2024. február 21., szerda

Ladóczki Éva: A COVID EGY PENTAGON ÁLTAL IRÁNYÍTOTT, VILÁGMÉRETŰ BIOTERRORISTA AKCIÓ VOLT, AMELYNEK CÉLJA AZ EMBERI GENOM ÁTALAKÍTÁSA, DIGITÁLIS RABSZOLGÁSÍTÁSA, ÉS AZ EMBERISÉG KIIRTÁSA.

 

“2024. január 5-én az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága elé került: Dan Robert és társai. kontra Lloyd J. Austin, III, védelmi miniszter ügye, amely dönt ebben a kérdésben.
Ha a Legfelsőbb Bíróság beleegyezik az ügy tárgyalásába, és napok vagy hetek is eltelhetnek a döntés meghozataláig, ez vízválasztó lesz. Az első alkalom, hogy a C0VlD l9-re adott közegészségügyi választ és annak súlyos következményeit megtámadják a bíróságon.

AZ ANGOLSZÁSZ PRECEDENSJOG ALAPJÁN JELENLEG AZ OLTOTTAK A PENTAGON TULAJDONAI
Az MRNS-lövések megváltoztathatták az emberek genetikai kódját, aminek fontos jogi következményei vannak.
Ugyanis a Legfelsőbb Bíróság 2013-as ítélete alapján az “Association for Molecular Pathology kontra Myriad Genetics, Inc.” ügyben a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők.
A génmódosítás az ilyen szervezeteket a szabadalom birtokosainak tulajdonává teszi, akik az újonnan szintetizált gének szellemi tulajdonjogát birtokolják.
A döntés jogi következménye, hogy a géntechnológiával módosított emberek az MRNA technológia szabadalmak birtokosainak vagy a Védelmi Egészségügyi Ügynökségnek (DHA) tulajdonát képezhetik, amelyet a DOD keretében hoztak létre 2013-ban.

ELNÉPTELENÍTÉSI PROGRAM ÉS KÖZEGÉSZSÉGÜGYI DIKTATÚRA AZ EGY VILÁGKORMÁNY ALATT
1994 szeptemberében az ENSZ „Nemzetközi Népesedési és Fejlődési Konferenciát” (ICPD) hívott össze Kairóban, Egyiptomban, ahol 179 ENSZ-tagország és több száz civil szervezet küldöttsége megállapodott az ENSZ Népesedési Alapjának (UNFPA) létrehozásáról és egy program elfogadásáról.
Ezen országok, elkötelezték magukat egy radikális népességcsökkentési program mellett, amelynek célja a világ népességének akár 7 milliárd fővel való csökkentése.

WHO, MINT EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGHATÓSÁG
2005-ben az ENSZ elfogadta a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatot (IHR 2005), amely a világ 196 nemzete számára jogilag kötelező erejű „jogokat és kötelezettségeket állapít meg a közegészségügyi események és vészhelyzetek kezelésében”.
Ennek a jogi keretnek az Egyesült Államokban történő bevezetésének alapjait a 2004-es BioShield Act és a John Hopkins Egyetemen kidolgozott “Turning Point Model” egészségügyi törvény elfogadása révén titokban készítették elő .
Végső soron ez átadja a nemzet szuverenitását egy titkos világkormánynak.

ÚJ JOGALAP A RABSZOLGASÁGRA?
Legfelsőbb Bíróság 2013-as precedens ítélete alapján az “Association for Molecular Pathology kontra Myriad Genetics, Inc.” ügyben a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők.
A per tárgya: felhasználható-e trükk egy személy genetikai módosítására, szellemi tulajdonjogok (tulajdonjog) létrehozására a genetikailag módosított emberekben ?
Robert kontra Austin nukleáris igazságbombának bizonyulhat ebben a küzdelemben.”

Nagyon ajánlom a teljes cikket elolvasásra:
https://alexkrainer.substack.com/p/c0vld-l9-hoax-goes-to-court?utm_source=profile&utm_medium=reader2

És itt van a cikkben szereplő precedens írélet, amivel trükközni akarnak, hogy a Pentagon tulajdonai legyenek a beoltottak:
https://supreme.justia.com/cases/federal/us/569/576/?utm_source=substack&utm_medium=email

AZONNALI FELADATOK:
– Meg kell rohamozni a parlamenti képviselőket, hogy interpellációt nyújtsanak be ebben a kérdésben, hogy Magyarországra milyen szabályok vonatkoznak a beoltottakra.
– Meg kell tudni, hogy ki írta alá ezt az ENSZ népirtási programot 2005-ben, az akkor regnáló Gyurcsány-kormány nevében?
Azonnali vizsgálatot kell kezdeményezni a felelősségre vonás érdekében.

Egészségügyi Világszervezet alapító okiratában (1946) felmentette magát a büntetőeljárás alól?
Miért is? Mert már akkor tudták, hogy megszegik a törvényt.Interjú Dr. David Martinnal:
https://thewatchtowers.org/did-you-know-the-world-health-organization-in-its-founding-document-1946-exempted-itself-from-criminal-charges/

A Warp Speed ​​hadművelet (COVID) egy globális katonai hadművelet volt, amely teljes orvosi és igazságügyi rendszer felett átvette az irányítást szerte a világon:
https://lumi-news.gr/i-epicheirisi-warp-speed-itan-mia-pagkosmia-stratiotiki-epicheirisi-pou-katelave-ton-elegcho-olokliron-iatrikon-kai-dikastikon-systimaton/#respond
https://orvosokatisztanlatasert.hu/lehet-e-az-ember-a-genmodositast-bejegyzo-ceg-tulajdona/

Ne legyetek bátortalanok, Forbes szerint percenként 280.000 Ft-ot lop az államkasszából bűntetlenül

Nyugat által kedvelt Navalnij balladája

Tömeggyilkos Nemzetgyilkos Boris Johnson egymillió dolláros interjúja

 

New York, 2024. február 21. szerda (MB)

Hazug Háborúkövetelő Boris Johnson volt brit miniszterelnök egymillió dollárt kért egy interjúért a Putyint nemrég meginterjúvoló Tucker Carlsonnal – közölte kedden a tőle interjút kérő amerikai újságíró.

„Boris Johnson a Kreml játékszerének, vagy valami hasonlónak nevezett engem, mire fel arra kértem, hogy adjon interjút nekem” – adta elő Carlson. „Végül visszahívott az egyik tanácsadója, és azt mondta, kész beszélgetni önnel, de ez egymillió dollárjába fog kerülni. Az összeget amerikai dollárban, aranyban vagy bitcoinban kell kifizetni. Ez tegnap, vagy két napja történt” – közölte Tucker Carlson kedden, majd hozzátette: „Szóval rám támad anélkül, hogy megmondaná, miért tart rossznak, s miért tartja jónak magát. Ő, aki az amerikai kormány kérésére másfél évvel ezelőtt leállította az ukrajnai béketárgyalásokat, és ezzel felelőssé vált több százezer ember haláláért”.

Tucker Carlson így válaszolt a brit ajánlatára: „Azt mondtam, nemrég Putyinnal készítettem interjút, nem védem Putyint, mindenesetre ő nem kért tőlem egymillió dollárt, hogy meginterjúvolhassam”.+++

Kiadta: Magyar Békekör