2022. július 5., kedd

A Nagy Újraindítás és "végső megoldása" a haszontalan emberek számára

 

Már csak az a kérdés maradt, hogy "Ki fog irányítani téged?".

A Nagy Visszaállítás után, ha eljutunk odáig, semmi sem lesz a tiéd, a globális közös vagyonkezelőé lesz minden, a központi bankok 100%-os monopóliummal rendelkeznek majd a pénz felett, és a Metaversumba dobnak majd, hogy bármilyen élvezetet is maradjon. Mondjatok nemet, amíg még lehet. ⁃ TN Editor

A Nagy Visszaállítás gondolata az Új Világrendből ered, amely még mindig él az establishment, vagy akiket globalistáknak nevezhetünk, olyan emberektől kezdve, mint Henry Kissinger, egészen a jelenlegi amerikai elnökig, Joe Bidenig. Természetesen a piramis legfelsőbb szintjein sokan mások is vannak, akiknek az elképzelései a rendőrállam létrehozásától kezdve a mikrochipek beültetésén át a születésünk napján, hogy nyomon követhessenek és nyomon követhessenek minket, a bolygó elnéptelenítéséig terjednek.

Tudom, hogy mindez őrültségnek hangzik, de a globalisták már nagyon régóta ezt tervezik velünk. Klaus Schwab pártfogoltja, Yuval Noah Harari izraeli születésű értelmiségi, aki a "Sapiens: Az emberiség rövid története" című népszerű bestseller szerzője, és a jeruzsálemi Héber Egyetem történelemprofesszora. Harari egyszer feltette a nyugtalanító kérdést: "mit kezdjünk ezzel a sok haszontalan emberrel?". Harari intelligens ember, ez kétségtelen, de intelligenciája az őrület szintjére vezette.

Harari a Világgazdasági Fórum (WEF) befolyásos tagja, aki támogatja egy disztópikus társadalom létrehozásának gondolatát, amelyet egy maroknyi globalista irányít, akik születésük napjától kezdve uralkodnak majd a Föld minden embere felett. Harari szerint a Föld túlnépesedett:

Azt hiszem, a következő évtizedek talán legnagyobb kérdése a gazdaságban és a politikában az lesz, hogy mit kezdjünk ezzel a sok haszontalan emberrel? A probléma inkább az unalom, és az, hogy mit kezdjünk velük, és hogyan találnak majd valamilyen értelmet az életükben, amikor alapvetően értelmetlenek, értéktelenek?

A legjobb tippem szerint jelenleg a kábítószerek és a számítógépes játékok kombinációja a megoldás a [legtöbb] számára. Ez már megtörténik... Különböző címek, különböző címszavak alatt egyre több és több embert látunk, akik egyre több időt töltenek, vagy a belső problémáikat a drogokkal és a számítógépes játékokkal oldják meg, mind a legális, mind az illegális drogokkal...

Azt is akarják, hogy az emberek otthon maradjanak a Metaverse világához, egy virtuális valóság szimulációhoz kapcsolódva, és ezzel egyidejűleg mindenféle drogok rabjaivá tegyék őket. Az a fajta világ, amit megpróbálnak létrehozni számunkra, tiszta őrület. A Wired havonta megjelenő magazin a metaverseket a digitális és a fizikai világ kombinációjaként írja le, amely a "Ready Player One" című hollywoodi filmhez hasonló virtuális valóságot hoz létre, A "Mi is pontosan a metaverse?" című cikk így válaszol erre a kérdésre: "Nagyjából véve a technológiák, amelyekre a vállalatok utalnak, amikor a "metaverse"-ről beszélnek, magukban foglalhatják a virtuális valóságot - amelyet tartós virtuális világok jellemeznek, amelyek akkor is léteznek, ha nem játszunk -, valamint a kiterjesztett valóságot, amely a digitális és a fizikai világ aspektusait ötvözi."

Számos más hollywoodi film, amely a virtuális valóságra épül a jövőben, többek között a Jumanji, a Source Code, a Mátrix, a Total Recall, az Inception és még sok más film. A globalisták azt akarják elhitetni veled, hogy egy disztópikus társadalom van készülőben számunkra, de ne aggódj, teljesen boldogok lesztek, legalábbis Klaus Schwab szerint. Véleményem szerint az az elképzelés, hogy az emberi faj a virtuális valóságon keresztül fogja élni az életét, erőltetett, ez egy illúzió, amelynek megvalósítása évtizedekig, sőt évszázadokig fog tartani, és ez csak akkor történne meg, ha hagynánk, hogy megtörténjen. Harari azt mondja, hogy egy tudományos, technokrata világrendben az állam lesz az egyedüli szolgáltatója mindennek, tehát alapvetően azt mondja, hogy a családokra nincs szükség ebben az új világban, amit létrehoznak számunkra, más szóval a család a múlté lesz:

A család és a bensőséges közösség 200 év alatt hirtelen megszakad, hogy összeomlik, a család által évezredeken és évtizedeken át betöltött szerepek nagy része nagyon gyorsan átkerül az állam és a piac által biztosított új hálózatokba, nincs szükséged gyerekekre, lehet nyugdíjalapod, nincs szükséged valakire, aki gondoskodik rólad, nincs szükséged szomszédokra és testvérekre, akik gondoskodnak rólad, ha beteg vagy, az állam gondoskodik rólad, az államok biztosítják a rendőrséget, az oktatást, a segítséget mindenben.

 

 

 

Rahm Emanuel különböző címeken dolgozott Bill Clinton és Barack Obama amerikai elnököknek, de az egyik idézet, amelyről mindig is emlékezni fognak rá, az volt, amikor azt mondta: "Soha ne hagyj egy komoly válságot veszni. És amit ez alatt úgy értek, hogy ez egy lehetőség arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, amikről úgy gondoljuk, hogy korábban nem tudtuk megtenni". Pontosan ez történt a Covid-19 globális egészségügyi vészhelyzet alatt. Klaus Schwab, aki a WEF eredeti alapítója, és ügyvezető elnöke, közzétett egy cikket, amely a Nagy Újraindítás három alapvető összetevőjét vázolja fel "Most van itt az ideje a "Nagy Újraindításnak"" címmel, az első összetevőben segítenének irányítani vagy "javítani a koordinációt (például az adó-, szabályozási és adópolitikában), korszerűsítenék a kereskedelmi megállapodásokat, és megteremtenék az "érdekelt felek gazdaságának" feltételeit. Hogyan működne ez? Több mint 195 ország van a világon, ami azt jelenti, hogy mindezen országoknak "egységes" adó-, szabályozási és fiskális politikát kellene kialakítaniuk, szinkronban, azonos törvényekkel, és ez még akkor is lehetetlen lenne, ha megpróbálnák, mert minden országnak különböző adórendszere, gazdasága és kultúrája van, és ez nem fog változni egy maroknyi globalista miatt, akiknek eszement elképzeléseik vannak egy egységes pénzügyi rendszerről, amelyet a saját hasznukra akarnak irányítani. Ez egy nevetséges ötlet. Valójában ma már több ország is nyitottabb arra, hogy kevesebb adót és szabályozást vezessen be, hogy vonzza a külföldi befektetéseket a gazdaságuk növekedése érdekében, így a WEF ajánlásai soha nem fognak működni, sőt, a céljukat eléri.

 

 

Aztán ott van a közelgő pénzügyi válság, amely végül a világot a Federal Reserve Bank "digitális valutájába", az úgynevezett központi banki digitális valutákba (CBDC) kényszerítheti, amelyeket a kormány nyomon követi, hogyan költjük el a pénzünket. Mi romolhat el ezzel az ötlettel? Ha minden esetben nem állsz politikailag egy adott párthoz, vagy elutasítod a kísérleti injekciót, akkor a kormány blokkolhatja a tranzakcióidat. Más szóval, szó szerint ellenőrizhetik, hogy mikor és hogyan költi el a pénzét, és ezt a legtöbb ember nem fogja elfogadni. Egy Stefan Gleason által közzétett cikk, aki befektető, politikai stratéga és alulról jövő aktivista tavaly írt egy érdekes elemzést az fxstreet.com számára "The Great Reset is Coming for the Currency" címmel, azt kérdezi, hogy mi lesz a következő nagy kérdés a globális visszaállításhoz? "Ahogy a Nagy Visszaállítás a globalista agytrösztöktől és technológiai milliárdosoktól a szövetséges médiaelitig, kormányokig, iskolákig és Woke vállalatokig halad, mi lesz a következő "visszaállítás"? A következő visszaállítás valószínűleg a pénzügyi szektorban fog történni, mivel "A Világgazdasági Fórum mindent átfogó Nagy Visszaállítás programjának támogatói NAGY változásokat terveznek a globális monetáris rendszerben"." Biden pénzügyminiszter és a Federal Reserve korábbi elnöke, Janet Yellen meg akarja szüntetni a különböző kriptovaluták használatát, és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) CBDC-ket akar kibocsátani. "Yellen gúnyolta a bitcoint, mint "a tranzakciók lebonyolításának rendkívül gazdaságtalan módját", mert "a tranzakciók feldolgozása során felhasznált energia mennyisége elképesztő". Gleason szerint Yellen és kollégái azt tervezik, hogy a lakosság a központi bank által kibocsátott digitalizált tokeneket használjon. A lényeg, hogy "csak azt akarják elérni, hogy ezeket a számjegyeket kormányok és központi bankok adják ki és ellenőrizzék".

A legjobb módja annak, hogy elkerüljük a Federal Reserve bank ellenőrzését a pénzügyeink felett, ha aranyat, ezüstöt és más biztonságos menedékeszközöket birtokolunk. "Bárki, akit aggaszt a kilátás, hogy egy új digitális valutarendszerbe terelik, kiemelt prioritássá kell tennie, hogy a pénzügyi rendszeren kívül létező, kézzelfogható pénzzel rendelkezzen." Gleason az arany és ezüst birtoklása mellett érvel: "Semmilyen technológia vagy kormányzati felhatalmazás nem változtathatja meg azt a tényt, hogy az arany és az ezüst általánosan elismert, inflációálló értékkel rendelkezik". Egy bizonyos ponton a közvélemény el fogja utasítani a Federal Reserve-t és annak "digitális valutáját", ha el tudja kerülni. A CBDC-ket azonban a jövőben úgy lehet a legjobban megkerülni, ha aranyat, ezüstöt és más olyan fémeket vásárolunk, amelyek képesek megtartani az értéküket és ellenállóvá válnak az inflációs nyomással szemben. Fontos megjegyezni, hogy az 1964 előtt gyártott összes amerikai ezüstérmét 90% ezüstből és 10% rézből verték, ezért tartsa szemmel a zsebpénzét, hátha talál néhány értékkel bíró ezüstérmét.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-nagy-ujrainditas-es-vegso-megoldasa-a-haszontalan-emberek-szamara

Dr. Pócs Alfréd: Hun Városok Eurázsiai Szövetségének megalakulása

Az emberek a hatodik civilázióját élik...

Az elektromos járművek „kínos” minőségi problémákkal küzdenek a belsőégésű motorokhoz képest: 2022-es tanulmány

Az elektromos járműveknek több minőségi problémája van, mint a belső égésű motorral hajtott autóknak - derül ki egy új tanulmányból

A J.D. Power adatelemző és tanácsadó cég új tanulmánya szerint az akkumulátoros elektromos járművekkel (BEV) és a plug-in hibrid járművekkel (PHEV) több probléma van, mint a belső égésű motoros (ICE) autókkal.

A J.D. Power 2022 U.S. Initial Quality Study június 28-i sajtóközleménye szerint az ICE járművek átlagosan 175 problémát jelentettek 100 járműre vetítve (PP100), míg a PHEV-knél 239, a BEV-knél pedig 240 problémát. Az alacsonyabb pontszámok jobb minőségű járműveket mutattak be.

A BEV-értékelés nem tartalmazza a Tesla-modelleket. A J.D. Power szerint a Tesla PP100 adatait az akkumulátoros-elektromos járművek átlagától elkülönítve jelenítik meg, mivel "a Tesla járművek túlsúlya elhomályosíthatja a BEV-eket nemrég bevezetett, nagy múltú autógyártók teljesítményét".

A Tesla-modellek, amelyeket először vettek fel az iparági számításba, átlagosan 226 problémát jelentettek 100 járműre vetítve.

Összességében 11 százalékkal nőtt a 100 járműre jutó problémák száma, az iparági átlag elérte a 180 PP100-at. A járműproblémák rekordot döntöttek a vizsgálat 36 éves történetében, és a J.D. Power a wuhani koronavírus-járvány (COVID-19) okozta megszakításokat, valamint a személyzeti diszlokációkat, a rekordmagas járműárakat és az ellátási lánc problémáit okolta.

"Általánosságban elmondható, hogy a kezdeti minőség a tanulmány története során folyamatosan javulást mutatott, így az idei visszaesés csalódást keltő - de érthető. Az autógyártók továbbra is olyan járműveket dobnak piacra, amelyek technológiailag egyre összetettebbek egy olyan korszakban, amelyben számos hiány volt az ezeket támogató kritikus alkatrészekből" - mondta David Amodeo, a J.D. Power globális autóipari igazgatója.

 

 

A jelentés az elmúlt hetekben gyártási hibák miatt visszahívott elektromos járművek kis száma közepette készült. Júniusban a Toyota Motors világszerte 2700 bZ4X terepjárót hívott vissza. A Toyota alig néhány hónapja dobta piacra a bZ4X-et, a vállalat első sorozatgyártású tisztán elektromos autóját.

A japán biztonsági felügyelet arra figyelmeztetett, hogy éles kanyarok és hirtelen fékezések során fennáll a veszélye annak, hogy a járművekben használt egyik kerékagycsavar leszakad.

"Ez kínos. Az emberek olyan sokáig vártak arra, hogy a Toyota tömegesen forgalomba kerüljön egy akkumulátoros elektromos járművel... és alig néhány héttel azután, hogy piacra dobták, máris visszahívják" - mondta Christopher Richter, a CLSA elemzője.

A Ford ugyanebben a hónapban 48 924 Mustang Mach-E elektromos járművet hívott vissza, miután olyan hibát találtak az autó akkumulátorában, amely vezetés közben áramkimaradáshoz vezethet.

Egy májusban közzétett, 18 nemzet 13 000 emberének részvételével készült tanulmány szerint az amerikaiak a legkevésbé valószínű, hogy elektromos járművet vásárolnának. Míg az olaszok több mint 73 százaléka, a kínaiak 69 százaléka és a dél-koreaiak 63 százaléka elszántan vásárolt elektromos autót, addig az amerikaiaknak csak 29 százaléka mutatott élénk érdeklődést iránta. (Kapcsolódó cikk: Az USA nem áll készen a teljesen elektromos jövőre)

A J.D. Power felmérése összesen 84 165, 2021 novembere és 2022 februárja között regisztrált, személyes használatra szánt jármű megerősített tulajdonosának és lízingeltjének adatain alapul. A felmérésekből származó válaszok 33 különböző márkára és 189 különböző típusú járműre vonatkozóan szolgáltatnak adatokat.

 

 

Az autóiparban a 10 legnagyobb szoftverprobléma közül hat az infotainmenthez kapcsolódik

Eközben az autóiparban a 10 legnagyobb szoftverprobléma közül hat az infotainmenthez kapcsolódik.

A J.D. Power tanulmánya szerint mind az Apple CarPlay, mind az Android Auto nehezen érthető, és a felhasználóknak egyre több gondot okoz a kapcsolat működtetése. A vezeték nélküli CarPlay és az Android Auto nagyobb elterjedtsége a csatlakozási problémák növekedésének tulajdonítható, amely a 100 járműre jutó 4,9 problémáról 2021-ben 5,8-ra ugrott 2022-ben.

A beépített hangfelismerés az egyetlen kategória, amely javulást mutat az összes többi infotainment funkció közül, amelyek közé tartozik az érintőképernyős kijelző, a Bluetooth-kapcsolat és a parkolókamerák.

A tanulmány felsorolta azokat a funkciókat is, amelyeket a gyártók a chiphiány miatt csökkentettek, mint például a modern vezetőtámogató funkciók, fűtött ülések, parkolóasszisztens modulok, többek között.

A Chevrolet tavaly eltávolította a vezeték nélküli telefontöltőket és a benzintakarékos automatikus start-stop funkciót egyes SUV-modellekből, míg a Ford az Explorer SUV hátsó üléseiből kivett néhány klímaberendezést.

Nézze meg az alábbi videót, hogy megtudja az igazságot az elektromos járművekről.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-elektromos-jarmuvek-kinos-minosegi-problemakkal-kuzdenek-a-belsoegesu-motorokhoz-kepest-2022-es-tanulmany

Mi történik, ha egy nemzet polgárainak többsége úgy dönt, hogy nem tesz eleget a zsarnoki rendeleteknek? Tanzánia választ adhat

 

Egy olvasó küldte el nekem ezt az állítólagos, első kézből származó beszámolót arról, hogy mi történt Tanzániában, miután John Magufuli volt elnök gyanús körülmények között meghalt, miután ellenezte a COVID-19 vakcinákat és más COVID intézkedéseket.

JELENTÉS TANZÁNIÁBÓL - MÉG TÖBB JÓ HÍR AFRIKÁBÓL!

A SZERZŐ MEGJEGYZÉSE: az alábbiakat olvasva az olvasónak szem előtt kell tartania, hogy John Magufuli elnök a közelmúlt történelmének egyik legnépszerűbb afrikai vezetője volt. Támogatottsága az egyszerű emberek körében valódi és hatalmas volt, ami az őszinte melegségének, az emberek előtérbe helyezésére irányuló eltökéltségének, valamint annak köszönhető, hogy megszabadította országát a korrupciótól, a hájpacniktól és a kormányzati tétlenségtől.

Csak kérdezzék meg maguktól: Melyik más vezető tette meg a világon, aki valaha is önként felére csökkentette a saját fizetését, a másik felét pedig jótékony célokra adta? Magufuli ezt tette, és még sok mást is, az öt és fél éves elnöksége alatt.

És olyan sikeresen húzta fel az országát a csizmájánál fogva, hogy a helyiek "buldózerként" emlegették.

Már majdnem egy éve, hogy meggyilkolták a világ egyetlen szuverén vezetőjét, aki nyílt háborút folytatott a COVID-19 Cabal ellen.

Ez egy első kézből származó beszámoló a tanzániai helyzetről, amióta a bérgyilkos osztagot kiküldték, hogy likvidálják az egyetlen vezetőt, aki az első naptól kezdve nyíltan harcolt a Cabal és "oltóanyagai" ellen...

Magufuli elnök meggyilkolását követő néhány héten belül az utódja, Samia Suluhu Hassan, a Világgazdasági Fórum női résztvevője, nekilátott a cabal COVID-programjának bevezetéséhez. Ez egy alaposan lehangoló élmény volt. Tudom. Ott voltam, hogy lássam.

Örökre eltűnt Magufuli maszk nélküli mosolya és tapintható melegsége, helyette egy rideg, érzéketlen elnök és egész kísérete mindennapos képei jelentek meg, akiket a cabal utasításai szerint szájkosárral láttak el.

Gyors egymásutánban jöttek a következők:

a média által indított félelemkampány

képek a kórházakban fekvő "COVID betegekről".

szigorú COVID-ellenőrzések az ország repülőterein és határain.

a lakosságot arcmaszk viselésére kényszerítő irányelvek.

arcmaszkok minden kormányzati épületben

maszkos rendőrök

maszkok a kórházakban

antiszociális távolságtartás

maszkok az iskolákban

maszkok az utcán

nincs kézfogás

a tömegközlekedés fél kapacitással kénytelen működni

a kormányzat üzenetei a mobiltelefonunkon, amelyek a COVID-ra figyelmeztetnek és a "vakcinát" népszerűsítik.

érezhető félelem a régi barátok és családok között

a COVID "vakcinák" behozatalát Magufuli betiltotta.

"Ő méreg" - hangzott el gyakran az utcán, amikor a tanzániaiak a WEF által kinevezett új elnököt Magufulihoz hasonlították.

De aztán alig egy hét elteltével valami történt. Valami igazán figyelemre méltó...

Mindössze egy hétnyi félelem és őrület után Tanzánia népének elege lett.

Nevezzük Magufuli örökségének, nevezzük isteni beavatkozásnak, vagy talán csak a józan észnek, de tény, hogy mindössze hét nap alatt nagy repedések kezdtek megjelenni a tanzániai COVID-narratíván.

Először a rendőrség volt az. A trópusi hőségben dolgozva gyorsan rájöttek, hogy megfulladnak a maszkjaik mögött, ezért oda dobták őket, ahová valók - a szemetesbe.

Tehát, amikor azt látjuk, hogy maguk a rendőrök is megkérdőjelezik a narratívát és elhatárolódnak a képtelenségtől, mi történik?

Mindenki más követi.

És így, miközben az új elnök és csatlósai naponta megjelentek a TV-ben, álarcban, félelmet keltve és a COVID "vakcinákat" népszerűsítve, az utcán a tanzániai emberek nem tűrték ezt, és higgyék el, a tömeges be nem tartás látványos volt.

Nem tudom, hányan voltak már tanúi az ezt olvasók közül egy egész nemzet békés, csendes, polgári engedetlenségének, de első kézből tanúsíthatom, hogy ez az egyik legmegindítóbb jelenség, amit csak megtapasztalni lehet: Mint egy meleg, csendes, lágy áramlat, amely egyik emberről a másikra száll, és mindenkit mosollyal hagy maga után.

Csendben, csendben, EGÉSZ TANZÁNIA ABBAHAGYTA AZ ELŐÍRÁSOK BETARTÁSÁT.

Ez 50 MILLIÓ EMBER egy olyan országban, amely majdnem ötször akkora, mint Nagy-Britannia.

És így ma, az ország repülőtereit leszámítva (ahová a tanzániaiak 90%-a soha nem fog belépni), az élet úgy megy tovább, ahogy mindig is ment.

A gyerekek maszk nélkül járnak iskolába, az emberek szabadon, maszk nélkül dolgoznak, a rendőrség egyáltalán nem hajtja végre a COVID-szabályokat, a tömegbuszok zsúfolásig tele vannak. A halászok az óceánon hajóznak, a földművesek a földet művelik, a turisták Európából érkeznek, hogy megízleljék az egykori szabadságot. A piacok teljesen megtelnek mosolygó emberek millióival, akik vásárolnak és eladnak, ölelkeznek és kezet ráznak, a klubok és bárok pedig dübörögnek, miközben a férfiak és nők azt tehetik, amit a férfiak és nők mindig is tettek - találkozhatnak, táncolhatnak és romantikázhatnak, nincs szükség belépőre, nincs szükség méregre, pontosan úgy, ahogy Isten akarta.

Isten áldása, hogy itt lehetünk.

Ezzel az utolsó anekdotával fejezem be, hogy mosolyt csaljak az arcotokra:

Egy tanzániai kórházi dolgozókkal nemrégiben folytatott beszélgetés során arról tájékoztattak, hogy a kormány utasította őket, hogy indítsanak "felvilágosító programokat", hogy tájékoztassák a lakosságot a COVID veszélyéről. Idézek ebből a beszélgetésből:

"...Ezért megpakoltuk a kórházi járműveket felszereléssel és személyzettel, és elindultunk a vidéki falvakba, mélyen a bozótba, hogy tájékoztassuk őket a COVID-ről. Amikor odaértünk, megtaláltuk a földeken dolgozó embereket, és összehívtuk őket.

"Megkérdeztük tőlük, hallottak-e már a koronavírusról, vagyis a COVID-ről. Mindannyian csak a homlokukat ráncolták és egymásra néztek. 'Mi?' - kérdezték. Fogalmuk sem volt, miről beszélünk. Ezért újra megpróbáltuk. És megint csak a fejüket rázogatták.

Teljesen meg voltak zavarodva. Így hát abbahagytuk, amit csináltunk, és ott helyben elgondolkodtunk az egészen. Aztán ránéztem a falusiakra. Fittek és egészségesek voltak. A forró nap alatt születtek. Nap mint nap dolgoztak a földjeiken, és látni lehetett a fizikai munkától kivájt izmaikat, ragyogó bőrüket, fehér fogaikat. Tökéletes egészségben voltak."

A beszélgetésnek ezen a pontján az orvos megállt, és megrázta a fejét. Zavartan nézett, mielőtt befejezte: "Aztán ránéztem ránk, a kórházi emberekre. Tudja, mi voltunk azok, akik betegnek tűntünk azokhoz a falusiakhoz képest! Mi voltunk azok, akiket ki kellett volna oktatni az egészségről. Szóval mondtam a személyzetnek, hogy szálljanak be a járművekbe, és elhajtottunk. Nem megyünk vissza. Azokat a falusiakat úgy kell hagyni, ahogy vannak. Nekik nincs szükségük erre az egészre."

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/mi-tortenik-ha-egy-nemzet-polgarainak-tobbsege-ugy-dont-hogy-nem-tesz-eleget-a-zsarnoki-rendeleteknek-tanzania-valaszt-adhat

Ukrajna álgyőzelmeket ünnepel


Miután a Szeverodonyeck-Lisicsanszk metropolisztérség a Luhanszki Népköztársaság ellenőrzése alá került, a kelet-ukrajnai frontvonalakon heves pozícióharcok begyulladtak. Az Ukrán Fegyveres Erők kísérletei, hogy megállítsák az orosz előrenyomulást az LPR-ben és ellentámadást indítsanak más régiókban, kudarcot vallottak. Válaszul a kijevi rezsim médiaháborút indított, újabb álgyőzelmeket hirdetve.


A heves harcok nyugat felé, Szlavjanszk felé terjednek. A frontvonalak Szeverszk, Szoledarszk és Bakhmut között húzódtak. A Liszicsanszk külterületén lévő településeken folytatódnak a tisztogatási műveletek.

Az orosz hadsereg valószínűleg taktikai szünetet tart a térségben, hogy átcsoportosítsa erőit a további előrenyomuláshoz. Várhatóan megerősítik az Izyum térségében lévő orosz csoportosulást. Egy ilyen manőver lehetővé tenné az orosz előrenyomulás folytatását északról Szlavjanszk felé, és valószínűleg csapdába ejtené az ukrán erők egy nagyobb csoportosulását a DPR északi részén.

Eközben a frontvonalak a többi ukrán régióban változatlanok maradnak. A harcoló felek ütik az ellenséges állásokat, de eddig nem értek el nyereséget.

A harctéren veszítve Kijev látszatgyőzelmeket hirdet. A Liszicsanszkból való ukrán visszavonulást újabb sikeres hadműveletnek állították be, amelynek eredményeként az ukrán hadsereg előnyösebb pozíciókat foglalt el.

Kijev egy másik győzelmét Zmeiny szigeténél állították be.

Az orosz erők június 30-án hagyták el a szigetet. A katonákat az orosz légierő evakuálta. Ezután az orosz harci repülőgépek tömeges csapásokat mértek az elhagyott állásokra, megsemmisítve a megmaradt katonai felszerelést és hatástalanítva az infrastrukturális létesítményeket.

A kijevi erők nem szalasztották el az esélyt egy újabb PR-kampány végrehajtására.

Július 4-én Natalja Humenyuk, a dél-ukrajnai védelmi erők közös koordinációs sajtóközpontjának vezetője azt állította, hogy a sziget fölé felvonták az ukrán zászlót, és a terület Kijev ellenőrzése alá került. Ezeket az állításokat az ukrán média archív fotókkal alátámasztva terjesztette.

Később, még aznap Humenyuk asszony kénytelen volt tisztázni, hogy szavait átvitt értelemben kell érteni.

A szigeten nem szálltak partra ukrán erők. Valójában a zászlót csak ledobták egy helikopterről, és most "arra vár, hogy ukrán katonák felhúzzák".

Zmeiny szigete továbbra is a szürke zónában van, és egyik hadviselő fél sem ellenőrzi. Az ukrán zászlót valószínűleg sokáig kell várni, hogy az ukránok felhúzhassák, mivel a területet az orosz fekete-tengeri flotta és a repülés szorosan őrzi.

Az ukrán katonai tisztviselő megjegyzéseit azonban az MSM nem vette észre, és most az ukránok a kijevi rezsim újabb álgyőzelmét ünneplik.

https://southfront.org/ukraine-celebrates-fake-victories/

Az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás

2022. július 5-én tartottak egy konferenciát az Európai Parlamentben annak apropóján, hogy az oltáskampány következtében rengeteg repülőjárat kimarad. Az oltással kapcsolatos felelősségvállalás kérdése is téma volt. Ki a felelős, ha valakit rákényszerítenek az oltásra és az illetőt károsodás éri? A kérdésre Philipp Kruse ügyvéd, az “Airliners for Humanity” és a “Navigants Libres” jogi képviselője válaszolt.

“Köszönöm a kérdést. Ilyen esetek gyűlnek most az ügyvédi irodámban. A kérdés, hogy mikor beszélhetünk egy érvényes beleegyezésről egy testi beavatkozás esetében. És ezekkel az mRNS-szerekkel összefüggésben, melyek speciális módon lettek engedélyezve, legalább a következő pontok tartoznak az informáláshoz, ami ahhoz szükséges, hogy a páciens egyáltalán bele tudjon egyezni:

Először is el kell magyarázni a páciensnek, hogy miért van egyáltalán veszélyeben egy ilyen oltás nélkül. Az embereknél 70, de akár 80 éves korig nagyon sok alternatíva van az eredményes kezelésre egy kovid-fertőzés esetén, vannak prevenciós lehetőségek és vannak olyan korosztályok, amelyek gyakorlatilag, statisztikailag nézve még kezelés nélkül sincsenek egyáltalán veszélyben és nincsen szükségük az oltásra. Az előbb hallottunk már az előny és rizikó mérlegeléséről. Itt a hasznosság egyáltalán nincs is jelen.

De ha már a rizikóról is beszélünk, akkor informálni is kell a veszélyekről és ezek a beleegyezés részét kell, hogy képezzék. Ez azt jelenti, hogy az embereknek el kell mondani: Tudta, hogy ez a szer egy olyan eljárás során lett engedélyezve, ahol az engedélyezésért felelős hatóságok egyáltalán semmilyen megfelelő kísérletet nem láttak sem állatokon, sem embereken? Ez annyit jelent, hogy nem lett bebizonyítva, hogy ezek a szerek egyáltalán hatnak-e és hogy egyáltalán biztonságosak-e. Ezek a bizonyítékok a mai napig nem állnak rendelkezésre.

Harmadszor, a páciensnek el kell magyarázni, amit az előbb már mondtam, hogy ennél a különleges technológiánál teljesen tisztázatlan, hogy az ön testében hol fognak termelődni ezek a fehérjék, a tüskefehérjék, hogy mennyi ideig termelődnek, milyen mennyiségben és milyen minőségben termelődnek. Normál esetben ez hozzátartozik, hogy az orvos teljes pontossággal meg tudja mondani, hogy milyen anyagot ad be önnek, milyen mennyiségben és mennyi ideig. Ez ebben az esetben egyáltalán nem ismert. Ez azt jelenti, hogy valakinek a beleegyezését kell adni valamihez, amiről egyáltalán nem is lehet dönteni. Mert az ember nem is tudja, hogy a végén mi az, amit a testébe kap.

Mit mondjak még? Ezek a legfontosabb pontok. Az orvosnak magától értetődően azt is mondania kéne manapság, hogy: Látta már a statisztikákat? Látta, hogy az oltási mellékhatások száma robbanásszerűen megnőtt? Mégpedig az arányított mellékhatások. Itt nemcsak az abszolút számokról beszélek, hanem a relatív számok is kiugróan megemelkedtek mindahhoz képest, ami valaha korábban létezett.

És akkor egy értelmes ember azt mondaná: Köszönöm, azt hiszem akkor a problémát másképp oldom meg, nem pedig mRNS-injekcióval.

És a gyerekeket pedig meg kell óvni a károsodásoktól! A gyerekek ilyesmihez nem tudnak egyáltalán érvényes beleegyezést adni. A gyerekek arra sem képesek, hogy magukat károsítsák. A felnőttek azok, akiknek a gyerekeket a károsodásoktól meg kell védeni. Tehát a gyerekek egyáltalán nem döntésképesek.

És hogy a kérdést megválaszoljam, ha írásban igazolva van, hogy valaki mindezen információk tudatában igent mondott, akkor érvényes a beleegyezés. Különben nem. Tehát mi nagyon szívesen fogunk ezekkel a felelősségvállalásról szóló ügyekkel foglalkozni, mert ezidáig még egyetlenegy esetben sem került elénk érvényes beleegyezés. Ezek az orvosok még hallani fognak rólunk, ezek “kiáltanak érte”, hogy levelet kapjanak tőlünk. Sok ilyen eset lesz.

Köszönöm a kérdést.”



Szóval ahogy korábban megmondtam. Az az oltóorvos, aki oltás előtt nem informálta a beoltandó személyt, ne aludjon nyugodtan, mert hamarosan jönni fog az elszámoltatás. A megtévesztett emberek aláírása az oltásba való beleegyezéshez teljesen érvénytelen, ha az orvos elmulasztotta a felvilágosítást.

Biró Éva

A Népirtó Pfizer arra kéri a bíróságot, hogy utasítsa el a visszaélést bejelentő pert, mert a tömeggyilkos kormány tudott csalásról

 

A “The Defender” interjút készített Brook Jackson ügyvédjével Robert Barnes-szel. Brook Jackson pereli a Pfizert és a Ventaviat, mert a Pfizer-géninjekció klinikai vizsgálata során szabálytalanságok és csalások történtek.

Az ügyvéd elmondta, hogy a Pfizer szerint a bíróságnak el kell utasítani a Brook Jackson által indított eljárást. A vakcinagyártó cég azzal érvelt, hogy a jogsértésekről az USA kormánya is tudott, mégis folytatta velük az üzletet.

Cikk: https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-whistleblower-lawsuit-fraud/

TELJES BENEMTARTÁS: A holland gazdák megmutatják a világnak, hogyan tiltakozzanak a WEF Egy Világkormány PSYOP-CLIMATE-CHANGE hatalomátvétel ellen.

A holland farmerek a kanadai kamionosoknak nyújtanak egy kis szabadságot, és még többet is:

Ez a tökéletes erőszakmentes válasz a meg nem felelésre.

Az Egy Világkormány zsarnokainak tett minden egyes engedmény, legyen szó politikusról, zsaruról vagy boltosról, apró halálos csapást jelent ügyünk számára.

Az álcázástól a "vax" útleveleken át a DEATHVAX™-ig minden kompromisszum lehetővé teszi, hogy ez a PSYOP-19, hamarosan PSYOP-22 + PSYOP-CLIMATE-CHANGE, eluralkodjon.

Minden egyes alkalommal, amikor engedsz, a szabadságunk egy kicsit jobban meghal.

Minden egyes alkalommal, amikor felveszed azt a maszkot, hogy ne okozzon neked kellemetlenséget, hogy megengedjék, hogy étkezz egy étteremben, vagy belépj egy szupermarketbe, vagy részt vegyél valamilyen rendezvényen, pontosan így jutunk el a technokrata 4. ipari forradalom disztópiájába.

Ne áltassátok magatokat azzal, hogy ez magától elmúlik.

Egy pillanatig se higgyétek, hogy azzal, hogy csak most az egyszer engedtek, hogy élvezhessétek az életeteket, még a látszólag legjelentéktelenebbnek tűnő engedelmességi aktus sem változtat semmin.

Minden egyes cselekedet létfontosságú.

A viselkedéspszichológusok, akik megtervezték az összes ilyen pszichopsziát, mindig is nagyon jól tudták, hogy van egy kritikus tömegű be nem tartási küszöb, amely teljesen semmissé teszi a legjobb terveiket.

Miután közel két éven keresztül megfeleltek a PSYOP-19 programnak, a holland gazdák végre észhez tértek. Rájöttek, hogy ha nem lépnek fel azonnal, akkor a többgenerációs családi vállalkozásaikat sorra felszámolják, amíg csak néhány, a WEF által kézzel kiválasztott gazdaságnak nem adják meg a jogot a túlélésre, szigorúan csak a technokraták szolgálatában.

Mindenki másnak megadják a "szabadságot", hogy ne dolgozzon, és kizárólag a CBDC szociális hitelpontok UBI-jából éljen, ami adagolt bogár alapú ételt biztosít számukra, miközben dekarbonizálják = elnéptelenítik őket. Feltételezve, hogy a társadalmi kreditadataidból soha nem derül ki, hogy bármilyen tiltakozásban részt vettél, vagy gondolatbűncselekményt követtél el, mert bármilyen "aberrált" viselkedés nem az UBI-ra, hanem inkább egy átnevelő tábori nyaralásra jogosít fel, amelynek a vége az lesz, hogy "boldogan" újrahasznosítanak zöld, új megállapodásnak megfelelő energiaiszapba, amelyet az elit Teslájának meghajtására használnak majd.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-holland-gazdak-megmutatjak-a-vilagnak-hogyan-kell-tiltakozni


Minden harmadik holland gazdaságot bezárnak vagy kisajátítanak!

Már nem összeesküvés-elmélet: Holland gazdáknak utat kell engedniük a menedékkérőknek

Kezd bonyolulttá válni a kép. Schwab globalistái a világ 5. legnagyobb élelmiszerexportőrét, Hollandiát választják, és egy olyan gázt démonizálnak (nitrogént, nem CO2-t), amely egyáltalán nem jelent problémát. Aztán terveket dolgoznak ki arra, hogy ezen az alapon bezárják a gazdaságok legalább egyharmadát, a gazdák és az élelmiszerfogyasztó emberek legyenek átkozottak.

A következő lépés?

Vegyük a Schwab bábkormány által már megvásárolt mezőgazdasági területeket, és alakítsuk át őket migránsok befogadóközpontjává. Az egyik globalista terv ravaszul összeolvad a másikkal ...

Egyet kell értenünk a lenti FVD politikusával, aki szerint "minden karikatúrát felülmúltak".

Nincs több hely a holland gazdáknak a "WEF élelmiszeripari központok" számára.



Hollandiában a gazdák nem adják fel! A rendőrök nem tudják megállítani őket! Gépeikkel férretolják a rendőrautókat és elállják a bevásárlóközpontok bejáratait. Blokkolták a repülőtereket és mindenkit arra kértek, hogy inkább tömegközlekedéssel közlekedjenek az útzárak miatt. Egész Hollandia megbénult a gazdák tüntetése miatt. Szalmabálákkal, trágyával és egyéb akadályokkal zárták le az utakat. Egy intézkedő rendőr pisztolyával akart megfélemlíteni egy gazdát, de társa hatására eltette a fegyvert a rendőr. A tiltakozás továbbra is érvényben marad, amíg a kormány vissza nem vonja a rendeletét. Magyarországon ilyen megmozdulás soha nem lesz!

https://fmr-europe.com/news.php?extend.515

Minden harmadik holland gazdaságot bezárnak vagy kisajátítanak!

Már nem összeesküvés-elmélet: A holland gazdáknak helyet kell adniuk a menedékkérőknek
Niek Beenen (JA21) flevo parlamenti képviselő a Twitteren osztott meg egy dokumentumot a hollandiai Flevoland tartománytól a Noordoostpolderben lévő "nitrogénterület" megvásárlásáról.

FREEWEST MEDIA

"Flevoland tartomány (ER: lásd az alábbi térképet) nitrogénterületet vásárolt a Noordoostpolderben. A felszabadult nitrogénterülettel a tartomány számos PAS-igénylőnek tud segíteni a Noordoostpolderben. Ez a lehetőség azért merült fel, mert a kormány megvásárolt egy mezőgazdasági vállalkozást a Noordoostpolderben. A kormány a gazdaság helyén egy regisztrációs központot szeretne létrehozni a menedékkérők számára" - olvasható a dokumentumban.

 

 

"Ebben az országban az élelmiszert termelő gazdálkodó családokat menedékkérőkre cserélik" - tweetelte Beenen.

"Természetesen összeesküvés-elmélet, hogy Hollandiában minden gazdát felvásárolnak, mert sok menedékkérő érkezik Hollandiába. Mégsem segít az ilyen levelek küldése, mivel Flevoland tartomány a nitrogénválság közepén van" - reagált Rutger van den Noort vállalkozó.

"Nevetséges az állandó tagadása annak, hogy a bevándorlásnak, a lakhatásnak, a természetpolitikának, a mezőgazdaságnak és a nitrogénnek/klímának bármi köze lenne egymáshoz" - tette hozzá.
A PVV-vezető Geert Wilders is reagált a dokumentumra. "Itt a bizonyíték. Ez egyszerűen mindent elmond. A gazdának mennie kell, mert a földjén akarnak egy regisztrációs központot építeni a menedékkérők számára. Teljesen tönkreteszik Hollandiát. A gazdáinkat ki, a szerencsét keresőket be. Nem csoda, hogy az emberek dühösek" - jegyezte meg Wilders.

Brent Hadderingh, az FVD képviselőcsoportjának elnöke így nyilatkozott:

"A gazdák ki, a menedékkérők be. Tényleg minden karikatúrát felülmúltak. Szégyentelenül."

"Az emberek szerint [...] 'összeesküvés-elméleteket' terjesztek, amikor azt mondom, hogy a gazdáknak helyet kell adniuk a migránsoknak. Itt világosan ki van írva: 'A kormány a mezőgazdasági vállalkozás helyén akarja felállítani a menedékkérők regisztrációs központját'. Mi az az 'összeesküvés-elmélet'?" - kérdezte Raisa Blommestijn jogfilozófus.

 

 

A jelentkezési központ Bantban lesz, ahol mintegy 1500 olyan ember él, akik nem fogadják szívesen a menedékkérőket.

Közben számtalan fotó és videó keringett az interneten a hollandiai földkisajátítás elleni gazdasztrájkról, annak ellenére, hogy a mainstream média megpróbált tudomást sem venni a tiltakozásról. A helyzet a hét elején eszkalálódott. A gazdákhoz csatlakoztak a halászok és a tengerészek is, akik blokkolják a kikötőket, és ezzel veszélyeztetik az amúgy is törékeny ellátási láncokat. A kormány a maga részéről páncélozott személyszállító járműveket hívott be.

A hatóságok könnygázzal és gumibotokkal próbálták leküzdeni a tiltakozást. A gazdák blokádokkal, szénabálákkal és trágyával válaszoltak. Úgy tűnik, hogy az elszántságuknak nincs vége.

Hétfő óta egyre inkább a szupermarketek és a kikötők kerülnek a tiltakozások középpontjába. A határátkelőknél tartott megmozdulásokon német gazdák is részt vettek. Hétfőn több száz gazda szénabálákkal torlaszolta el a nagy szupermarketek raktáraihoz vezető bekötőutakat. A nagy szupermarketláncok több mint 20 elosztóközpontját érintették.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/minden-harmadik-holland-gazdasagot-bezarnak-vagy-kisajatitanak

Két és 3 éves gyerekek rohamokkal "Az új normális"

 

FIGYELMEZTETÉS: Soha, de soha, de soha, de soha ne oltassuk be a gyerekeinket!

Tekintse meg Dr. Paul Alexandertől, aki elmagyarázza a gyermekek immunrendszerében a Covid-oltások következtében okozott károkat.

Egyetlen egészséges gyermek sem kaphatja meg ezeket a COVID injekciókat, ezek közel nulla kockázatot jelentenek, az injekció semmilyen előnnyel nem jár, és az ártalom felé hajlik; meg fog ölni.

Az alábbiakban Steve Kirsch rövid beszámolója olvasható, alatta pedig Dr. Robert Malone újra kiadja azt a levelet, amelyet 76 orvos írt alá, és amelyet az Egyesült Királyság MHRA ügynökségének (Medical and Healthcare products Regulatory Agency) küldött, és amelyben megindokolja, hogy a Covid gyermekkori oltások alapvetően miért hibásak.

Steve Kirsch elmondja, hogy mit vesznek észre a helyszínen, miután a kisgyerekeket beoltották.

A két- és hároméves gyerekek rohamai "az új normális"

Nővér barátaimtól többször kapok beszámolót 2 és 3 éves gyerekekről, akiknek rohamaik vannak. Ez CSAK oltott gyerekeken fordul elő, és a tünetek a COVID oltás után 2-5 nappal kezdődnek.

 

 

Az orvosok értetlenül állnak a 2 és 3 éves gyerekeknél jelentkező rohamok, kiütések stb. előtt.

Ezekben a gyerekekben csak az a közös, hogy néhány nappal korábban (két-öt nappal korábban) kapták meg a COVID vakcinát.

Az orvosok nem tudják kitalálni, hogy mi okozza a rohamokat (mivel nem lehet az oltóanyag, mivel azok biztonságosak és hatékonyak). Az orvosi személyzet nem beszélhet az esetekről a sajtónak vagy a közösségi médiában, különben kirúgják őket.

Az egyik ápolónő valami olyasmit posztolt, hogy "hogy lehet ez legális????". A posztoló védelme érdekében parafrazálnom kellett.

Ezért hallják tőlem ezeket a jelentéseket. Nem rúghatnak ki.

A mainstream médiában erről semmi sincs, mivel az ápolók és az orvosok nem beszélhetnek róla.

Egyszer majd minden kiderül, de egyelőre mindenki hallgat erről, és az orvosokat utasítják, hogy győzzék meg a szülőket arról, hogy ez nem az oltással függ össze, és hogy csak nekik van problémájuk.
Mert így működik a tudomány.

Forrás

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ket-es-3-eves-gyerekek-rohamokkal-az-uj-normalis