2023. szeptember 17., vasárnap

A leválás a testnedvekben levő apró részecskék. Valóságos

Dr. Pierre Kory a leválás mechanizmusáról beszél. Ez egy kiválasztódás, amelyet „exoszómának” neveznek, és a testnedvekben található apró részecskék. Tudjuk, hogy valódi, hogy megtörténhet, a mechanizmusok ismertek. Egyesek, akik nagyon érzékenyek, nagyobb távolságról is érzékelik.

Következő járvány-biológiai fegyver halálos oltás, széthúzás harc ébredés

Társadalomként és emberi fajként a legrosszabb időket éljük, mivel egy csendes harmadik világháborúban élünk, ahol emberek milliói halnak meg a bioterrorizmus biológiai fegyvere, a Covid-19 vakcina miatt, amely valójában egy kísérleti génterápia, amely módosítja a DNS-t, és az embert a káros tüskefehérjék gyárává változtatja, ráadásul a vakcinákba mérgező anyagokat, nanobotokat és nanotechnológiát oltottak be, amint azt már bizonyították.
De emellett a legrosszabb az, hogy a többség nem tud semmit, mintha normális lenne, hogy az emberek hirtelen meghalnak vagy súlyos betegségben szenvednek, senki nem tesz semmit, nem kérdez semmit, tudatlanságban és gyávaságban alszanak, mert nem akarnak tudni, elszakadva élnek attól, amit gondolnak, és a valóságtól, amit normálisnak szeretnének, de az már nem létezik, csak milliók szenvedése és fájdalma.
Ezért a perverz elitek sötét napirendjükben előkészítettek egy következő világjárványt, az "X betegség" vagy a Covid 2.0 révén, amelyre új drákói intézkedéseket akarnak majd bevezetni, ismét bezárva minket, hogy folytassák az egész lakosság beoltását, hogy még betegebbek legyünk, és hogy mindenki meghaljon egy végső népirtásig.
Ezért kell felébrednünk, nyomoznunk kell, ki kell lépnünk a tudatlanságból és a gyávaságból, itt az ideje felébredni és harcolni vagy meghalni, mert nincs több időnk, az emberiség sokkal több, 99% vagyunk az embertelen elit 1%-a ellen, és ha felébredünk, látva a valóságot és azt, amit tenni akarnak velünk, még időben vagyunk, hogy megnyerjük ezt a végső csatát.

A beoltottak immunrendszere nem lesz képes reagálni a Covid új mutációira és más vírusokra sem

Dr. Geert Vanden Bossche szerint a nem beoltott személyek immunstátusa különbözik a beoltott személyekétől. A beoltott ember immunrendszere nem lesz képes védekezni bizonyos vírusok ellen - immunrendszerük nem lesz képes reagálni egy fertőző ágensre -, így ezek a vírusok számukra halálosak lesznek, míg a be nem oltottak számára nem.

R.F. Kennedy Jr. leleplezi a "szakértőket", akik szerint a vakcinák "egyértelműen biztonságosak"

Robert F. Kennedy Jr. olyan szakértőket vizsgál, akik azt állítják, hogy a vakcinák "egyértelműen biztonságosak", és olyan kérdéseket tesz fel, mint például, hogy mennyire lehet hiteles egy ilyen állítás, amikor évente több százmillió dollárt fizetnek ki a vakcinák miatt megsérült embereknek, vagy hogyan szállhat szembe bárki egy Oltásbiztonsági Bizottsággal?

"A Covid-19" nemzetközi terrorakció, a cél biológiai fegyvert oltani az emberekbe, ártani és ölni

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. David Martin elítéli azokat az előre megfontolt nemzeti és nemzetközi terrorcselekményeket, amelyeket a SARS-CoV-2 esetében, az elmúlt 4 év alatt végrehajtottak. Azt mondták, hogy olyasmit fognak csinálni, ami után a médiafelhajtás arra készteti a majd közvéleményt, hogy egy oltóanyagnak nevezett orvosi ellenintézkedést követeljen. Kétségtelenül létezik egy biológiai fegyver. Egy biológiailag előállított toxin, amelyet befecskendeznek az emberekbe.

A világjárvány nem polgári-egészségügyi, hanem katonai-gyógyszeripari hadművelet volt

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Malcolm Roberts, ausztrál szenátor szerint, a Covidra adott választ az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada és Ausztrália védelmi és egészségügyi minisztériumai által létrehozott Orvosi Ellenintézkedések Konzorciuma nevű nemzetközi szervezet kezdeményezte, ahogy azt is, hogy világjárványra adott válasz katonai, és ne polgári egészségügyi művelet legyen. Megteremtették a félelem és a megfélemlítés légkörét, ami megkönnyítette a vakcina elfogadtatását. Intézkedéseik soha nem az egészségről, hanem az emberek ellenőrzéséről és a vagyonok átruházásáról szóltak.

Nevetséges kifogásokkal függesztette fel Dr. Sherri Tenpenny engedélyét az ohiói orvosi kamara

Az ohiói orvosi kamara felfüggesztette Dr. Sherri Tenpenny engedélyét. Az ellene felhozott vád nem az volt, hogy hanyagul végezte volna a betegellátást, nem csalás, vagy pénz miatt történt, stb., hanem azért, mert nem működött együtt a Kamarával. Ügyvédei rákérdeztek a Kamaránál, hogy mit értenek az "együttműködés elmulasztásán", de nem tudták megadni ennek jogi definícióját. Megpróbálják megfélemlíteni az orvosokat, hogy hallgassanak, és ezért lábbal tiporják a jogaikat.

Hírességek szenvednek a vakcinák káros hatásaitól és meg is halhat-nak miattuk. CXVI. rész

Olyan hírességek, mint Sinead O'Connor, Jessica Sutta, Robbie Williams, MC Kátia, Yibing Wu, Milagros Otazú és még sokan mások szenvedtek a mérgező vakcinák miatt, és néhányan meg is haltak. Ha a hírességekkel ez történik, akkor hány névtelen embert érinthet még, akik nem szerepelnek a médiában, és nem is tartják számon őket?

800 lektorált cikk igazolja a Covid vakcina által kiváltott szívizomgyulladást és vérrögképződést

Dr. McCullough arról számol be, hogy a Covid vakcina által kiváltott szívizomgyulladásról 800 szakmailag lektorált cikk jelent meg. A patogenezis, amit látunk, a Covid-19 vakcina által kiváltott szívmegállás. Az ilyen esetekben, a boncolása során mindig kimutatták, hogy 100%-ban a halálos vakcina által kiváltott myocarditisről van szó. Aggodalmunk az, hogy mivel a vakcinák nem működnek, az emberek úgyis elkapják a Covidot, és előfordul, hogy a Covid okozta gyulladás újraindít néhány patogén folyamatot, potenciálisan myocarditist, de vérrögöket biztosan, mondta.

Dr. Ana Maria Mihalcea: A beoltott vér 4 Hz-es frekvencián reagál, amely a HAARP által termelt frekvencia

Dr. Mihalcea elmagyarázza, hogy a 0 és 25 000 hertz közötti frekvenciákat alkalmazva a véren azt találták, hogy a beoltott vér a 4 hertzes frekvencián erős reakciót mutat, míg a nem beoltott vér egyáltalán nem reagál. A beoltott vér tehát manipulálható. A bolygón mindenütt ott van a 4 Hertz-es környezeti mező. Ez mesterséges, és a HAARP állítja elő.

Amerikai Egészségügyi Minisztérium, korrupt hatóság, amely lefizette a szülésznőket, nőgyógyászokat

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Dr. Naomi Wolf arról számol be, hogy már 2020 elején a szülészeknek és nőgyógyászoknak csak egy űrlapot kell kitölteniük a portáljukon, és máris közvetlenül a HHS-től kapják a pénzt. Összesen 16 milliárd dollárról beszéltek. Mindössze annyit kellett tenniük, hogy megvizsgálják a betegeiket, és az elsődleges diagnózisuk Covid legyen. De ha a páciensük terhes volt, akkor ez lehetett másodlagos diagnózis. Aztán 2021-ben következtek a pénzügyi ösztönzők. Ma már nemcsak ösztönzik őket, hanem anyagilag is büntetik. Ösztönzést kapnak azért, hogy hazudjanak a terhes nőknek arról, hogy az mRNS-vakcina mennyire biztonságos és hatékony számukra, és anyagilag büntetik azokat, akik az igazat mondják - mondta.

A globalista elit embereknek látszik, de nem azok, azért vannak itt, hogy megöljék a gyermekeinket

Dr. Lee Merrit elítéli, hogy az ellenséget finanszírozzák, és ennek véget kell vetni. Ne éljetek félelemben. Valahogy elszívják az energiánkat, amikor alacsony energiaállapotban vagyunk. Ezért nem szabad félelemben élnünk, és éppen ellenkezőleg, szeretetet kell sugároznunk. Ne aggódjunk folyton a vereség miatt. Isten mindig győz. Fel kell ismernünk, hogy végső soron az üdvösségünk a hitünkön keresztül történik - mondta.

Híres emberek a vakcinák ellen. CXV. rész

Sok híres ember ellenzi a gyilkos vakcinákat, akik ezt nyilvánosan ki is jelentik, köztük: Tucker Carlson, Sophie Marceau, Malcolm Roberts szenátor és mások.

Az mRNS-injekciók nem biológiai RNS-t, hanem programozható technológiákat tartalmaznak.

Karen Kingston az mRNS-technológiával készült Covid-vakcinák valamennyi szabadalmát megvizsgálva felfedezte, hogy ezek nem vakcinák, hanem biológiai fegyverek. Az mRNS-injekciók nem biológiai RNS-t, hanem programozható technológiákat és elektronikus eszközöket tartalmaznak.

Dr. Tenpenny: A Covid vakcinák 40 féle módon betegíthetik- és ölhetik meg az embereket

Az orvosi kamara fel akarja függeszteni Dr. Tenpenny orvosi engedélyét. Ő, a Covid vakcinák által okozott 40 féle sérülést 4 kategóriába sorolta: 1: anafilaxiás sokk, tüdőembólia és hirtelen halál; 2: tüskefehérje okozta betegség; 3: autoimmun betegségek és 4: egyéb károsodások.

Csoportos kereset az ausztrál kormány ellen az oltási adatok visszatartása miatt

Dr. Melissa McCann csoportos keresetet nyújtott be az ausztrál kormány ellen azzal az indokkal, hogy a Covid-19 vakcinák bevezetése hanyagságnak és műhibának minősül. Eltúlozták a fertőzés kockázatát, és hamis állításokat tettek közzé, hogy ösztönözzék a vakcina felvételét, annak ellenére, hogy tudtak az időskori halálesetekről és klinikai kísérletekről szóló jelentésekről.

Elkeseredett ukrán támadások orosz területek ellen Nagy Babiloni Szajha hátvédelemmel

 

Moszkva, Brüsszel, 2023. szeptember 17. vasárnap (MB)

A kijevi vezetés, NATO hátvédelemmel orosz területekre és objektumokra mért drón- és tüzérségi csapásokkal próbálja a maga javára fordítani az előnytelen harctéri helyzetet, egyszersmind megerősíteni ingadozó hatalmi pozícióját azokkal szemben, akik békekötést sürgetnek Oroszországgal – jelentette a Magyar Békekör tudósítója vasárnap.

Mindennapossá váltak a dróntámadások Moszkva és a Krím ellen. Az ukrán dróntámadások miatt  vasárnapra virradóra is szüneteltetni kellett a forgalmat a moszkvai légikikötőkben. A krími város kikötője ellen szeptember 13-án elkövetett támadás után, melyben helyrehozhatatlanul megrongálták a Minszk nevű partraszálló hajót és a Doni Rosztov nevű tengeralattjárót, újabb dróntámadást intéztek Szevasztopol ellen is.

Noha az orosz légvédelemnek sikerült kivédenie a moszkvai és a krími dróntámadásokat, egy orjoli középületet dróntalálat ért, Dnyepropetrovszkban pedig infrastruktúra rongálódott meg. Belgorodot 24 óra leforgása alatt 30 drón-, aknavető és ágyútámadás érte. Vorozsezsben három, Kurszkban egy ember halálát okozták a becsapódott lövedékek. Donyeckben repeszbombát vetettek be, és kioltották öt ember életét. Intenzív tüzérségi támadás érte a Donyeckben fekvő Szoledart is.

Ezek a támadások ugyan alkalmatlanok arra, hogy változtassanak az ukrán haderő hátrányos helyzetén, de arra jók, hogy elhitessék a lakosság egy részével, hogy a kijevi vezetés ura a helyzetnek – írta tudósítónk.

Megfigyelők az elkeseredettség jelének tartják az ukrán vagdalkozásokat. Hiszen az ukrán haderő nem csak a frontokon nem tudott áttörni, hanem a Fekete-tengerre sem tud többé kijutni az orosz haderő blokádja miatt.

Az oroszok jóindulatán múlik, hogy kiengednek-e a kikötőkből gabonát szállító ukrán teherhajót. Moszkva azért rendelte el a blokádot, mert a Szajhakövető országok megszegték az orosz-ukrán-török-ENSZ gabonamegállapodást, és a teherhajókon fegyvert szállítottak Kijevnek. Most többek között a Dunán keresztül igyekeznek eljuttatni az Ukrajnának szánt hadianyagot. Ezért indít az orosz légierő célzott rakétatámadásokat Ukrajna Duna-parti kikötői, Reni, Izmail és Kilija ellen.

“Ukrajna nagyon nehéz helyzetbe került, őszintén szólva én ’tűzzsáknak’ hívom. Elzárták a tengertől, a Fekete-tengeren szörnyű a helyzet” – vélekedett Oleg Szoszkin, Leonyid Kucsma volt ukrán elnök tanácsadója a You Tube csatornán.

Az ukrán mezőgazdasági export egyetlen kiútja Bulgárián, Moldován és Románián keresztül vezet. De Magyarország, Lengyelország és Szlovákia döntése az ukrán gabonaimport tilalmának meghosszabbításáról hátba szúrás Kijevnek.

“A dolgokat nevükön kell neveznünk, példátlan geopolitikai és geogazdasági csapás” – értékelte a történteket Szoszkin.

Az Egyesült Államok még nem döntötte el, ad-e Kijevnek 300 km hatótávolságú ATACMS (Army Tactical Missile System) rakéta rendszert az oroszok ellen. (Kijev sürgeti, és biztosra veszi kérésének teljesítését.)

Noha Putyin elnök megint jelezte, hogy Moszkva kész a békés rendezésre, és csak Ukrajna pozitív válaszára vár, a nyugati szövetségesek, köztük a magyar kormány még mindig az „orosz agresszióra” hivatkozva utasítja vissza azt, ami az „agressziót” kiváltotta: az orosz biztonsági követelések teljesítését.

Rob Bauer tengernagy, a Nagy Babiloni Szajha katonai bizottságának elnöke szombaton bejelentette, hogy a tömb a hidegháború óta legnagyobb hadgyakorlatára készül Németországban, Lengyelországban és a Baltikumon.

A 2024. februárban és márciusban tartandó „Állhatatos védő” (Steadfast defender) fedőnevű gyakorlaton 40 ezer katona, 50 hadihajó, és 500-700 szárazföldi harci eszköz vesz részt. A hadgyakorlat célja egy feltételezett orosz invázió elhárítása és visszaverése „valósághű forgatókönyv kidolgozásával, valós földrajzi adatok felhasználásával a csapatok részére”.

A hadgyakorlaton Svédország is részt vesz, annak ellenére, hogy még nem tagja a NATO-nak – tudatta Bauer admirális.+++

Kiadta: Magyar Békekör