

A Wall Street is egy gyors, nyilvános megoldást szeretne a nagyon is nyilvános származékos problémáira, amelyekre kiterjed az új aranyfedezetű valuta nyilvánosságra hozatala. El akarnak kezdeni megint nagy pénzt csinálni az új bankrendszer alatt.

Eközben 7 globális vagyonkezelőnek - mind különböző aláírási szinteken - van egy létrejött kibocsátási megállapodása az Uralkodó Családokkal, a Kormányokkal, a Bankokkal, a BRICS-el a Globális Valuta Újraindítás/Átértékelés pénzügyi megkezdéséhez. Ennek végső teljesítési napja nem ismert, de a pénzeket éppen most juttatják ki a gazdasági szervezetekhez és számvivőkhöz.

Ha mind a 7 vagyonkezelő aláírt, az átértékelés nyilvános bejelentése meg fog történni. Megrősítették, hogy 3 vagyonkezelő már aláírt, és meg fogják kapni a pénzeszközöket.

Az angliai Vilmos herceg is egy ilyen vagyonkezelő, és New Yorkban volt a héten, hogy kézjegyével ellássa.

http://www.msn.com/en-us/news/us/prince-william-hits-dc-kate-joins-nyc-first-lady/ar-BBgu3A1?ocid=UP97DHP

A kínai vagyonkezelők Madame Wu és General Li már aláírták, és megkapják a forrásokat.

Az új köztársasági elnök Carter Ham egy másik vagyonkezelő. Ez azt jelenti, hogy a General 64 Group és a The Admiral's Group el kellene induljanak, miután Ham elnök aláírt, várhatóan ezen a héten, amint csoportként törlésre kerültek, hogy megkapják és kiosszák a kifizetéseket.

A történelmi kötvények kifizetése múlt héten világszerte elkezdődött. Az Uralkodó Családok lesznek az elsők, majd a Kormányok, sorban 1-3 bank, privát csoportok, és végül a lakosság.

Az új valutának és a tervezett nyilvános bejelentésnek legkésőbb 12/15-ig működnie kell, miáltal bárki kérheti az új valutát, és ténylegesen megkapja azt.

Jelenleg minden képernyőn lévő digitális számla az összes bankban az egész világon arany fedezetű. Erre a váltásra nyilvános bejelentés nélkül november elején került sor. Így az új valuta kihirdetésének már több köze van a fennálló nemzetközi joghoz ahelyett, hogy eljárásjogi adminisztrációra lenne szükség.

Az Amerikai Köztársaság kormányzati közleménye csak akkor jöhet, amint a régi vállalati kormányt nyilvánosan leleplezték, azonban az új valuta bejelentése Barack Obama volt elnök részéről teljesíti ezt a nemzetközi követelményt, és bármelyik pillanatban várható.

Senki sem tudja, hogy az Új Köztársaságról szóló információ elérhetővé válása hogyan fog előrehaladni, hiszen biztos, hogy fel fogja háborítani a lakosságot, hogy az USA-t csődbe juttatták a saját vezetőik, és jelenleg az Ázsiai Vének külföldi csődgondnoksága alatt állnak.

De legalábbis az új valuta bejelentése az összeesküvés lemondásának hivatalos állami elismerése, ahogy a világ feletti pénzügyi uralkodásuk vége is a Federal Reserve Bank és a Globális Központi Bankrendszeren keresztül.

Ismert célja az Ázsiai Véneknek, hogy helyreállítsák az USA szuverenitását, és nem akarják elfoglalni és irányítani a lakosságot. De hogy ezt megtehessék, meg kell szüntetni minden beépült mérgező hatalmi struktúrát és új vezetésre kell cserélniük. Ezért Carter Ham, aki egy hűséges amerikai tábornok, az Ázsiai Véneknek dolgozik, de az amerikai érdekeket szolgálja, mint egy igazi hazafi.

A Forex ráták az összes valuta átértékelés során pillanatok alatt kiigazításra kerülnek kihirdetés és előzetes bejelentés nélkül. Ez az esemény nyilvános bejelentés nélkül fog bekövetkezni. Az új valutaárfolyamokon történő kereskedés már több hónapja bekövetkezett.

A bankok már képzik az alkalmazottaikat az új pénznem beváltása során az ügyfelek nagyon körültekintő kezelésére. Még akár helyszíni viszaváltó központok felállításával is, hogy kezelhessék a nagy pénzmennyiséget és a sok ügyfelet.

Az egyéni, a titoktartási megállapodáshoz kötött valuta visszaváltások már több mint egy éve folyamatban vannak, és mivel a Wells Fargo az új elszámolóház bankja az új Amerikai Köztársaság Kormányának, mára felülmúlta az összes bankot az USA-ban, és ma már az összes jezáloghitel 25%-val rendelkezik.

http://www.charlotteobserver.com/2014/12/09/5371997/wells-fargo-now-most-valuable.html#.VI3ZTn-HOXc

A Wells Fargo, a Chase, a Citibank és a Bank of America most már a Kínai Vének többségi tulajdonában van. Várható néhány nagy banki részesedésszerzés és névváltozás a közeljövőben. A Wells Fargot eredetileg a Kínai Királyi Családok alapították a kínai amerikai aranyérc kutatók számára.

Az Adóhivatalt, a Nemzetbiztonsági Hivatalt, és a FEMA ügynökségeket meg fogják szüntetni az új 2015-ös USA Köztársaság költségvetésében. Mindhárom ügynökséget illegálisan hozták létre az eredeti USA alkotmány alapján, amelyet szintén felújított és módosított Ham elnök.

Az amerikaiak továbbra is fizetnek adót, csak nem az Adóhivatalnak, és nem annyit. A vállalatok és a bankok számára szintén be lesznek zárva a kiskapuk.

Mindezek hatalmas változások, akár a banki vagy az USA Köztársaság alapszerkezetét tekintve, melyek fokozatosak vagy fokozatosak lesznek, hogy a lakosság mindennapi rutinját ne zavarják.

Az Ázsiai Királyi Vének egy névtelen és harmonikus átmenetet részesítenek előnyben, mivel egy egészséges és pénzügyileg fenntartható USA Kína és a világ számára hosszú távú növekedési lehetőséget biztosít.

http://nesaranews.blogspot.hu/2014/12/the-global-currency-reset-is-now-100.html
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/a-globalis-valuta-ujrainditast-100-ban.html#.VJGKax1qZdg