2017. október 9., hétfő

Kormányfőhelyettes: a szabadkőművesség felelős a bevándorlásért

Fotó Olaszország Nagypáholyának weboldaláról.
A szabadkőművességet tartja felelősnek a migrációs válság kialakulásáért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. 2015-ben a szekták egy közös nyilatkozatot adtak ki, melyben követelték, hogy az Európai Unió engedje be a migránsokat.
A szabadkőművességet tartja felelősnek a migrációs válság kirobbantásáért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A vezető politikus szerint a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, melynek szélsőliberális leágazásai gyűlölik a nemzetállamokat, és a keresztény hagyományok eltüntetésén dolgoznak.
“A migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt jakobinus, bolsevik verziója, és a sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog, amely szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat” – mondta.
A miniszterelnök-helyettes kijelentését a liberális sajtó következetesen “összeesküvés-elméletnek” nevezte. 2015-ben azonban számos európai szabadkőműves páholy írt alá egy közös nyilatkozatot, melyben felszólították az Európai Unió vezetőit, hogy engedjenek be minden bevándorlót, aki be akar lépni az EU területére.
A francia Médias-Presse által közölt nyilatkozatban a szabadkőműves páholyok felszólították az európai kormányokat, hogy engedélyezzék a korlátlan bevándorlást Európába, hogy ezzel “felülemelkedjenek a nemzeti egoizmuson”.
A migrációs válság 2015-ös tetőzésekor kiadott közös nyilatkozatot számos szélsőliberális szekta mellett Görögország és Olaszország nagypáholya is aláírta.

http://www.hidfo.ru/2017/10/kormanyfohelyettes-a-szabadkomuvesseg-felelos-a-bevandorlasert/

Tizenöt év börtönbüntetést kaphatnak a terrorista jogvédők

Az Amnesty International 11 aktivistáját tartóztatták le Törökországban terrorizmus vádjával. A terrorista jogvédők akár 15 év börtönbüntetést is kaphatnak.
A legfőbb ügyészség 15 évi börtönbüntetés kiszabását kérte az Amnesty International jogvédő szervezet aktivistáira, akiket még júliusban fogtak el a török hatóságok.
Az elfogott aktivistákat – akik közül nyolcan mindvégig előzetes letartóztatásban voltak – azzal vádolják, hogy tagjai egy terrorszervezetnek, illetve segédkeztek a terrorszervezet propagandájában. A letartóztatott aktivisták közt volt az Amnesty International törökországi igazgatója, Idil Eser, emellett tíz másik személy, őket július 5-én egy emberi jogi konferencia során fogták el.
A jogvédőket azzal vádolják, hogy segédkeztek a 2016 júliusi puccskísérlet előkészítésében, és szoros kapcsolatban állnak Fethullah Gülen terrorszervezetével.
2016 július közepén katonai puccskísérlet történt Törökországban, melynek során több mint 240 ember meghalt és több mint kétezren megsérültek az utcai harcokban. A puccs éjszakáján a török hatóságok kihirdették a rendkívüli állapotot, és elkezdték összefogni a külföldi kötödésű szervezet aktivistahálózatának tagjait. Az azt követő hónapok során megkezdődött az államigazgatás megtisztítása, több tízezer embert tartóztattak le vagy bocsátottak el állásából.

http://www.hidfo.ru/2017/10/tizenot-ev-bortonbuntetest-kaphatnak-a-terrorista-jogvedok/