2023. október 21., szombat

Megnyomták a Start-gombot:

Az Antikrisztus által irányított” WEF által támogatott világ minden részén eltűnnek az ATM-ek és a helyi bankfiókok. Mi áll a bezárások mögött?
Megvizsgáljuk a digitális megfigyelés és a központi banki digitális pénznemek közelgő bevezetését”

Kit engedtünk Európába ? Hol vannak a kilakoltatottak, mi lett a gyermekeikkel ?

Zsidó történelem másképpen 2010-ből

A “Simian vírus 40” (SV40) szekvencia jelen van a Comirnaty-ban

Epoch Times: a “Health Canada” elismerte, hogy a “Simian vírus 40” (SV40) szekvencia jelen van a Comirnaty-ban. A Pfizer nem adta meg ezt a szekvenciát a “Health Canada”-nak.


Dr. Brigitte Röhrig német ügyvéd posztja: https://t.me/RA_Roehrig/6602


Az Epoch Times arról tudósított, hogy a “Health Canada” volt az első olyan engedélyező hatóság, amely elismerte, hogy a Simian vírus 40 (SV40) szekvenciája megtalálható a Comirnaty-ban. A jóváhagyás kérelmezésekor a Pfizer nem tájékoztatott, hogy ez a szekvencia kódolva van az mRNS-ben.

Ezzel a kijelentéssel a “Health Canada” tehát megerősíti Kevin McKernan és más tudósok megállapításait, akik a kutatásaik során rábukkantak erre a szekvenciára.

Az Epoch Timesnak küldött e-mailben a “Health Canada” a következőket közölte:

“A “Health Canada” elvárja az engedélyt kérelmezőktől (jelen esetben a Pfizertől), hogy a kérelem benyújtáskor azonosítsák a plazmidon belüli összes biológiailag funkcionális DNS-szekvenciát (például egy SV40-t).

és

“Bár a Pfizer-plazmid teljes DNS-szekvenciája az első kérelem idején rendelkezésre állt, a kérelmező nem azonosította konkrétan az SV40 szekvenciát.”

https://www.theepochtimes.com/world/exclusive-health-canada-confirms-undisclosed-presence-of-dna-sequence-in-pfizer-shot-5513277?utm_source=ground.news&utm_medium=referral

Számos kutató eredményei szerint az SV40 emberi daganatokkal hozható összefüggésbe (https://www.frontiersin.org/journals/oncology/articles/10.3389/fonc.2019.00670/full#h9). Például az SV40 elleni antitestek szignifikánsan magas arányát mutatták ki glioblastoma multiforme-ban (súlyos típusú agydaganatban), osteosarcomában (csontrákban) és non-Hodgkin limfómában szenvedő betegeknél.

Hogy hogyan áll ehhez a Paul Ehrich Intézet? Miért nem végeznek el továbbra sem saját vizsgálatokat???

A Paul Ehrlich Intézetnek sürgősen vissza kellene hívnia a Comirnaty oltóanyagot és fel kellene függesztenie annak jóváhagyási engedélyét. A gyógyszertörvény 69. § (1a) bekezdés 4. mondata szerint erre joga van és köteles rá, még a központilag engedélyezett gyógyszerek esetében is.


Biró Éva

Így vagyontalanítják nemzetünket

A háttérről másképp