2015. november 14., szombat

ŐK A MAGYAROK SZÖVETSÉGESEI?

Köztudott, hogy Magyarország az EU-nak és a NATO-nak a tagja. A képen a két szervezet legfőbb állami vezetői. Igaz, hogy Izrael nem tagja a két szervezetnek formálisan, de gyakorlatilag nagyon is. Erről ízelítőt kaphattunk 2006-ban, ami szintén ismert mindenki előtt. Miközben magyarok szemeit lövette ki az Öszödi Böszme (azóta is szabadlábon van!), aközben a pesti utcákon történt magyarok lövetéséről és a sok száz sebesültről a nyugati sajtó hallgatott, nem szerepeltünk a címlapokon, nem volt botrány a két szervezetben sem. A sötét témába most nem akarunk elmerülni, de…

MIÉRT IS VOLT LEHALLGATÁS?
Az elmúlt években mindenütt hír volt, hogy Amerika lehallgatta saját szövetséges államainak vezetőit, akik a képen is láthatók. Miközben Kasner-Merkel fölháborodott azon, hogy még a magántelefonját is lehallgatták, aközben hallgatott arról a közutálatnak örvendő „mutti”, hogy a német titkosszolgálat szinte minden szövetséges országot szintén lehallgatott, beleértve Amerikát is. Arra már senki sem emlékszik, hogy ebben az időben Magyarország is szóba jött, mert írták a lapok, hogy amerikai szövetségesünk a magyar politikusokat és képviselőket is lehallgatják a pár száz méterre lévő amerikai követségről. A hatalmas antennák ma is ott láthatók a magasban. Néhány képviselő követelte az ügy kivizsgálását, de aztán hirtelen kihunyt a téma, ahogy ez szokás a Piszkos Házban. S nekünk ezek a legfőbb politikai és katonai szövetségeseink, akik a képen láthatók. Hát ezek azért hallgatták le egymást, mert egymást is zsarolták és mindegyik tudni akarta a másikról, hogy mennyire hajtják végre a cionlobbi parancsait. Hogy ne nyújtsuk sokáig a lényeget. Európa iszlám megszállása, háborús módszerekkel, már évekkel ezelőtt kidolgozott terv volt. Az is ki volt dolgozva előre, hogy az EU-nak bénának, tehetetlennek kell lenni, ebben a háborúban, amit Amerika diktált és készített elő. Miközben a kitervelők hallgatnak a legjobban arról, hogy mi folyik most az öreg kontinensen. Hogy mi van a háttérben? Egy hatalmas küzdelem megvalósult terveit látjuk a szemünk előtt. A cion-globalista bűnözők a végüket érzik és minden piszkos módszert bevetnek, a túlélésük érdekében. Mivel a világ erőviszonyai, erőközpontjai igen gyorsan átalakultak az utóbbi jó tíz évben. Ebben a helyzetben Magyarországnak ügyesen kellene hajóznia, hogy kimaradjunk a két erőközpont egymás elleni hadakozásából. Nehéz napok jönnek a magyar diplomáciára, a szövetségeseink miatt. Egyrészt szabadulni szeretnének a zsaroló és sok pénzünket elrabló kötelékekből, másrészt jó arcot kellene vágni ezeknek a gengsztereknek a piszkos háborújához. Úgy tűnik a frontvonalak nemcsak Magyarországon kezdenek tisztulni – ki melyik oldalon áll –, hanem a világpolitika véres színpadán is egyre jobban látszódnak a sátán követői és azok, akik a gonosztevők ellen küzdenek. Végül a képről is valamit, ha valaki nem vette volna észre az összefüggéseket, mindegyik pofa ugyanahhoz a fajtához tartozik.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/%C5%91k-magyarok-sz%C3%B6vets%C3%A9gesei

Már nyolc áldozata van a helikopterbalesetnek

hb
KISSZERETVA (STRETÁVKA) | Menekülteket csempészhettek azon a helikopteren, amely szerdáról csütörtökre virradóra zuhant le a szlovák-ukrán határ közelében. A roncsok között 8 holttestet találtak, hovatartozásuk egyelőre ismeretlen.
Róbert Kaliňak belügyminiszter pénteken röviddel a gép roncsainak megtalálása után azt mondta, hogy a helikopter pilótája valószínűleg a szlovák légvédelem radarjait próbálta kicselezni. „A pilóta életveszélyes manővereket csinált, ködös időben és csupán méterekkel a föld felett repült” – mondta a belügyminiszter.
Juraj Leško, a kassai kerületi rendőrkapitány elmondása szerint jelenleg legalább 25 rendőr és további szakemberek vannak a helyszínen. „A vizsgálódást remélhetőleg már ma sikerül befejezni. A helyszínen ott vannak a légi szakértők, az orvosok, valamint az illegális migráció elleni egyesület szakemberei is. Mivel a baleset a folyók és egy közeli holtág mellett történt, a búvárok is segítenek” – tudatta lapunkkal a rendőrkaptiány, majd hozzátette, hogy a nyolc utas holtteste még mindig a baleset helyszínén van. Azt, hogy pontosan mi okozhatta a gép lezuhanását, és hogy tényleg embercsempészek vezették a gépet, egyelőre nem lehet tudni.
hb
Ivan Netik belügyminisztériumi szóvivő lapunknak azt nyilatkozta, hogy nem hatan, hanem nyolcan vesztették életüket a balesetben. „Szinte biztos, hogy embercsempészetről van szó. A roncsban talált iratok szerint az utasok ázsiaiak, főleg afgánok lehettek. A pilóta ukrajnai származású volt, kizárt, hogy bárki is túlélte volna a balesetet. Már kapcsolatba léptünk az ukrán hatóságokkal is, hogy kiderítsük a helikopter származását és azt, hogy korrábban is használták–e a gépet hasonló tevékenységre. A helyszíni vizsgálatokat lezárták, már csak a tűzoltók takarítják a roncsokat” – nyilatkozta a szóvivő.
hb
Az ukrán zászlóval megjelölt helikoptert a határőrök már szerda este észelték, de a rendkívülien rossz időjárási viszonyok miatt csak péntek délután bukkantak rá a gép roncsaira. A gép a szlovák-ukrán határtól nagyjából 15 kilométerre zuhant le. Először a földnek, majd a közeli fáknak csapódott.
(ujszo)
Bal-Rad komm: Ez a módszer azért már elgondolkodtató.Kik lehetnek azok a “menekültek”, akiknek oly sürgős a Schengen-zónába bejutni, hogy Maradék-Ukrajnán keresztül igyekeznek befelé, HELIKOPTERREL! Egy olyan országból, ahol már a sárkányrepülőket is figyelik. (Lásd: cigarettacsempészek)

Ima Párizsért

Ima Párizsért – Magyarországon (képriport) – Pray for Paris in Hungary

Debrecen, 2015. november 14. Francia nemzeti színekkel világítják ki a debreceni Nagyerdei Víztornyot a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen, 2015. november 14.
Francia nemzeti színekkel világítják ki a debreceni Nagyerdei Víztornyot a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen, 2015. november 14. Francia nemzeti színekkel világítják ki a debreceni Nagyerdei Stadiont a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen, 2015. november 14.
Francia nemzeti színekkel világítják ki a debreceni Nagyerdei Stadiont a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Budapest, 2015. november 14. Résztvevõk a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon tartott megemlékezésen és gyertyagyújtáson a fõvárosi Francia Intézetnél 2015. november 14-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Budapest, 2015. november 14.
Résztvevõk a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon tartott megemlékezésen és gyertyagyújtáson a fõvárosi Francia Intézetnél 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Szeged, 2015. november 14. Résztvevõk a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon tartott megemlékezésen és gyertyagyújtáson a francia konzulátus épülete elõtt Szegeden 2015. november 14-én. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Szeged, 2015. november 14.
Résztvevõk a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon tartott megemlékezésen és gyertyagyújtáson a francia konzulátus épülete elõtt Szegeden 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Budapest, 2015. november 14. Résztvevõk a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon tartott megemlékezésen és gyertyagyújtáson a fõvárosi Francia Intézetnél 2015. november 14-én. MTI Fotó: Bruzák Noémi
Budapest, 2015. november 14.
Résztvevõk a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon tartott megemlékezésen és gyertyagyújtáson a fõvárosi Francia Intézetnél 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Budapest, 2015. november 14. Trócsányi László igazságügyi miniszter (középen) a Tranzit közösség gyertyagyújtásán a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon a Szent István-bazilikánál 2015. november 14-én. Jobbról Martonyi János volt külügyminiszter. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2015. november 14.
Trócsányi László igazságügyi miniszter (középen) a Tranzit közösség gyertyagyújtásán a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon a Szent István-bazilikánál 2015. november 14-én. Jobbról Martonyi János volt külügyminiszter.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2015. november 14. A Tranzit közösség gyertyagyújtása a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon a Szent István-bazilikánál 2015. november 14-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2015. november 14.
A Tranzit közösség gyertyagyújtása a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon a Szent István-bazilikánál 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Gyõr, 2015. november 14. Megemlékezõk mécseseket gyújtanak a gyõri városháza elõtt a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Gyõr, 2015. november 14.
Megemlékezõk mécseseket gyújtanak a gyõri városháza elõtt a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Budapest, 2015. november 14. Kunhalmi Ágnes országgyûlési képviselõ, Botka László választmányi elnök, Tóbiás József elnök-frakcióvezetõ és Hiller István országgyûlési képviselõ, a Magyar Szocialista Párt politikusai (b-j) fejet hajtanak a budapesti francia nagykövetség épülete elõtt a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Budapest, 2015. november 14.
Kunhalmi Ágnes országgyûlési képviselõ, Botka László választmányi elnök, Tóbiás József elnök-frakcióvezetõ és Hiller István országgyûlési képviselõ, a Magyar Szocialista Párt politikusai (b-j) fejet hajtanak a budapesti francia nagykövetség épülete elõtt a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Mohai Balázs
Budapest, 2015. november 14. Megemlékezõk a budapesti francia nagykövetség épülete elõtt a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Budapest, 2015. november 14.
Megemlékezõk a budapesti francia nagykövetség épülete elõtt a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Mohai Balázs
Budapest, 2015. november 14. Kovács Zoltán kormányszóvivõ (b) és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója sajtótájékoztatón számol be a nemzetbiztonsági kabinet munkacsoportjának a párizsi terrortámadás miatt összehívott reggeli ülésérõl a Belügyminisztériumban 2015. november 14-én. Bejelentették, hogy megerõsítik a magyarországi biztonsági intézkedéseket. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2015. november 14.
Kovács Zoltán kormányszóvivõ (b) és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója sajtótájékoztatón számol be a nemzetbiztonsági kabinet munkacsoportjának a párizsi terrortámadás miatt összehívott reggeli ülésérõl a Belügyminisztériumban 2015. november 14-én. Bejelentették, hogy megerõsítik a magyarországi biztonsági intézkedéseket.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2015. november 14. A Magyar Honvédség fegyveres rendész járõrei a belvárosi Váci utcában a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest, 2015. november 14.
A Magyar Honvédség fegyveres rendész járõrei a belvárosi Váci utcában a Párizsban végrehajtott terrorcselekmények utáni napon 2015. november 14-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
MTI



Franciázik a net, franciázik a fél világ! A Bal-Rad nem!

Kék-fehér-pirosra váltott az internettől az égig minden! Minden, magára valamit is adó ország, szervezet, egyén a francia nemzeti trikolorba burkolózik. Együttérzése és gyásza jeléül, a párizsi terrorista merénylet miatti gyásza, vagy szolidaritása kifejezése gyanánt.
Nem elítélendő dolog ez! Még tán dícséretes is. Hiszen még egy család is feketébe öltözik, ha HOSSZAS, SZEMÜK LÁTTÁRA LEZAJLÓ BETEGSÉG, HALDOKLÁS UTÁN MEGHAL EGY CSALÁDTAG! Pedig fölkészülten várták az elkerülhetetlent, amiről tudták, hogy hamarosan bekövetkezik.
És amikor bekövetkezik-feketébe öltöznek! Mert úgy illik! És visszaemlékeznek az elhalt betegségére. És visszaidézik, hogy még mindig élhetne, ha…! Ha úgy élt volna, amivel nem rombolja saját egészségét! Pedig a családtagok is folyton figyelmeztették az elhaltat: “BAJ LESZ EBBŐL, NAGY BAJ!” De hát az elhalt-onnan a dombocska alól-már nem tudja belátni a családtagok igazát. Ő BÍZOTT AZ UTOLSÓ PILLANATIG! Csakhát…!
Szóval nagy most a nemzetközi gyász! Pedig várható volt, hogy az elkerülhetetlen bekövetkezik! Föl is volt tán erre készülve a fél világ! Kiváltképpen Európa. Láthatta mindenki az alattomos gyilkos kór ezernyi jelét-de minden figyelmeztetés hiábavaló volt. Az AGY figyelembe sem vette, hogy egyre több helyen zsibbadnak a testrészek! Pedighát TUDHATTA AZ AGY IS, HOGY JÓ VÉGE NEM LESZ ENNEK…
Európa az AGYhalál visszavonhatatlan állapotába került. Néhány ideg még rángatja-mozgatja az egyre zsibbadó végtagokat! A szív még erőlködik-de az AGY már lebénult.
Európa önmagát gyászolja! Országok, szervezetek, egyének! Még a LEBÉNULT AGY utolsó értelemszikrája is ilyen ingereket küldött szét.
Váratlan módon tört Európára a régen várt tragédia. Tudtuk hogy lesz, csak éppen a kezdet helyét és idejét nem tudtuk pontosan! Mégis: MINTHA EURÓPA MEGLEPŐDÖTT VOLNA! Máris? Ilyen gyorsan?
Pedig voltak előzmények-nem is mostaniak, és nem is kevés! És most-hogy bekövetkezett-Európa csodálkozik! És gyászol! Önmagát siratja!
De érdekes egy valami ez az Európa! NEM MINDIG HAJLANDÓ GYÁSZOLNI! Csak akkor gyászol, ha valami Nyugaton történik. De akkor-MINTEGY VEZÉNYSZÓRA-gyászolni kezd. A múlt hónap utolsó napján-állítólag a tegnapelőtti párizsi merénylet elkövetőinek lelki cimborái-megmerényeltek a Sínai-félsziget fölött egy orosz utasszállító repülőgépet. Közel kétszer annyi ártatlan civil veszett oda, mint tegnapelőtt Párizsban.
Volt két napig szörnyűlködés, aztán némi túlzással viccet faragott Európa a dologból. Charlie Hebdo-módján! Valahogy az internet nem borult az orosz trikolor mögé. Európában-Nyugat-Európában-semmi sem lett kivilágítva fehér-kék-piros színekkel az együttérzés jeleként. Igaz, az orosz trikolorban más sorrendben követi egymást a kék és a fehér szín, mint a franciában. Meg különben is: ELLENSÉGET NEM GYÁSZOLUNK! Hiszen Nyugat-Európa szerint Oroszország legalább annyira ellenség, mint az ISIS! Úgyhogy…
Nyugat-Európa még csak könnyet sem ejtett, még csak nem is szipogott nyolcezer donbasszi civil TERRORHALÁLA MIATT! Érthető, hiszen lehet hogy nem is tudnak/tudtak róla! Pedig az is Európában esett ám meg! Persze ott is zömmel oroszok haltak. De hát ELLENSÉGET-oroszokat-nem gyászolunk!
Európa most gyászol. Önmagát gyászolja. Saját hülyesége miatti kivérzését gyászolja! Erre ugyanis nem gondolt! Mondogatta-mondogatta néhány ostoba, hogy egészségre ártalmas dolog ez a kardélen való nyakdörzsölés, de hát Európa csak vakarózni akart. Mert már nagyon viszketett a nyaktáj. Vakaródzásra meg a kard tűnt a legalkalmasabbnak. Az ostobák meg amúgy is csak ostobák! Nem szabad rájuk hallgatni.
Illően, szépen-gyászolni kell!
A Bal-Rad nem fog kék-fehér-pirosba borulni. Je suis Charlie sem lettünk! Fehér-kék-pirosba sem burkolóztunk, csak részvétünket nyilvánítottuk.
Nyugat-Európa magának kereste a bajt! SZÁNDÉKOSAN, ÖNPUSZTÍTÓ MÓDON!
Sorry France! Sorry West-Europa! Részvétünk! De aki hülye, az…
DE MAGYARORSZÁGNAK EBBEN A KOLLEKTÍV ÖNPUSZTÍTÁSBAN NEM KÉNE RÉSZT VENNI!
http://www.balrad.com/2015/11/15/franciazik-a-net-franciazik-a-fel-vilag-a-bal-rad-nem/



Ima Párizsért – Oroszországban (képriport) – Pray for Paris in Russia

9327205
A párizsi terrortámadás áldozataira emlékezvén, a moszkvai emberek virágokat vittek a moszkvai Francia Nagykövetség elé, november 14-én, szombaton. Estére a kegyelet apró lángjai is fellobbantak a francia követség előtt.
Az orosz emberek maximális együttérzésüket fejezték ki Franciaország iránt.
1026900 2671093 Moszkva 1 Moszkva 2 Moszkva 3 Moszkva 4 Moszkva 5 Moszkva 6 Moszkva 7 Moszkva 8 Moszkva 9
Fotó:  Victor Guseynov / Komszomolszkaja Pravda
Szabad Riport

Türelmes ragadozóként várakoznak Európában

A nyugati ember buborékban él, és mások vérét áldozza azért, hogy a világ, amit ismerünk, lehetőleg változás nélkül fennmaradjon. A káosz nyilvánvalóan megvetette lábát Németországban, Franciaországban, de rózsaszín köd korlátozza az észlelést. Európa egyszerre kell szembenézzen a külső fenyegetéssel, és az önvédelmet lehetetlenné tévő liberalizmussal.
Egy liberális sajtóorgánum a minap jelentette ki, hogy a nyugati világ legalább 14 éve háborúban áll a radikális iszlámmal. Ez az úgynevezett “terror elleni háború” – nyílt formájában – a világkereskedelmi központ ikertornyainak összeomlása óta tart, és a világ legkülönbözőbb régióiban zajlik. A nyugati világ új generációja mindeddig azonban nem sokat láthatott a háború borzalmaiból, mert mások vére árán megoldható volt, hogy a Nyugat hétköznapjainak ne legyen nélkülözhetetlen kelléke a gépkarabély. Az európai gyermek önfeledten játszhat, miközben a világ más régióiban egy gyermek túlélése múlhat azon, hogy szükség esetén tudja-e kezelni a lőfegyvert. Túl sok idő telt el a második világháború óta ahhoz, hogy Európában olyan személyek határozzák meg a politikát, akik a nyers, kollektív emberi brutalitás gépezetét még a saját szemükkel látták. Kinevelődött egy fiatal, liberális értelmiségi réteg, aki békés jólétbe született, és a humanizmus jegyében most ráereszt Európára több millió olyan embert, akinek a brutalitás, erőszak és vérontás nem Hollywood-ot jelenti, hanem közvetlen megtapasztalást, személyes tragédiát, ami ma is része lehet a hétköznapoknak. A békébe született európai gyermekek felnőve is önfeledten játszanak, és naivitásuk miatt az európai civilizáció prédájává válik egy ragadozónak, ami elhiteti az áldozattal, hogy nem létezik.
14 év alatt nyilvánvalóan nem sikerült megsemmisíteni a nemzetközi terrorizmust – annak ellenére, hogy ebből a kampányból a nyugati világ valamennyi országa kivette részét. Eközben a sikertelenség oka abban keresendő, hogy a kampánynak nem volt célja a terrorizmus felszámolása. A terrorizmus elleni háborúban érintett országok ehelyett gondoskodtak arról, hogy a bombázások, leszakadó végtagok, meggyilkolt gyermekek látványa lehetőleg távol maradjon London, Berlin, Párizs hétköznapjaitól. Nem akarták látni, félrenéztek, mert mindez a “barbár világ”, a “nem civilizáció”. Úgy gondolták: ezzel szemben az európai liberalizmus “civilizáció”, ne foglalkozzon bombázással, gyermekek halálával, leszakadó végtagokkal. Eközben hozzájárulásukat adták kormányoknak, hivatásos katonáknak, gyilkolásra kiképzett személyeknek ahhoz, hogy más országokban embereket öljenek, bombákat dobjanak le – és úgy gondolták, hogy ez rájuk nem jár majd semmiféle következménnyel. Egyik országot a másik után bombázva, maguk előtt görgették a terrorizmust, ami így elég nagyra nőtt ahhoz, hogy bekopogtasson Londonba, Berlinbe, Párizsba.
Most kezdődik a következmény
Csak a 2015-ös év folyamán több mint egymillió nem-európai személy utazott be migránsként Németországba. Mindezt azonban nem lehet tényként kezelni, mert az Európai Unió határai nyitottak. Ami tényként kijelenthető, hogy legkevesebb annyi bevándorló érkezett Európába, amennyit a hatóságok – határzár nélkül – sikeresen elfogtak és regisztráltak. A maximális szám az ellenőrzés lehetősége híján ismeretlen. A nem-létező határon el nem fogott személyek tartózkodási helye szintén ismeretlen. Az ellenőrzés lehetősége nem adott, de eközben intenzív társadalmi vita zajlott arról, hogy érkezhetnek-e esetleg terroristák is, és ha igen, akkor mennyien. Civil szervezetek sokasága – a fenti naivitás és humanizmus sajátos egyvelegének köszönhetően – őszintén hitt abban, hogy a migránsoknak segíteni kell, mert valamennyien áldozatként érkeznek. Mint kiderült, a segítő szervezeteket sem csak a jó szándék mozgatja, és ma már nem a politikai hátsó szándék a legrosszabb opció.
Beolvadnak a környezetükbe
Szeptember 18-án Hans-Georg Maassen, a német Szövetségi Alkotmányvédelmi Hivatal vezetője kijelentette, hogy radikális szalafista csoportok a migránsokat segítő civil szervezetek tagjaiként és segítő önkéntesként tevékenykednek. Maassen elmondása szerint az ilyen, újonnan szerveződő terrorsejtek számára ideális álca valós tevékenységük elfedéséhez a civil szervezetek működtetése.
Beépültek, és más szervezeteket mozgatnak – egész Európában.
A szalafista radikálisoknak elemi érdekévé vált a civil szervezetek korlátlan működésének kiharcolása, mert ezzel saját fedőszerveik működését teszik lehetővé. Önkénteseik pedig abban a pillanatban mozgósítják a civil szféra felszámolásáért aggódó aktivistákat, ahogy a hatóságok határozottabb lépéseket tennének a terroristák kiszűrésére. Felszámolásuk tehát kényes politikai kérdés, mert a civil szféra és a jogvédők ellenállásába ütközik. Nyilvánvalóvá vált, hogy a bevándorlókkal terrorista sejtek érkeznek Európába, miközben már akár évtizedek óta is jelen lehetnek olyan alvó sejtek, melyek most és a közeljövőben aktivizálódnak. Ennek ellenére, a hatóságok nem tehetnek semmit, mert a feltételeket a liberalizmus diktálja, és a békében nevelkedett naiv generációk számára az önvédelem felér egy diktatúrával.
Elhitetik, hogy nem léteznek
A német nemzetbiztonsági vezető kijelentése még többet is elárul. Maassen elmondása szerint a terrorista sejtek mozgósítani tudják a jogvédő csoportokat arra, hogy a sejt terjeszkedésének hatósági ellehetetlenítése esetén azok aktívabban fellépjenek a civil szféra védelmében. Ha a terrorista sejt tetszőleges aktivitásra tud bírni egy civil szervezetet, az feltételezi, hogy tagjai jelen vannak egyes civil szervezetek döntéshozói körében, vagy legalábbis valamilyen szintű befolyást gyakorolnak rájuk. A békében nevelkedett generációk naivitásának újabb bizonyítéka, hogy mindezek után senki nem tett fel további kérdéseket. Például ehhez hasonlókat: Ha a terrorista sejt saját érdekei mentén utcára tud vinni egy civil szervezetet, mi másra képes még a polgári társadalom keretei közt? Mekkora a mozgástere? Mivel mindehhez jelentős befolyást kell gyakorolnia a civil szervezet vezetőire, kijelenthetjük, hogy a terrorsejtek gyakorlatilag bármire felhasználhatják az általuk befolyás alatt tartott civil szervezetet. Ha tüntetés szervezésére fel tudják használni, felhasználhatják arra is, hogy az adott civil szervezet;
  • a terrorsejt létezését ne ismerje fel,
  • a terrorsejt létezését intenzíven tagadja,
  • harcoljon azok ellen, akik a terrorsejt létezését feltételezik.
Mivel a civil szervezet maga sincs tudatában annak, hogy tevékenységével egy terrorszervezetet fedez, nem lehet határozott különbséget tenni a befolyás alatt tartott civil szervezet mozgása és a terrorsejt tevékenysége közt. Egyetlen egy kérdést kell feltenni Maassen kijelentése kapcsán:
ha a szalafista csoport valóban jogvédő szervezetet tud mozgatni, hogyan tehetünk különbséget a civil szervezet, és a szalafista csoport tevékenysége közt?
Mivel maga a terrorsejt nem látható, idézzük fel, milyen tevékenységet folytat egy önmagára valamennyit is adó civil szervezet a migrációs válság idején:
  • ételosztásokat szervez, hogy az ezer kilométereket gyalogló, éhező menekülteket megsegítse. Ez önmagában egy nemes cél.
  • mivel idővel minden támogatás elfogy, társadalmi mozgósítást folytat, hogy biztosítsa az állandó élelmiszerellátás biztonságát.
  • egyéb, a túléléshez szükséges alapvető kellékek biztosítása érdekében eszközbeszerzést folytat. Takarók, pokrócok, gyufa, víz, tárolóeszközök, sátrak, energiaforrás, ruha, stb.
  • kellő tömegelérés esetén tüntetést szervez, és követeli a kormánytól a menekülteknek a jobb körülmények biztosítását.
  • más civil szervezetekkel, pártokkal, politikusokkal, esetleg gazdasági szereplőkkel kapcsolatokat épít, hogy a fentieket hosszú távon biztosítani tudja.
Mindezt a tevékenységet egy civil szervezet folytatja, jó célok érdekében. Maassen kijelentésének ismeretében azonban végig kell gondolnunk, hogy mindezek a tevékenységek mit jelentenek abban az esetben, ha az adott civil szervezetet egy radikális iszlamista csoport mozgatja.
Ezen a ponton hangsúlyozni kell; egy ilyen “radikális személy” ugyanolyan tagja a civil szervezetnek, mint mindenki más. Élhet húsz éve Európában, lehet kedves, jóérzésű, az adott ország nyelvét kifogástalanul beszélő személy. Feltételezzünk egy fiatal, jóképű afgán vagy iraki férfit, aki mindezeknek a feltételeknek megfelel. Eközben nem számol be arról, hogy gyermekkorában a szeme láttára lefejezték az apját, végig kellett nézze, ahogy az édesanyját négyen megerőszakolják, majd lefejezik, és utána mindezt két nővérével, három húgával is megteszik. A szülőfalujában pedig közbeszéd tárgya volt, hogy mindezért az amerikai – és brit, francia, német – katonák a felelősek, mert “jöttek az olajért, és miattuk nincs rend”.
Amennyiben ilyen személyek befolyásuk alatt tartanak egy civil szervezetet, annak tevékenysége egészen más értelmet nyer.
  • Ami a civil szervezet számára ételosztás, a terrorsejtnek ismerkedési lehetőség, és lehetőség a társadalmi elismertség növelésére. Kapcsolati tőke építése, melynek köszönhetően később beszervezett személyek segítő kézként emlékeznek rá mint személyre, miközben a társadalom nagy része elutasító volt.
  • Ami a civil szervezetnek Facebook, és reklám a liberális sajtóban, az a terrorsejtnek szintén a társadalmi beágyazottság fokozása. Emberek tömegeihez érnek el anélkül, hogy a befogadóközönség ezzel tisztában lenne.
  • Ami a civil szervezetnek egyszerű kormányellenes tüntetés, az egy terrorsejtnek politikai tőke. A tüntetések szervezésének képességével nem minden politikai párt rendelkezik, emiatt erőtényező és tárgyalási alap is egyben.
  • Ami a civil szervezetnek takaró, ivóvíz, tisztítószer, gyógyszer és étel beszerzése, az a terrorsejtnek logisztika, ami később bármilyen eszközbeszerzés szolgálatába állítható.
  • Ami egy civil szervezet számára a működést biztosító kapcsolatok megszerzése, az a terrorsejt számára ugyanez. Politikusok, gazdasági szereplők, párttagok személyes elérhetőségeit szerzik meg, esetleg baráti kapcsolatot is kialakítanak, ami ebben az esetben egy veszélyes kapcsolati tőke. Ezen felül a tőlük kapott tényleges anyagi támogatás.
Tehát összesítve; ennek a hipotetikus, jogvédő civil szervezetet mozgósítani képes, 2-3 fős terrorsejtnek a humanitárius érzések leple alatt egy idegen országban máris rendelkezésére áll a következő:
  • kapcsolati tőke; személyes kapcsolat pártok, vállalatok tagjaihoz, vezetőihez.
  • társadalmi beágyazottság: helyi lakosság ismerete, helyi muszlim közösségekkel személyes kapcsolat.
  • politikai tőke: személyes, esetleg sokéves baráti kapcsolat több sajtóorgánum képviselőivel, több milliós Facebook-elérés, tüntetések szervezésének képessége, kapcsolat ellenzéki pártok tagjaival.
  • logisztika: ipari mennyiségű ellátmány beszerzésének képessége, ill. az ehhez szükséges hálózat személyi ismeretség mentén működtetésének képessége (gazdasági tényező beiktatása nélkül).
  • Anyagi támogatás: legális formában, látszólag jó célok érdekében.
Alvó sejtek, de felébrednek, és minden rendelkezésükre áll
Január 7-én a Charlie Hebdo szerkesztőségében történtek ismét rámutattak arra, hogy a nyugati világ már nem tudja fenntartani a békében, naivitásban élő világ buborékát. Ismeretlen fegyveresek bármikor beronthatnak egy sajtóorgánum szerkesztőségébe vagy közintézménybe, és ott géppuskával önvédelemre fel nem készült civileket gyilkolhatnak. 20 halálos áldozattal járó terrortámadás, aminek láttán mindenki “meglepődött”. Az európai vezetőket “sokkolta az eset”. “Szólásszabadság elleni brutális támadás, emberiség elleni bűn, ami az európai demokrácia alapértékeit sújtotta”. „Ez a támadás ellenünk, az értékeink ellen irányult”. Politikusok, sajtóorgánumok, civil szervezetek eközben mindenkit óva intettek a gyűlölettől és diszkriminációtól, de eközben hangsúlyozták azt is, hogy a terrorizmus ellen fel kell lépni.
Közel egy év telt el – november 13-án, Párizsban már több mint 150 a halálos áldozatok száma. Az elnök majdnem robbantásos merénylet áldozata lett. Az európai vezetőket ismét “sokkolta az eset”. “Emberiség elleni bűn, ami az európai demokrácia alapértékeit sújtotta”. „A támadás ellenünk, az értékeink ellen irányult”. Politikusok, sajtóorgánumok, civil szervezetek óva intenek a gyűlölettől és diszkriminációtól.
A német alkotmányvédelmi hivatal vezetője kijelentette, hogy a szalafista csoportok mozgósítani tudnak civil szervezeteket, de ennek kapcsán további kérdések nem merültek fel, mert az “embertelen”, “nem demokratikus”, “gyűlölködő”, és “szembemegy az alapvető értékekkel”. A hatóságok továbbra sem tehetnek semmit, mert a feltételeket a liberalizmus diktálja.


http://www.hidfo.ru/2015/11/turelmes-ragadozokent-varakoznak-europaban/

Két katasztrófa, két ellenségkép, két eltérő magyarázat

A közelmúltban két olyan repülőgép-szerencsétlenség történt, amivel kiemelten foglalkozott a nemzetközi sajtó; az orosz A321 katasztrófája és az Ukrajnától elszakadó területek fölött lelőtt utasszállító repülőgép esetei azt mutatják, hogy két, nagyon hasonló esetet teljesen különböző politikai célokra használtak fel.
Dave Lindorff amerikai oknyomozó újságíró hívta fel a figyelmet arra, hogy amennyiben kizárólag a katasztrófa körülményeiről ismert tényeket vesszük figyelembe, a két eset nagyon is hasonló; gyakorlatilag se a Sínai-félszigeten lezuhant orosz A321, se az Ukrajna fölött lezuhant MH17 esetének vizsgálata nem zárult le végleg, a katasztrófa okai nem kerültek egyértelműen megállapításra, de a sajtó már igen korán, a tények ismerete nélkül is egy jól meghatározott irányba vitte el a történtek értelmezését. Lindorff szerint a két eset kapcsán a nemzetközi sajtó és a nyugati országok reakcióit kell figyelni, mert az emberek “valamilyen okból” már a tények ismerete előtt megkapták a számukra előkészített értelmezési keretet. A nyugati világ mindkét esetben az éppen aktuális ellenségképre hárította a katasztrófa felelősségét, és az Ukrajna felett lezuhant gép esetében az orosz felkelőket kellett okolni, az egyiptomi eset kapcsán pedig az ISIL terrorszervezetet – mindkét esetben a vizsgálatok lezárulta előtt, a tények ismerete nélkül.
Lindoff hangsúlyozta, hogy az amerikai hírszerzés felderítő tevékenységével “valami nagyon nincs rendben”, mert a két katasztrófára adott reakciók különbsége az abszurditás határát súrolja. A Sínai-félsziget felett lezuhant orosz repülőgép esetében alig egy-két nappal a katasztrófa után már nyilvánosságra jutottak különböző, a nyugati hírszerző szolgálatoktól “eredeztethető” információk, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy az utasszállító repülőgépet terroristák lőtték le. A nyugati sajtó különböző névtelen forrásokra hivatkozva próbálta alátámasztani a terrortámadást mint okot, gyakorlatilag már közvetlen azt követően, hogy a körülmények felderítése megkezdődött, és a vizsgálati bizottság még egyetlen hivatalos bejelentést sem tett. Napokkal a katasztrófa után állítólagos műholdas képekre alapozott “titkosított” információk “szivárogtak ki” az amerikai sajtóban.
Az újságíró ugyanakkor rámutatott arra, hogy Egyiptom jelenleg nem háborús övezet, ezért rendkívül “különös” lenne, ha az orosz repülőgép-szerencsétlenség esetében az amerikai műholdak nyomon követték volna a történteket, az ukrajnai katasztrófa során pedig nem. Utóbbi az MH17 lezuhanása idejében már háborús övezet volt, ami vélhetően több nyugati ország titkosszolgálata és az amerikai hírszerzés figyelmének középpontjában állt, mégsem “szivárogtattak ki” semmilyen műholdas fotót, ami egyértelműen alátámasztotta volna, hogy az orosz felkelők lőtték le a gépet. A Sínai-félszigeten történtek esetében már két nappal a katasztrófa után “nyilvánosságra jutott” az állítólagos kiszivárogtatott információ, miszerint az amerikai kémműholdak hőkamerái a kérdéses területen megfigyeltek olyan jelenséget, ami rakétakilövés lehetett. A névtelen hivatalnokokat idézve terjesztett információdömping attól a ponttól megállíthatatlanná vált; az orosz gép esetében a közvélemény már akkor is meg lesz győződve a terrortámadás “tényéről”, ha a vizsgálatok lezárultával valami egészen más okot tárnak fel, és arról hivatalos bejelentés történik, bizonyítékokkal alátámasztva. Most az Iszlám Állam a sajtó által felmutatott egyik ellenségkép, emiatt a többség tények nélkül is könnyedén elfogadja, hogy a gépet terroristák lőtték le.
Amennyiben igaznak bizonyulnak az amerikai sajtóban megjelenő értesülések, az egyben annak bizonyítását is jelenti, hogy az Egyesült Államok általa ismert információkat visszatartott az ukrajnai MH17 katasztrófája kapcsán, és azt a vizsgálat folyamata alatt mindvégig eltitkolta. Az ukrajnai szerencsétlenség esetében máig nem ismerni az amerikai kémműholdak által rögzített “hiteles” adatokat, pedig Ukrajna háborús övezet, ahol minden bizonnyal ott figyelnek az amerikai műholdak is – minden bizonnyal, hiszen Egyiptom felett is – állításaik szerint – jelen vannak, pedig Egyiptomban nincs háború.
Lindoff egyben arra is felhívta a figyelmet, hogy amennyiben az amerikai kémműholdak nem figyelik az ukrajnai események, “igen különösnek mondható”, hogy ezzel szemben éppen a megfelelő időpontban rögzítik az eseményeket egy olyan helyszínen, ahol épp senki által nem várt terrortámadás történik.
Az újságíró emlékeztetett, hogy az ukrajnai eset kapcsán nyilvánosságra jutott műholdas fotók nem bizonyíték erejűek; azokon akár az ukrán kormányerők által kilőtt BUK rakéta is látni vélhető, miközben a vizsgálatok során Oroszország több alkalommal is felszólította az Egyesült Államokat, hogy amennyiben többletinformációval rendelkezik a katasztrófa körülményeiről, azokat ismertesse a vizsgálati szervekkel. Lindoff szerint a két katasztrófa közti különbség az amerikai külpolitika célkitűzéseiben keresendő; Ukrajnában az orosz felkelők démonizálásához szükséges volt olyan információk terjesztése, miszerint ők felelősek több száz civil haláláért. Eközben a Közel-Keleten az amerikai külpolitika olyan látszat kialakítására törekszik, miszerint az orosz fél nem tud eredményeket elérni az ISIL elleni harcban, a probléma az orosz beavatkozás hatására csak még nagyobbra nő, és végül Putyin rendszere ellen fordul. Erre már csak amiatt is szükségük van, mert az Egyesült Államok több mint egyéves katonai beavatkozás során nem tudott eredményeket elérni, és az orosz beavatkozás előtti hetekben a terrorszervezet közel jutott ahhoz, hogy megdöntse a szíriai kormányt. Lindoff szerint az egyszerű médiafogyasztó számára a valós tények talán soha nem válnak ismertté, az esetleges amerikai műholdas fotók pedig azt mutatják, amit az emberekkel láttatni akarnak.

http://www.hidfo.ru/2015/11/ket-katasztrofa-ket-ellensegkep-ket-eltero-magyarazat/

Párizs, Szíria, menekültek, terroristák és útlevelek.A szakértők egy világkormány felállítását sürgetik.

Paris
Pár nappal a menekültekről írt első cikk után, amiben, talán emlékeztek, megemlítettem, hogy amennyiben a válsággal érintett országokban terrortámadások lesznek, azokat bizonyára a menekültek nyakába varrják majd, a közösségi oldalakat elárasztották a magukat menekültnek kiadó ISIS harcosokról készült fényképek.
A Zerohedge így írt a jelenségről:
A spekulációkat a nyugati titkosszolgálatok még nem erősítették meg, bár ez nyilván hamarosan megtörténik, hiszen a félelem erősítése nagyon fontos tényező. Elég valószínű, hogy egyre több hírt hallunk majd az Európát behálózó menedékkérőkről, akiknek egyetlen célja, hogy a kontinens lakosságát terrorizálja. A kellő hatás érdekében persze robbantásokra is számíthatunk.

Mivel mindenki tisztában van azzal, hogy az elit „egyetlen válságot sem hagy kárba veszni”, Európának már csak egy belső, kézzel fogható krízisre van szüksége, lehetőleg dermesztő robbantásokkal és ártatlan áldozatokkal. Ez várhatóan hamarosan bekövetkezik.
Ez sajnos megtörtént.
A reakciók pedig szokás szerint igen változatosak. A közös pont természetesen a gyász, hiszen valóban ártatlanok haltak meg péntek este és egyetlen ember értelmetlen halála is szomorúsággal kell, hogy eltöltsön bennünket. Egyre többen veszik észre azt is, hogy Párizs mellett a világ két másik pontján is hasonló robbantások történtek, amikről a médiumukban nem igen vagy csak keveset hallani, hiszen válságra most elsősorban Európában van „szükség”. Persze az is érthető, hogy az emberek figyelme a hozzájuk földrajzilag közelebb eső problémákra összpontosul, és hát valljuk meg, Libanonban és Irakban már régóta baj van, így sokan immunissá váltak az onnan érkező hírekre, de azért érdemes lenne értük is elmondani néhány imát, megemlékezve például arról az édesapáról, aki a forgalmas bejrúti piacon az első robbantás láttán észrevette a második merénylőt, akit letepert, feláldozva magát, hogy sokakat, köztük saját kislányát megmentse.
Visszatérve Párizshoz, a menekültek és az Iszlám Állam közötti hiányzó láncszem felbukkanása nem sokáig váratott magára, hiszen a görög kormány már szombaton bejelentette, hogy az egyik öngyilkos merénylő mellett egy szír útlevelet találtak, amit 2015. október 3-án regisztráltak a görögországi Leros szigetén.
„Elismerjük, hogy még egy kicsit sem nem vagyunk tisztában az „öngyilkos robbantás 101 tanfolyam terroristák számára” anyagával vagy akár annak legalapvetőbb technikáival, de azért felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon egy merénylő számára előírás-e magával vinni az útlevelét élete utolsó küldetésére, főleg, ha egy ilyen útlevél kritikus fontosságú árulkodó jelként szolgál? A másik pedig, hogy amikor az útlevelét magán hordó öngyilkos merénylő felrobbantja magát, az útlevél minden esetben sértetlenül kerül ki a robbanásból, vagy csak bizonyos esetekben?” – teszi fel a kérdést a Zerohedge.
Röviddel az útlevéllel kapcsolatos első hír érkezése után Szerbia is bekapcsolódott a „szír álmenekült” ügyébe, amikor a Blic nevű lap megjelentette a 25 éves Ahmed Almohamed állítólagos útlevelének fényképét és kijelentette, hogy az illető október 7-én haladt át az országon, és négy nappal korábban érkezett meg a görögországi Leros szigetére, ahol menekültstátuszért folyamodott Szerbiához.
passport_0
Ezt követően a görög Protothema nevű lap írt arról, hogy a szír férfi nem egyedül utazott és megjelentette a két férfi utazását igazoló jegyeket. ImageHandler (1)
Ezt néhány órával követte egy másik fejlemény, amikor francia és amerikai források is azt állították, hogy az útlevél „egyértelműen hamis”.
A Guardian újságírója megkísérelte kibogozni a történetet:
Több okból is érdemes kivárni, amíg több információ birtokába jutunk, mielőtt messzemenő következtetéseket vonnánk le a támadások és a menekültválság közötti kapcsolatról.
Először is az ISIS legalább 12 alkalommal kritizálta az Európába menekülőket.
Akik a párizsi támadásokat a menekültekre akarják kenni, jobb, ha először utánanéznek a tényeknek, írta Aaroon Zelin, a dzsihád elemzésével foglalkozó szakértő. Az ISIS megveti azokat, akik Szíriából Európába menekülnek, mert ez aláássa az ISIS üzenetét, ami szerint az általuk létrehozandó kalifátus az igazi menedék. Ebből kifolyólag nehéz elképzelni, hogy a Szíriából menekülők túlnyomó része az Iszlám Államot támogatná, nem pedig éppen menekül előle.
A második tényező, ami óvatosságra int, ennél kézzel foghatóbb. A nyomozóknak még meg kell állapítaniuk, hogy a szóban forgó útlevél a támadóhoz vagy az egyik áldozathoz tartozott (az egyik egyiptomi útlevéllel rendelkező személyről, akit támadónak véltek, például kiderült, hogy szintén áldozata volt a támadásnak). Ezt követően azt is meg kell állapítani, hogy az útlevelet magán tartó személy megegyezett-e a annak jogos tulajdonosával.
Az útlevél lopott is lehetett. Mivel manapság szír útlevéllel könnyebb menekültstátuszt igényelni Európában, komoly ágazat alakult ki a szír okmányok lopására és kereskedelmére.
Több beszámolót is hallottunk a görög-macedón határon tartózkodó szírektől, akik elmesélték, hogyan rabolták el tőlük útleveleiket, amikor elhagyták Görögországot.
A harmadik vészjelzés maga a tény, hogy az útlevelet megtalálták. Az elemzők furcsának tartják, hogy egy merénylő magával vigye útlevelét egy olyan küldetésre, amelyből nem tervez visszatérni.
„Miért vinné magával az útlevelét a modern állampolgársággal járó fogalmakat kifejezetten visszautasító dzsihátista egy öngyilkos akcióba?” – teszi fel a kérdést Charlie Winter, az iszlám szélsőségességgel foglalkozó elemző a Twitteren. „Azért, hogy megtalálják.”
Az egyik elmélet szerint az ISIS azt reméli, hogy Európát így a szír menekültek ellen fordíthatja, amivel tovább szítanák a kelet és nyugat, a kereszténység és az iszlám közötti ellentéteket és egyúttal talán meggyőzhetik a szíreket, hogy egyetlen reménységük és egyetlen védelmük az Iszlám Állam által hirdetett kalifátusban rejlik.
„Tudjátok mi dühítette fel az iszlám szélsőségeseket leginkább Európával kapcsolatban?” – írja Iyad El-Baghdadi aktivista és dzsihád figyelő a Twitteren. „A menekültválságra adott nagyon is humánus és erkölcsös reakció.”
Függetlenül attól, hogy az útlevél lopott, hamisított vagy eredeti volt, illetve, hogy azt esetleg mások helyezték-e el a helyszínen, egyre többen teszik fel a kérdést, hogy vajon mennyire volt bölcs döntés engedni, hogy ilyen mennyiségű ismeretlen migráns lépjen Európa területére annak déli határain keresztül és utazzon szinte korlátozás nélkül a kontinens más részeibe. Egyre többen követelik a görög partok és a görög-török határszakasz fokozott ellenőrzését vagy akár a menekültek belépésének teljes tiltását.”
A fenti érvektől függetlenül a párizsi vérontás egyik várható hozadéka annak az elképzelésnek az erősödése lesz, hogy a robbantások a szíriai események közvetlen következményeként történtek, így egyre többen állnak majd a Szíria elleni katonai támadás mellé, természetesen francia szárazföldi csapatokkal az élen.
A francia légierő pedig már vasárnap este húsz bombát dobott le Rakka városára, ami az Iszlám Állam székhelyének számít.
Végezetül azokat az ominózus 14 évvel ezelőtti eseményeket is érdemes lenne felidézni. Hány elemzést és videót láttunk a 2001. szeptember 11-i események igazi kivitelezőiről és a mögöttes szándékról? Függetlenül attól, hogy kit látunk a párizsi tragédia mögött, gondoljunk arra, hogy mi lehetett a cél! Vajon, amikor földrajzilag hozzánk közelebb történik ilyesmi, nehezebb meglátni ezeket a szálakat?
Emlékeztek Wesley Clark szavaira?
Akkor a CIA által létrehozott al-Kaida volt a célpont és az ürügy, most a CIA által felfegyverzett utódszervezet, az Iszlám Állam. A megtámadandó országok listája viszont nem változott, csupán az, hogy melyik van még hátra ezek közül.
Itt nem arról van szó, hogy vajon helyes-e megvédeni országunk határait vagy kezelni az Európában soha nem látott mértékű menekült és migránsproblémát, hanem arról, hogy vajon más országok lebombázásával és a kelet-nyugat közötti feszültség mélyítésével a megoldáshoz vagy a probléma fokozásához járulunk hozzá?
Sajnos ismét azt látjuk, hogy szinte minden oldal politikailag motivált abban, hogy ezt a borzalmas tragédiát nagyon határozott geopolitikai célok elérésére használja.


A szakértők egy világkormány felállítását sürgetik

http://idokjelei.hu/2012/06/a-szakertok-egy-vilagkormany-felallitasat-surgetik/
Ahhoz, hogy a világ hajlandó legyen elfogadni egy világkormányt és egy mindenek és mindenki felett álló világvezetőt, sokkal kétségbe ejtőbb helyzetnek kell kialakulnia. A béke és a biztonság nem ejti kétségbe az embereket. A háború, a terrorizmus, illetve annak veszélye, a gazdasági összeomlás és a katasztrófák mind hozzájárulnak az Antikrisztus „békés” hatalomátvételéhez szükséges közhangulat kialakításához. – Joseph Candel
„A törvénytiprás titokban már folyik, csakhogy annak, aki azt most még visszatartja, el kell tűnni az útból. És akkor jelenik meg nyíltan a törvénytipró, … Mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával.” – II. Thess. 2:7-9)
Az alábbi cikkből láthatjuk, hogy a háttérhatalom taktikájának fontos része a tömegek megnyerése. A világban létező, sokszor az elit által mesterségesen kreált problémákra adott, látszólag segítő szándékú megoldásokkal, félelemkeltő kampányokkal, „a hazugság minden hatalmával,” megpróbálnak minél több embert maguk mellé állítani.
Az allafrica.com a következőkről számolt be:
Lagos. Az AMORC, a Lagosi Területi Rózsakeresztes Rend szervezésében tartott, „Az emberiség fejlődését segítő Világkormányért” című szimpózium (Lagos, Ikeja, Lagos Airport Hotel) felszólalói új módszerek kidolgozására sürgették a világ vezetőit, hogy az emberiség közös sorsát egy világkormány felállításával valósíthassák meg.



A felszólalók között szerepelt például Dr. Kenneth Idiodi, az AMORC legfelsőbb bizottságának legfelsőbb vezetője, Mr. Ekanem Kofi-Ekanem, a TAT Wahua Műszaki Egyetem professzora, M. Y. Nabofa, a Nigeri Egyetem professzora, John Idiodi, a Benini Egyetem professzora és John Ikube, a JI Global Solutions Limited elnök-vezérigazgatója.
Dr. Kenneth Idiodi, aki a „Személyes biztonság belső szerepjáték segítéségével” címmel tartott előadást, kijelentette, hogy a biztonság iránti szükséglet az élethez való ragaszkodás ösztönéből született.
Szerinte a béke nem fenntartható egy olyan társadalomban, ahol az embereknek állandóan résen kell lenniük és nem tudnak nyugodtan aludni éjszaka.
A világkormány szükségességéről és kívánatosságáról szóló prezentációja során Johnson Ikube elmondta, hogy a világkormány megvalósítása igenis lehetséges, mivel az emberek többsége hisz abban, hogy a világegyetem egyetlen legfelsőbb entitás, Isten irányítása alatt áll és elfogadják az ENSZ létrehozásának alapjául szolgáló ideológiát is.
„Ez az eszköz már itt van velünk. Csupán működési egységeit kell fejleszteni a jobb bevethetőség érdekében és regionális integrációs szerkezeteket és mechanizmusokat kell kialakítani, mint amilyen az Európai Unió, az Afrikai Unió vagy Amerika.”
Elmondta, hogy egy világkormány az egész földet a saját felelősségének tartaná és ezért a holisztikus, gyors, de fenntartható fejlődés előmozdítására koncentrálna, biztosítva az ember és a természet megfelelő együttműködését a tulajdonos akaratának megfelelően.
Ahhoz azonban, hogy ez megvalósulhasson „az ENSZ Biztonsági Tanácsának megszüntetésére, átnevezésére és megreformálására van szükség,” mondta Ikube. „A Biztonsági Tanácsnak úgymond a globális és egyéni biztonságot kellene oltalmaznia, megszüntetve a szegénység, a lealacsonyítás és a fájdalom valamennyi mesterséges forrását, törekedve egy egyetemes közös nyelv kialakítása felé. Ez segíteni fog a gyanú és megosztás egyik közös forrásának kiküszöbölésében.”

Calaisban rágyújtották a menekülttábort az afrikai bevándorlókra

A Párizsban történt terrortámadásokat követően ismeretlen személyek rágyújtották a menekülttábort Calais területén az ott tartózkodó több ezer afrikai bevándorlóra.
Órákkal a Párizsban kezdődő terrortámadásokat követően gyújtogatás kezdődött a Calais környékén “dzsungel” néven elhíresült menekülttáborban. Migránsokat segítő szervezetek számoltak be arról, hogy tűz ütött ki, és több mint negyven sátor leégett. A beszámolók szerint olyan kiterjedt tűz terjedt a táborban, hogy vélhetően egyszerre több ponton történhetett gyújtogatás, és az eset “összefüggésben állhat a Párizsban történt terrortámadás sorozattal”. Bár a táborban szíriai és afrikai bevándorlók egyaránt tartózkodnak – összesen mintegy hatezer fő -, a gyújtogatás a főként szudániak által lakott részben történt.
A Facebook már számos, a Calais környékén élők körében szerveződő migránsellenes csoport fiókját törölte. Tegnap egy “Calais Dühe” nevű szervezet is közzé tett a tábor leégetéséről készült videofelvételeket, melyek egyértelművé tették, hogy jelen voltak a történtek idején.
Calaisban az utóbbi egy hét során számos alkalommal történt összecsapás a területet sajátjukként védelmező afrikai bevándorlók és a helyszínre érkező rohamrendőrök közt, miután a kormány fokozottabb biztonsági intézkedéseket hozott, és növelte a rendőrjárőrök számát, valamint négy és fél méter magas, szögesdrótban végződő kerítést emelt a környéken.
A múlt hét végén migránsellenes csoportok is felvonultak a menekülttábor környékén, ahol a muszlim bevándorlók szeme láttára a Koránt égették el. A rendőrség nem tiltotta be a rendezvényt, mindössze biztosították annak lebonyolítását. A menekülttáborban kezdődő gyújtogatást megelőzően pedig helyi sajtóorgánumok arról számoltak be, hogy öt “csuklyát viselő fiatal” az Angliát Franciaországgal összekötő csatorna-alagút közelében rátámadt a migránsokra.
Toby Ovens, a Broughton Transport Solutions igazgatója kijelentette, hogy Calais egy törvényen kívüli hellyé vált, a rendőrök nem lépnek fel a környéket fosztogató afrikai migránsokkal szemben, és többnyire azt is passzívan nézik, amint a migránsok megrohamoznak Angliába tartó járműveket.

http://www.hidfo.ru/2015/11/calaisban-ragyujtottak-tabort-bevandorlokra/

A Nagy Terv megvalósítása folyamatos, késedelmet nem szenvedhet! Az Európai Unió a TOLERANCIÁJÁRÓL HÍRES! És bemeséli magának, hogy “áh!-EZEK NEM OLYANOK! EZEK MENEKÜLTEK!”

A párizsi merényletek után sem változott semmi a szerb-horvát határon, Presevóból továbbra is több tucat busz érkezik a határ menti Sidre, ahonnan Horvátországba szállítják a Közel-Keletről érkezőket – jelentette honlapján a szabadkai Pannon RTV.
A helyszínen tartózkodó tudósító elmondta, hogy a migránsok hallottak ugyan a francia fővárosban történt támadásokról, de – ezek ellenére is – mindenképpen Nyugat-Európába szeretnének jutni. A Pannon RTV-nek egy szíriai azt mondta: az iszlamisták “már mindenhova beférkőztek”. “A terrortámadással a muszlimoknak is rosszat tesznek, háborúba akarják sodorni Európát, mivel egyelőre még biztonságos helynek számít. A terroristák ott vannak mindenütt, mindenhol vannak embereik.”
A szerb-macedón határról autóbuszokkal szállítják Sidre a migránsokat, ahonnan szervezetten, horvát vonatokkal viszik őket tovább Bródba (Slavonski Brod), majd Szlovéniába. Sidnél viszont akkora a nyomás, hogy a vonatok már nem négyóránként, hanem ennél gyakrabban járnak, és több autóbuszt a Belgrád-Zágráb autópályán fekvő Batrovci-Bajakovo átkelőhelyhez irányítottak. Onnan horvát buszokkal szállítják őket a bródi, téliesített befogadóközpontba.
(MTI)

Párizs kóstolót kapott Szíriából

Bashar al-Asszad szír elnök részvétét fejezte ki a tegnapi párizsi sátánista terror áldozatai hozzátartozóinak, a francia népnek, és Franciaország elnökének.
“Most Párizs népe-kicsiben-de megtapasztalhatta, hogy mi is zajlik Szíriában immár ötödik éve”-nyilatkozta a szír elnök.
Damaszkusznál már jószerével a dzsihadista martalócbandák maradékait irtják a szír kormányerők földi egységei.
Az alábbi videon a Damaszkusz déli külvárosában fölfedezett “Dzhebhat al-Nusra” fészkét lövik ki a kormánycsapatok. Pontosan akkor, amikor a hordafőnök Abu Juszuf al-Havrán is a fészekben tartózkodott. Úgyhogy egy banditavezérrel kevesebb rontja a Föld légkörét.
Szakértők egyébként úgy vélik, hogy az Iszlám Állam nevű féreghorda szinte teljesen vezérkar nélkül maradt már Szíriában. Az ismertebbeket legalábbis már mind magához szólította Allah. Igaz, a híváslistát az orosz légierő és a szír kormánycsapatok írták meg.
ktr
Igor Konasenkov vezérőrnagy, az Orosz Védelmi Minisztérium szóvivője tegnap este a Latakiában lévő Hejmim légibázison tartott sajtótájékoztatót. (Ez még a párizsi merénylet előtt órákkal történt) További felderítő technikák szíriai telepítéséről beszélt, amelyekkel még több latorcélpontot képesek felderíteni, és a légicsapások számának növelésével rövid úton elpusztítani.
http://www.balrad.com/2015/11/14/parizs-kostolot-kapott-sziriabol/