2018. december 24., hétfő

Bartus László: Ne a Jézuskáért aggódjatok, hanem magatokért

Döbbenetes, hogy a diktatúrák és a diktatátorok mennyire nem érzékelik a valóságot, mennyire cserbenhagyja őket a veszélyérzetük. Ezek a felfújt hólyagok, mint a kádéenpések, akikre még ember magukon kívül nem szavazott, a “kisjézuskáért” aggódnak. Mi a kisjézuska? Egy fa vagy gipsz szobor, a legócskább giccs, amit valaha előállítottak, értéke kevesebb, mint a zónapörkölt ára. Amúgy bálványimádás, ami a tízparancsolat első rendelkezését sérti. Ha valaki keresztényellenes, akkor az, aki ezt kihelyezte, és aki megvédi Latorcaitól Semjénen át az egész sötét bandáig bezárólag.

Ezek a jézuskáért aggódnak, miközben ők maguk vannak veszélyben. Nem érzékelik, hogy ha így folytatják, lógni fognak. A körúton fogják kibelezni őket. Ezt az érdekükben írjuk, hogy térjenek észhez. Nem ismerik a magyar népet? Nézzék végig a magyar történelmet. De elég csak átlapozni néhány 56-os fotót. Sajnos, a magyaroknak nem sok érzékük van az emberi jogokhoz. Pedig először azokat veszítik el. Itt kellene megállítani minden diktátort. De ez átmegy rajtuk, mint Semjén lopott szakdolgozata a teoológia államvizsgán.

Aztán a diktatúra eléri a privát szférájukat. Túlóra, rabszolgaság, kényszer, pénzhiány, kisebb rántotthús, és ha nem lát a magyar ember semmi ügyeskedést, amit megjátszhat, ezeket úgy keni a falhoz, hogy semmi nem marad belőlük. Ezek az idióták valami ócska giccses gyerekszoborért aggódnak, és nem veszik észre, hogy nem a bálványaik vannak veszélyben, hanem ők. Bedőltek saját propagandájuknak, hogy itt demokrácia van, és az ellenfeleiknek be kell tartaniuk az általuk írt törvényeket, amiket ők maguk soha nem tartanak be.

Nem veszik észre, hogy ami most zajlik, előjáték. Még csak egy kis morgás, nem akar senki kárt okozni senkiben. Most csak azt akarják, hogy vegyék észre őket, bánjanak emberhez méltóan velük. Legyenek ezért hálásak nekik. Ez egy lehetőség a kijózanodásra. De ha a sok paprikajancsi nem veszi komolyan, ha úgy bánnak velük, mint a kapcájukkal, ezek az emberek beindulnak, és nagy ívben tojják le az ő hazugságaikat, a díszleteiket, a hamis törvényeiket, és az első fára fogják felhúzni őket.


Nem azok, akik most tüntetnek. Ezek kedves gyerekek, intelligens felnőttek, akik megelégelték, akiknek elég volt. De van itt egy csendes tömeg, amely hallgat és néz. Akit ti szarba sem vesztek, akiket hülyítetek, és akik erre lassan rájönnek. Na, tőlük féljetek. Ezeket nem a jézuska érdekli. Ezeknek a jézuska egy pár zokni a karácsonyfa alatt, és a karácsonyi vacsora után az egyre több korgó gyomor. Ezeknek a ti dumátok semmit nem jelent, ha szívatják őket. Zéró.

Ezek elhisznek mindent, amíg teli a hasuk. Amíg úgy érzik, hogy jól élnek. De ha elkezdenek anyázni, ti kezdjetek el futni, de nagyon gyorsan. Ez baráti jó tanács. Ezeket nem érdekli a jézuskázás, hanem a ti mocsokságotok. És ezek már nem fognak kérni, még követelni sem. Ezek nem gyűjtenek aláírásokat, ezek nem tesznek feljelentést valamelyik mocsok haverotoknál, akivel a magánrepülőgépen viszkiztek, aki majd az arcukba röhög. Ezek odamennek, elkapják a nyakatokat, és kiontják beleteket.

Megmondjam, kik ezek? Ez a magyar NÉP. És ha sorosozzátok őket, még dühösebbek lesznek. Nincs neve, nincs arca, egy tömeg. Azok a tízezrek, százezrek, milliók, akiknek a pénzét elraboltátok, az országát megszálltátok, mindenüket lenyúltátok, őket pedig szarba sem vettétek, megaláztátok, emberi méltóságukat elvettétek. Tőlük féljetek, de nagyon. Legyen figyelmeztetés számotokra, hogy ennek az országnak a legsimlisebb rétege, a parlamenti ellenzék, akik a legmocsokabb módon falaztak eddig nektek, akik a pénzért képesek voltak mindenre, akiket ti állat módjára tartottatok az ország parlamentjében, akikbe a lábatokat töröltétek, fellázadtak.

Velük mindent megtehettetek, mert nem tudtak lemondani az “állami” finanszírozásról, az Orbántól kapott Júdás-pénzről. Ezek a gerinctelen és jellemtelen árulók, ócska prostituáltak, akik eladták a hazát, a demokráciát, a Köztársaságot, a népet, a szabadságot a koszos pénzükért, ezek fellázadtak ellenetek, és emberi formát öltöttek magukra. Megemberelték magukat. Becsületük utolsó morzsáit összesöpörték, és mielőtt a köpedelem tevékenységükkel mentek volna az emberiség pöcegödrébe, felálltak, és emberré váltak.

Csekély emberi méltóságuk maradékát összeszedve, ezek az emberek szembeszálltak veletek. Néhány nap alatt hősökké váltak, és megérezték a szabadság édes ízét, és az emberi lét magasztosságát, hogy nem lesznek a cselédei ilyen alja mocsadék bűnbandának. Ha már ezeknek is elegük lett, ha ők is képesek lettek arra, hogy emelt fővel, egyenes gerinccel, a szabadság mámorító érzésével leköpjenek titeket, akkor ti nagy bajban vagytok. Pedig még rá sem jöttek, hogy puccsisták vagytok, törvénytelenek, azonnal börtönben a helyetek. Ezek még tárgyalnak veletek, pedig nem lenne szabad.

Csodálatos volt látni ezeket a nőket, ahogy a színpadon beszéltek. Ahogy a szívükből kifakadt az őszinteség, az elszántság, az igazság. Amitől félnetek kell, hogy látszott rajtuk: nem érdekli őket semmi. Ezek az emberek felrúgták a veletek kötött néma egyezséget. Ezeken a csodálatosan elragadtatott nőkön érződött a bátorság, hogy meghalni is jobb, mint alattatok élni. És ez csodálatos, felemelő, és ez nemessé tesz. Karácsony ez a javából.

Az égben bál van. Minden este bál van, amikor ezeket az embereket látják, akik megelégelték a zsarnokságot, a hazugságot, a félelmet, egy mocsok ember diktatúráját. Övendeznek az angyalok, és örvendezik a “kisjézus”, aki közben megnőtt, felnőtt lett, azóta keresztre is feszítették az ilyen aljadék mocsok emberek, mint ti, és azóta fel is támadt. Benneteket ez nem érdekel, mert ha érdekelne, akkor őt követnétek, s nem fasiszmust építenétek, nem üldöznétek a nyomorultakat, nem adnátok el rabszolgának a kiszolgáltatottakat. Nem ismeritek Jézust, ezért akartok megvédeni egy értéktelen giccset, egy bálványszobrot.

Jézus nem szorul rátok, nem csecsemő, és nem fekszik a ti giccseitek közt a parlament előtt, hanem a szegények, az árvák, az özvegyek, a betegek, a hajléktalanok, a nyomorúságban levők pártfogója, akiket ti meggyaláztok. Nem a strómanok és a vazallusok “kisjézuskája”, a kereszténydemokrata képmutató pojácák szobrocskája, akit odatesznek, ahova akarnak. A magyar emberek sem olyanok. Ha megérzik a jó ízét, a szabadság mámorító érzését, akkor könyörögjetek a ti “jézuskátoknak”, hogy gyorsan börtönbe kerüljetek, mielőtt ezek az emberek elkapnak titekek, és behajtják rajtatok azt a sok mocsokságot, amit elkövettetek.

Ez a karácsonyi üzenet nektek. Ne bízzatok a bálványaitokban, se Orbánban, se a gyerekszobrocskában, mert nem segíthet rajtatok. Az Isten az égben van, és ha képes volt emberré válni, hogy megmentse a bűnös embert, hogy meghaljon érte, helyette, hogy magára vegye a bűneit, kifizesse a bűnei árát, és nekik az ő örökké való igazságát adja ajándékul, akkor nem fogja elnézni, hogy ti, szemforgató faizeusok, Isten képmását tapossátok, alázzátok, nyomorgassátok.

És az nektek kegyelem lesz, ha Isten feltámasztja ezeket az embereket, és nem engedi, hogy a gonoszságotok beteljen, és még nagyobb gonoszságokat kövessetek el. Mert ha ezt az Isten nektek megengedi, akkor nektek szörnyű végetek lesz. Ha továbbra is hülyének néztek mindenkit, ha O1G azt képzeli, hogy az ostoba hülye rendszerét rá tudja erőltetni mindörökre a magyarokra, sőt Európára, akkor téved. Az ország utálata lesztek. A Fideszt úgy fogják betiltani, mint a Szovjetunió Kommunista Pártját és a német náci pártot. Trükközhettek, hazudozhattok. Előbb-utóbb rákényszerültök a nyílt erőszakra. Ki kell mutatni azt, akik vagytok. Csak halasztani tudjátok a bukást.

Trükközhettek, hazudozhattok, de már észre sem veszitek, milyen röhejesek vagytok a primitív fasiszta sorosozással, hogy aki csak hallgatja az agyhalott Kovácsot a világban, elképed és megrémül, micsoda ocsmány szörnyetegek vagytok ti. Nincs menekvés. Játszhattok, de az ítéletetek készen áll. Rátok kimondatott az ítélet. Ha bekeményedtek, ha nem hallgattok az emberek szavára, ha csakazértis elmegy a lopott kisvasút Jászberényig, ott vasvillával várnak benneteket.

Az Isten bocsássa meg nekem, de én azért szurkolok, hogy ne térjetek észhez, menjetek végig ezen, és kapjátok meg érte, amit megérdemeltek. Kötelességem figyelmeztetni titeket, de magánemberként azt kívánom, hogy az utolsó cseppig igyátok ki a poharat, amit ezért kaptok. Én nem kívánok nektek “boldog karácsonyt”. Akik elvettetek minden szépet és jót, és egy mocsok fasiszta rendszert vezettek be, akik meghamisítjátok a híreket, becsapjátok az embereket, lábbal tapossátok a jogaikat, eladjátok őket rabszolgának, kilopjátok a szemüket, megalázzátok őket a primitív propagandával, nektek ne legyen boldog a karácsony.

Hanem a lehető legszarabb legyen, ne legyen egy perc nyugalmatok és békességetek, egy perc boldogságotok se legyen, ne legyen semmi áldott és kellemes. Ez a karácsonyi üdvözlet nektek. Kezdjétek ízlelgetni, hogyan tekint rátok a NÉP. S ez legyen figyelmeztetés nektek, felfuvalkodottak. Mert még kér a nép, most adjatok neki. Mert eljön az idő, amikor nem kér, hanem vesz, ragad. Nem hallottátok Dózsa György hírét?

Semjén, te orvvadász hazudozó farizeus pojáca, hazudozhatsz, hogy te magánemberi minőségedben vagy korrupt, jézuskázhatsz te meszelt fal. Nem lesz kegyelem. Egy vakondlyukba is elbújnál majd, amikor jön az elszámolás órája. Áder, Schmidt, Rogán, Kósa, Szijjártó, Kövér és a többi gazember, nem lesz kímélet, mert olyat a felkelt nép nem ismer. Ha ti nem adtok neki más lehetőséget, ti szatyorban fogjátok hazavinni a belső részeiteket. Ez a történelmi tapasztalat, pupákok. Ne reménykedjetek, hogy megússzátok. Ilyen a nép, amire ti hazug módon hivatkoztok.

O1G és közutálatnak örvendő családja, az apja, a leánya, a veje, nagyon gyorsan repüljenek, amíg lehet, mert az egész ország őket fogja keresni. Embert még úgy nem utáltak, ahogy benneteket fognak. A világokos Mészáros töltse meg a yachtot a családdal, és meg se álljon egy lakatlan szigetig, mert akit fejjel lefelé akasztanak fel, az nagyon szédül. Nem én fenyegetlek benneteket, hanem a történelem. Akik a liberális demokráciát felszámolják (ahol a viták és a demokratikus intézmények mederbe terelik az érdekellentéteket), és nem adnak a népnek, a nép képviselőinek, semmi lehetőséget, hogy az érdekeiket érvényesítsék, megvédjék, ott nem fárad a nyaktiló. Magatok idézitek elő ezt a helyzetet.

Boldog karácsonyt magyarok, boldog karácsonyt elnyomott, megalázott, becsapott, kisemmizett emberek. Boldog karácsonyt, ti szegények, éhezők, szeretteiket elvesztők, megalázott rabszolgák, szeretetre vágyók, becsapottak. Nézzetek a ti Megváltótokra, aki nem ezeknek a bűnözőknek a jászolában fekszik, hanem meghalt értetek, mert annyira szeretett benneteket. Aki a kereszten örök életet szerzett nektek, aki feltámadt, és benneteket is feltámaszt, hogy egy új életben járjatok. Aki az ő igazságát nektek tulajdonítja. Aki nem olyan, mint ezek. Ő szeret benneteket, és hív, vár titeket. Aki hisz őbenne, örök élete van annak. Mert Isten úgy szerette a világot, hogy egyszülött Fiát adta érte, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.

Élvezzétek a mostani karácsonyt, mert nem tudjátok, mi vár még reátok.

https://nepszava.us/bartus-laszlo-ne-a-jezuskaert-aggodjatok-hanem-magatokert/