2024. január 7., vasárnap

Németországban mindenhonnan gurulnak a traktorok

https://www.bild.de/ig/1d9f3fa3-f942-4d9f-95f4-d163100132ef/mobile/mobile

A Mars jelene lehet a Föld jövője ?

Dr. Schönig - biológiai fegyverek bevetésének előrejelzése

Egy pontosítás: az említett Clostridium difficile toxinjai úgynevezett enterotoxinok (bélrendszeri mérgek) és citotoxinok (sejtmérgek). Mérgező hatásukat a belekben, főként a vastagbélben fejtik ki, súlyos szövődményekkel járó hasmenést, áteresztő bél szindrómát, Chron-betegséget, colitis ulcerosát okozva. Az átlagos halálozási arány 30%-os, ám az időseknél a FÉL ÉVEN belüli halálozás 50%-os, ha nem tudják a baktérium szaporodását megfékezni. Maga a baktérium kiirthatatlan, ha valaki egyszer kolonizálttá vált.

A másik említett baktérium a Clostridium botulinum neurotoxint (idegmérget) termel és a hírhedt botulizmusért (kolbászmérgezés) felelős.

Sajnos, ha valamely hatalom népirtásra akarja ezeket felhasználni, nem szükséges fehérjeszintézisre berendezkednie. Elég, ha a MINDENT IS túlélő spórákat szórja szét, vagy juttatja bele az élelmiszerekbe, ivóvízbe, levegőbe.

Már létező bakteriális eredetű biofegyver például a lépfenét (anthrax) okozó Bacillus anthracis spórája, ami nem csak az emésztőrendszerbe jutva, de belélegezve, sőt a bőrrel érintkezve is képes halálos kimenetelű fertőzést okozni. Halálozási rátája 92%, korai felismerés esetén 45%...

Szóval van baj, nem is kicsi...

Patriarsije Prudi

A kínai terror bevezetése

Az a globális MÉRGEZÉS!" - Kada Sándor fizikus elemzése

Bjorn Andreas Bull-Hansen: A múltat végképp eltörölni...

Európa gazdag és sokszínű kultúrája és etnikai csoportjai eltűnnek. Bevándorlás, a történelem átírása, és még csak nem is tekintik egy etnikai csoport részének, hacsak nem kisebbségi csoportról van szó. Soha ne felejtsük el, hogy kik Európa igazi őslakosai.

Forrás: Bjorn Andreas Bull-Hansen @ YouTube
They're Erasing Your People
https://youtu.be/Rf0haQ7M35U

"Sok embert felzaklat, hogy a covid idején a viselkedésüket összehasonlítják a nácizmust támogató németekkel.

Ismételjük össze".
- A lakosság egyötödét törvény szerint tisztátalannak minősítették.
- Ahhoz, hogy hozzáférhessenek a nyilvános létesítményekhez, az embereknek digitális jelet kellett magukkal vinniük.
- A tisztátalanokat kirúgták és eltiltották a legtöbb munkából.
- A tisztátalanoknak megtiltották, hogy vonaton, repülőgépen, vagy bérelt hajón utazzanak.
- Nem volt joguk elhagyni az országot.
- Törvénytelen volt a tisztátalanokkal való társulás. - A tisztátalanoknak továbbra is le kellett fedniük az arcukat a nyilvánosság előtt. - Társadalmilag elfogadhatóvá vált, hogy halált kívánjanak a tisztátalanoknak a közösségi médiában. - A nyilvánosság megosztott lealacsonyító neveket fejlesztett ki számukra. - A hírmédia felméréseket végzett arról, hogy a tisztátalanokat le kell-e tartóztatni vagy bírságot kell-e fizetni. - A nyilvánosság arról beszélt, hogy megtagadják tőlük az orvosi szempontból szükséges egészségügyi ellátást.

https://unbekoming.substack.com/p/unclean