Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter elhibázottnak nevezte Németország 2015-ös bevándorláspolitikáját alig fél évvel azután, hogy arról beszélt: a németek saját lányaikkal és nővéreikkel fognak paráználkodni, ha nem érkezik elég arab nő az országba.
Schäuble vasárnap a Welt am Sonntagnak nyilatkozva azt mondta, csak azért érkezett Németországba ennyi menekült, mert ott jobbak az életkörülmények mint sok más európai országban. Elmondása szerint a német kormány hibázott, amikor az összes menekült beengedése mellett döntött.
„Próbáltunk javítani több dolgon is, ami 2015-ben kicsúszott ellenőrzés alól. Mi politikusok is emberek vagyunk, és elkövetünk hibákat – de legalább tanulni tudunk ezekből a hibákból.”
2015-ben 890000 menedékkérelmet adtak be Németországban, ezek többségét közel-keleti országból érkező személy kezdeményezte.
Tavaly nyáron Schäuble a Die Zeit lapnak nyilatkozva még arról beszélt; a menekültek beengedésére amiatt van szükség, mert szerinte jobb lenne, ha a németek más népekkel keverednének. A pénzügyminiszter akkor azt mondta, ő vérfertőzésnek tartja azt, ha a német nők német férfitól szülnek gyereket. Az interjú során az is kiderült, hogy Schäuble számára az európai és arab szülőktől származó félvér nők jelentik a szépségideált, amit vezető politikusként egész Európára rá akar erőltetni.

http://www.hidfo.ru/2017/01/megis-lemond-az-arab-nokrol-wolfgang-schauble/