Fura és rejtélyes hír járta be az amerikai sajtót az elmúlt napokban: több szövetségi államban kiesett a 911-es segélyhívórendszer, teljesen elérhetetlenné vált a 911-es vészhívószám (a 112-es amerikai megfelelöje) és elérhetetlenné vált sok, a Centurylink telekomunikációs óriáscég szerverein futó weboldal is:
CENTURYLINK OUTAGE: WHERE ARE 911 SERVICES AFFECTED?
Az esetek között összefüggés van: a Centurylink müködteti a 911-es vészhívórendszert is az USA-ban. De vajon miért estek ki a cég adatforgalmat továbbító router-jei országszerte?

Az eset megértéséhez tudni kell, hogy a 2016-os török (ellen)puccs idején is Erdoganék az ország vészhívórendszerén keresztül tudtak tömeges SMS-eket eljuttatni a lakossághoz, ami által nagyon hatékonyan tudták mozgósítani a támogatóikat a puccs kritikus óráiban.

Az Erdogán SMS-ek, melyekböl lényegében mindenki kapott a puccs idején, akinek Törökországban regisztrált mobiltelefonja van:

2016.7.21:
Erdogan Sends a Text Across Turkey, Urging Loyalty

https://www.nytimes.com/2016/07/22/world/europe/turkey-erdogan-gulen.html
Láss csodát - nyilvánvaló rejtett céllal - Trump is az idén úgy módosíttatta az USA vészhívórendszerét, hogy az lehetövé tegye ún. "elnöki SMSek" tömeges kiküldését a lakosságnak!

Cikkek arról, hogyan müködik az USA ún. Nemzeti Vezetékmentes Vészhelyzeti Riasztási Rendszere (IPAWS), mely egyfajta "fordított 911"-ként is müködhet (nem az állampolgár hívja, hanem a rendszer hívja/figyelmezteti az állampolgárt), s amelynek részét képezik most már az "elnöki SMS"-ek is:

IPAWS Warning Program Aims to Save Lives Through Digital Communication
https://www.911.gov/911connects/issue-5/IPAWS-saves-lives.html
A call to 911 can save a life. With IPAWS, a call from 911 can save a community.


2018.10.3: The IPAWS National Test
https://www.fema.gov/emergency-alert-test

The WEA test message will have a header that reads "Presidential Alert" and text that says:
“THIS IS A TEST of the National Wireless Emergency Alert System. No action is needed.”


2018.10.4: Hiába próbáltak leiratkozni róla, amerikaiak milliói kaptak "elnöki riasztást"
https://444.hu/2018/10/04/hiaba-probaltak-leiratkozni-rola-amerikaiak-millioi-kaptak-elnoki-riasztast

Szerdán, keleti parti idő szerint délután 2 óra 18 perckor amerikaiak tízmilliói kaptak SMS-üzenetet. "Elnöki riasztás" - szólt a szöveg, amit az amerikai katasztrófavédelem küldött ki az évek óta tervezett Nemzeti Vezetékmentes Vészhelyzeti Riasztási Rendszer tesztjeként.

2018. szeptember 16:
Jönnek az elnöki SMS-ek: Pintér módszerét vetné be Trump

Állítólag már bevetésre készen álltak a magánhadsereges martalócok a Blackwater-böl a kulcsfontosságú intézmények elfoglalására, akárcsak a rabszállító katonai repülögépek a balliberális politikusok, újságírók, hollywoodi színészek és más közéleti személyiségek Guantanamóra szállítására, de az utolsó pillanatban  mégis le kellett nekik fújni az akciót, mert nem lettek volna képesek országszerte utcára és fegyverbe szólítani a támogatóikat.
A Centurylink óriáscég és az USA Nemzeti Telekommunikációs Biztonsági Bizottságának (NSTAC) élén ugyanis még egy Obama által kinevezett, és a ballib oldalt támogató személy, Jeffrey Storey áll, aki lehetövé tette, hogy a Centurylink adatforgalmat irányító és továbbító router-jeire titokban kalózprogramok legyenek telepítve egy korábban az NSA által felfedezett biztonsági résnek köszönhetöen, s amely kalózprogramok most aktiválva lettek mind a 45 000 számítógépen, paralizálva mind a vészhívórendszert mind a készülö fasiszta puccskísérletet.
Csak spekulálni lehet afelöl, hogyan fog ez végzödni. amennyiben Trumpék a jövöben mégis megkísérlik a puccsot.  A Hénok próféciák szerint az USA-ban még a globális orosz-antikrisztusi hatalomátvétel elött polgárháború tör ki, ami az ország balkanizálódásához, széteséséhez vezet majd. Feltételezhetö, hogy ez nagyban elö fogja segíteni az oroszok világhatalmi törekvéseit is.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=261:2018-12-31-08-43-26&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58