2023. augusztus 27., vasárnap

Disney, ennyi volt

Forrás: Echo Chamberlain @ YouTube
The Death of Disney - Narrated by A.I David Attenborough
https://youtu.be/EG4JL6ntJsw?feature=shared

Ladóczki Éva: AMIRŐL SENKI NEM BESZÉL: AZ OLTÁSOK GÉNTERÁPIÁK, MIVEL NEM rRNS-es VAKCINÁK, HANEM ModRNS-es VAKCINÁK!

 

Bár azt mondták nekünk, hogy a Pfizer COVID-19 oltóanyagát ártalmatlan hírvivő RNS- ből (mRNS) gyártják , az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának (FDA) termékcímkéje szerint mesterségesen módosított RNS-t tartalmaz – ez a kulcsfontosságú összetevő, amely nem fordul elő a természetben, így veszélyt és jelentős kockázatot jelent az emberi egészségre.

A Pfizer a honlapján megerősíti, hogy a COVID-19 vakcinája modRNS-t tartalmaz.
„A ModRNS a nukleoziddal módosított hírvivő RNS-t jelenti, és az ebben a vakcinaplatformban használt RNS szintézisében néhány nukleozidot, amelyek fontos biológiai molekulák, amelyek DNS-t és RNS-t alkotnak. , módosított nukleozidokkal helyettesítik, hogy elősegítsék az immunelkerülést és a fehérjetermelést.

A hírvivő RNS természetesen előfordul, és sejtjeinkben él, addig a modRNS, amelyet szintetikusan hoznak létre életidegen,képes megtámadni a tökéletesen egészséges sejteket, és megkerüli a szervezetben lévő védőgátakat, például a vér-agy gátat .

AMIT ELHALLGATTAK ELŐLÜNK:
– A modRNS-nek a szervezetbe történő befecskendezése olyan nemkívánatos eseményekhez vezethet, mint a szélütés , szív- és érrendszeri szövődmények, tüdőembólia és vérrögképződés – amelyek közül sokat a Pfizer dokumentumai ( pdf ) is feltártak.
-Az FDA azonban, amikor sürgősségi felhasználási engedélyt adott a Pfizer-BioNTech vakcinának, azt mondta, hogy az oltóanyag hírvivő RNS-t tartalmaz, amelyet „genetikai anyagnak” nevez, amely „a SARS-CoV-2 vírus sejteket utasító mRNS-ének egy kis darabját tartalmazza. a szervezetben, hogy a vírus jellegzetes „tüskés” fehérjéje legyen.”

Az FDA leírása problematikus, mivel a SARS-CoV-2 vírus nem tartalmaz mRNS-t, mondta David Wiseman kutató.
„Az mRNS az a fajta RNS, amely a DNS-ből származó utasítások másolásakor keletkezik egy transzkripciónak nevezett folyamat során , így azt mondani, hogy ez vírus mRNS, pontatlan.”
„Értsd meg, hogy lényegében az mRNS, a modRNS, a saRNS stb. – ezek mind génterápiák , és a genetikai manipulációról szólnak” – írta Thomas Renz ohiói ügyvéd egy nemrégiben megjelent Substack cikkében , amelyben azt is kijelentette, hogy ez nagy kockázatot jelent.

A Pfizer módosított RNS-génterápiát alkalmaz más vakcinák kifejlesztésére.
Thomas Renz ohiói ügyvéd a The Epoch Timesnak elmondta, hogy a Pfizer nemcsak modRNS-t használ a COVID-19 injekciókhoz, hanem a génterápiás technológiát is felhasználja önerősítő mRNS (saRNS) vakcinák és kezelések előállításához.

“A modRNS mellett a Pfizer webhelye említi a saRNS-t (önerősítő RNS) és számos más laboratóriumi RNS-technológiát” – mondta. „Felfedeztük, hogy különféle RNS-technológiákat fejlesztenek ki különféle felhasználási célokra, és ezek a technológiák az új adjuváns technológiákkal együtt lehetővé teszik génterápiás termékek élelmiszerekbe, levegőbe (aeroszolizált vakcinák) és akár lokális termékekbe történő bejuttatását is.”
https://www.zerohedge.com/political/pfizer-documents-show-covid-19-vaccines-contain-potentially-harmful-modified-rna-not-mrna

Mivek a vakcinagyártók csaltak, és komoly egészségügyi kockázatot jelentő génterápiás biológiai tömegpusztító fegyvereket vetettek be ellenünk, köztük gyermekeink, unokáink ellen is, ezért alapos a gyanú, hogy a gyermekkori oltások is hordoznak egészségügyi problémákat jelentő kockázatokat.
Ezért felülvizsgálat tárgyává kell tenni valamennyi gyermekkori védőoltásnak nevezett szintetikus anyagot, mivel az elmúlt 30 év alatt több száz ill. több ezerszeresére növekedtek a különféle betegségek.
Olyanok, amelyek korábban nem voltak ismertek, mert oly elenyésző számban fordultak elő, pl:

– Hiperaktivitás, figyelemzavar: 819 %-os növekedés,
– Alzheimer-kór: 299%-os bövekedés,
– Autizmus: 2.094%-os növekedés (!!!!),
– Bipoláris zavar: 305% -os növekedés,
– Izületi és kötőszövet betegség: 7.272%-os növekedés (!!!!),
– Autoimmun-betegségek: 787 %-os növekedés,
– Pajzsmirigyalulműködés 702 %-os növekedés,
– Csontritkulás: 449 %-os növekedés,
– Alvási apnoé: 440 %-os növekedés.

Nekünk, szülőknek, nagyszülőknek kötelességünk ezt a népirtó vakcinázást megállítani. A gyermekeink élete, sorsa, jövője a tét!!!!
Minden állami, népegészségügyi szervet, parlamenti képviselőt bombázni kell mindenféle petícióval, hogy vizsgálják felül a gyermekkori védőoltások tartalmát, annak egészségre gyakorolt hatását.
Ki kell kényszeríteni a vakcinák, mint tömegpusztító fegyverek betiltását!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/gyermekkori-vedo-oltasok-felulvizsgalatanak-kezdemenyezese-dr-ormay-peter/