“2024. január 5-én az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága elé került: Dan Robert és társai. kontra Lloyd J. Austin, III, védelmi miniszter ügye, amely dönt ebben a kérdésben.
Ha a Legfelsőbb Bíróság beleegyezik az ügy tárgyalásába, és napok vagy hetek is eltelhetnek a döntés meghozataláig, ez vízválasztó lesz. Az első alkalom, hogy a C0VlD l9-re adott közegészségügyi választ és annak súlyos következményeit megtámadják a bíróságon.

AZ ANGOLSZÁSZ PRECEDENSJOG ALAPJÁN JELENLEG AZ OLTOTTAK A PENTAGON TULAJDONAI
Az MRNS-lövések megváltoztathatták az emberek genetikai kódját, aminek fontos jogi következményei vannak.
Ugyanis a Legfelsőbb Bíróság 2013-as ítélete alapján az “Association for Molecular Pathology kontra Myriad Genetics, Inc.” ügyben a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők.
A génmódosítás az ilyen szervezeteket a szabadalom birtokosainak tulajdonává teszi, akik az újonnan szintetizált gének szellemi tulajdonjogát birtokolják.
A döntés jogi következménye, hogy a géntechnológiával módosított emberek az MRNA technológia szabadalmak birtokosainak vagy a Védelmi Egészségügyi Ügynökségnek (DHA) tulajdonát képezhetik, amelyet a DOD keretében hoztak létre 2013-ban.

ELNÉPTELENÍTÉSI PROGRAM ÉS KÖZEGÉSZSÉGÜGYI DIKTATÚRA AZ EGY VILÁGKORMÁNY ALATT
1994 szeptemberében az ENSZ „Nemzetközi Népesedési és Fejlődési Konferenciát” (ICPD) hívott össze Kairóban, Egyiptomban, ahol 179 ENSZ-tagország és több száz civil szervezet küldöttsége megállapodott az ENSZ Népesedési Alapjának (UNFPA) létrehozásáról és egy program elfogadásáról.
Ezen országok, elkötelezték magukat egy radikális népességcsökkentési program mellett, amelynek célja a világ népességének akár 7 milliárd fővel való csökkentése.

WHO, MINT EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGHATÓSÁG
2005-ben az ENSZ elfogadta a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatot (IHR 2005), amely a világ 196 nemzete számára jogilag kötelező erejű „jogokat és kötelezettségeket állapít meg a közegészségügyi események és vészhelyzetek kezelésében”.
Ennek a jogi keretnek az Egyesült Államokban történő bevezetésének alapjait a 2004-es BioShield Act és a John Hopkins Egyetemen kidolgozott “Turning Point Model” egészségügyi törvény elfogadása révén titokban készítették elő .
Végső soron ez átadja a nemzet szuverenitását egy titkos világkormánynak.

ÚJ JOGALAP A RABSZOLGASÁGRA?
Legfelsőbb Bíróság 2013-as precedens ítélete alapján az “Association for Molecular Pathology kontra Myriad Genetics, Inc.” ügyben a génmódosított szervezetek jogilag szintetikus fajoknak tekinthetők.
A per tárgya: felhasználható-e trükk egy személy genetikai módosítására, szellemi tulajdonjogok (tulajdonjog) létrehozására a genetikailag módosított emberekben ?
Robert kontra Austin nukleáris igazságbombának bizonyulhat ebben a küzdelemben.”

Nagyon ajánlom a teljes cikket elolvasásra:
https://alexkrainer.substack.com/p/c0vld-l9-hoax-goes-to-court?utm_source=profile&utm_medium=reader2

És itt van a cikkben szereplő precedens írélet, amivel trükközni akarnak, hogy a Pentagon tulajdonai legyenek a beoltottak:
https://supreme.justia.com/cases/federal/us/569/576/?utm_source=substack&utm_medium=email

AZONNALI FELADATOK:
– Meg kell rohamozni a parlamenti képviselőket, hogy interpellációt nyújtsanak be ebben a kérdésben, hogy Magyarországra milyen szabályok vonatkoznak a beoltottakra.
– Meg kell tudni, hogy ki írta alá ezt az ENSZ népirtási programot 2005-ben, az akkor regnáló Gyurcsány-kormány nevében?
Azonnali vizsgálatot kell kezdeményezni a felelősségre vonás érdekében.

Egészségügyi Világszervezet alapító okiratában (1946) felmentette magát a büntetőeljárás alól?
Miért is? Mert már akkor tudták, hogy megszegik a törvényt.Interjú Dr. David Martinnal:
https://thewatchtowers.org/did-you-know-the-world-health-organization-in-its-founding-document-1946-exempted-itself-from-criminal-charges/

A Warp Speed ​​hadművelet (COVID) egy globális katonai hadművelet volt, amely teljes orvosi és igazságügyi rendszer felett átvette az irányítást szerte a világon:
https://lumi-news.gr/i-epicheirisi-warp-speed-itan-mia-pagkosmia-stratiotiki-epicheirisi-pou-katelave-ton-elegcho-olokliron-iatrikon-kai-dikastikon-systimaton/#respond
https://orvosokatisztanlatasert.hu/lehet-e-az-ember-a-genmodositast-bejegyzo-ceg-tulajdona/