2022. március 22., kedd

Ukrajna a Covid Ruse második felvonása

 

Ez az ukrajnai orosz invázió csupán a farkát képezi a Covid-19 pandémiás sárkánynak, amely rögtön az elején (nem szóviccnek szántam) arra volt hivatott, hogy a nyugati nemzeteket csontig lecsupaszítsa és a nyakukba akassza.

"Megkérdezhetik, hogy mennyire fejlett a globalizáció? Kedves olvasók, megtörtént! A világ 195 országa közül 193 ország tagja az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok (SDG-k) és résztvevője az Agenda 2030 keretében. Ez az összes nemzet végső nagy újraszervezése egyetlen globális hatóság alatt, és a világ összes korábbi kormánya 2030-ra felbomlik és megszűnik létezni. Felkeltettem a figyelmüket?

"A fenntartható fejlődést, úgy kellene definiálni, mint "beszivárgott kommunizmus". Ezt a kommunista szimpatizánsok vezették be, mint eszközt, hogy ...hatékonyan beszivárogjon az új kommunizmus minden nemzet szívébe. A diktatúra ezen új uralma alatt a régi kommunizmus el fog halványulni.
Az 55 éves Igor Shepherd orosz katonaorvos volt, és a kommunizmus idején élt Oroszországban, amíg 1993-ban Amerikába nem költözött. A szovjet hadseregben teljesített katonai szolgálata alatt parancsnokai folyamatosan azzal ostorozták a kadétokat, hogy Oroszország célja a nyugati világ globális kommunizmussá való átalakítása. Terveik szerint ezt nem invázióval vagy háborúval, hanem a kormányokba és az egyetemekre való gondos beszivárgással akarták elérni. 2020 márciusában, amikor látta, hogy az amerikai kormányzók egymás után hagyják el a tudományos orvosi indoklást és a megfelelő világjárványreagálási protokollt, tudta, hogy a nyugati világ kommunizmussá való átalakítása teljes lendületben van, és hogy a Covid-19 világjárvány egy teljes és tökéletes csel, amellyel a világ kormányait visszaállítják és az emberiséget leigázzák.

 

 

Igor Shepherd

(kivonat: henrymakow.com)

Az oltásoknak még messze nincs vége, mert a globalistáknak még nem sikerült befejezniük a robotizálási folyamatot.

A teremtett járványok a globális jövő részei lesznek, és azokat, akiknek megengedik, hogy életben maradjanak, engedelmes hibridekké alakítják át a masszív génszerkesztési stratégiák és más invazív technológiák segítségével. Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, ez a nagy visszaállítás rengeteg sötét spirituális vonatkozást hordoz a napirendje mögött.

A hírek máris kezdenek visszakanyarodni a világjárványhoz, hogy felkészítsék a lakosságot a további oltási kötelezettségekre. A Yahoo news most tett közzé egy cikket, melynek címe: "Friss Covid-hullám várhatóan az USA-t is elérheti, mivel az Omicron szubvariáns és a foltos oltási arányok miatt Európában is megugrik a hullám". A Washington Post ugyanezen a napon tette közzé ezt: "A Covid hullám Nyugat-Európában az USA-t újabb hullámra készíti elő."

(Dr. Igor Shepherd)

Amit a legtöbb ember nem vesz észre, az az, hogy a globális elit marionettjei nem kötődnek azokhoz az országokhoz, amelyek uralmával megbízzák őket. Céljaik és elkötelezettségük istentelen hitvallásoktól elrugaszkodott, hogy minden nemzetet egyetlen kormányzat alatt uraljanak, és abszolút hatalmat szerezzenek az egész emberiség felett. Nem érdekük, hogy megőrizzék az általuk uralt nemzetek történelmét vagy törvényeit, vagy hogy megbékítsék az általuk uralt embereket. Olyan dogmához vannak kötve, amely a gazdagság és az önelégültség fölött áll. Minden, amit tesznek, az emberiség feletti teljes uralom és ellenőrzés előmozdítása - minden elképzelhető aspektusban -, és ez magában foglalja a világ egyetlen utópisztikus pokolbéli lyuk alá történő átszervezését.

A legtöbb amerikai azt szeretné hinni, hogy a szavazataik számítanak, és hogy az elnöki posztért kampányoló liberális és konzervatív jelöltek talán valamiféle védelmet nyújtanak az amerikai értékek és szabadság számára, de ez csak káprázat, mert az USA már a fenntartható fejlődés listáján szerepel. Biden Build Back Better stratégiáját az ENSZ elfogadta, és összefonódik a fenntartható fejlődési célokkal. Mind Trump, mind Biden (Clinton és Obama elnöksége idején Clinton és Obama mellett) olyan megállapodásokat írt alá, amelyek megerősítették az Agenda 2030-at.

Biden stratégiái, amelyek célja az USA destabilizálása és az Agenda 2030 útjának egyengetése, nyilvánvalóak a tetteiben. Tavaly leállította az amerikai gázvezetéket, aláásva ezzel az USA energia-önellátását. Tetteivel biztosította, hogy Amerika továbbra is Oroszországtól függjön. És itt van a bökkenő: azzal, hogy olajat és gázt vásárolt Oroszországtól, Biden finanszírozta Oroszország háborúját Ukrajnával, ami viszont lehetővé tette, hogy az USA tovább gyengüljön, miután megszakította ugyanezt az olajellátást Oroszországgal. És mivel Szaúd-Arábia most azt fontolgatja, hogy elfogadja a kínai jüant az olajeladásai egy részéért, és elmozdul az amerikai petrodollártól Ázsia felé, Amerika egy újabb státusszal lejjebb esik az övén.

Minden, amit Biden tesz, az a fenntartható fejlődési célok előmozdítását szolgálja. Amint az új globális rend véglegesíti uralmát a világ felett, csak a fenntartható energiaforrások maradnak meg. A szén, a gáz, az olaj és az atomenergia előbb-utóbb megszűnik, és a tervezett energetikai "válságokat" arra fogják felhasználni, hogy ez megtörténjen.

 

 

UKRAINIA

A mumus Putyin nyílt inváziója Ukrajnába a világrend részéről a Nyugat feletti geopolitikai elmozdulás és hatalomváltás szolid kijelentése. A világ most már agyag az elit kezében van. Minél jobban szorongatják, annál drasztikusabbak a változások.

Amikor az ukrajnai zűrzavar elkezdődött, az irányított média hirtelen abbahagyta a tömegek hergelését a Covid-19 járványról. Az újonnan létrehozott "válság" volt hivatott a globális napirend új fókuszába kerülni. A félelmetes háború felváltotta a félelmetes vírust, a Covid-19 fikciós dráma elit szereplői pedig meghajoltak, és a függöny (egy szezonra) lehullott. De amint a világjárványra lehullott a látszatfüggöny, rögtön fel is lőtt, és a színpadra léptek Biden, Putyin és Zelenszkij bábjai, akik a világ előtt keringőztek, és a titkos mágusok, akik az új világrend megszervezésének kulcsszereplői, ide-oda dobálták őket.

Oroszország hirtelen táncának Ukrajnával van értelme, különösen annak ismeretében, hogy mi történt tavaly október 13-án, 2021-ben, amikor Oroszország paktumot írt alá a Világgazdasági Fórummal, hogy Moszkvában megnyitják az első Negyedik Ipari Forradalom Központot. Ez a központ a mesterséges intelligencia beindításáról és a transzhumanizmus globális csomagolásáról szól. Nem vagyok meglepve, hogy ez a központ Oroszországban nyílt meg. Az ex-KGB-s Putyin egy kaméleon. Nem értékeli az emberi életet, így Moszkva bölcs választás az emberi lelkek kiirtására.

Putyin céljai nem az, hogy Ukrajnát újra orosz birtokba vegye, hanem az, hogy egy vonalba kerüljön azzal, amiről Oroszország mindig is álmodott, és ez az, hogy a világot egyetlen diktatórikus baldachin alatt kommunistázza. Minden, amit Putyin most tesz, a demokrácia érzékelésének démonizálása érdekében pedzegetik. Putyin nem hagyta abba a gyógyszerezést és nem vált őrült holdkórossá, ahogy a média ábrázolja - a zsarnokoskodó táncai meg vannak írva (bár ez egy valódi, emberiség elleni háborús cselekedet).

Ez az ukrajnai orosz invázió egyszerűen a Covid-19 pandémiás sárkány megrendezett farkának a farka, amely rögtön az elején (nem szóviccnek szánta) arra volt hivatott, hogy a nyugati nemzeteket csontig lecsupaszítsa és a nyakukba akassza.

Ukrajna vezető diplomatája, Dmytro Kuleba külügyminiszter, egy másik húros-színész, még több propagandát tesz hozzá a keverékhez. Egy forgatókönyvbe foglalt figyelmeztetést ad át az ENSZ-nek, miszerint egy nagyszabású háború Oroszországgal "az általunk ismert világrend végét" jelentené.

 

 

Majd így folytatja: "Ha Oroszország most nem kap szigorú, gyors és határozott választ, az a nemzetközi biztonsági rendszer és a globális biztonsági rend fenntartásával megbízott nemzetközi intézmények teljes csődjét fogja jelenteni".

Átkozottul igaz, a háború felboríthatja a világ pénzrendszerét, és bevezetheti a készpénz nélküli társadalmat - pontosan ezt akarja az elit a világ újraindítása érdekében. A káoszból pedig a kollektivizmus kerül a középpontba, és rendet teremt a nemzetek között, a világ globális megmentőjévé válva.

Ezt az információt úgy kell fogadni, mint egy pofont az arcunkba, méghozzá keményen, mert ez azt jelenti, kérdés és kétség nélkül, hogy az egyvilági kormányzati rendszer már az ajtónkon kopogtat. Ha a világ polgárai nem lépnek fel agresszívan ez ellen a világméretű puccs ellen, mindannyian fenntarthatatlan lényekké válunk, és elveszítjük a jogunkat az álmodozáshoz, a célok kitűzéséhez, a lakásvásárláshoz, a saját vállalkozáshoz, a vörös hús fogyasztásához, az autóvezetéshez, az utazáshoz, és ami még rosszabb, megtagadják tőlünk az emberi lét jogát.

Hivatkozások:

https://sdgs.un.org/2030agenda

https://sustainabledevelopment.un.org/memberstates.html

https://www.un.org/sustainabledevelopment/blog/tag/193-member-states/

https://www.unfpa.org/resources/transforming-our-world-2030-agenda-sustainable-development

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-a-covid-ruse-masodik-felvonasa

A libsin röhög az egész világ

Forrás: Anythig Goes @ YouTube by Paul Joseph Watson
https://youtu.be/BqG1wTafgt0

Ez a legnagyobb problémánk az egészségügyben

 

Hogy működik az egészségügy? Lothar Hirneise az alternatív rákgyógyítással foglalkozó 3E-egészségközpont vezetője elmagyarázza:.

"Azt mondom, hogy egész magasra kell néznünk, hogy lássuk, mi a legnagyobb problémánk az egészségügyben, mindegy, hogy Németországban vagy más országokban. Ez a pártadomány. Amíg megengedett az, hogy a pártoknak lehet adományt adni, amíg megengedett, hogy megvegyék a politikusokat, amíg ez nem változik, hogyan változhatna meg a rendszer? Minden fent kezdődik el. És ha elég pénzem van, én döntök.

Elmesélek két őrült példát, amit átéltem.

Az egyik Kína. Kína nálunk a tradicionális kínai orvoslásról is ismert. És azt hisszük, hogy ha Kínában az embernek rákbetegsége van, akkor azt is tradícionális kínai terápiával kezelik. Ez volt valamikor, de ennek már mind vége. A szegény, kicsi orvos Kínában talán 1000 eurót keres havonta, ha keres annyit egyáltalán. Ma 400-500 eurót kap betegenként, ha kemoterápiát csinál. Ez azt jelenti, hogy a kemoterápiával néha 5-10-szeresét megkeresi annak, mint amit a tradicionális kínai terápiával keresne.

Igazán perverz egy másik eset: Évekkel ezelőtt voltam Dubaiban egy találkozón, ahol etióp orvosok voltak. Etiópiában még soha nem voltam, azt tudom, hogy egy eléggé keresztény ország Afrikában, de sokkal többet nem tudtam, csak azt még, hogy egy szegény ország. Aztán megkérdeztem: Hogyan kezelitek ti a rákbetegeiteket Etiópiában? Azt mondták, hogy minden rákbeteg kemoterápiát kap, Herceptint és immunterápiát. Mondom oké.

Amit tudok, hogy gyerekek halnak éhen Etiópiában, mert nincsen pénzetek, hogy ezeknek a szegény gyerekeknek valami ennivalót vagy innivalót adjatok. De a rákbetegeknek 50 ezer-100 ezer euróért adtok évente gyógyszereket. Honnan az ördögből van pénzetek erre? Nem értettem ezt. Hogyan működik ez a rendszer Etiópiában?

Nagyon egyszerű. Etiópia egy olyan szegény ország, hogy van egy egészségügyi büdzséjük a WHO számára. Mi mindannyian tudjuk, hogy a WHO egy megvett, kriminális banda. Mást nem lehet rájuk mondani. Amit néha javasolnak, az kriminális. És mit csinálnak az etiópok? Odaadják ezt a pénzt a WHO-nak, a WHO ezt megduplázza, megtízszerezi, talán még meg is százszorozza, de a WHO aztán beveti az egészségügyi tanácsadóit és ezek döntik el, hogy mire lesz ez a pénz kiadva. Ez annyira beteg. Ez azt jelenti, a WHO pénzt pumpál Etiópiának, azért hogy valaki mellrákkal Herceptint kaphasson évi 40.000 euróért, ennyi pénzből 10.000 gyerek életét meg lehetne menteni Etiópiában. De ezt ők kemoterápiára adják ki.

De nem szükséges, hogy ilyen messzire, a WHO-ig tekintsünk. Évekkel ezelőtt kiléptem az evangélikus egyházból. Szeretném elmesélni, hogy miért. Annak idején egy bizonyos Huber úr volt a német evangélikus egyház elnöke. A "Brot für die Welt" (Kenyeret a világnak) projekt kapcsán, ahová én is adományoztam, tudják mit csináltak? Hubernek volt egy professzori állása egy amerikai Eli Lilly egyetemen, ami egyike a legnagyobb kemoterápia gyártóknak. A "Kenyeret a világnak" pénzt ad Dél-Afrikának és ott szétosztják ezt a pénzt. Például kemoterápiára a legnagyobb gyógyszeripari cégeknek. Mi itt adományozunk a "kemény munkával" megkeresett pénzünkből, mert azt gondoljuk, hogy afrikai gyerekeknek segítünk, és a német egyházak eldöntik a gyógyszercégekkel közösen, hogy mire lesz a pénz kiadva. És ezt oltóanyagokra költik, amelyek beteggé tesznek és kemoterápiára, megölik az embereket és ez a kutyát sem érdekli."

https://mediaforras.com/ez-a-legnagyobb-problemank-az-egeszsegugyben-1461

A Pfizer priusza

A kísérleti génvakcina bizonyítottan szinte semmilyen védelmet nem nyújt a koronavírus ellen, de legalább rendkívül veszélyes.
Ráadásul az állítólagos világjárványt a világ legtöbb országában már ki is futtatták. Mindazonáltal a hatóságok feltett szándéka mindenkit beoltatni a Pfizer és a hasonló cégek kísérleti, géntechnológiával módosított vakcináival - akár tetszik, akár nem.
Az, hogy ez a program valóban az egészségről szól-e, az erősen megkérdőjelezhető.
Azt a tapasztalati tényt viszont, hogy a gyógyszerlobbi gátlástalanul visszaél hatalmával a politikai kasztnak köszönhetően, azt összeesküvés-elméletként bélyegzi meg a rendszermédia.
Megkérdőjelezhető humán kísérletek sorozata, elfuserált, mellékhatásokkal terhelt gyógyszerek és hatalmas összegeket megmozgató korrupciós ügyek felszínre kerülése után viszont már joggal merül fel a kérdés, hogy a politikai kaszt miért bízik meg ennyire vakon úgy általában a gyógyszeripari óriáscégekben, illetve konkrétan a Pfizerben? Vagy itt már nem is bizalomról, hanem szimbiózisról lenne szó?
Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/die-horror-bilanz-von-pfizer-menschenversuche-nebenwirkungen-korruption/

Pentagon Biolaboratóriumok - oknyomozó dokumentumfilm

Pentagon Biolaboratories - Investigative Documentary

Az Egyesült Államok tbiliszi nagykövetsége részt vesz a fagyasztott emberi vér és kórokozók diplomáciai szállítmányként történő kereskedelmében egy titkos katonai program számára.

A grúz bennfentesek által Dilyana Gaytandzhieva bolgár újságírónak kiszivárogtatott belső dokumentumok szerint amerikai tudósok részt vesznek a kórokozók diplomáciai fedezettel történő szállításában és kísérletezésében.

E dokumentumok szerint a Pentagon tudósait a Grúz Köztársaságba telepítették, és diplomáciai mentességet kaptak, hogy halálos betegségeket és csípős rovarokat kutassanak a Lugar Centerben - a Pentagon biolaboratóriumában, Grúzia fővárosában, Tbilisziben.
A katonai létesítmény csak egy a Pentagon számos biolaboratóriuma közül, amelyek a világ 25 országában működnek.
Ezt az oknyomozó dokumentumfilmet eredetileg az Al Mayadeen TV sugározta.

833 sportoló szívmegállása, 540 halott, COVID oltások, Fenevad Bélyege felvétele után

 

Eddig 833 sportolónak lett munka közben szívmegállása március 18-ig (2022), ezek közül 540-en meg is haltak sajnos a sportolókat érintő kötelező COVID oltások megkezdése óta.

Egyáltalán nem ez jellemző, mármint hogy ennyi, főként fiatal sportoló szenved szívleállástól vagy hal meg sportolás közben, de az idén ez történik…. és még a sportidény elején vagyunk. Nemzetközi adatbankok átlagosan évi 29 sportoló hirtelen szívhalálát rögzítették a korona oltások megkezdéséig. Ezen szívproblémák és halálozások közül sok röviddel azután következik be, hogy a sportolók megkapták a COVID-oltást. Ez nyilván megtörténhet olyan sportolókkal is, akik nem kaptak COVID-oltást, a nagyságrendekkel emelkedett puszta számok viszont egyértelműen ezen nyilvánvaló okra utalnak.

Forrás: https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

"Az ukrán hadsereget legyőzték. Ami maradt, az a tisztogatás"

 

Larry C. Johnson- Az ukrajnai orosz katonai művelet első 24 órájában az összes ukrán földi radarfelderítő képességet megsemmisítették.

1. Kérdés - Meg tudná nekem magyarázni, miért gondolja, hogy Oroszország nyeri a háborút Ukrajnában?

Larry C. Johnson- Az ukrajnai orosz katonai művelet első 24 órájában az összes ukrán földi radarfelderítő képességet megsemmisítették. Ezen radarok nélkül az ukrán légierő elvesztette a levegő-levegő elfogási képességét. Az azóta eltelt három hét alatt Oroszország de facto repülési tilalmi zónát hozott létre Ukrajna felett. Bár továbbra is sebezhető az USA és a NATO által az ukránoknak szállított, vállról indított felszíni-levegő rakétákkal szemben, nincs bizonyíték arra, hogy Oroszországnak korlátoznia kellett volna a harci légi műveleteket.

Oroszországnak az inváziót követő három napon belül Kijevbe való érkezése szintén felkeltette a figyelmemet. Emlékeztem, hogy a náciknak a Barbarossa hadműveletben hét hétre volt szükségük, hogy elérjék Kijevet, és további hét hétre, hogy elfoglalják a várost. A náciknak meg volt az az előnyük, hogy nem húzták az időt, hogy elkerüljék a polgári áldozatokat, és buzgón igyekeztek lerombolni a kritikus infrastruktúrát. Mégis sok úgynevezett amerikai katonai szakértő azt állította, hogy Oroszország megrekedt. Amikor egy 24 mérföldes (vagy 40 mérföldes, a hírforrástól függően) Kijevtől északra több mint egy hétig állt, egyértelmű volt, hogy Ukrajna képessége, hogy jelentős katonai műveleteket indítson, megszűnt. Ha a tüzérségük sértetlen volt, akkor ez az oszlop könnyű préda volt a tömeges pusztításhoz. Ez nem történt meg. Alternatív megoldásként, ha az ukránok rendelkeztek volna életképes merevszárnyú vagy forgószárnyas képességgel, akkor a levegőből kellett volna megsemmisíteniük azt az oszlopot. Ez nem történt meg. Vagy, ha rendelkeztek volna életképes cirkálórakéta-képességgel, akkor pokolian kellett volna zúdítaniuk az állítólag megrekedt orosz oszlopra. Ez nem történt meg. Az ukránok még csak jelentős gyalogsági rajtaütést sem hajtottak végre az oszlop ellen az újonnan szállított amerikai Javelinekkel.

Az orosz támadás mértéke és kiterjedése figyelemre méltó. Három hét alatt olyan területet foglaltak el, amely nagyobb, mint az Egyesült Királyság szárazföldi területe. Ezután célzott támadásokat hajtottak végre kulcsfontosságú városok és katonai létesítmények ellen. Egyetlen olyan esetet sem láttunk, amikor egy ukrán ezred vagy dandár méretű egység megtámadott és legyőzött volna egy hasonló orosz egységet. Ehelyett az oroszok töredékekre osztották az ukrán hadsereget, és elvágták a kommunikációs vonalaikat. Az oroszok megszilárdítják Mariupol ellenőrzését, és biztosították a Fekete-tenger összes megközelítési útvonalát. Ukrajna most délen és északon el van vágva.

Megjegyezném, hogy az USA-nak nehezebb dolga volt 2003-ban Irakban ekkora területet elfoglalni, miközben egy sokkal gyengébb, kevésbé ütőképes katonai erő ellen harcolt. Ha valamit, akkor ennek az orosz hadműveletnek a frászt kellene hoznia az amerikai katonai és politikai vezetőkre.

Az igazán nagy hír a héten érkezett, amikor orosz rakétacsapásokat mértek a de facto NATO-bázisokra, Javorivban és Zsitomírban. A NATO 2018 szeptemberében kiberbiztonsági kiképzést tartott Zsitomírban, és Ukrajnát "NATO-partnerként" jellemezte. Zsitomirt szombaton hiperszonikus rakétákkal semmisítették meg. Javoriv múlt vasárnap hasonló sorsra jutott. Ez volt az elsődleges kiképzési és logisztikai központ, amelyet a NATO és az EUCOM használt a vadászgépek és fegyverek Ukrajnának történő szállítására. Az ottani katonai és polgári személyzet nagy része áldozatul esett.

Oroszország nem csak, hogy 2015 óta rendszeresen támadja és rombolja a NATO által használt bázisokat, de nem volt légiriadó, és a támadó rakéták leállítása sem történt meg.

 

 

2. Kérdés - Miért próbálja a média meggyőzni az ukrán népet arról, hogy győzni tudnak az Oroszország elleni háborúban? Ha igaz, amit mond, akkor az összes civil, akit az orosz hadsereg ellen küldenek harcolni, egy olyan háborúban hal meg, amit nem nyerhetnek meg. Nem értem, hogy a média miért akarja félrevezetni az embereket egy ilyen komoly ügyben. Mi a véleménye erről a kérdésről?

Larry C. Johnson - Ez a tudatlanság és a lustaság kombinációja. Ahelyett, hogy valódi tudósítást készítene, a média túlnyomó többsége (nyomtatott és elektronikus), valamint a Big Tech egy hatalmas propagandakampányt támogat. Emlékszem, amikor George W. Bush volt Hitler. Emlékszem, amikor Donald Trump volt Hitler. És most van egy új Hitlerünk, Vlagyimir Putyin. Ez egy megfáradt, megbukott játékszabályzat. Bárkit, aki jogos kérdéseket mer felvetni, azonnal Putyin bábjának vagy Oroszország strómanjának bélyegeznek. Ha nem tudsz a tényekkel érvelni, akkor az egyetlen megoldás a névmásolás.

3. Kérdés - Múlt héten Douglas MacGregor ezredes volt a Tucker Carlson Show vendége. A háborúval kapcsolatos nézetei feltűnően hasonlítanak az önökéhez. Az alábbiakat mondta az interjúban:

"A háborúnak az ukránok számára valóban vége. Darabokra őrölték őket, ez nem kérdéses, annak ellenére, amit a mainstream médiánkból hallunk. Tehát a valódi kérdés számunkra ebben a szakaszban az, hogy Tucker, együtt fogunk-e élni az orosz emberekkel és kormányukkal, vagy folytatjuk ezt a fajta rendszerváltást ukrán háborúnak álcázva? Abbahagyjuk-e, hogy Ukrajnát faltörő kosként használjuk Moszkva ellen, amit gyakorlatilag eddig is tettünk?". (Tucker Carlson- MacGregor interjú)

Egyetért MacGregorral abban, hogy Oroszország ukrajnai háborúba terelésének valódi célja a "rendszerváltás" volt?

Másodszor, egyetért-e azzal, hogy Ukrajnát az USA állomáshelyként használja, hogy proxy-háborút folytasson Oroszország ellen?

Larry C. Johnson - Doug nagyszerű elemző, de nem értek vele egyet - nem hiszem, hogy a Biden-kormányban van bárki is, aki elég okos ahhoz, hogy ilyen stratégiai fogalmakban gondolkodjon és tervezzen. Véleményem szerint az elmúlt 7 év a NATO status quo tehetetlensége volt. Ez alatt azt értem, hogy a NATO és Washington azt hitte, hogy továbbra is kúszhat kelet felé Oroszország határainál anélkül, hogy reakciót váltana ki. A NATO és az EUCOM rendszeresen gyakorlatokat tartott - beleértve a "támadó" kiképzést is - és felszerelést szállított. Hitelesnek tartom azokat az amerikai jelentéseket, amelyek szerint a CIA félkatonai kiképzést nyújtott a Donbasszban tevékenykedő ukrán egységeknek. De nehezen hiszem el, hogy az iraki és afganisztáni bukások után hirtelen Szun-cu szintű stratégák mozgatják a szálakat Washingtonban.

Washingtonban a kétségbeesés levegője uralkodik. Amellett, hogy megpróbál betiltani minden orosz dolgot, a Biden-kormányzat megpróbálja megfélemlíteni Kínát, Indiát és Szaúd-Arábiát. Nem látom, hogy ezek közül az országok közül bármelyik is beállna a sorba. Úgy vélem, a Biden-csapat végzetes hibát követett el azzal, hogy megpróbált minden orosz dolgot és minden embert démonizálni. Ha valami, akkor ez egyesíti az orosz népet Putyin mögött, és készen állnak arra, hogy hosszú harcot vívjanak.

Megdöbbentőnek tartom azt a téves számítást, hogy azt hitték, az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciók térdre kényszerítik őket. Ennek az ellenkezője igaz. Oroszország önellátó, és nem függ az importtól. Exportja kritikus fontosságú a Nyugat gazdasági jóléte szempontjából. Ha visszatartják a búzát, a káliumot, a gázt, az olajat, a palládiumot, a kész nikkelt és más kulcsfontosságú ásványi anyagokat a Nyugattól, az európai és az amerikai gazdaságok tönkremennek. És ez a kísérlet, hogy szankciókkal kényszerítsék Oroszországot, most már nagyon valószínűvé tette, hogy az amerikai dollár nemzetközi tartalékvaluta szerepe a történelem szemétdombján fog megjelenni.

4. Kérdés - Putyin 2007-es híres müncheni beszéde óta panaszkodik a "globális biztonság architektúrájára". Ukrajnában láthatjuk, hogy ezek a nyűgös biztonsági kérdések hogyan fejlődhetnek át teljes háborúvá. Mint tudják, decemberben Putyin számos, az orosz biztonsággal kapcsolatos követelést fogalmazott meg, de a Biden-kormányzat elhárította ezeket, és nem reagált rájuk. Putyin írásos biztosítékokat akart arra vonatkozóan, hogy a NATO bővítése nem terjed ki Ukrajnára (tagság), és hogy nukleáris rakétarendszereket nem telepítenek Romániába vagy Lengyelországba. Ön szerint Putyin követelései ésszerűtlenek?

Larry C. Johnson - Szerintem Putyin követelései teljesen ésszerűek. A probléma az, hogy az amerikaiak 99%-ának fogalma sincs arról, hogy a NATO és az USA milyen katonai provokációkat hajtott végre az elmúlt 7 évben. A közvéleménynek mindig azt mondták, hogy a hadgyakorlatok "védelmi jellegűek". Ez egyszerűen nem igaz. Most arról kaptunk híreket, hogy a DTRA biolaborokat finanszírozott Ukrajnában. Azt hiszem, Putyin beleegyezik, hogy amerikai nukleáris rakétarendszereket telepítsenek Lengyelországba és Romániába, ha Biden beleegyezik, hogy hasonló orosz rendszereket telepítsenek Kubába, Venezuelába és Mexikóba. Ha ilyen szempontból nézzük a dolgot, akkor kezdhetjük megérteni, hogy Putyin követelései nem őrültségek és nem is ésszerűtlenek.

5. Kérdés - Az orosz média arról számol be, hogy orosz "nagy pontosságú, légi úton indított" rakéták csapást mértek egy nyugat-ukrajnai létesítményre, "több mint 100 helyi katona és külföldi zsoldos halálát okozva". Úgy tűnik, a különleges műveleti kiképzőközpont Ovruch város közelében volt, amely mindössze 15 mérföldre van a lengyel határtól. Mit tud mondani nekünk erről az incidensről? Oroszország üzenetet akart küldeni a NATO-nak?

Larry C. Johnson - Rövid válasz: IGEN! Az orosz katonai csapások Nyugat-Ukrajnában az elmúlt héten sokkolták és riasztották a NATO tisztviselőit. Az első csapás vasárnap, március 13-án érte az ukrajnai Javorivot. Oroszország több rakétával csapott le a támaszpontra, némelyik állítólag hiperszonikus rakétával. Több mint 200 személy vesztette életét, köztük amerikai és brit katonai és hírszerzési alkalmazottak, és több százan megsebesültek. Sokan katasztrofális sérüléseket szenvedtek, például amputálták őket, és kórházban vannak. Ennek ellenére a NATO és a nyugati média kevés érdeklődést mutatott a katasztrófáról való tudósítás iránt.

Javoriv a NATO fontos előretolt bázisa volt (lásd itt). Februárig (Oroszország ukrajnai inváziója előtt) az amerikai 7. hadsereg kiképző parancsnoksága még február közepén is Yavorivból működött. Oroszország nem állt meg ott. Az ASB katonai hírei szerint Oroszország egy másik telephelyet, a Jávorivtól 60 mérföldre délkeletre fekvő Deljatynt támadta meg (azt hiszem, csütörtökön). Tegnap Oroszország Zytomyrra csapott le, egy másik helyszínre, ahol a NATO korábban jelen volt. Putyin nagyon világos üzenetet küldött - az Ukrajnában lévő NATO-erőkre harcoló felekként fognak tekinteni és kezelni. Pont.

6. Kérdés - Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt a nyugati média "háborús vezetőként" és modernkori "Winston Churchillként" ünnepli. Amit a média nem közöl az olvasókkal, az az, hogy Zelenszkij számos lépést tett hatalmának megerősítése érdekében, miközben károsította az ukrajnai törékeny demokratikus intézményeket. Zelenszkij például "betiltott tizenegy ellenzéki tulajdonú hírszervezetet", és megpróbálta megakadályozni, hogy a legnagyobb ukrán ellenzéki párt vezetője, Viktor Medvedcsuk induljon a választáson egy hamis "terrorizmus finanszírozása" vádjával. Ez nem egy olyan vezető viselkedése, aki komolyan elkötelezett a demokrácia iránt.

Mi a véleménye Zelenszkijről? Tényleg olyan "hazafias vezető", amilyennek a média beállítja?

Larry C. Johnson - Zelensky egy komikus és színész. Véleményem szerint nem túl jó színész. A Nyugat cinikusan használja fel azt a tényt, hogy zsidó, hogy elterelje a figyelmet a neonácik tekintélyes méretű kontingenséről (és itt valódi nácikra gondolok, akik még mindig az ukrán Waffen SS egység teljesítményét ünneplik, miközben a második világháborúban a nácikkal harcoltak). A tények egyértelműek - betiltja az ellenzéki politikai pártokat és bezáratja az ellenzéki médiát. Azt hiszem, ez a "demokrácia" új definíciója.

7. Kérdés - Hogyan ér véget ez az egész? Van egy kiváló poszt az alabamai Hold honlapján "Mi lesz az ukrajnai háború földrajzi végállapota" címmel. A poszt szerzője, Bernard, úgy tűnik, úgy gondolja, hogy Ukrajna végül a Dnyeper folyó mentén lesz felosztva "és délre a part mentén, ahol a többségi orosz etnikumú lakosság él". Ezt is mondja:

"Ez megszüntetné az ukrán hozzáférést a Fekete-tengerhez, és szárazföldi hidat hozna létre a moldáviai szakadár Dnyeszteren túli terület felé, amely orosz védelem alatt áll. Ukrajna többi része egy földhöz kötött, többnyire mezőgazdasági állam lenne, lefegyverzett és túl szegény ahhoz, hogy egyhamar új fenyegetést jelentsen Oroszország számára. Politikailag pedig a galíciai fasiszták uralnák, ami aztán komoly problémát jelentene az Európai Unió számára."

Ön mit gondol? Vajon Putyin saját területi rendezését erőlteti majd Ukrajnára, hogy megerősítse az orosz biztonságot és véget vessen az ellenségeskedéseknek, vagy más forgatókönyv a valószínűbb?

Larry C. Johnson- Egyetértek Moon-nal. Putyin elsődleges célja, hogy biztosítsa Oroszországot a külföldi fenyegetésektől és válást hajtson végre a Nyugattal. Oroszországnak megvannak a fizikai erőforrásai ahhoz, hogy független szuverén legyen, és jelenleg azon van, hogy ezt az elképzelést valóra váltsa.

-

Bio- Larry C Johnson a CIA és a Külügyminisztérium Terrorizmus Elleni Hivatalának veteránja. Az 1998-ban alapított BERG Associates alapítója és ügyvezető partnere. Larry 24 éven át képzést nyújtott az amerikai hadsereg különleges műveleti közössége számára. A jobb- és a baloldal egyaránt becsmérelte, ami azt jelenti, hogy valamit biztosan jól csinál. Elemzései és kommentárjai megtalálhatók a https://sonar21.com/ című blogján.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-ukran-hadsereget-legyoztek-ami-maradt-az-a-tisztogatas