2015. november 14., szombat

Párizs kóstolót kapott Szíriából

Bashar al-Asszad szír elnök részvétét fejezte ki a tegnapi párizsi sátánista terror áldozatai hozzátartozóinak, a francia népnek, és Franciaország elnökének.
“Most Párizs népe-kicsiben-de megtapasztalhatta, hogy mi is zajlik Szíriában immár ötödik éve”-nyilatkozta a szír elnök.
Damaszkusznál már jószerével a dzsihadista martalócbandák maradékait irtják a szír kormányerők földi egységei.
Az alábbi videon a Damaszkusz déli külvárosában fölfedezett “Dzhebhat al-Nusra” fészkét lövik ki a kormánycsapatok. Pontosan akkor, amikor a hordafőnök Abu Juszuf al-Havrán is a fészekben tartózkodott. Úgyhogy egy banditavezérrel kevesebb rontja a Föld légkörét.
Szakértők egyébként úgy vélik, hogy az Iszlám Állam nevű féreghorda szinte teljesen vezérkar nélkül maradt már Szíriában. Az ismertebbeket legalábbis már mind magához szólította Allah. Igaz, a híváslistát az orosz légierő és a szír kormánycsapatok írták meg.
ktr
Igor Konasenkov vezérőrnagy, az Orosz Védelmi Minisztérium szóvivője tegnap este a Latakiában lévő Hejmim légibázison tartott sajtótájékoztatót. (Ez még a párizsi merénylet előtt órákkal történt) További felderítő technikák szíriai telepítéséről beszélt, amelyekkel még több latorcélpontot képesek felderíteni, és a légicsapások számának növelésével rövid úton elpusztítani.
http://www.balrad.com/2015/11/14/parizs-kostolot-kapott-sziriabol/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése