2021. augusztus 3., kedd

Az igazi anti-vaxx

 

Az úgynevezett vakcina által szállított grafén-oxid eltávolítására a szervezetből az orvosok glutationt és NAC-ot ajánlanak, amely serkenti a glutation termelését.

Csakúgy, mint a testmozgást és a szauna melegét. Nem szeretem az "eredmények RNS" nevet, de nagyszerűen használtam a termékeiket - különösen az ezüst nanorészecskéket, amelyekkel megállítottam egy kórházban szerzett bőrfertőzést, amely az antibiotikumokkal szemben nem volt hatásos. Hónapokig tartó fájdalom után huszonnégy óra alatt gyógyult meg. Talán ez az a baba, aki legyőzi a vakcinát. Nanorészecskék a nanorészecskék üldözésére. Ha beoltottak volna, és megbántam volna, biztosan kipróbálnám. Milton Keynes-ben van irodájuk és raktáruk.

https://www.resultsrna.com/acg-glutathione/

A spanyol alkotmánybíróság nemet mond a kötelező védőoltásokra

 

Örülünk Galícia, Spanyolország északnyugati régiójának lakosaiért, ahol néhány hónapja a kötelező védőoltás bevezetését fontolgatták.

Lásd ezt az idén februári beszámolót - Spanyolország galíciai egészségügyi törvénye tartalmazza a kötelező védőoltást és még sok minden mást ...

Az alábbi történet dátuma 2021. július 23.

Az Alkotmánybíróság a jelenlegi törvénnyel bezárja az ajtót a kötelező védőoltások előtt

Jóváhagyja a kötelező oltás felfüggesztésének fenntartását Galíciában, mert "kényszerítő testi beavatkozást feltételez, és az állampolgár akaratán kívül gyakorolják".

MELCHOR SAIZ-PARDO

Az Alkotmánybíróság szinte véglegesen bezárta az ajtót az előtt, hogy a közigazgatás még világjárvány esetén is elrendelhesse a kényszeroltást, legalábbis a jelenlegi jogszabályokkal.

A bíróság plénuma egyhangúlag úgy döntött, hogy fenntartja az 5. cikkely 5. pontjának felfüggesztését. 38.2. b) pontjának fenntartását, amely felhatalmazza a regionális egészségügyi hatóságokat arra, hogy a közegészségügyet súlyosan veszélyeztető helyzetekben a fertőző fertőző betegségek (bármelyik, nem csak a covid-19) elleni védekezés érdekében kötelező védőoltást írjanak elő a galíciai állampolgárok számára.

Összefoglalva, az Alkotmánybíróság, amelynek előadója Andrés Ollero bíró volt, azzal érvel, hogy az oltásellenes intézkedés nem rendelhető el, mivel jelenleg nincs jogi fedezet az oltás megtagadásának büntetésére. A határozat hangsúlyozza, hogy a kötelező védőoltás nem olyan megelőző intézkedés, amelyet a különleges közegészségügyi intézkedésekről szóló 3/1986. sz. organikus törvény kifejezetten előirányoz, így nincs olyan jogi ernyő, amely fedezné a kényszerinjekciót, amely "az állampolgár akaratán kívül végrehajtott, kényszerítő jellegű testi beavatkozással jár".

A bíróság azt állítja, hogy a galíciaiak kényszeroltását engedélyező rendelkezés felfüggesztésének feloldása, amelyet tavaly áprilisban rendelt el, "biztos és tényleges károkat okozhat, amelyek helyrehozhatatlanok vagy nehezen helyrehozhatók, amennyiben a védőoltást a polgár akarata ellenére kényszerítik ki".

Tavaly tavasszal a Garanciabíróság automatikusan "készenléti állapotba" helyezte az új egészségügyi törvény egy részét, miután elfogadta a központi kormány által március 30-án benyújtott, alkotmányellenességre vonatkozó fellebbezést, amelyet az Alberto Núñez Feijóo regionális végrehajtó testület által támogatott és a regionális parlament által jóváhagyott rendelet reformja ellen nyújtott be.

Alapvető jogok

Pedro Sánchez kormánya fellebbezett a törvény ellen, azzal az indokkal, hogy az korlátozza a polgárok alapvető jogait, amit szerves törvényen, nem pedig regionális rendeleten keresztül kellene megtenni.

A most pénteken kihirdetett döntés bírósági források szerint nem a végső döntés ebben a vitában, de előrevetíti az Alkotmánybíróság álláspontját, amely valószínűleg nem fog ellentmondani önmagának egy olyan döntéssel, amely ellentmond a mai határozatnak.
Számos jogi szakértő az egészségügyi válság kezdete óta amellett érvel, hogy a kötelező védőoltást csak a jelenlegi, 1986-os közegészségügyi törvények alapos reformjával vagy egy járványtörvénnyel lehetne bevezetni.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-spanyol-alkotmanybirosag-nemet-mond-a-kotelezo-vedooltasokra

Dr Jensen figyelmeztetése a gyerekek oltásával kapcsolatban. Minden szülőnek látni kellene!

 

A magyar feliratos változatok rendre törlésre kerülnek, ezért Dr. Jensen Facebook oldalán megjelent változatot tesszük közzé magyar fordítással. (Dr. Jensen aktív orvos, republikánus szenátor)

"Üdvözlöm, Scott Jensen vagyok. Indulok a kormányzói posztért Minnesotában.
Menjünk csak vissza 15 hónapot az időben.
Mi történt akkor? Politikusok és bürokraták közölték velünk, hogy bezárják az üzleteket. Ők mondják meg, mi a fontos.
Ők mondják meg, hogyan fizessük a számláinkat.
Onnantól csak azt hallottuk, hogy otthon kell maradnunk, nem mehetünk ki.
Ez többször megismétlődött.
Majd azt mondták, maszkot kell hordani. Majd azt, hogy a gyerekeinknek is hordani kell.
Majd azt, hogy nem mehetnek iskolába.
Majd azt, hogy az idősotthonok lakói nem mozdulhatnak ki. Családjuk nem látogathatja őket, magányosan kell meghalniuk.
Egyik a másik után újra és újra.
És akkor jött az oltás.
Akkor kiálltam, és azt mondtam alig egy hónappal ezelőtt, hogy van itt egy kis probléma. Szívizomgyulladásos eseteink vannak. Valami itt nagyon nincs rendben. A gyerekeink, akik zéró valószínűséggel halhatnak bele a covid 19-be, ki lesznek téve egy kifejezetten agresszív, nem jóváhagyott kísérleti oltási programnak.
Ez nem üres beszéd volt a részemről.
Tettem is az ügy érdekében. Nyílt levelet fogalmaztam meg a frontvonalon dolgozó orvosoknak. Az oltás átmeneti felfüggesztését kértem a Szövetségi Egészségügyi Bizottságtól az oltási korhatár leszállítása miatt.

De voltak még a saját pártomon belül is akik azt mondták: ez nem volt okos húzás, Dr. Jensen!
De tudják mit? Időnként sutba kell dobni a politikai korrektséget, és azt kell tenni, ami a helyes.

Őszintén szólva nincs ínyemre, amit mondani akarok. De vannak itt szívizomgyulladásos gyerek. És vannak halottaink.
És amit mi itt tapasztalunk, az csak a jéghegy csúcsa.
És tudják mit? Nem csak szívizomgyulladás van. Ott van még a szívburokgyulladás is. Ez a dolog robbanásszerűen terjed.

Ezer és ezer halálestet jelentenek a VAERS programnak, ami szoros összefüggésre utal az oltás és a halálestek között - különösen a gyerekeknél.
Még kimondani is utálom, de igazam volt.

A szívizomgyulladás egy következmény, és mi rengeteg gyerek életébe avatkozunk be, és tesszük ezzel tönkre őket.

Felszólítom a média-hálózatot, hogy legalább egyszer címlapsztoriként jelentesse meg azt a 14 éves gyereket, aki a kórházi ágyon fekszik, minden testnyílásában csövekkel. Ezt mutassák be legalább úgy, mint ahogy azt a covidosokkal tették.

Mutassák be azt a 14 évest, aki szívizomgyulladással haldoklik. Akinek semmi szüksége nem volt az oltásra, hanem csak belekényszerítették.

Nem ártana egy kis mértékletesség!"

Jensen neve akkor lett országosan ismert, amikor arról beszélt még 2020-ban, hogy a kórházak több pénzt kapnak a COVID-19 betegekért, így a covid statisztikák túlzóak. kIjlentése miatt vizsgálat alá vonták.

2021. május 21-én Jensen csatlakozott az oltásellenes aktivistákhoz és csatlakozott az Amerikai Frontline Doctors jobboldali politikai szervezethez, hogy bepereljék az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatát, Céljuk az, hogy megakadályozzák a gyermekek COVID-19 elleni voltást.

80 oldalas petíciót nyújtottak be az Egyesült Államok Kerületi Bíróság Alabama északi körzetében. Kísérleti injekciónak nevezték az oltóanyagokat, és azt mondták, hogy a COVID-19 „nulla kockázatot jelent a gyermekek számára.

"Mi orvosok oltáspártiak vagyunk, de ez nem vakcina. Ez egy kísérleti biológiai szer, amelynek ártalmai jól dokumentáltak (bár elnyomják és cenzúrázzák), és gyorsan nőnek. Nem támogatjuk Amerika gyermekeinek kísérleti egérként való használatát.".

Jensen úgy véli, hogy "meggondolatlanság lenne bárkit is ebben a korcsoportban alávetni a kísérleti COVID-19 oltásnak", és úgy véli, hogy a gyermekek oltásának ajánlásával "megszegné orvosként tett esküjét, és vállalhatatlan helyzetbe hozná magát."

https://mediaforras.com/dr-jensen-figyelmeztetese-a-gyerekek-oltasaval-kapcsolatban-minden-szulonek-latni-kellene-906

Megbillent a Dominion dominó

A Dominion vezérigazgatója azt állítja, hogy a választási rendszer nem érhető el az interneten keresztül. Ehhez képest a cég egyik munkatársa elmondja, hogy de igen, elérhető. Ráadásul a BIOS-t ők nem, csak egy "állami szervezet" tudja távoli eléréssel állítgatni
Kezd bedőlni a 2020-as amerikai választás

Mi történik már megint Vuhanban?

 

A kínai egészségügyi hatóságok nyolc esetet regisztráltak a mai napon, és azonnal elrendelték a város minden lakójának tesztelést. Pontosan 11 millió emberről beszélünk. Vagyis egy jó magyarországnyi embert tesztelnek azért mert két nap alatt 84 új fertőzéses esetet jegyeztek fel. Az állami média a kínai járványhelyzetet  a járvány első hulláma óta a legrosszabbnak minősítette.

A hivatalos tájékoztatás szerint a delta-variáns áll a fertőzések mögött,

Tavaly januárban Vuhant drákói szigorral karantén alá helyezték. Lényegében az egész városnak otthon kellett maradni, az utcákon a katonaság felügyelte a rendet. Ez az állapot 76 napig tartott.

A vuhaniak fel vannak készülve arra, hogy megint hosszú hetekre be lesznek zárva. Nem csoda, hogy elindult a felvásárlási láz.

https://mediaforras.com/mi-tortenik-mar-megint-vuhanban-903

A világjárvány csak annyira valós, amennyire a teszt, a teszt pedig kockajáték.

 

A PCR-tesztek nem működnek a covid19 aktív fertőzés diagnosztizálására.

Mindannyian ezt mondogatjuk, nem igaz, de úgy tűnik, nem vagyunk képesek felfogni, hogy ez mit jelent, mert annak ellenére, hogy tudjuk, hogy a PCR-tesztek nem működnek a fertőzés diagnosztizálására, továbbra is elfogadjuk az összes statisztikát, amely annak eredményeként keletkezik, hogy feltételezzük, hogy a PCR-tesztek diagnosztizálják a fertőzést.

Azt mondjuk - "0h hűha, a kovid-dózisszámok a zárlat ellenére emelkednek". Vagy: "Az emberek száma az elővigyázatossági intézkedések ellenére ugrásszerűen megnőtt a koviddózisos fertőzések száma ebben az otthonban". Vagy "nézd, a védőoltás nem működik, mert az emberek, akik megkapják, még mindig elkapják a kovászt".

Nem. Tévedés. Ezek nem "covid számok", hanem pozitív tesztek számai. Nem a gondozóotthonban élő emberek száma ugrott meg, hanem a pozitív tesztek száma. Azok az emberek, akik megkapják a védőoltást, nem "még mindig elkapják a covidot", hanem pozitívak.

És az ok, amiért ezek az "anomáliák" előfordulnak, az ok, amiért a vakcinázott emberek még mindig pozitívak lehetnek, stb. stb. ugyanaz az ok, amiért egy papaya is lehet pozitív - mert a PCR-tesztek nem működnek.

Ezt tudjuk, de folyton elfelejtjük. Szóval mondjuk el újra.

A PCR-tesztek nem működnek.

A PCR-tesztek. Nem működnek. NEM MŰKÖDNEK.

Mindannyian ismerjük a hamis pozitív eredmények veszélyét, ha túl sok ciklus lefuttatására kerül sor. Ezt még Fauci is elismeri.

Ha a teszteket 30 cikluson vagy annál több cikluson futtatja, az eredmények nagy valószínűséggel ócskák lesznek, és minden pozitív eredmény értelmetlen. És hihetetlen módon a legtöbb ilyen vizsgálatokat végző laboratórium pontosan ezt teszi - 30 vagy több, sőt akár 45 cikluson keresztül is végeznek vizsgálatokat.

De ez a jól ismert és fontos tény elrejti azt a még fontosabb tényt, hogy még akkor sem működnek, ha a teszteket megfelelően végzik - mivel nem arra tervezték őket, amire használják.

Nem diagnosztizálják a fertőzést, és nem mutatják ki az aktív fertőzést. Többnyire még csak nem is specifikusak a SARSCOV2-re. Csak azt vizsgálják, hogy van-e a szervezetében néhány véletlenszerű RNS-darabka, amelyet valaki úgy azonosított, hogy hasonlít bizonyos feltételezett vírus-RNS-típusokhoz.

Még ha a teszt valóban megtalálja is ezt a cuccot az Önben, és nem csak azért okádja ki ezt a hülyeséget, mert a ciklusküszöböt túl magasra állították, akkor szó szerint semmi sem mutatja, hogy ennek a szemétnek bármi köze lenne az Ön orrfolyásához, torokfájásához, tüdőgyulladásához vagy halálához. Lehet, de sokkal valószínűbb, hogy nincs.

Még csak nem is a (feltételezett) Sars-Cov-2 vírusból származó valódi vírus-RNS felhasználásával tervezték. "Szintetikus RNS-t" vagy "mesterséges forrásokat" használtak, mivel nem álltak rendelkezésre izolált minták a Sars-Cov-2-ből.

A CDC szerint a piacon lévő 59 különböző PCR-teszt teljesítményét nem lehet összehasonlítani... mert mind különböző "mesterséges mintákat" használtak az előállításukhoz.

Tehát a diagnózis vagy a járványtan szempontjából az információ, amit kapunk, alig jobb, mintha fognánk egy hatoldalú kockát, az egyik oldalát "pozitívnak", az öt oldalát pedig "negatívnak" jelölnénk, és elkezdenénk dobni.

Ha így nézzük, az oltás utáni "áttöréses fertőzések" vagy "ismétlődő fertőzések" vagy "zárlatos csúcsok" stb. rejtélye nem is olyan rejtélyes, nem igaz? Kiderült, hogy mindegyikre van egy egyszerű válasz.

Miért lehet a teszt pozitív, majd negatív, majd ugyanazon a napon ismét pozitív?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért fordulnak elő "áttöréses esetek"?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért fordulnak elő néha "tüskék" a lezárások során?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet többször is "elkapni a covidot"?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet "covid" tünetek nélkül?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért csak azokat "öli meg" a koviddózis, akik már valami másban haldokolnak?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet pozitív a teszt, miután beoltottak?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet egy darab gyümölcsben covid?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért nem mutatja a teljes halálozás a valódi világjárvány jeleit?

Mert nincs is, mert a gyilkos baktérium egy illúzió, amelyet a tesztek hoznak létre - amelyek nem működnek.

Fogadjátok el ezt a tényt. Értelmezzétek ezt a tényt. Ne beszéljünk többé "esetekről", ne vegyük be azt az alapvető hazugságot, amely az összes többi hazugságot eladja.

A járvány ugyanolyan valóságos, mint a tesztek. És a tesztek nem működnek.

Ezt alapvetően még a hatalom is elismerte. Újra és újra.

Miért kezdett el a WHO figyelmeztetni a hamis pozitív eredményekre és a magas CT-értékekre, miután a vakcinákat "jóváhagyták"?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.

Miért teszteli a CDC az oltott embereket alacsonyabb CT-értékekkel, mint az oltatlanokat?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.

Miért mondják a beoltott embereknek, hogy "hagyják ki a rutinvizsgálatokat"?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.

Miért mondták az NHS-nek, hogy hagyja figyelmen kívül a "véletlenszerű covidot"?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.

13 kérdés, ami után gyanút kell fogni: Valami nagyon nem stimmel ezzel a járvánnyal!

 

MELY JELEN­SÉGEK A LEG­GYANÚSAB­BAK A KORONA­MIZÉ­RIÁVAL KAPCSOLATBAN?
1. Bezárjuk a kórházakat egy járványhelyzetben? Megnehezítjük minden más beteg ellátását, mintha csak a ko­rona­vírus lenne az egyetlen egészséget veszé­lyeztető tényező? Elhalasztjuk vagy megnehezítjük más betegek ellátását? Nem sátáni elképzelés ez? Miért fontosabb a ko­ronaví­rus minden más betegségnél? Csak nem azért, mert erre hivatkozva korlátozni lehet az embereket?

2. Nem boncoltunk, de miért? Hiszen a legsúlyosabb betegségek áldozatait IS eddig felboncoltuk. Vajon azért lett tilos a boncolás, mert így bemondásra volt megállapítható a ko­rona­áldozatok száma, és ez a szám jóval magasabb lett? Hogy fokozható volt a pánik?

3. A számokat összevetve nem lehet szó súlyos járványról, ugyanis eddig (2021. 07.) a magyar lakosság 8%-a fertőződött meg. A koronafertőzés mellett több betegségben elhunytak aránya 0,4%, és a tisztán ko­rona­vírustól elhalálozottak aránya 0,012%. Ha csak (maximum) 1.200 egészséges (!) ember halt meg a ko­ronavírustól, akkor miért beszélünk súlyos járványról, akkor miért vezetünk be korlátozásokat? Miért ilyen fontos korlátozni?

4. Az operatív törzs minden megérkezett szállítmány után "vizsgálatot" folytatott, és kijelen­tették, hogy az ol­tó­anyag biztonságos - holott 2023-ig csak kísérleti készítményekről beszélhetünk. Ez vajon nem az emberek félelmének elaltatása?

5. Miért megen­gedhető a vakcinák esetén a gyógyszer engedélyeztetés megkerülése? A magyar­országi engedély feltétele ugyanis az volt, hogy akkor lehet alkalmazni az ol­tóanya­got, ha Európában más országban azt legalább 100 ezer alkalommal beadták. Hogy volt lehetséges megkerülni az orvosetikai normákat, és a fogyasztóvédelmi szempontokat? Magyar­­országon a politikusok miért nem tisztelik a magyar törvényeket? Vajon miért kellett a magyar szabályozást kiiktatni, csak nem azért mert a (kísérleti) szerek esetleg veszélyesek lehetnek?

6. A kísérleti szerek esetén az állam feladata lenne nem csak a szabad beleegyezés megszerzése az oltásra jelentkezőktől, de a figyelemmel kísérés is. Ez miért nem valósul meg? Miért nincsenek RENDSZEREZETT adatok az oltottak egészségi állapotáról? Csak nem azért, mert a mellékhatások és halálesetek kínos összefüggésekre világítanának rá? Demokratikus ez a hozzáállás?

7. "Gyilkos" és "veszélyes" a koronavírus, kivéve fociidényben? Ez nem arról árulkodik, hogy nem objektív okokból korlátoznak, hanem pillanatnyi érdekeik szerint? Komolyan ­vehetők egyáltalán a korlátozások?

8. Tudományos-e az a hozzáállás, hogy bármilyen halálesetnél ko­rona­ví­rus áldozat lesz az elhunyt, ha a vírust meg­találták a szer­vezetében? Ez vajon nem statisztikai csalás? Ez vajon nem azt a célt szolgálja, hogy jóval több ko­ronaál­dozat legyen kimutatható, és fokozódjon a pánik?

9. Ha kimutatható a ko­rona­fertő­zés a szenny­vízből, akkor miért kell a nyálkahártyát kapargatva mintát venni az egyéntől? Csak nem a "tortúra" ez esetben a lényeg?

10. Hová tűnt az influenza? Megszűnt, és soha többé nem "fenyeget"?

11. A sejtes immu­nitásra miért nem lehet védettségi kártyát igényelni? Csak nem azért, hogy senki se bújhasson ki a jogkorlátozások alól, mert ennek a kormánynak ez a fontos?

12. Miféle védőoltás az, ami nem igazán véd? Ami után az oltott megfertőződhet, és fertőz. Nincs abban ellentmondás, hogy oltatlan az oltottat veszélyeztetheti? Nem arra utal ez a tematika, hogy az oltottak is korlá­tozhatók maradjanak?

13. Miért nem meri a magyar kormány kijelenteni: a koronavírusok nem leküzdhetők, hogy nincs végleges védettség, hogy évente két hullám várható, és a korlá­tozások állandósulnak? Demok­ráciában nem alapvető fontosságú a lakosság hiteles tájékoz­tatása? Ha ezt nem jelentik ki, akkor vajon az emberek maguktól erre nem jönnek rá? Ilyen osto­bának nézi a magyar kormány a lakosságot? Forrás

Szerződést hagytak jóvá a mérgező grafén-oxid vízkezelésre való felhasználására az Egyesült Királyságban - ugyanaz az anyag, mint amit a Covid-19 oltóanyagokban találtak.

 

A G2O Water Technologies, egy brit technológiai vállalkozásnak sikerült elérnie, hogy jóváhagyják első kereskedelmi szerződését a vízszűrő membránok grafén-oxiddal történő javítására.

Ez a szerződés a közelmúltban kifejlesztett anyag első sikeres kereskedelmi alkalmazása a víztisztításban.

Állítólag a grafén-oxid vízkezelésben való alkalmazásának előnyei a membránok teljesítményének fokozásában rejlenek, mivel enyhíti a "szennyeződések" hatását. Az elszennyeződés nyilvánvalóan az egyik legnagyobb kihívás, amellyel a membránalapú vízszűrő rendszerek üzemeltetőinek szembe kell nézniük.

A "szennyeződés" a nem kívánt anyagok jelenlétét vagy felhalmozódását jelenti a vízben, beleértve a vízkő, az általános szennyeződések és törmelékek, az oldott fémek vagy biológiai anyagok és baktériumok jelenlétét. A szennyezett víz számos problémát okozhat, ha nem kezelik.

A Hydrasyst Limited céggel együttműködve a G2O technologies-nak sikerült a membránokat grafén-oxiddal bevonnia, ami állításuk szerint javítja a működési hatékonyságot, csökkenti az energiafogyasztást és a vegyszerfelhasználást.

A brit technológiai vállalkozás arra számít, hogy a grafén-oxid bevonat meghosszabbítja a membránok élettartamát, valamint csökkenti a vízkezelés költségeit és környezeti hatásait.

A Hydrasyst, a technológia legkorábbi alkalmazója, a fejlett membrántechnológiai rendszerek brit szolgáltatója. Kyle Wolff ügyvezető igazgató elmondta: "Nagyon örülünk, hogy egy ideje már szorosan részt veszünk a G2O Water Technology grafén-oxid bevonatának kísérleti tesztelésében és alkalmazásában.

"A grafén-oxid bevonattal kerámia üregesszálas membránrendszereink jelentős működési előnyöket biztosítanak, lehetővé téve a végfelhasználók számára, hogy fokozzák vízfelhasználásuk hatékonyságát, miközben jelentős megtakarítást érnek el az energiaköltségek terén"."

Chris Wyres, a G2O Technologies vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat a Hydrasysttal együttműködve a Nanopulse rendszereket számos vízkezelési alkalmazáshoz fogja bevezetni. A technológiai vállalat a grafénalapú kezelés "széles körű alkalmazását" tervezi, amely "hozzájárul a vízhiány és az éghajlatváltozás kihívásainak kezeléséhez".

A grafén-oxid mérgező

Nemrég beszámoltunk egy spanyol kutatók által közzétett tanulmányról, amelyből kiderült, hogy a Covid-19 vakcinák "óriási dózisban" tartalmazzák a grafén-oxid nanorészecskéket.

A grafén-oxid, amely egy grafitból képződő anyag, közismerten dózisfüggő toxicitást okoz. A vegyület máj- és vesekárosodást okozhat, granulómák kialakulását serkentheti a tüdőben, csökkentheti a sejtek életképességét, és kiválthatja a sejtek apoptózisát vagy előre programozott sejthalált.

A nanorészecske vérrögöket is okozhat, mivel megalvasztja a vért, és az immunrendszert is megváltoztatja azáltal, hogy felborítja a szervezet glutationtartalékának oxidatív egyensúlyát.

Az anyag egy sor más egészségügyi problémát is okozhat, többek között tüdőfibrózist, amely tüdőrákot és tüdőgyulladást okozhat.

A kutatók a Pfizer vakcina adagjaiban fedezték fel az anyagot - úgy találták, hogy minden egyes általuk vizsgált adag mintegy 747 nanogramm grafén-oxidot tartalmazott, ami azt jelenti, hogy a Pfizer vakcina több mint 99 százaléka állítólag teljes egészében a mérgező anyagból állt.

Természetesen erről a kutatásról a mainstream média nem számolt be, és ha így lenne, egyszerűen elutasítanák vagy cenzúráznák. Figyelembe véve azonban azt, amit a grafén-oxidról tudunk, nyugtalanító, hogy az Egyesült Királyság vizét ugyanezzel a mérgező anyaggal akarják kezelni.

Beleborzongunk, ha belegondolunk, milyen hosszú távú egészségügyi hatásai lesznek a grafénnel kezelt vízzel való mosásnak, használatnak és ivásnak.

https://pokolafoldon.hu/blog/mergezo-grafen-oxid-vizkezeles-az-egyesult-kiralysagban

Mától Minden COVID Oltásellenes Veszélyes Gyilkos! Ha te is köztük vagy GRATULÁLUNK, RÁD VAN SZÜKSÉGÜNK!