2015. november 14., szombat

Kijev “legénykedik”!

Oroszország elnöke súlyos provokációnak nevezte, hogy a világ elsőszámú latorállama-az USA-úgy döntött, hogy háromszáz millió amerikai dollár értékben “halált okozó” hadfelszereléssel “segíti” a kijevi juntát.
A washingtoni szenátus november 11-én szentesítette a bűnállam költségvetését, amelyben szerepel többek között ez a tétel is.
Meglehet ezen patrónusi döntésen fölbátorodva tegnap Szenya Jacenyjuk-aki Maradék-Ukrajna miniszterelnökévé avanzsált-bejelentette: “Ha Oroszország nem hajlandó a hitel átütemezésére, a kormány moratóriumot mond ki a tartozásra”! (Azaz: Maradék-Ukrajna nem fizet!)
Arról a 3 milliárd dolláros euroalapú kölcsönről van szó, amit a Janukovics-éra utolsó napjaiban nyújtott Oroszország Ukrajnának, és amit Karácsonykor esedékes visszafizetni a kijevi kincstár.
Az USA-ból importált Natalja Jareszko pénzügyér már tárgyalási időpontot is KITŰZÖTT az átütemezésről, de Moszkvából olyan hírek érkeztek, hogy Nyalókakirály főkincstárnokának egy más időpontra szóló BÍRÓSÁGI IDÉZÉSBE leírt időpontra kell készülnie. Tekintettel arra, hogy Oroszország az átütemezés helyett átadja behajtásra az ügyet a Nemzetközi Bíróságnak! Akkor pedig a kijevi trón akár le is húzhatja a rolót a bóton!
http://www.balrad.com/2015/11/14/kijev-legenykedik/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése