2015. november 14., szombat

A Nagy Terv megvalósítása folyamatos, késedelmet nem szenvedhet! Az Európai Unió a TOLERANCIÁJÁRÓL HÍRES! És bemeséli magának, hogy “áh!-EZEK NEM OLYANOK! EZEK MENEKÜLTEK!”

A párizsi merényletek után sem változott semmi a szerb-horvát határon, Presevóból továbbra is több tucat busz érkezik a határ menti Sidre, ahonnan Horvátországba szállítják a Közel-Keletről érkezőket – jelentette honlapján a szabadkai Pannon RTV.
A helyszínen tartózkodó tudósító elmondta, hogy a migránsok hallottak ugyan a francia fővárosban történt támadásokról, de – ezek ellenére is – mindenképpen Nyugat-Európába szeretnének jutni. A Pannon RTV-nek egy szíriai azt mondta: az iszlamisták “már mindenhova beférkőztek”. “A terrortámadással a muszlimoknak is rosszat tesznek, háborúba akarják sodorni Európát, mivel egyelőre még biztonságos helynek számít. A terroristák ott vannak mindenütt, mindenhol vannak embereik.”
A szerb-macedón határról autóbuszokkal szállítják Sidre a migránsokat, ahonnan szervezetten, horvát vonatokkal viszik őket tovább Bródba (Slavonski Brod), majd Szlovéniába. Sidnél viszont akkora a nyomás, hogy a vonatok már nem négyóránként, hanem ennél gyakrabban járnak, és több autóbuszt a Belgrád-Zágráb autópályán fekvő Batrovci-Bajakovo átkelőhelyhez irányítottak. Onnan horvát buszokkal szállítják őket a bródi, téliesített befogadóközpontba.
(MTI)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése