2022. augusztus 3., szerda

A "Nincs idő meghalni" című James Bond-film zavaró globalista menetrendje (és mélységesen irritáló)

 

A "Nincs időnk meghalni" története egy DNS-t célzó vírus körül forog, amely furcsán hasonlít a majomhimlőhöz.

Tekintettel arra, hogy a film 2019 körül készült el, az egybeesés meglehetősen nyugtalanító. A film a prediktív programozás újabb esete? Továbbá mi a baj James Bonddal?

Figyelem! Monumentális spoilerek következnek!

A No Time to Die az egyik első film volt, amely a COVID-zárlatok után került a mozikba. És ha a mozilátogatók ettől a kasszasiker filmtől a valóságtól való szórakoztató menekülést várták, nos, nem ezt kapták. Ehelyett a nézők egy szomorú, zaklatott és depressziós James Bondot kaptak, aki három órán keresztül szomorkodott. Valójában a filmnek sokkal találóbb lett volna az A LOT of Time to Die (Egy csomó idő a halálra) cím. Mert James Bondnak körülbelül három órába telik, mire végre feladja és meghal. Mert igen, Bond tényleg meghal a filmben. Ráadásul furcsa, gyáva módon.

Szóval amikor a filmnek (végre) vége lett, az arcom teljesen összezavarodott. Nem mondhatom, hogy James Bond-rajongó vagyok, de ezt a filmet egyáltalán nem éreztem James Bondnak. Ő nem a fegyverekről, a lányokról és a kütyükről szól? Még mindig összeszorult arccal néztem utána néhány filmkritikának, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem vagyok őrült. Ez volt a legjobb értékelés az Amazonon.

Kanadában megtekintve: november 17, 2021
Először is ezt a filmet ki kellene dobni minden Bond film gyűjteményből. Ha kompletista okokból muszáj megvenni, akkor tegyétek félre a 25 másik legális Bond-film közül (és ebbe beleszámítom a nem az Eon által kínált Never Say Never Again-t is) - tudjátok, az a 25 korábbi Bond-film, ahol a híres 007-es ügynök nem öleti meg magát a végén, az olcsó szenzációhajhászás és a hamis gravitáció kedvéért. Bármilyen érdemei is lennének ennek a filmnek, a producerek teljesen megsemmisítik azt a közel 70 éves Bond-misztikát - mind a regényekben, mind a filmben -, hogy BOND NEM HAL MEG!!! Diadalmasan túléli, és él, hogy egy másik nap is harcolhasson! Az ember tudta, hogy ez a film már akkor a szar felé tart, amikor megtudtuk, hogy a 007-es számot újraosztották. Nem érdekel, hogy ez a való világban megtörténhetne, de ez nem a való világ! Ez a 007-es izgalmas, szökevényes fantáziavilága. A név és a szám ebben a világban kéz a kézben jár. Ez a vonzerő nagy része!
Ez a film egy nagy F.U. a Bond-rajongóknak.
Tulajdonképpen menjünk előre és dobjuk el az egész Craig-féle alternatív idősíkot, hiszen mind az 5 film végső soron csak egy ellenzéki ügynökről szól, akinek a végső sorsa az, hogy megmérgezik, szétlövik és darabokra robbantják - a testrészeket szétszórják a Japán-tengeren.

 

 

Az egyik a sok hosszú kritika közül, amely teljes gyűlöletet fejezett ki a film iránt.

Mi történt James Bonddal? Egy szóval: napirendek. A múlt hűvös, nyájas, magabiztos, hazafias és nőcsábász hőse nem illik a mai társadalmi légkörbe. Sean Connery James Bond-verziója a propaganda 20. századi változata volt. Az MI6 és Nagy-Britannia egészének népszerűsítéséről szólt a populáris kultúrán keresztül, egy karizmatikus főszereplő segítségével. És ez működött is.

Azonban a 21. században vagyunk. A globalizmus a nemzeti büszkeséget nemzeti szégyenné, az erős férfiasságot pedig mérgező férfiassággá változtatta. A múlt James Bondja ma már "problémás", és a modern James Bondnak meg kell felelnie a mai kulturális ortodoxiának.

Az eredmény a Nincs idő meghalni - ennek az örömtelen kulturális légkörnek a fattyúterméke. Szinte mindent átitat a filmben egy napirend, Bond egész "hangulatától" kezdve a tényleges történetig, amely vírusok, DNS-alapú mérgek és a folyamatos félelem körül forog, hogy megfertőződhetünk valamivel. Egyszóval, lehangoló, nem szórakoztató anyag.

Ráadásul ezt a filmet 2022-ben megnézni különösen elborzasztó. Bár a film fejlesztése állítólag 2017-ben kezdődött, úgy tűnik, hogy a témáját közvetlenül a COVID és a majomhimlőjárványok ihlették. Szinte mintha tudták volna, hogy ezek a dolgok meg fognak történni.

A No Time to Die a prediktív programozás újabb példája? Itt egy pillantás a filmre.


 

 

Szimbolikus bevezető

Már a nyitó résznél sötét, demoralizáló cuccokkal kedveskednek a nézőknek. Miközben Billie Eilish a valaha készült leglehangolóbb James Bond-témát énekli, a látványvilág arra a szörnyűségre utal, aminek szemtanúi leszünk.

Britannia, Nagy-Britannia nemzeti megszemélyesítője őrt áll.

Képzeld, mi lesz Britanniával?

Szó szerint leesik, elnyeli a homok. A globalista elit azt akarja, hogy nemzetek bukjanak el, hogy világkormányt hozzanak létre. James Bond fegyvere is süllyed. Kezdődik a szánalmasság.

Ezután a film fő cselekményének szimbolikus ábrázolásai láthatók: egy DNS-t célzó vírus, amely megfertőzi és megöli az embereket.

A DNS-szál alakú fegyverek a DNS-technológia fegyveressé tételét jelentik.

Néhány hátborzongató maszkos alak a tömegeket képviseli. A testükben növekvő furcsa növényzet a véráramban terjedő vírust jelképezi. Az egyik figurának a feje felrobban, ami azt jelenti, hogy a DNS-üket célba vették.

Jelenleg elég információnk van ahhoz, hogy tudjuk, hogy ez a film bukás lesz. Az első pillantásra azonban ezeknek a szimbólumoknak nincs igazán értelme. A legtöbb néző még mindig izgatottan várja az új James Bond-filmet, tele kalandokkal és menő kütyükkel.

Tehát melyik egzotikus helyszínre szállít minket a film? Egy londoni laboratórium, amely fegyveres himlőt gyárt. Szórakozás.

 

 

Titkos víruslabor

A No Time to Die néhány évvel a 2022-es majomhimlő-járvány előtt készült, amely miatt a WHO egészségügyi vészhelyzetet hirdetett. Furcsa módon a film egy fegyveres, majomhimlő-szerű vírusról szól, amely megszökött egy titkos MI6-laborból.

A tudósok az általuk létrehozott „fegyverzett himlőről” beszélnek.

Egy tudós azt mondja:

– Ismered az SLS fegyveres himlőt, amit ma reggel használtam? Láttad?"

Aztán egy másik tudós felfedezi, hogy „himlős” matricát ragasztottak az ebédjére. Vicces gyakorlati vicc volt a himlővel kapcsolatban.

A tréfától megőrülve azt mondja a himlős ebédlő tudós:

„Egy nap Ebolát teszek a teájába. És akkor nézni fogom, ahogy az arcotok vért izzad… és nevetni fogok.

2022-ben ezt a jelenetet nézni nyugtalanító. Szinte olyan, mintha ezeket az ötleteket az elménkbe próbálnák elültetni.

Aztán egy csoport rosszfiú betör a laborba, és ellopja a fegyveres vírust. A neve: Héraklész.

Héraklész egy isteni hős neve a görög mitológiából. Noha köztudott, hogy ő az „emberiség védelmezője”, szimbolikus módon halt meg: mérgezett vérrel érintkezve. A filmben Héraklész megöli az embereket azzal, hogy megmérgezi a vérüket.

Egy laptop segítségével a tudósok programozhatják a vírust meghatározott DNS-ek megcélzására.

 

 

Egy ponton az MI6 vezetője elmagyarázza, hogyan működik:

„Nanobotokról van szó: mikroszkopikus biorobotok, amelyek a bőrrel való legkisebb érintkezéssel is bejuthatnak a rendszerbe, és DNS-sel programozva meghatározott személyeket céloznak meg. A Heracles-t úgy tervezték, hogy az arzenálunk leghatékonyabb fegyvere legyen. Ártalmatlanul áthaladni az embereken, mielőtt elérné a kitűzött célt.”

Mivel azonban kiszivárogtatták a laboratóriumból, és szélhámos tudósok módosították, a vírus most már családokat, genetikai tulajdonságokat és teljes etnikumokat is megcélozhat. A következtetésük:

"Elég embert megfertőzsz… és az emberek fegyverré válnak."

Később a filmben néhány DNS-célpontú ember megfertőződik a vírussal. Tüneteik feltűnően hasonlítanak a majomhimlőhöz.

A rosszfiúk Héraklész segítségével akarják megölni emberek millióit.

Fegyverzett vírusok, DNS-célzás és tömeges népességfogyás: ezek az okkult elit végső fantáziái. Megfelelően a No Time to Die tele van szimbolikus utalásokkal az okkult elitre.

 

 

Okkult elit

A film főgonoszának neve Lyutsifer Safin. Keresztneve Lucifer orosz átírása. Ezt a konkrét nevet azért választottuk, hogy biztosan megértse, hogy ez az egész az okkult elitről szól.

Lyutsifer egy törött maszkkal sétál, ami történetesen egy finom egyszem jelet hoz létre.

Mint bizonyára tudja, az egyszem jel az okkult elit kedvenc szimbóluma. A Nincs ideje meghalni , a szimbólum mindenhol ott van.

A film egyik első jelenetében egy fiatal Madeleine Swannt egy hátborzongató félszemű jel „figyeli”.

Ernst Stavro Blofeld, a James Bond-franchise főgonosza eltorzult félszemű jellé változott.

Blofeld egy szemgolyón belüli kamerán keresztül „látogat” elit összejöveteleken.

Egy másik rosszfiúnak van egy bionikus szeme. Felrobban, amikor Bond megöli.

Van néhány párbeszéd az egyik szem elvesztéséről is.

Mindezek az egyik szemre való hivatkozások nem véletlenek. A történelem során a hatalmon lévők szimbólumaikkal vakolták be a világot. Jelenleg az okkult elit irányítja a szórakozást, így az egyszem jel mindenütt jelen van.

Valójában a Nincs idő meghalni teljes narratíváját az okkult elit rögeszméi szennyezik. Az egyik: A hős férfiak elpusztítása.

 

 

James Bond bukása

James Bond szabad, kötetlen és kalandvágyó kém volt, aki egzotikus helyekre utazott, és csábító, de veszélyes „Bond-lányokkal” csatlakozott. És bármi is történt vele, ő győzött – nyugtalanul és élesen nézett.

Daniel Craig Bondja pont az ellenkezője annak, amit most olvastál. Ha a régi iskola James Bond nyugtalan volt, az új James Bond folyamatosan zavarban van. Egy-két alkalommal még tiszteletlen és megalázott is.

Jamaikában Bondnak egy új ügynök, Nomi közli, hogy ő most már 007-es. Azt hiszem, James Bond most már csak egy dupla nulla.

Tehát a legendás 007-es még a saját filmjében sem 007-es. Aztán látjuk őt az anyósülésen ülni, ahogy Nomi körbeviszi. Ez az egész nagyon szimbolikus. Az egész a finom kisemmizésről szól.

Kubában Bond találkozik egy Paloma nevű CIA-ügynökkel, akiben minden megvan, ami egy "Bond-lányhoz" illik. Amikor azonban Bond közeledik hozzá, a lány kissé undorodva utasítja vissza, mintha azt mondaná: "Fúj, ne érj hozzám, te vén perverz". Miért tartották meg ezt az undorító jelenetet ebben a háromórás filmben? Mert ez is része a "James Bond elpusztítása" narratívának.

Aztán Bond megtudja, hogy van egy lánya Madeleine Swann-tól. A lány Mr. White lánya, aki a Spectre egyik gonosztevője. Ahogy a Spectre című filmről szóló 2016-os cikkemben láttuk, ez a szervezet az okkult elitet képviseli.

Más szóval Bond a rosszfiúkkal és általában az okkult elittel kerül kapcsolatba. Nem szabad és nem is független, hanem a Spectre tulajdonában van és hozzá van kötve. Mivel Bond történelmileg Nagy-Britanniát képviseli, a Swann-nal való kapcsolata azt jelenti, hogy Nagy-Britannia a globalista elithez "házasodott" (ezért látjuk Britannia elestét a nyitójelenetek alatt).

Aztán Bond az egész családját veszélyes helyzetek sorozatán viszi keresztül, és mindvégig szerencsétlenkedik.

Bond fizikai szinten is szerencsétlen.

Q „intelligens vért” fecskendez Bondba.

A James Bond-kütyük szórakoztatóak és menőek voltak. Most olyan injekciókról van szó, amelyek lehetővé teszik az MI6 számára, hogy nyomon kövesse a tartózkodási helyét, miközben figyelemmel kíséri életfunkcióit. Ez ellentéte a szórakoztatónak és a menőnek. És Bond utálja.

Utolsó küldetése során Bond rájön, hogy megfertőzte Héraklész. Lyutsifer azt mondja neki, hogy ha közel kerül Madeleine-hez vagy a lányához, meghalnak. Szóval Bond nagyon depressziós lesz. Újra.

Ez James Bond arca, amikor megöli Lyutsifert, a végső gonosztevőt.

 

 

Csak nézd meg az arcát. Tiszta nyomorúság. Miután majdnem három órán át néztem ezt a dolgot, pontosan ugyanezt az arcot láttam. És még nincs is vége. A dolgok még rosszabbra fordulnak.

Bond jóváhagyásával az MI6 rakétákat indított, hogy elpusztítsa Lyutsifer szigetét, amelyből a vírust létrehozták. Bond azonban ahelyett, hogy elmenekülne a szigetről, mielőtt a rakéták felrobbannának, egyszerűen feladja, és a szigeten marad. Aztán meghal, a saját országa által kilőtt rakéták ölik meg.

Néhányan azt mondanák: "Ez annyira érzelmes! Nem bírta elviselni a családja nélkül, ezért inkább meghalt. Sírva fakadok ? "

Várjunk csak egy pillanatra. Először is, még azt sem tudta, hogy van egy lánya, mint két órája. És kb. 7 szót beszélt hozzá a film alatt. Lehet, hogy most nem a legracionálisabb megoldás meghalni érte.

Másodszor, ha tényleg szereti a lányt, nem lenne jobb neki amúgy is életben maradni? Úgy értem, kommunikálhatott volna a családjával Facetime-on vagy ilyesmi segítségével. Nem lenne jobb ez a helyzet, mintha a lánya úgy nőne fel, hogy tudja, hogy az apja gyakorlatilag öngyilkos lett?

Végül, ez JAMES BOND. Hozzáférése van a Földön elérhető legmodernebb technológiához. Ha egy kicsit életben marad, talán felfedezhették volna a Héraklész gyógymódját. Akkor boldogan élhetett volna, amíg meg nem hal a családjával.

De nem. Meg kellett halnia. Mert a múlt erős, rettenthetetlen és intelligens hősének nem a 21. században van a helye. A modern hősök depressziósak, "okosvért" fecskendeznek beléjük, laboratóriumban előállított vírusokkal fertőzöttek, és a saját hazájuk öli meg őket. És pontosan ezt akarják veled is.

Összefoglalva


Talán észrevettétek, hogy a No Time to Die kissé irritált. És szerintem ezt szándékosan tették. A globalisták által irányított média örömét leli abban, hogy megrontja a népszerű franchise-okat azzal, hogy beléjük oltja a mérgező napirendjét. Tudják, hogy az emberek utálják ezt, de mégis megteszik. Ha új, a napirendjüket tartalmazó franchise-okat hoznának létre, senki sem nézné őket. Így hát a meglévő franchise-ok népszerűségén lovagolnak, miközben "megfertőzik" őket a saját mérgükkel, ugyanúgy, ahogy Héraklész megfertőzte James Bondot.

A No Time to Die elejétől a végéig sivár és örömtelen volt. Mert azt akarják, hogy az életünk sivár és örömtelen legyen. A narratíva a vírusok, a DNS-célzás, az orvosi laboratóriumi szivárgások és más, nem szórakoztató, sőt, szorongást keltő témák körül forog.

Ez nem szórakoztatás, ez társadalmi kondicionálás. Még James kibaszott Bond sem menekülhet az elit furcsa, fegyverré alakított vírusai elől. Milyen üzenetet küld ez nekünk, átlagembereknek?

Röviden, ha valaki megkérdezi:

"Hé, meg akarod nézni a Nincs idő meghalni" filmet?

Mondd meg nekik:

"Sajnálom, nincs időm megnézni".

Mert az élet túl rövid ehhez a szarhoz.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-nincs-ido-meghalni-cimu-james-bond-film-zavaro-globalista-menetrendje-es-melysegesen-irritalo

Ernst Wolff: A középosztály pusztulása - Frontális támadás a középvállalati réteg ellen

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=_cGPEW2tt90

Egy EU-tanulmány fontolgatja a chipbeültetést polgárai számára

Az Európai Parlament már 2018-ban bemutatott egy tanulmányt, amely teljes részletességgel mutatta be a chipimplantátumok európai munkavállalókon történő alkalmazását. Habár nem egyeztethető össze a munkavállalók személyiségi jogaival, hogy azt követeljék, hogy chipet ültettessenek a bőrük alá, a tanulmány mégis pontosan ezt tervezi. Azt is nyíltan elismerik, hogy az implantátumok bevezetése vétség az emberi test sérthetetlensége ellen. Az olyan alapvető jogokat, mint a vallási meggyőződés és az adatvédelem, azért sorolják fel, hogy azonnal elmagyarázzák, hogyan lehet megkerülni őket. A tanulmány arra a következtetésre jut, hogy az implantátumok bevezetésének engedélyezéséhez mindenképpen magasabb érdekekre, például nemzetbiztonsági érdekekre lenne szükség. Bizonyítani kell, hogy a beültetett chipek használatának nincs hatékony alternatívája. A bevezetés addig nehézkes, "amíg nincs túlnyomó szükség vagy kereslet a beültethető RFID-chipek iránt a munkahelyeken". A világméretű korona-járvány miatt bekövetkezett rendkívüli állapotot vajon „nemzetbiztonsági érdekből" idézték elő, azért hogy meg tudják indokolni az emberiség RFID-chipekkel való jövőbeli bechipezését?

Kiknek ad még el gázt Magyarország? - Megy a feketézés a gázzal!

 

Nagy port kavart fel az a hír, hogy Magyarország gázt adott el Szerbiának. Sajnos ez a hír mégsem rázta meg az országot, mint a KATA. Pedig épp ez fémjelzi a diktatúrát és hogy az emberek nem számítanak! Sem a kormány, sem pedig a kormányt képviselők nem mondták meg, hogy miből tudtak eladni gázt külföldre. Az egyik tv műsorban csak annyit válaszoltak a műsorvezetőnek, hogy azért adtunk el gázt a szerbeknek, mert megtehettük. Az energiaválság közepén, a magyarok eladják a gázt külföldre, miközben teljesen irreális fogyasztói árakat szabott ki a kormány. Több szinten az a hír látott napvilágot, hogy a magyarok továbbra is kapják a gázt az oroszoktól, sőt, a szükségesnél többet is tud fogadni a vezeték. Azonban nemcsak a tározókat töltik fel, hanem külföldre is adnak el a készletből. Állítólag az oroszok adnak annyi gázt, amennyit előre kitud fizetni Magyarország. Felmerül a kérdés, hogy a lakossággal akarja e megfizettetni a gázzal való feketézést?
Ha ez így van, akkor a magyar emberek ebből semmit nem látnak, csak azok a cégek, akik ebben az üzletben részt vesznek.
Orbán továbbra is úgy nyilatkozik, hogy aki nem tudja kifizetni a rezsit, az ne fogyasszon, vagy szerezzen be többlet keresetet. A magyarok még mindig nem értik, hogy miről van szó. Ez az egész már régen nem a KATA-ról szól, hanem a valóságos és kézzelfogható rabszolgaságról.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.536

Valóban akkora a válság amit a FIDESZ propagál?

 Az OECD éves inflációja 2022 júniusában 10,3%-ra emelkedett, szemben a májusi 9,7%-kal. Ez a legélesebb áremelkedés 1988 júniusa óta. Az OECD-országok körülbelül egyharmada kétszámjegyű inflációt regisztrált. Az élelmiszerárak inflációja az OECD-ben továbbra is erőteljesen emelkedett, 2022 júniusában elérte a 13,3%-ot a májusi 12,6%-kal szemben, ami 1975 júliusa óta a legerősebb élelmiszerár-emelkedés. Az energiaárak inflációja 2022 júniusában éves szinten 40,7%-ra ugrott, a májusi 35,4%-hoz képest. Az élelmiszerek és az energia nélkül számított éves infláció 6,7%-ra nőtt 2022 júniusában, szemben a májusi 6,4%-kal. Az euróövezetben a harmonizált fogyasztói árindex (HICP) által mért éves összevetésben mért infláció 8,6%-ra emelkedett 2022 júniusában a májusi 8,1%-kal szemben. 2022 májusa és júniusa között mind az élelmiszer-, mind az energiaárak inflációja erőteljes növekedést mutatott, de nem akkora számokban, ahogyan azt az Orbán kormány próbálja elhitetni az emberekkel!

Forrás:

https://www.oecd.org/

Jon Rappoport: Tudnak az autók vízzel működni?

 

Különböző forrásokból származó válaszokat mutatok be

Évek óta írok a technokraták tervéről, hogy radikálisan csökkentsék az energiatermelést és -felhasználást világszerte.

Ez a program, amely az energia-megosztásról, a környezeti igazságosságról és az éghajlatváltozásról szóló mindenféle propaganda mögé rejtőzik, az emberiség pusztulását célzó módszer.

Az olaj, a gáz, a szén és az atomenergia mellett léteznek alternatívák. Az, hogy a technokraták a nap- és szélenergiát részesítik előnyben - két olyan módszert, amelyek jelenleg nem képesek helyettesíteni a hagyományos energiaforrásokat -, nem szabad, hogy az emberek azt higgyék, hogy ezek az egyetlen lehetőségek.

Itt teszem fel a kérdést: tudnak-e az autók vízzel működni?

Különböző forrásokból származó válaszokat mutatok be.

Ezt tartsuk szem előtt. Sokan az ellenzők közül készségesen elismerik, hogy a technológia rendelkezésre áll, de azt állítják, hogy a költségek megfizethetetlenek. Elfelejtik megemlíteni a gigantikus kormányzati támogatásokat, alkukat és szívességeket, amelyek lehetővé teszik az atomenergiát - és még az olajipart is -.

Ezek a kritikusok SOHA nem fogják azt mondani, hogy "Nos, persze, lehet építeni egy atomerőművet, amely gőzt termel, de a költségek abszurdan magasak, és kizárják, mint életképes energiaforrást". De a víz oxigénre és hidrogénre való szétválasztásáról és a hidrogénnel működő autókról ezt fogják mondani.

Popular Mechanics (2008): "A vízben energia van. Kémiailag a hidrogén- és oxigénatomok közötti atomi kötésekbe van bezárva. Amikor a hidrogén és az oxigén egyesül, akár egy üzemanyagcellában, akár egy hidrogénnel működő belsőégésű motorban, akár egy összeállított kisteherautóban, amelynek a platóján elektrolíziscellát helyeztek el, energia marad vissza hő vagy elektronok formájában. Ezt a dugattyúk és a forgattyús tengely vagy az elektromos motorok mechanikai energiává alakítják át, és így mozgatják a járművet."

"A probléma: pontosan ugyanannyi energiára van szükség ahhoz, hogy ezeket a hidrogén- és oxigénatomokat szétfeszítsük az elektrolíziscellában, mint amennyit visszakapunk, amikor újra egyesülnek az üzemanyagcellában. A termodinamika törvényei nem változtak, dacára bármelyik blogon vagy híraggregátoron olvasott hype-nak. Ha levonjuk a motorban, a generátorban és az elektrolíziscellában keletkező hőveszteséget, akkor energiát veszítünk, nem nyerünk - és kész."

A thoughtco[dot]com (2019) oldalról: "Lehet-e vízből olyan üzemanyagot készíteni, amit használhatsz az autódban? Igen. Az átalakítás növeli az üzemanyag-hatékonyságot és pénzt takarít meg? Talán. Ha tudod, mit csinálsz, valószínűleg igen."

MIT School of Engineering (2018): "Egy vízmolekula három atomot tartalmaz: egy oxigénatomot és két hidrogénatomot, amelyek mágnesként kapcsolódnak egymáshoz. Wai Cheng, a gépészmérnöki kar professzora és a Sloan Automotive Lab igazgatója szerint (ahol a motorok teljesítményével és károsanyag-kibocsátásával, az égéstannal és az energiaátalakítással kapcsolatos kutatásokat végez), e kötések felbontása mindig több energiát igényel, mint amennyit visszakapunk."

"Tegyük fel, hogy meg akarod építeni ezt az autót. Olyan berendezésre lenne szükség, amely szétválasztja a vízmolekulát, és szétválasztja az oxigént és a hidrogént. Aztán mindkettőt külön tartályokban kellene izolálnia. Aztán szükséged lenne egy olyan égetőrendszerre, amely összekeveri és begyújtja őket, vagy egy üzemanyagcellára, amely újraegyesíti őket, hogy áramot termeljen belőlük. A felszabaduló energia aztán meghajtana egy dugattyút vagy működtetne egy motort, és mozgatná az autót."

"Itt van a probléma - mondja Cheng -: 'Egy vízmolekula nagyon stabil. Az atomok szétválasztásához szükséges energia nagyobb, mint amit visszakapunk - ez a folyamat tulajdonképpen energiát szív fel, ahelyett, hogy kiadná."

"Ráadásul van egy sokkal illékonyabb probléma is: a hidrogén veszélyesen gyúlékony. Megfelelő biztonsági intézkedések nélkül egy koccanásból akár egy Bosszúállók-filmhez méltó robbanás is lehet."

Gaia[dot]com (2020): "[Stanley] Meyer találmánya forradalmat ígért az autóiparban. Egy elektromos vizes üzemanyagcellán keresztül működött, amely az elektrolízis módszerénél sokkal egyszerűbb eljárást alkalmazva bármilyen vizet - beleértve a sós vizet is - alapvető elemeire, hidrogénre és oxigénre bontott."

 

 

"A vízzel működő autó létjogosultságával kapcsolatos szkepticizmus ellenére Meyer képes volt szabadalmaztatni találmányát a tárgyi jogosultsági jegyzék 101. szakasza alapján...".

"Meyer vízzel működő motorja 20 évnyi kutatás és odaadás eredménye volt, és azt állította, hogy képes a csapvizet annyi hidrogén üzemanyaggá alakítani, hogy az autóját az ország egyik végéből a másikba tudja vinni. Találmánya észbontó volt, és a jövő olyan környezetszennyezésmentes járműveit ígérte, amelyeket egy kerti tömlővel lehetett feltölteni."

"1998. március 21-én Meyer egy Cracker Barrelben ebédelt a bátyjával és két potenciális belga befektetővel. Mind a négyen koccintottak a poharakkal, hogy koccintsanak a világ felemelkedése iránti elkötelezettségükre, de miután ivott egy kortyot az áfonyalevéből, Meyer megköszörülte a torkát, felpattant, és kirohant. A bátyja, Stephen utána sietett, és térdre rogyva, hevesen hányva találta. Gyorsan elmormolta utolsó szavait: "Megmérgeztek engem"".

"1998. március 21-én Meyer egy Cracker Barrelben ebédelt a bátyjával és két potenciális belga befektetővel. Mind a négyen koccintottak a poharakkal, hogy koccintsanak a világ felemelése iránti elkötelezettségükre, de miután ivott egy kortyot az áfonyalevéből, Meyer elszorította a torkát, felpattant, és kirohant. A bátyja, Stephen utána sietett, és térdre rogyva, hevesen hányva találta. Gyorsan elmormolta utolsó szavait: "Megmérgeztek engem"".

"Meyer halálát három hónapig vizsgálták, bár a halottkém jelentésében végül azt írták, hogy agyi aneurizma miatt halt meg."

The Columbus (Ohio) Dispatch, 2007. július 8., "Az autó, amely vízzel futott", írta Dean Narciso:

"Több mint 20 évnyi kutatás és bütykölés után itt volt az ideje az ünneplésnek."

"Stanley Allen Meyer, a testvére és két belga befektető 1998. március 20-án koccintott a Grove City Cracker Barrelben."

"Meyer azt mondta, hogy találmánya képes arra, ami a fizikusok szerint lehetetlen: a vizet elég hatékonyan hidrogén üzemanyaggá alakítani ahhoz, hogy a dűnebogárkáját 20 gallon vízzel, egyenesen a csapból, országszerte közlekedtetni tudja."

"Belekortyolt egy korty áfonyalébe. Aztán a nyakába kapaszkodott, kirohant az ajtón, térdre esett és hevesen hányt."

"Kirohantam és megkérdeztem tőle: "Mi a baj?"" - emlékezett vissza a bátyja, Stephen Meyer. Azt mondta: "Megmérgeztek." Ez volt a halálos kijelentése."

"Stanley Meyer 57 éves korában bekövetkezett bizarr halála véget vetett egy olyan munkának, amely, ha bebizonyosodik, véget vethetett volna a fosszilis tüzelőanyagoktól való függésnek."

"Az őt ismerők szerint munkája világszerte figyelmet keltett: titokzatos látogatók a tengerentúlról, kormányzati kémkedés és jövedelmező felvásárlási ajánlatok."

"Halála három hónapos nyomozást indított el, ami lekötötte és lenyűgözte Grove City rendőrségét."

"'Meyer halálát mindenféle összeesküvéses történetekkel, álcázott történetekkel fűszerezték' - mondta Steve Robinette, Grove City rendőrhadnagya, az ügy vezető nyomozója."

"Ha Stephen Meyert sokkolta is ikertestvére összeomlása és halála, ugyanilyen meglepő volt a belgák másnapi reakciója."

"Elmondtam nekik, hogy Stan meghalt, és egy szót sem szóltak" - emlékezett vissza - "abszolút semmit, sem részvétet, sem kérdéseket"."

"'Soha, de soha többé nem bíztam abban a két emberben'."

"Ma Stanley Meyer számos internetes oldalon szerepel. Az 1995-ös It Runs on Water című dokumentumfilm jelentős része, amelynek narrátora Arthur C. Clarke sci-fi író volt, és amelyet a BBC sugárzott, az ő "vizes üzemanyagcellás" találmányával foglalkozik."

"James Robey állandó helyet szeretne Meyer számára a Kentucky Water Fuel Museumban."

"Figyelmen kívül hagyták, csalónak nevezték, és úgy halt meg, hogy kis szülővárosa még csak egy emléktáblával sem emlékezett meg róla" - írta Robey a saját kiadású Water Car című könyvében."

"Meyer eufórikus csúcsokat és megalázó vereségeket élt át. Kedves és nagylelkű volt, ugyanakkor paranoiás és gyanakvó. Látnokként és zseniként ünnepelték. Ugyanakkor beperelték és csalónak nyilvánították."

"Meyer kutatásának alapját, az elektrolízist, a középiskolák természettudományi laborjaiban tanítják."

"Az elektromosság átfolyik a vízen, felbontja a molekulákat, és oxigén- és hidrogénbuborékokkal tölti meg a kémcsöveket. Egy gyufát meggyújtanak. Az illékony gázok felrobbanva bizonyítják, hogy a víz szétvált alkotóelemeire."

"Meyer azt mondta, hogy találmánya sokkal kevesebb elektromosságot használ, mint amennyit a fizikusok szerint lehetséges. Videókon látható, ahogyan szerkentyűi másodpercek alatt habos keverékké változtatják a vizet."

"'Nagyon sok energia kell ahhoz, hogy a H2-t elválasszuk az O-tól' - mondta Neville Reay, az Ohio State University professor emeritusa, aki több mint 41 éve fizikus. 'Ez az energia nagyjából nem változott az idők folyamán. Ez egy fix mennyiség, és ezen semmi sem változtat'".

"Meyer munkája szembemegy az energiamegmaradás törvényével, amely kimondja, hogy az energiát nem lehet létrehozni vagy megsemmisíteni."

 

 

"Alapvetően ez azt mondja, hogy nem kaphatsz valamit a semmiért" - mondta Reay.

"'Lehet, hogy volt egy szép módja a hidrogén tárolására és egy nagyon hatékony motor készítésére, de nincs mód arra, hogy valami csicsás dolgot csináljon, és kevesebb energiával leválassza a hidrogént'."

"...Ennek ellenére Meyer vonzotta a híveket, a befektetőket és végül a jogi problémákat."

"'Akkoriban én is bedőltem néhány ilyen dolognak' - mondta William E. Brooks az alaszkai Anchorage-i otthonából."

"Brooks több mint 300.000 dollárt fektetett Meyer technológiájába. Azt remélte, hogy a repülési vállalkozásában talál majd alkalmazásokat."

"Ma már feleségével, Lorraine-nel együtt nevetnek a megpróbáltatásokon, amelyek könnyebbé váltak, mert a pénzüket 1994-ben a Franklin megyei Common Pleas bíróságon kötött egyezség alapján visszakapták."

"Két évvel később egy Fayette megyei bíró 'durva és kirívó csalást' állapított meg Meyer két üzletemberrel folytatott szerződéstárgyalásában. A pénzüket visszaadta."

"...A Meyerbe vetett hit ma is tart. Akárcsak a gyanú az elhallgattatását célzó összeesküvésekről."

"Stephen Meyer visszaemlékezett egy telefonhívásra, amit a bátyja otthonába intézett az 1980-as években."

"Felém fordult, és azt mondta: 'Most ajánlottak nekem 800 millió dollárt. Elfogadjam?'"

"Azt válaszoltam, 'A pokolba is, igen. Mennyi pénzt akarsz?""

"'Nagyon csendben maradt. Amikor belekezdett ebbe a gondolatmenetbe, én csak hagytam őt békén" - emlékezett vissza Stephen."

"A most 36 éves Charlie Hughes élénken emlékszik az idegenekre, akik a hetvenes évek végén meglátogatták a szülei házát." [Stanley Meyer akkoriban a Hughes-házban lakott.]

"Éppen kint játszott, amikor a kocsifelhajtó hirtelen megtelt limuzinokkal. Turbános férfiak szálltak ki. 'Szigorú, vastag akcentussal' Meyer után érdeklődtek. 'Emlékszem, mert aznap nem engedtek be a saját házamba'".

"Fürgén távoztak. Charlie éppen bement volna, amikor a felhajtó ismét megtelt, ezúttal katonai járművekkel. 'A hadsereg főnökei' - emlékezett vissza."

"Aznap este a vacsoránál Meyer elmondta nekik: 'Az arabok 250 millió dollárt akartak felajánlani, hogy hagyjam abba a mai napot. Ön és ez a kedves család békében és jólétben élhet hátralévő életében'".

"A hadsereg tisztviselői eközben kikérdezték Meyert arról, hogy mit akarnak a külföldiek, és azt hitték, hogy talán sikerült egyezséget kötni, emlékezett vissza Charlie, hogy Meyer ezt mondta a családnak."

"Meyer a Clarke dokumentumfilmben beszél az ajánlatokról."

"'Az elmúlt évtizedben sokszor ajánlottak nekem hatalmas összegeket, hogy egyszerűen adjam el, vagy üljek rajta... Az arabok összesen egymilliárd dolláros fizetést ajánlottak nekem, egyszerűen csak azért, hogy üljek rajta, és ne csináljak vele semmit'.".

"A Grove City-i rendőrség Meyer halálával kapcsolatos nyomozása során több mint egy tucat tanút hallgatott meg."

"Hiányzott azonban a két belga, Phillippe Vandemoortele és Marc Vancraeyenest meghallgatása."

"A férfiak megegyeztek, hogy megvásárolnak 56 hektárt a Grove City-i Seeds Road mentén. A város két hónappal Meyer halála előtt jóváhagyta, hogy ott kutatóközpontot létesítsenek."

"Steve Robinette hadnagy szerint lehetséges, hogy a férfiak kihallgatását nem vették fel."

"Vandemoortele és Vancraeyenest nem hívták vissza és nem küldtek e-mailt a cikkhez."

 

 

"A Franklin megyei halottkém megállapította, hogy Meyer, akinek magas volt a vérnyomása, agyi aneurizmában halt meg. Mivel nem volt bizonyíték a bűncselekményre, a rendőrség a halottkém jelentését követte."

"Az egyetlen kimutatható gyógyszer a fájdalomcsillapító lidokain és a fenitoin volt, amit a rohamok kezelésére használnak."

"És mi lett a dűnebogárral, amely legalább néhány évig rabul ejtette a közösséget?"

"Meyer egyik régi barátja, aki nem akarja, hogy megnevezzék, mert attól fél, hogy az emberek zaklatni fogják a találmány miatt, nemrég elvezetett egy riportert egy Columbus-tól délre fekvő ingatlan pincéjébe."

"'Ezt tényleg nem kellene megmutatnom', mondta."

"Miután áthaladt néhány sötétített, számítógépekkel és elektromos berendezésekkel telezsúfolt szobán, kinyitott egy ajtót. Egy garázs legtávolabbi sarkában ült a buggy, bőrülései repedezettek, motorját részben egy ronggyal letakarták."

"Az élénkpiros festésen egy matrica hirdette: 'Jézus Krisztus az Úr'."

"Aztán a férfi gyorsan kivezetett. A fények elsötétültek. Az ajtók csattantak."

"Az előkertben egy kerti székre ült, és gyümölcspuncsot kortyolgatott. Nézte, ahogy az autók és teherautók elhaladnak az úton, és benzint égetnek."

Végezetül, egyelőre itt egy részlet egy cikkből, amit előástam az aktáimból. Nem találom az egész cikket, és nem tudom, ki írta. A kivonat szerint vannak innovatív módszerek a vízből származó hidrogén és oxigén leválasztására. Bemutatom a kivonatot. Nem tudom, hogy a leírt módszerek működőképesek-e.

RENDSZER A VÍZ ÜZEMANYAGKÉNT VALÓ SZÉTVÁLASZTÁSÁRA A REZONANCIA SEGÍTSÉGÉVEL

A víz-üzemanyag téma egy másik variációja inkább a rezgésekre, mint a kémiára támaszkodik. Egy ilyen rendszer több mint 100 százalékos hatásfokkal hidrogéngázt és oxigént állít elő közönséges vízből normál hőmérsékleten és nyomáson.

Erre példa a 4,394,230 számú, Dr. Andrija Puharich számára 1983-ban kiadott U.S. Patent, Method and Apparatus for Splitting Water Molecules. Módszere bonyolult elektromos hullámformák rezonanciájára késztette a vízmolekulákat, és szétzúzta őket, ami hidrogént és oxigént szabadított fel. Tesla elektromos rezonanciával kapcsolatos ismereteit felhasználva Puharich sokkal hatékonyabban tudta felhasítani a vízmolekulát, mint a nyers erővel történő elektrolízis, amelyet minden fizikát tanuló diák ismer. (A rezonancia az, ami összetör egy kristálypoharat, amikor egy operaénekes pontosan azt a hangot üti meg, amely a kristály molekulaszerkezetével együtt rezeg).

Puharich állítólag több százezer kilométert vezetett a lakókocsijával, kizárólag vizet használva üzemanyagként, Észak-Amerikát átszelő útjain. Egy magas mexikói hágónál hóval kellett beérnie üzemanyagként. A vízmolekulák szükség szerinti megosztása egy járműben forradalmibb, mint a hidrogénnel működő rendszerek, amelyekkel minden nagy autógyártó bíbelődött. Az igény szerinti rendszerrel nem kell hidrogén üzemanyaggal teli tartályt cipelni, amely potenciális bomba lehet.

Egy másik feltaláló, aki sikeresen készített helyben üzemanyagot vízből, a néhai Francisco Pacheco volt New Jerseyből. A Pacheco Bi-Polar Autoelectric Hydrogen Generator (U.S. Patent No. 5,089,107) szükség szerint választotta le a hidrogént a tengervízből.

John Worrell Keely, a víz hidrogénre és oxigénre bontásának úttörője hő vagy közönséges elektromosság nélkül, állítólag olyan bravúrokat hajtott végre, amelyeket a 20. századi tudomány képtelen megismételni. Hanggal és más rezgésekkel dolgozott, hogy gépeket hozzon mozgásba. A vízmolekulákban lévő energia felszabadításához Keely egy liter vizet egy hengerbe öntött, ahol hangvillák rezegtek a pontos frekvencián, hogy az energia felszabaduljon. Ez azt jelenti, hogy szétbontotta a vízmolekulákat és hidrogént szabadított fel, vagy az energia egy sokkal ősibb formáját szabadította fel? Az ilyen kérdésekre választ adó feljegyzések elvesznek. Egy évszázaddal később azonban Keelyt igazolják. Egy tudós nemrégiben felfedezte, hogy Keely helyesen jósolta meg azt a pontos frekvenciát, amely szétrobbantja a vízmolekulákat. Keely az atomokat bonyolult rezgési jelenségként értelmezte.

-- Jon Rappoport


https://www.pokolafoldon.hu/tudomany/tudnak-az-autok-vizzel-mukodni

Hülyébb vagy mint a globális átlag - kétszer

Nem hiszed? Nézd meg ezt a videót. Valószínűleg utána sem fogod elhinni, hogy rád is vonatkozna, legfeljebb mindenki másra, arra a sok hülyére, akik mind beveszik a narratívát. És ezt a propagandisták is tudják, így etetik be neked és mindenki másnak a klímanarratívát. Ez a videó még 2019-ben készült, a klímapropagandáról. Még egy másik nagy propagandakampány előtt, de ez a kampány is zavartalanul zajlik és sikert sikerre halmoz.
Forrás: Computing Forever @ BitChute
https://www.bitchute.com/video/oT3FZrnLYQ9z
----------------
Natalia Mateo’s Twitter thread: https://twitter.com/Natalia01Mateo/status/1179442677210894336
Ace of Spades HQ: https://ace.mu.nu/archives/383624.php

Globális katasztrófához vezet az oroszok szankcionálása

A globális energiaválság még messze nem ért véget. Különösen Európa kerül egyre nehezebb helyzetbe, mégpedig a Nyugat által az ukrajnai háború miatt Oroszországra kivetett szankciók miatt. Amelyek azonban sokkal inkább Európában vezetnek gázhiányhoz, és aligha okoznak válságot Oroszországban, amely egyszerűen csak eladja nyersanyagait másoknak. Ez nem minden, a nyersolajkészletek kitermelése világszerte veszélybe került. Az pedig globális katasztrófához vezet, ha egyszerre lép fel hiány gázból, olajból és áramból
Forrás: https://auf1.tv/nachrichten-auf1/energiekrise-kommt-zum-gas-notstand-jetzt-auch-eine-oelknappheit

Terrorszervezetnek minősítette az Azov-ot Moszkva - Bíróság elé állítják az ukrán hadtest katonáit!

 

Az orosz legfelsőbb bíróság terrorista szervezetnek minősítette az ukrán Azov-ezredet. A döntés érinti az egység azon tagjait, akiket hadifogságban tartanak. Ezeket a katonákat bíróság elé állítják őket és bizonyára el is ítélik majd őket!
Már korábban mi is nem egy cikket írtunk az Azov-ról és a világ számos pontján náci alakulatként tartják őket számon.
Náci szimbólumokat használnak, mégis a világ úgy tesz, mintha ez nem lenne igaz. Számos videó jelent meg a világhálón, amelyben nyíltan hirdetik a náci eszméket, felvonulásokat és bélyegeznek meg embereket, akik nem akarnak harcolni.
Az egyik ostromlott városban, az Azov katonák civileket betonoztak le, mert elbújtak a támadások elöl. Orosz katonák szabadították ki őket, főleg ötven feletti embereket és gyerekeket. A hadtest több videót is megosztott, amelyen, portyázásra indultak Ukrajna területén és megkínozták, vagy lelőtték azokat, akik szimpatizáltak az oroszokkal.

https://fmr-europe.com/news.php?extend.534

Fenevad bélyege áldozatainak videóüzenetei

Forrás: www.realnotrare.com

Michelle üzenete az oltatlanoknak

Forrás: https://angelikamihalik.substack.com/p/michelle-uzenete-az-oltatlanoknak