Ez az ukrajnai orosz invázió csupán a farkát képezi a Covid-19 pandémiás sárkánynak, amely rögtön az elején (nem szóviccnek szántam) arra volt hivatott, hogy a nyugati nemzeteket csontig lecsupaszítsa és a nyakukba akassza.

"Megkérdezhetik, hogy mennyire fejlett a globalizáció? Kedves olvasók, megtörtént! A világ 195 országa közül 193 ország tagja az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok (SDG-k) és résztvevője az Agenda 2030 keretében. Ez az összes nemzet végső nagy újraszervezése egyetlen globális hatóság alatt, és a világ összes korábbi kormánya 2030-ra felbomlik és megszűnik létezni. Felkeltettem a figyelmüket?

"A fenntartható fejlődést, úgy kellene definiálni, mint "beszivárgott kommunizmus". Ezt a kommunista szimpatizánsok vezették be, mint eszközt, hogy ...hatékonyan beszivárogjon az új kommunizmus minden nemzet szívébe. A diktatúra ezen új uralma alatt a régi kommunizmus el fog halványulni.
Az 55 éves Igor Shepherd orosz katonaorvos volt, és a kommunizmus idején élt Oroszországban, amíg 1993-ban Amerikába nem költözött. A szovjet hadseregben teljesített katonai szolgálata alatt parancsnokai folyamatosan azzal ostorozták a kadétokat, hogy Oroszország célja a nyugati világ globális kommunizmussá való átalakítása. Terveik szerint ezt nem invázióval vagy háborúval, hanem a kormányokba és az egyetemekre való gondos beszivárgással akarták elérni. 2020 márciusában, amikor látta, hogy az amerikai kormányzók egymás után hagyják el a tudományos orvosi indoklást és a megfelelő világjárványreagálási protokollt, tudta, hogy a nyugati világ kommunizmussá való átalakítása teljes lendületben van, és hogy a Covid-19 világjárvány egy teljes és tökéletes csel, amellyel a világ kormányait visszaállítják és az emberiséget leigázzák.

 

 

Igor Shepherd

(kivonat: henrymakow.com)

Az oltásoknak még messze nincs vége, mert a globalistáknak még nem sikerült befejezniük a robotizálási folyamatot.

A teremtett járványok a globális jövő részei lesznek, és azokat, akiknek megengedik, hogy életben maradjanak, engedelmes hibridekké alakítják át a masszív génszerkesztési stratégiák és más invazív technológiák segítségével. Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni, ez a nagy visszaállítás rengeteg sötét spirituális vonatkozást hordoz a napirendje mögött.

A hírek máris kezdenek visszakanyarodni a világjárványhoz, hogy felkészítsék a lakosságot a további oltási kötelezettségekre. A Yahoo news most tett közzé egy cikket, melynek címe: "Friss Covid-hullám várhatóan az USA-t is elérheti, mivel az Omicron szubvariáns és a foltos oltási arányok miatt Európában is megugrik a hullám". A Washington Post ugyanezen a napon tette közzé ezt: "A Covid hullám Nyugat-Európában az USA-t újabb hullámra készíti elő."

(Dr. Igor Shepherd)

Amit a legtöbb ember nem vesz észre, az az, hogy a globális elit marionettjei nem kötődnek azokhoz az országokhoz, amelyek uralmával megbízzák őket. Céljaik és elkötelezettségük istentelen hitvallásoktól elrugaszkodott, hogy minden nemzetet egyetlen kormányzat alatt uraljanak, és abszolút hatalmat szerezzenek az egész emberiség felett. Nem érdekük, hogy megőrizzék az általuk uralt nemzetek történelmét vagy törvényeit, vagy hogy megbékítsék az általuk uralt embereket. Olyan dogmához vannak kötve, amely a gazdagság és az önelégültség fölött áll. Minden, amit tesznek, az emberiség feletti teljes uralom és ellenőrzés előmozdítása - minden elképzelhető aspektusban -, és ez magában foglalja a világ egyetlen utópisztikus pokolbéli lyuk alá történő átszervezését.

A legtöbb amerikai azt szeretné hinni, hogy a szavazataik számítanak, és hogy az elnöki posztért kampányoló liberális és konzervatív jelöltek talán valamiféle védelmet nyújtanak az amerikai értékek és szabadság számára, de ez csak káprázat, mert az USA már a fenntartható fejlődés listáján szerepel. Biden Build Back Better stratégiáját az ENSZ elfogadta, és összefonódik a fenntartható fejlődési célokkal. Mind Trump, mind Biden (Clinton és Obama elnöksége idején Clinton és Obama mellett) olyan megállapodásokat írt alá, amelyek megerősítették az Agenda 2030-at.

Biden stratégiái, amelyek célja az USA destabilizálása és az Agenda 2030 útjának egyengetése, nyilvánvalóak a tetteiben. Tavaly leállította az amerikai gázvezetéket, aláásva ezzel az USA energia-önellátását. Tetteivel biztosította, hogy Amerika továbbra is Oroszországtól függjön. És itt van a bökkenő: azzal, hogy olajat és gázt vásárolt Oroszországtól, Biden finanszírozta Oroszország háborúját Ukrajnával, ami viszont lehetővé tette, hogy az USA tovább gyengüljön, miután megszakította ugyanezt az olajellátást Oroszországgal. És mivel Szaúd-Arábia most azt fontolgatja, hogy elfogadja a kínai jüant az olajeladásai egy részéért, és elmozdul az amerikai petrodollártól Ázsia felé, Amerika egy újabb státusszal lejjebb esik az övén.

Minden, amit Biden tesz, az a fenntartható fejlődési célok előmozdítását szolgálja. Amint az új globális rend véglegesíti uralmát a világ felett, csak a fenntartható energiaforrások maradnak meg. A szén, a gáz, az olaj és az atomenergia előbb-utóbb megszűnik, és a tervezett energetikai "válságokat" arra fogják felhasználni, hogy ez megtörténjen.

 

 

UKRAINIA

A mumus Putyin nyílt inváziója Ukrajnába a világrend részéről a Nyugat feletti geopolitikai elmozdulás és hatalomváltás szolid kijelentése. A világ most már agyag az elit kezében van. Minél jobban szorongatják, annál drasztikusabbak a változások.

Amikor az ukrajnai zűrzavar elkezdődött, az irányított média hirtelen abbahagyta a tömegek hergelését a Covid-19 járványról. Az újonnan létrehozott "válság" volt hivatott a globális napirend új fókuszába kerülni. A félelmetes háború felváltotta a félelmetes vírust, a Covid-19 fikciós dráma elit szereplői pedig meghajoltak, és a függöny (egy szezonra) lehullott. De amint a világjárványra lehullott a látszatfüggöny, rögtön fel is lőtt, és a színpadra léptek Biden, Putyin és Zelenszkij bábjai, akik a világ előtt keringőztek, és a titkos mágusok, akik az új világrend megszervezésének kulcsszereplői, ide-oda dobálták őket.

Oroszország hirtelen táncának Ukrajnával van értelme, különösen annak ismeretében, hogy mi történt tavaly október 13-án, 2021-ben, amikor Oroszország paktumot írt alá a Világgazdasági Fórummal, hogy Moszkvában megnyitják az első Negyedik Ipari Forradalom Központot. Ez a központ a mesterséges intelligencia beindításáról és a transzhumanizmus globális csomagolásáról szól. Nem vagyok meglepve, hogy ez a központ Oroszországban nyílt meg. Az ex-KGB-s Putyin egy kaméleon. Nem értékeli az emberi életet, így Moszkva bölcs választás az emberi lelkek kiirtására.

Putyin céljai nem az, hogy Ukrajnát újra orosz birtokba vegye, hanem az, hogy egy vonalba kerüljön azzal, amiről Oroszország mindig is álmodott, és ez az, hogy a világot egyetlen diktatórikus baldachin alatt kommunistázza. Minden, amit Putyin most tesz, a demokrácia érzékelésének démonizálása érdekében pedzegetik. Putyin nem hagyta abba a gyógyszerezést és nem vált őrült holdkórossá, ahogy a média ábrázolja - a zsarnokoskodó táncai meg vannak írva (bár ez egy valódi, emberiség elleni háborús cselekedet).

Ez az ukrajnai orosz invázió egyszerűen a Covid-19 pandémiás sárkány megrendezett farkának a farka, amely rögtön az elején (nem szóviccnek szánta) arra volt hivatott, hogy a nyugati nemzeteket csontig lecsupaszítsa és a nyakukba akassza.

Ukrajna vezető diplomatája, Dmytro Kuleba külügyminiszter, egy másik húros-színész, még több propagandát tesz hozzá a keverékhez. Egy forgatókönyvbe foglalt figyelmeztetést ad át az ENSZ-nek, miszerint egy nagyszabású háború Oroszországgal "az általunk ismert világrend végét" jelentené.

 

 

Majd így folytatja: "Ha Oroszország most nem kap szigorú, gyors és határozott választ, az a nemzetközi biztonsági rendszer és a globális biztonsági rend fenntartásával megbízott nemzetközi intézmények teljes csődjét fogja jelenteni".

Átkozottul igaz, a háború felboríthatja a világ pénzrendszerét, és bevezetheti a készpénz nélküli társadalmat - pontosan ezt akarja az elit a világ újraindítása érdekében. A káoszból pedig a kollektivizmus kerül a középpontba, és rendet teremt a nemzetek között, a világ globális megmentőjévé válva.

Ezt az információt úgy kell fogadni, mint egy pofont az arcunkba, méghozzá keményen, mert ez azt jelenti, kérdés és kétség nélkül, hogy az egyvilági kormányzati rendszer már az ajtónkon kopogtat. Ha a világ polgárai nem lépnek fel agresszívan ez ellen a világméretű puccs ellen, mindannyian fenntarthatatlan lényekké válunk, és elveszítjük a jogunkat az álmodozáshoz, a célok kitűzéséhez, a lakásvásárláshoz, a saját vállalkozáshoz, a vörös hús fogyasztásához, az autóvezetéshez, az utazáshoz, és ami még rosszabb, megtagadják tőlünk az emberi lét jogát.

Hivatkozások:

https://sdgs.un.org/2030agenda

https://sustainabledevelopment.un.org/memberstates.html

https://www.un.org/sustainabledevelopment/blog/tag/193-member-states/

https://www.unfpa.org/resources/transforming-our-world-2030-agenda-sustainable-development

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/ukrajna-a-covid-ruse-masodik-felvonasa