2020. december 5., szombat

Népirtás a végjátékuk - A szeretett szabadság emlékére. Nyugodjon békében

 

A szabadság emlékére. Nyugodjon békében

"Dióhéjban az emberi faj nagy hányadát ki kell selejtezniük, és a túlélőket teljesen ellenőrzött rabszolgasorba kell hajtani, akiknek nincs semmijük, és akiknek csak diktálnak, nyomon követnek, nyomon követnek és figyelnek 24/7, még a saját otthonukon belül is, amelyeket természetesen már nem fognak birtokolni. "

"Csak akkor kezd kirajzolódni, ha megérted, hogy minden, ami történt és történik, annak a gondosan megtervezett és baljós cselekménysorozatnak köszönhető, amelyet a világunkat most irányító gengszterek szűk klikkje hajt végre."

Az 1945 és 2019 közötti időszak sokak számára "aranykor" volt - a viszonylagos béke, jólét, stabilitás és szabadság időszaka. Ez most véget ért, mivel megkezdődött a világ történelmének legveszélyesebb és legpusztítóbb ütemterve, amelyet rosszindulatú és rendkívül kíméletlen Plutóni erők kezdeményeztek, amelyet a globális totalitárius rendszer létrehozására irányuló empátia szándékának teljes hiánya jellemez. Ha ezt az idővonalat nem sikálják le hamarosan - és kevés a jele annak, hogy ez megtörténik - ennek eredménye az emberiség többsége számára bibliai léptékű halál, pusztulás és rabszolgaság, és ezt már kezd láthatóvá válni.

Példa a történelem egyéb olyan katasztrófához vezető inflexiós pontjaira, mint Ferdinánd főherceg szarajevói meggyilkolása, amely kiváltotta az 1. világháború kezdetét, és Nagy-Britannia 1939-ben háborút hirdetett Németország ellen, azzal az ürüggyel, arra hivatkozva, hogy egyezményt kötött Lengyelországgal, de amit most látunk, az egy nagyságrenddel magasabb és valóban globális jellegű, így a Földön sehol sem kerülhető el a háló. Ezúttal a kiváltó ok egy viszonylag ártalmatlan vírus időzített kiadása, amelyet a média megállás nélkül erősen felfújt, hogy a közvélemény azt gondolja, ez hasonló a himlőhöz, a fekete halálhoz.

A vírus kiszabadulásának időzítése és az ezzel járó média hisztéria szempontjából ezt két tényező határozta meg. Az egyik az volt, hogy a globális adóssághelyzet válságossá vált az összeomlás küszöbén álló világgazdasággal szemben - válságra volt szükségük, hogy ürügyet nyújtsanak a pénzteremtés újabb orgiájának, ezért márciusba becsapták a világpiacokat, és a vírust hibáztatták.

A pénzrablás működése nem lehet egyszerűbb. Az irányítás összeomlik a világgazdaságban, és a túlélés érdekében hatalmas adósságokra kényszerítik a lakosság többségét. Azoknak, akiknek bármilyen vagyonuk van, amit érdemes ellopni, ultimátumot adnak nekik - adják át, éhezzenek vagy küldjék az adósok börtönébe, ami az Egyesült Államokban kétségtelenül a FEMA táborok hatalmas kiterjedésű hálózatának kihasználását jelenti .

Körülbelül ekkor a világ népességének nagy része úgy ítéli meg, hogy a szükséglet meghaladja a felesleges terheket, és szükségtelenül terheli a környezetet, és a kellemetlenségeket halálos injekcióval vagy éhezéssel megsemmisítik (vagyis megölik).

-

Ma már szinte az egész világ lakossága tudattalanul foglalkozik okkult rituálékkal, amelyek célja, hogy új alárendelt valóságba tereljék őket. Ez az első alkalom, hogy ilyen történt a világ történetében ... Fontos megérteni, hogy ez a keskeny, de rendkívül gazdag és hatalmas klikk a piramis tetején már mindent irányít - a központi bankokat, és különösen a Fedet, kormányok, politikusok és igazságszolgáltatások, akik szinte mind eladók, a papság, a média stb.

maund.jpeg

(balra, Clive Maund)

Még nem ellenőrzik teljesen az internetet ... de dolgoznak rajta, és hamarosan bezárják ezt az ablakot is. Ami célkitűzéseiket illeti, dióhéjban az emberi faj nagy százalékát ki kell selejtezniük, és a túlélőket teljesen ellenőrzött rabszolgasorokká kell alakítaniuk, akiknek semmijük sincs, és akiket mindenhol 24/7 diktálnak, nyomon követnek, nyomon követnek és figyelnek, még a saját otthonukban is, ami természetesen már nem lesz a birtokukban.

Grandiózus terveik között szerepel a vidék megtisztítása azoktól, akiket nem selejteznek le, hogy az "újból visszatérhessen a természetbe", kivéve az NWO magánbirtokait, amelyek tele lesznek egy sereg cseléddel és biztonsági emberrel. A Nagy Hullás után a vidéket elfoglaló túlélőket kényszerítik, és végül erőszakkal elszállítják a városok erősen kimért dobozos, sokemeletes lakóhelyeibe, amelyeket esetleg rotációs alapon kell megosztaniuk másokkal, amit megkönnyít az, ha nincs birtokunk, talán a japán "szerelmes szállodák" módjára.

Az NWO álláspontja szerint a világ durván túlnépesedett, és igazuk van, abban az esetben, amikor a tömegesen felpuffadt lakosság nyomasztó terhet ró a bolygó ökoszisztémáira ... az NWO közbenjár, és halálos oltásokkal erőszakkal csökkenti számát "ölés kapcsolóval", ezért a vírus elleni vakcinák kötelezőek lesznek, vagy az ellátási lánc megszakításai, vagy a kettő kombinációja által előidézett, szándékosan kiváltott tömeges éhezési hullám révén.-

 

Az idén bevezetett szigorú korlátozásoknak három nagy oka van, amelyek a következők. A társadalmi kohézió megsemmisítése, az emberek elszigeteltsége és az eszmecserék megakadályozása érdekében megakadályozzák őket abban, hogy megismerjék az igazságot, és ezáltal csökkentsék a felkelés és az esetleges forradalom esélyeit, jó pszichés és fizikai gyengítés érdekében.

social-dist.jpg

Ezért bezártak minden helyet, ahol az emberek találkoznak - bárokat, kávézókat és kocsmákat, éttermeket, tornatermeket stb., Sőt művészeti galériákat, templomokat és múzeumokat is, és félnek attól, hogy maszkok és antiszociális távolságtartás útján lépjenek kapcsolatba egymással. Különösen fontos leállítani a templomlátogatók találkozóit, mert a hívőknek vannak alapelveik és hisznek valamiben, ami bátorságot ad nekik a cselekvéshez, amely sokaknak hiányzik.

A lezárások egyik nagy oka a lehető legtöbb kisvállalkozás megsemmisítése annak érdekében, hogy az emberek függővé váljanak akár az általuk ellenőrzött nagyvállalatoktól, akár az állami kezelőszervektől, például a függőben lévő garantált jövedelemtől (UGI), amelyet csak akkor kap meg, ha jól viselkedik, és elfogadja az összes diktátumukat. Az NWO már arról beszél, hogy az embereknek 2030-ig semmit sem kell birtokolniuk, és boldogok lesznek, és már láthatjuk, hogyan fogják ezt megvalósítani.

Mint fentebb említettük, meg fogják tenni a gazdaság összeomlásával és arra kényszerítve az embereket, hogy a túlélés érdekében erősen eladósodjanak. Ezután jönnek, és olyan ajánlatot tesznek neked, amelyet nem utasíthatsz el, mondván: "Vissza kell fizetned ezt az adósságot, de nem tudod, ezért az egész vagyonodért cserébe megszüntetjük."

Ezzel a módszerrel megszerezhetik az emberek tulajdonában lévő ingatlanok többségét, amely minden idők legnagyobb pénzrablása lesz. Lehet, hogy néhányan már látták a WEF videót, amelynek címe: Nem lesz semmid. És boldog leszel, ami egy vigyorgó idiótával kezdődik, aki egyértelműen legalább birtokol vagy legalább bérel egy jó tubus fogkrémet.

Aminek ebben az évben tanúi lehetünk, az a globális értelemben vett abszolút őrültség, állítólag egy olyan betegség miatt, amely nem sokban különbözik az influenzától és áldozatainak kevesebb mint 1% -át megöli, és gyakorlatilag nincs hatása a fiatalokra. Láttuk, hogy a társadalom tönkrement az emberi interakció kényszerű megakadályozásával, bárok, kávézók és kocsmák bezárásával, milliók bezárásával az üzleti életben, koncerttermek és múzeumok bezárása és az üres stadionok előtt futballmeccsek.

 

szarvasmarhákkal kapcsolatos betegségeket érintő gyerekek.jpg

Azok a gyermekek, akiknek fejlődésük elakadt, és pszichésen megsérültek, mivel be voltak zárva és elszigetelve osztálytársaiktól és barátaiktól, az emberek elmondták, hogy hány embert látogathattak meg a házukban stb. agymosás és gyengeség miatt. Csak akkor kezd értelmes lenni, ha megérted, hogy minden, ami történt és történik, annak a gondosan megtervezett és baljós cselekménynek köszönhető, amelyet a világunkat most irányító gengszterek szűk klikkje valósít meg.

 

Céljaikat a fentiekben rögzítették, amelyek magukban foglalják a lakosság legalább 70% -ának kiirtását, a többiek csúcstechnológiájú városi gettókba terelését, hogy rabszolgákként dolgozzanak, ahol minden mozdulatukat és még gondolataikat is figyelemmel kísérik és ellenőrzik. A MEGÁLLÍTÁS TITKA milliók számára, hogy visszavonják támogatásukat és visszautasítsák őket, hogy igényeikkel együtt járjanak, tekintet nélkül a személyes következményekre. Csak így lehet kisiklatni ezt az apokaliptikus idővonalat, amely gyorsan követi a lakosság többségét a halál vagy a rabszolgaság felé.

---

 

 

A világ népeinek KÖTELEZŐEN meg kell küzdenie ezekkel a sátáni pusztítókkal, HA SZÜKSÉGES, HALÁLIG, hogy megakadályozza Isten földjén ezt a sátáni csapást.

Clive Maund

Ajánlott cikkek, videók:

COVID Vaccines “Biological Weapons of Mass Destruction” says Wyoming Medical Doctor and Manager for Wyoming’s State Public Health Department (Trending!)

Dr. Northrup Discusses “Worst Case Scenarios” with New COVID Vaccine Dangers

Dr. Judy Mikovits and Dr. Sherri Tenpenny: A New COVID Vaccine Could Kill 50 Million People in the U.S.

Censored Dr. Kaufman: “They Want To Genetically Modify Us With COVID-19 Vaccine” – Loses his Job and Willing to go to Jail to Resist

Criminal Pfizer Inc. Wins COVID Vaccine Race? Pfizer is the Largest Criminal Organization in the World

Pfizer’s Experimental Covid-19 Vaccine—What You’re Not Being Told

Teljes reformot kezdeményez a népnyúzás megállítása érdekében, a Mi Hazánk Mozgalom

 

A kizsákmányoló pénzügyi, végrehajtási rendszernek megoldásként csakis egy átfogó reform nyújthat megoldást.

A Mi Hazánk Mozgalom úgy véli, hogy ennek a rendszernek mielőbb gátat kell szabni. Így egy több szegmensből álló, mindenre kiterjedő programot állított össze a népnyúzás megállítása érdekében.

A Mi Hazánk Mozgalom elsősorban kezdeményezi, hogy az önálló bírósági végrehajtók a továbbiakban ne profitorientált magánvállalkozásként működjenek, hanem non-profit jelleggel, állami felügyelet alatt végezzék tevékenységüket.

Az európai országokat nézve hozzávetőlegesen 50-50 százalék annak az aránya, hogy a végrehajtók magánbehajtókként tevékenykednek vagy közvégrehajtókként.

Felháborító, hogy a végrehajtók az emberek sanyargatásából tesznek szert több 100 millió forintos éves bevételre. A legjobban kereső végrehajtók akár 300-600 milliós éves nettó árbevételre tesznek szert évente.

A végrehajtók a jövőben bértáblák alapján meghatározott bért, juttatást kapnának az államtól, ezenkívül a különféle végrehajtói díjak és költségek is csökkennének. Személyi jövedelem adómentességüket és hivatalos személy jogállásukat is megszüntetnénk ezáltal.

Az adósságot meg kell fizetni, a kötelezettségeket teljesíteni kell, de azt is le kell szögezni, hogy a végrehajtás állami, non-profit feladat, nincs szükség a mögötte megbúvó népnyúzó, sokszor maffia-módszereket alkalmazó végrehajtókra és a hatalmukat bebetonozó, átláthatatlan jogszabályokra.

További javaslatainkat sajtótájékoztató keretein belül mutatjuk be, amelyek kiterjednek a behajtó hiénákra, közjegyzőkre, bankokra és olyan szervezetekre, tevékenységekre amelyek támogatják és hozzátesznek a nemzet népnyúzásához.

Mi Hazánk